2.0 sistem zvučnici preporuka

poruka: 12
|
čitano: 3.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Best buy 2.0 Speaker System do 650 kuna

Pozdrav,

registrovao sam se na Bug.hr prvenstveno da čujem nešto malo stručnije mišljenje nego što bi našao na kojekakvim drugim forumima. 

Tražio sam neki 2.0 speaker system i na net-u sam našao nešto prilično interesantno, uspješno sam našao čitav setup na amazon-u ali pošto nemam iskustva sa online kupovinom mislio sam da ću moći naručiti te platiti carinu + pdv (i šta već). Međutim kada sam napravio account na amazon, i pokušao da naručim shvatio sam da je to ustvari nemoguće:

http://i.imgur.com/YUdAkt3.jpg

Sada sam malo izgubljen, jer nisam baš za opciju Genius ili Logitech... radije bi nešto u istom fazonu kao što vidite na slici (neki mini amp; zvučnici 2.0). Uglavnom maksimalna cijena je 650 kuna, kao što bi Vi rekli "ni lipu više" :). Ja nisam iz Hrvatske, ali nemam problema sa kupovinom u njoj jer imam rodbine po Zagrebu (što znači da su linkovi dobrodošli, jer mi je pain tražiti a ne poznajem vaše radnje). Uglavnom, čist zvuk, solidan bass i da je best buy za ovih 650 kuna! :)

Unaprijed hvala! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 15:26 (Raverftw).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Best buy 2.0 Speaker System do 650 kuna
Raverftw kaže...

Pozdrav,

registrovao sam se na Bug.hr prvenstveno da čujem nešto malo stručnije mišljenje nego što bi našao na kojekakvim drugim forumima. 

Tražio sam neki 2.0 speaker system i na net-u sam našao nešto prilično interesantno, uspješno sam našao čitav setup na amazon-u ali pošto nemam iskustva sa online kupovinom mislio sam da ću moći naručiti te platiti carinu + pdv (i šta već). Međutim kada sam napravio account na amazon, i pokušao da naručim shvatio sam da je to ustvari nemoguće:

http://i.imgur.com/YUdAkt3.jpg

Sada sam malo izgubljen, jer nisam baš za opciju Genius ili Logitech... radije bi nešto u istom fazonu kao što vidite na slici (neki mini amp; zvučnici 2.0). Uglavnom maksimalna cijena je 650 kuna, kao što bi Vi rekli "ni lipu više" :). Ja nisam iz Hrvatske, ali nemam problema sa kupovinom u njoj jer imam rodbine po Zagrebu (što znači da su linkovi dobrodošli, jer mi je pain tražiti a ne poznajem vaše radnje). Uglavnom, čist zvuk, solidan bass i da je best buy za ovih 650 kuna! :)

Unaprijed hvala! 

Kaj se tiče Logitech ponude, tu mi je jasno zakaj nisi za neku 2.0 kombinaciju.Njihova ponuda 2.0 zvučnika u odnosu na Genius, to je vrlo jadno i šepavo bez greške.Kolko ja vidim trenutno u Hrvatskoj ima duplo manje Logitech zvučinka u ponudi ili na lageru u odnosu na Genius modele.Trenutno za 650kn Logitech 2.0 kombinacija, pa praktički tu nema niti jednog dobrog/isplativog modela u našim Hrvatskim dučanima.

Kaj se tiče Genius jel, e tu je sasvim druga priča u praksi, eto recimo njihov model Genius SP-HF2020 V2. Mora se priznat da taj model(u crnoj boji) vizualno izgleda odlično, uz njega ide i daljinski upravljač pa eto nema problema.Vezano za kvalitetu zvuka, to bi trebalo bit i više nego ok s obzirom na cijenu.Znam da ti tražiš manje zvučnike, no opet eto vidi kaj nudi Genius, uostalom to i nisu neki preveliki zvučnici.

http://www.nabava.net/zvucnici__910/genius-zvucnici-sp-hf2020-v2-20-60w__4975751

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 16:13 (rambox).
10 godina
neaktivan

Što se tiče veličine to i nije neki problem, meni je najviše bitan kvalitet zvuka i da ima fin' bass (jer ih kupujem isključivo za muziku). Dosta sam review-a pročitao, i kako god okrenem gledam da mi je Genius bude posljednja opcija jer kao što rekoh nisam ljubitelj istih. U svakom slučaju hvala na odgovoru, i ako ništa ne skontam "možda" ću ove HF2k20 v2 da kupim na kraju.

10 godina
neaktivan

bump Q_Q

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: 2.0 sistem zvučnici preporuka

ja ih iman prođi pa pošlušaj hehe, jer teško je reći šta je nekom dobro neznači da će biti i drugom ili obrnuto ne... ja sam uzeo ove boja drva malo mi je bilo žao jer bi se crni vjerojatno bolje uklopili tj ljepše izgledalo sve to ali sada i nije jer ovi su bas lijepi i dolaze do izrazaja, a sada zvuk, ja sam inače jako zahtjevan po tom pitanju i ok su za prvu ruku, nisu preveliki... onako točno da nije ništa ali da mogu parirati nekom hifi naravno da ne, al i cijena je cca 650 kn a ne 6500kn... ako se ne sluša baš dokraja dosta zadovoljava, ali naravno zbog veličine zvučnika nemogu dati ona dubok dubok bas, nisam probao ništa slično u tom rangu pa nemogu reći ali ja mislim kad vidim neke druge da nebi bolje odradili ne, zato sa ih ja uzeo i nemoren reć da sam nezadovoljan :)

a šta se dizajna tiče ja mislim da nema ljepših zvučnika, ni daleko skupljih od njih, jednostavno prekrasni su i jako lijepo stoje na stolu, imaju to svoje dno i ispod je neka guma kao jako lijepo stanu i prelipi su, baš su lipi i nisu toliko veliki koliko se mozda pomisli kad se vidi sliku

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 18:46 (smotaniveliki).
14 godina

Moraš gledati da li šalju robu za Hrvatsku prije nego kupuješ preko interneta.

10 godina
neaktivan
smotaniveliki kaže...

ja ih iman prođi pa pošlušaj hehe, jer teško je reći šta je nekom dobro neznači da će biti i drugom ili obrnuto ne... ja sam uzeo ove boja drva malo mi je bilo žao jer bi se crni vjerojatno bolje uklopili tj ljepše izgledalo sve to ali sada i nije jer ovi su bas lijepi i dolaze do izrazaja, a sada zvuk, ja sam inače jako zahtjevan po tom pitanju i ok su za prvu ruku, nisu preveliki... onako točno da nije ništa ali da mogu parirati nekom hifi naravno da ne, al i cijena je cca 650 kn a ne 6500kn... ako se ne sluša baš dokraja dosta zadovoljava, ali naravno zbog veličine zvučnika nemogu dati ona dubok dubok bas, nisam probao ništa slično u tom rangu pa nemogu reći ali ja mislim kad vidim neke druge da nebi bolje odradili ne, zato sa ih ja uzeo i nemoren reć da sam nezadovoljan :)

a šta se dizajna tiče ja mislim da nema ljepših zvučnika, ni daleko skupljih od njih, jednostavno prekrasni su i jako lijepo stoje na stolu, imaju to svoje dno i ispod je neka guma kao jako lijepo stanu i prelipi su, baš su lipi i nisu toliko veliki koliko se mozda pomisli kad se vidi sliku

Ma ja sam više za 2.0 passive speakers opciju, nego za nešto ovako.

Neki od 2.1 system-a koje sam bookmark za sada su:
Trust GTX38
GENIUS 2.1 SW-G2.1 3000.
Trust Tytan 2.1
Creative T3130 2.1
Microlab FC330

Mišljenje za navedene artikle?

10 godina
neaktivan
Raverftw kaže...
smotaniveliki kaže...

Ma ja sam više za 2.0 passive speakers opciju, nego za nešto ovako.

Neki od 2.1 system-a koje sam bookmark za sada su:
Trust GTX38
GENIUS 2.1 SW-G2.1 3000.
Trust Tytan 2.1
Creative T3130 2.1
Microlab FC330

Mišljenje za navedene artikle?

ja sam uvijek bio na stereu, izmjenio nekoliko hifi zvucnika ali uvijek samo cisti stereo iliti taj 2.0 i uvije samo stojeći (ne oni mali za na police) ostalo nikad ni gledao nit išta tako da nemoren dat nikakvo mišljenje za navedene zvučnike.

10 godina
neaktivan

Ništa onda, i dalje čekamo mišljenje profića! :P

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

vidi na šta sam naletio  http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen 

da sam barem prije 10 dana to vidio :(

10 godina
neaktivan

ovaj b70 model il'?

10 godina
neaktivan

nee, 4c (850kn) ili 7c i 9c, ja mislim da kad nekom uvalim ovo moje uzet ove 9c, ili pro 3

našao sa cijenu od tih 4c kod nas, pa vjerujem da bi 3c trebali biti jeftiniji, barem jedno 100kn a čine mi se daleko bolji nego ovi moji genius :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice