2.1 Zvucnici do 500kn

poruka: 15
|
čitano: 3.429
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
2.1 Zvucnici do 500kn

Pozdrav...

evo ovako, vidim da je bilo slicnih tema ali nisam bas nasao ono sto mi treba pa otvaram novu temu...

znaci imam 400-500kn na raspolaganju

znaci imam neko modele koji mi izgledaju dobri al nisam bas nesto o njima doznao previse

znaci genius sw 1250 http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8nici+GENIUS+2.1%2C+SW+v2.1+1250&option=artikl&id_kategorija=10050350&id_artikl=100.503.177

logitech x 230 kojeg vise nema u linksu (moze neka preporuka ducana gdje da kupim, tj narucim jer sam u splitu koji je postao totalno izoliran sto se tice IT opreme)

a u bugu sam vidio jos jedan zanimljivi "best buy" - Samsung Pleomax s2-600b ali nisam vidi gdje ih ima kupit (microline - pise na webu da nema na skladistu)

ako neko ima jos neku preporuku neka kaze

e sad, ono sto mi je dosta vazno da zvucnici imaju jak bas...

sada imam neke Teac PoweMax 260/2  ali su mi postali preslabi sta se tice basa i kvalitete zvuka, dosta su stari

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2.1 Zvucnici do 500kn

ti sto si ih naveo cine se odlicni.sacekaj mozda ih ima netko da foruma.

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2.1 Zvucnici do 500kn

ak ima mercatone  kod tebe u splitu oni ti imaju logitechovu robu,a ti x 230 su jako dobri,ja imam x210 i meni su više nego dovoljni

dnl
16 godina
neaktivan
2.1 Zvucnici do 500kn
Za 500 kn nećeš dobit ništa s dobrim wofferom.
Dobri wofferi za pc kreću od modela logitech z3e(to će potvrditi oni koji nešto znaju o pc zvučnicima)koji košta malo više, mislim da su 590 kn u linksa pa im reci da ti naruče i to je to.
Rađe sačekaj malo pa skupi pare i onda uzmi z3e.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma mogu ja vec sad kupit neke preko 700kn ali nezelim jer mi netreba nista extra...soba gdje slusam muziku mi je relativno mala pa mi netreba sad nesto da se zatrese cijeli kvart kad padne bomba u codu

mislim da cu ipak najprije uzet ove od geniusa preko linksa a ako ne bude dostupno onda cu uzet neke iz emazete kao sto je vec neko rekao

hvala na odgovorima, ako neko ima jos prijedloga ili vec ima neke od navedenih zvucnika nek sej javi Namigiva

16 godina
neaktivan
2.1 Zvucnici do 500kn
Onda ako ti se neda davat toliko para uzmi rađe logi x230 jer je to dobar 2.1 sustav i logi je pa je to ipak pouzdanije nego genius ipak.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako imaš BUG-ov broj iz veljače(br.207) imaš u njemu odličan mali osvrt na 2.1 zvučnike, pa malo da vidiš i druge komentare izbor je dosta velik

dnl
15 godina
neaktivan

pa tu sam se i mislio između x230 i genius (kasnije sam vidio i samsunga al ga nema za kupit)

jos nisam nasao gdje ima kupit x230.. svugdje ili nema uopce ili u dolasku, ili dostupno u roku od 20dana

jedino ove genius imaju dostupne u linksa

i da , imam ovaj bug 207, tu sam i nasao ovog samsunga

ali u njemu nema x230 a sve koje sam vidio tamo ili nisu nesto ili nisu dostupni u trgovinama

o genius nisu bas nesto puno napisali, ali ono sto mi se kod njega najvise sviđa je ono pojacalo tj kontroler

btw, sta bi ovo trebalo znacit : "pomalo neodređen bas"?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:19 (badboycro).
17 godina
2.1 Zvucnici do 500kn

Do 500 kn nema bolljih od Genius-ovih HF3000A. (kod nas)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"pod neodređeni bas",gle to si ni ja neznam rastumačit ali  ja "imam problem" sa pre određenim basom 

imam x210 i bas je toliko tup i jak da ga u kući kat ispod i iznad svi  i to pre dobro čuju i to ne pretjeravajući sa pojačavanjem, a kak se tek onda čuju x 230,svakako bi ti ih preporučio,stvarno daju puno  

a taj "neodređeni bas"  možda je kontra od ovog mog problema

dnl
17 godina
2.1 Zvucnici do 500kn

roki to što ti imaš je ne određen bas tj. lupanje u prazno (tup bas, kao da lagano kasni, dosta visokih frekvencija svira iako ne bi trebao) Smijeh

Ali to je tako kod svih te klase tako da se ne brini, ono malo razlike što ima kod jeftinijih modela je subjektivno bolje/lošije ali mislim da ćeš svejedno biti zadovoljan sa svime ako ti ne treba puno.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 17:07 (Vido).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2.1 Zvucnici do 500kn

Može meni netko preporučit neke 2.1 do 280-320 kn?

Gledam samsung pleomax s2-600b i genius sw-hf 2000

šta kažete?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 21:42 (pod009).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 21:56 (Sheeva).
15 godina
neaktivan
2.1 Zvucnici do 500kn

Imam ti ja jedne zvucnike ms 2.1 koje prodajem za 250 kn

nisu previse jaki 50w zvicnici od 20 i woofer od 30w. ja sam zadovoljan njima jer pruzaju jako dobar zvuk stari su oko mj dana. ja sam s njima mogao igrati cod2 bez pola frke i sve sam cuo.

haha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

U nas su 400!

msilim da će ići oni genius

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: