2.1 preporuka

poruka: 28
|
čitano: 2.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
2.1 preporuka

pozz

trebam zvucnike za pc do nekih 600kn (700 max maxova). prvenstveno za filmove, pa mjuzu pa igre. trebala bi postojati opcija da mogu na njih spojiti tv (2 cinc kabla). eto, razmisljao sam o logitech z523, ali misljenja su podjeljena. corsair sp2200 nema nigdje, a i dan-dva nakon sto sam se zainteresirao za njih - cijena je skocila na 750kn (!?).

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
2.1 preporuka

Slabi izbor 2.1 zvucnika do 700kn. Ili uzmi te Logitechove ili uzmi Corsair SP2200 za 718kn.Osobno bih isao na Z-523 jer je razlika u cjeni nemalih 250kn!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
2.1 preporuka

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 2.1 preporuka
Idealist kaže...

pozz

trebam zvucnike za pc do nekih 600kn (700 max maxova). prvenstveno za filmove, pa mjuzu pa igre. trebala bi postojati opcija da mogu na njih spojiti tv (2 cinc kabla). eto, razmisljao sam o logitech z523, ali misljenja su podjeljena. corsair sp2200 nema nigdje, a i dan-dva nakon sto sam se zainteresirao za njih - cijena je skocila na 750kn (!?).

hvala

Imaš Z523 za 430 kn,best buy,jače ti netreba

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

nema ih u ni jednom ducanu osim "Optimum računala" za 500kn. nista, onda uzimam njih...

15 godina
2.1 preporuka

ok, nabavio sam zvucnike. spojio ih i onda šok! nigdje nema u control panelu od zvucne 2.1 sistem, a kada stavim stereo zvuk ej potpuno cudan, a bassa kao da ni nema...

help! :(

EDIT: subvoofre kao da ni ne radi. nesto fali kada se gleda film...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 18:44 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

ok, nabavio sam zvucnike. spojio ih i onda šok! nigdje nema u control panelu od zvucne 2.1 sistem, a kada stavim stereo zvuk ej potpuno cudan, a bassa kao da ni nema...

help! :(

EDIT: subvoofre kao da ni ne radi. nesto fali kada se gleda film...

koja je zvučna u pitanju? ak je ona onboard i ak je matična koja ti je navedena pod moj pc trebalo bi imat, skini najnovije drajvere, ak več imaš instalirane drajvere i ne radi probaj reinstal drajvera

mrakky
15 godina

onboard je. opcije su mi samo stereo, 4 zvucnika, 5.1 i 7.1... stavim stereo i zvuk ima bassa, ali osjeti se dosta i treble. situacija je malo bolja kada preko splash playera stavim posebno stereo i suround, onda je otprilike zvuk ok, ali je daleko od onog sto sam ocekivao. imao sam 2.1 zvucnike i prije na drugoj maticnoj i znam kako bi trebalo otprilike zvucati. ako se neda srediti ovo, onda je totalno razocarenje... :(

najgore je sto sam x-530 prodao i kupio ovo. na prijasnjim zvucnicima je ono sto je trebalo ici preko subwoofera je islo preko njega, svi duboki zvuci, bassovi su se odlicno culi i zvuk je bio mrak, iako sam imao sam 2 satelita, a ovdje mi je situacija kao da sav zvuk ide preko satelita, a subwoofer je tu reda radi. istina, na x-530 sam imao sva 3 kabla spojena na zvucnu...

17 godina
Idealist kaže...

onboard je. opcije su mi samo stereo, 4 zvucnika, 5.1 i 7.1... stavim stereo i zvuk ima bassa, ali osjeti se dosta i treble. situacija je malo bolja kada preko splash playera stavim posebno stereo i suround, onda je otprilike zvuk ok, ali je daleko od onog sto sam ocekivao. imao sam 2.1 zvucnike i prije na drugoj maticnoj i znam kako bi trebalo otprilike zvucati. ako se neda srediti ovo, onda je totalno razocarenje... :(

najgore je sto sam x-530 prodao i kupio ovo. na prijasnjim zvucnicima je ono sto je trebalo ici preko subwoofera je islo preko njega, svi duboki zvuci, bassovi su se odlicno culi i zvuk je bio mrak, iako sam imao sam 2 satelita, a ovdje mi je situacija kao da sav zvuk ide preko satelita, a subwoofer je tu reda radi. istina, na x-530 sam imao sva 3 kabla spojena na zvucnu...

a kaj se desi kad staviš na 5.1, brijem da bi onda woffer trebal proradit kak treba....bar mislim...

mrakky
15 godina
2.1 preporuka

nista. isto je...

woofer radi, ali imam osjecaj da glavni zvuk ide samo preko satelita, a voofer je usput. kao da zvuk nije podijeljen na satelite i woofer. ne znam kak da to opisem. recimo: gledam film i na satelite cujem svaki moguci zvuk i imam osjecaj da je kvaliteta zvuka u filmu niska i da cujem sumove - zapravo su to pozadinski zvukovi koji bi trebali biti tisi, a cuju se istim tonom (gledam bdrip od 10 gb)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

nista. isto je...

woofer radi, ali imam osjecaj da glavni zvuk ide samo preko satelita, a voofer je usput. kao da zvuk nije podijeljen na satelite i woofer. ne znam kak da to opisem. recimo: gledam film i na satelite cujem svaki moguci zvuk i imam osjecaj da je kvaliteta zvuka u filmu niska i da cujem sumove - zapravo su to pozadinski zvukovi koji bi trebali biti tisi, a cuju se istim tonom (gledam bdrip od 10 gb)

joj i meni se slično nekaj dešavalo, al ja imam reciever i 5 zvučnika velikih, e ja sam to rešaval na taj način da sam na recieveru vratil nazad na stereo, al vidim da tvoj woofer nema tu opciju...jbg...

mrakky
14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

Logitech ls 21............2.1 speakers jer vrijedi bar nest jel su bolji od obicnih 2.0 zvucnika jeftinijih jer vrijedi to kupit..........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zgubidan kaže...

Logitech ls 21............2.1 speakers jer vrijedi bar nest jel su bolji od obicnih 2.0 zvucnika jeftinijih jer vrijedi to kupit..........

Nije baš neka sreća al naravno bolji su od običnih 2.0 zvučnika.

A sad jel vrijedi za to pare dat , neznam , ja rađe ne bi jedino ako si neki nezahtjevan slušatelj.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

Ma znam ne ocekujem nista samo jer taj bas bar malo vrijedi,recimo moraju bit bolji od logitech x140 koje sad imam zato ih i mislim zamijenit da bar malo basa osjetim hehe e sad ak su totalni shit onda nebi

0 0 hvala 0
15 godina

bolji jesu. bassa ima i previse, ali zvuk je koma. barem u mom slucaju. ako imas zvucnu sa dovoljno izlaza za 5.1 uzmi njih jer i koristenje samo 2 satelita od 5 daje puuno bolji zvuk...

14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

poz.. trebam neke zvučnike za laptop pa dajte neku preporuku jer neznam točno šta da uzmem.. 300 do 500 kn

0 0 hvala 0
15 godina

14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

E idealist kak mislis koma valjda cew bit bolji od x-140 mislim meni je i ovo za pc dovoljna al ajde mislio sam uzet ove zbog basa.........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2.1 preporuka
Ma gle , x140 i ls 21 , brat bratu ku*Ca ne valjaju , samo buku stvaraju. Za 150 kn uzmi Genius sp hf 500.Ništa posebno ali troduplo bolje od ovog navedenog. Dvosistemski sateliti i mdf izrada

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2.1 preporuka
Ma gle , x140 i ls 21 , brat bratu ku*Ca ne valjaju , samo buku stvaraju. Za 150 kn uzmi Genius sp hf 500.Ništa posebno ali troduplo bolje od ovog navedenog. Dvosistemski sateliti i mdf izrada

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

Neznam nemrem nigdje nac ih u prodaji..............naisao sam na sp-hf 800pro za 260kn u konikomu..........neznam ni sam nisam zahtjevan mislio sam tek tolko uzet ove logitech zbog basa malo a i nisu skupi al kad kazete da totalno nevaljaju vise nisam siguran :)

0 0 hvala 0
17 godina
Zgubidan kaže...

Neznam nemrem nigdje nac ih u prodaji..............naisao sam na sp-hf 800pro za 260kn u konikomu..........neznam ni sam nisam zahtjevan mislio sam tek tolko uzet ove logitech zbog basa malo a i nisu skupi al kad kazete da totalno nevaljaju vise nisam siguran :)

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=SP-HF500A

premda bi ti ja preporučio da dodaš još malo novaca i uzmeš jedne od ovih: 

Genius SP-HF1201A

Genius SP-HF1255A

Genius SW-HF2.1 1200

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:01 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

Ok...hvala na preporuci.......e sad me zanima dal ce moja zvucna na maticnoj bit ok za te zvucnike maticna je gigabyte ga-m52s-s3p nadam se da je zvucna donekle ok :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zgubidan kaže...

Ok...hvala na preporuci.......e sad me zanima dal ce moja zvucna na maticnoj bit ok za te zvucnike maticna je gigabyte ga-m52s-s3p nadam se da je zvucna donekle ok :)

Poslužiti će, ali jedna od lošijih tj. mainstream onboard zvučnih ALC883.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

Evo jos zadnje pitanje recimo da birate izmedu ls-21 (2.1) i x-140 (2.0) koje bi uzeli.........vidio sam uzivo ls-21 dosta je mali komplet idealno za moj stol a sad imam x-140 pa me zanima jer cu dobit bar nest ak umem njih

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zgubidan kaže...

Evo jos zadnje pitanje recimo da birate izmedu ls-21 (2.1) i x-140 (2.0) koje bi uzeli.........vidio sam uzivo ls-21 dosta je mali komplet idealno za moj stol a sad imam x-140 pa me zanima jer cu dobit bar nest ak umem njih

Ostani na X140

Cemetary gates
17 godina
Zgubidan kaže...

između ls-21 i x-140 bi uzeo ls-21. Vidim da si zapeo za te ls-21... za istu cijenu bi rađe uzeo S220 koji su malo bolji od ls-21. Ali opet ja bi nadodao koju kunu i uzeo jedne od ovih Geniusa koje sam ti preporučio.

14 godina
neaktivan
2.1 preporuka

Ok.....ma nisam zapeo nego su sad na nekoj akciji za 150kn pa eto ipak imaju taj bas zato pitam dal se uopce isplati mijenjat s x-140 ipak mislim da ce za neki film i igru koju bit malo bolji.........hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice