Dakle zanima me posto vidim da mi zvucnici polako odlaze a i imam predobru zvucnu koja s ovim zvucnicima nije pokazala jos pravu znagu , naime imam neki 2.1 sustav Altec Lansing star 6-7 godina koji je tada kostao 700-800 kn bio najskuplji 2.1 sustav u to vrijeme ali polako mu je zvuk sve nečišćiji, kad oderem na punu snagu jako je nečist zvuk itd ... Sad me zanima sta mi preporucate jer ne mogu se odlucit a ipak najvise vjerujem preporukama drugih dali uzeti 2.1 zvucni sistem ili 5.1 , ako da koji od svakog , ne znam sta bi mi bolje islo dali 5.1 ili 2.1 cijena da je do 900kn , jedino mi je mozda problem kod 5.1 radi mjesta ne znam di bi i kako razmjestio zvucnike heh stajali bi mi subwoofer u sredini i ovi ostali 2 jedan do drugog s desne strane a ostala 3 jedan do drugog s lijeve ili jedan ispod drugog na policama u razmaku od 10-15 cm pa mi vi recite sta je najbolje .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bi uzeo ovo:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=30139
Po tvojim rečenicama zaključujem da ti je bitna snaga.
Zato uzmi Logitech Z-2300
Ak se pak odlučiš za 5.1 sistem onda kupi Logitech X-530.
Ne znam s kolko para raspolažeš jer ima i puno boljih 5.1 sistema...
Najbitnija mi je svakako kvaliteta a zatim snaga , a uzeo bi si svakako zvucnike sa kvalitetnijim zvukom , a uzeo bi si rade 5.1 nego 2.1 al kazem ne znam kako bi poslozio 5.1 , puno mjesta heh a mislim cak da mi ni ne treba 5.1 jer cujem puno preporuka i za ove zvucnike da imaju savrseni zvuk i full snazan dali je to istina ?
Najbitnija mi je svakako kvaliteta a zatim snaga , a uzeo bi si svakako zvucnike sa kvalitetnijim zvukom , a uzeo bi si rade 5.1 nego 2.1 al kazem ne znam kako bi poslozio 5.1 , puno mjesta heh a mislim cak da mi ni ne treba 5.1 jer cujem puno preporuka i za ove zvucnike da imaju savrseni zvuk i full snazan dali je to istina ?
naravno da zvucnici 2.1 imaju snazan i kvalitetan zvuk...
neznan sta mislis s njima radit i na koliko to pojacavat da ti nebude jacina dosta i na pola snage 2.1 zvucnika
sta se tice 5.1 najbolje sluze kod gledanje filmova ali od 2.1 preporucia bi ti ove posto si reka da ti je financijski budzet do 900kn...
cimer mi ima te zvucnike i samo pohvale za njih..sta se tice snage neces nikad ici preko 50% a kvaliteta je predobra
ja sebi sad mislin uzet x-230 jer za te pare se nemoze naci bolje i kvalitetnije...
na tebi je da se 100% odlucis jel oces 2.1 ili 5.1
sta se tice 5.1 nemogu ti tu dat nikakvu preporuku jer nikad nisam vidija nijedan model na djelu
Evo jos malo detalja trebaju mi zvucnici koji lijepo izgledaju , ne zauzimaju puno mjesta , imaju kvalitetan cist zvuk i solidnu snagu , sluzit ce mi za igranje kad ne igram warowe ili tako nesto kad koristim slusalice i najvise za glazbu .
Evo jos malo detalja trebaju mi zvucnici koji lijepo izgledaju , ne zauzimaju puno mjesta , imaju kvalitetan cist zvuk i solidnu snagu , sluzit ce mi za igranje kad ne igram warowe ili tako nesto kad koristim slusalice i najvise za glazbu .

Uzet cu 2.1 ali x-230 pomijesao sam modele bio heh 2.1 da al x-230 model
ja imam neke trust 5.1 nisu bili "jako"skupi