WOW i problemi s chopperom??

poruka: 2
|
čitano: 842
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WOW i problemi s chopperom??

Trebam kupiti schematic za choppera a za to mi treba engeeniring 450 i alliance vanguard-exalted.Problem je kak da reputacije povećam na exalted di trebam farmat??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WOW i problemi s chopperom??
joca45 kaže...

Trebam kupiti schematic za choppera a za to mi treba engeeniring 450 i alliance vanguard-exalted.Problem je kak da reputacije povećam na exalted di trebam farmat??

Znaci ovako, Aliance vanguard ima 4 "podfakcije" Explorers league, the frostborn, the silver covenant i valliance expedition. Trebas barem sa 2 od 4 biti exalted da bi bio exalted sa ALIANCE VANGUARD. Da bi poceo grindat reputaciju moras raditi questove na northrendu koji se tice tih fakcija. the silver covenant questovi su na Argent Tournamentu, to je ono gore gdje radis TOC. Drugi nacin grindanja reputacije jest da radis Wotlk dungeone, nije vazno jeli HC ili nije osim sto u HC dobivas malo vise rep pointova... Tabardi koji služe za grindanje reputacije za ove fakcije nema , tako da nemoras se mucit i trazit ima li kupit. Sretno sa grindanjem, hvala bogu ja se kanio WoW-a :D  Ovo je naravno ako si Alliance :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 6:32 (Gozz).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice