World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 630.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Warships

Nova misija od danas do 25.03.

Čak su i neki brodići u igri, ali ...

https://worldofwarships.eu/en/news/special/a-sure-sign/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Warships

Druga najbolja, mislim da najbolja je bila 19k XP-a neracunajuci free XP. Popravlja se polako i postepeno WR koji je u rasulu bio zadnjih godinu dana, pa i vise, al ne mojom krivicom.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.2.2018 17:24 (TheDarkSide).
13 godina
World of Warships

Danas zadnja i jednom od meni najdražih brodova, Aigile mi je čopio Krakena u zadnjoj sek. mamicu mu he :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
VooDooZg kaže...

Danas zadnja i jednom od meni najdražih brodova, Aigile mi je čopio Krakena u zadnjoj sek. mamicu mu he :)

na kojoj ti rezi igraš??

13 godina
MRSKI kaže...
VooDooZg kaže...

na kojoj ti rezi igraš??

4k - sad vidim da se ništ ne vidi ovi ss :(

13 godina

Sta nije dosao update ili treba doc di ce se moc UI i mapa povecat i prilagodit rezolucijama vecim od 1080

13 godina
TheDarkSide kaže...

Sta nije dosao update ili treba doc di ce se moc UI i mapa povecat i prilagodit rezolucijama vecim od 1080

sad ima mod a u nardenom 0.7.2 dolazi velika mapa - sad sam je vidio na testu i super je  -- jbg jednog dana možda i cjela igra uđe u 21 stoljeće, tenkovi su npr dobili novu grafiku 

13 godina

treba prec na novi engine, grafika na ovom engineu neznam jos koliko moze. Igra se izvodi blago receno razocaravajuce na high end konfama bas zbog zastarijelog enginea. Vise FPSa dobivam u BF1 nego jednom wowsu a  usporedba grafike ko tetris da uspoređujes sa crysisom nekad

17 godina
moderator
TheDarkSide kaže...

Vise FPSa dobivam u BF1 nego jednom wowsu a  usporedba grafike ko tetris da uspoređujes sa crysisom nekad

WOWS ima lock na 75fps.

13 godina

Ma znam al govorim opcenito, kakva grafika je u wowsu a kakva u drugim modernim igrama koje se izvode dvaput bolje, star engine, nekakav natjerna dx11 i tako to. Treba to osvjezit

17 godina
moderator

Igra rađena za stronk soviet potato PC.

15 godina
World of Warships

jedan rus je to najbolje srocio u ingame chatu kad se rugal kolegi suigracu za fps drop...

reko je:

ha ha wooden pc

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
TheDarkSide kaže...

Vise FPSa dobivam u BF1 nego jednom wowsu a  usporedba grafike ko tetris da uspoređujes sa crysisom nekad

WOWS ima lock na 75fps.

Možeš ga maknuti ili sa modom iz Aslainovog mod packa:

http://aslain.com/index.php?/topic/2020-0711-aslains-wows-modpack-installer-wpicture-preview/

ili da sam to promijeniš:

\WoWs\res directory, engine_config.xml i promijeniš<maxFrameRate>70</maxFrameRate>

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2018 8:58 (brijalec).
13 godina

Engine je outdated, sve pocinje od njega. Valjda ce i wows dobit refresh nekakav u bliskoj buducnosti, a pogotovo bolji support za moderne i high end graficke da moze se iskoristit puni potencijal istih

13 godina

Sta vi kazete na ovo?

14 godina
TheDarkSide kaže...

Sta vi kazete na ovo?

Pripreme za 1. april

13 godina

Malo su im rane te pripreme, mozda je nesto stavrno ozbiljno ili stvarno april budemo vidli

16 godina
World of Warships

Torpedirao me DD na kraju, ali je platio životom, taman za Krakena, s Alabamom lol.

1 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Igra je toliko shebana u tako puno polja da je to strašno ali apsolutno najveću fuckup je sa nosačima - jedan tim dobije nekog ko ima skill bota s nosačem ili slabije a drugi tim dobije nekog ko krakena svaku 3-4-5 partiju napravi i ne možeš ti dobiti pa da se postaviš na ne znam kaj,, uz sve fuckup-ove sa botovima koje ti MM uvali još i ovaj tragedija sa nosačima...  To uredno ili nek maknu snoače komplet i refundaju ljudima xp itd..  ili neka naprave skilled MM bar za nosače jer ovo više nije ni smješno, gledam ovi malo jači klanovi najviši dam. nosači = Midway 450.000dam itd i to svi igrači u klanu tak..   

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
VooDooZg kaže...

Igra je toliko shebana u tako puno polja da je to strašno ali apsolutno najveću fuckup je sa nosačima - jedan tim dobije nekog ko ima skill bota s nosačem ili slabije a drugi tim dobije nekog ko krakena svaku 3-4-5 partiju napravi i ne možeš ti dobiti pa da se postaviš na ne znam kaj,, uz sve fuckup-ove sa botovima koje ti MM uvali još i ovaj tragedija sa nosačima...  To uredno ili nek maknu snoače komplet i refundaju ljudima xp itd..  ili neka naprave skilled MM bar za nosače jer ovo više nije ni smješno, gledam ovi malo jači klanovi najviši dam. nosači = Midway 450.000dam itd i to svi igrači u klanu tak..   

Sva sreća pa su CV-ovi noobovi u low tier, da su rijetki u high tier i da ih nema u klanskim bitkama. 

13 godina
quickr kaže...
VooDooZg kaže...

Sva sreća pa su CV-ovi noobovi u low tier, da su rijetki u high tier i da ih nema u klanskim bitkama. 

ma sve je više ovih seal clubbera u CV-ima po svim tier-ovima 

16 godina
quickr kaže...
VooDooZg kaže...

Meni je žao da ih nema u CB da mogu i tamo razvaljivat :P. Ovako se moram patit s DD... :D

15 godina
World of Warships

ja se mogu pohvalit da imam barem jednu partiju u CV-u odigranu, i to u co-op, ako ne i dvije ....

eto stoje na vezu na kraju marine t4 nosaci skupa sa posadom i pilotima i ljepo se ljuljaju na valovima vec jedno 2 godine .....

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Mislim da su nešto mijenjali sa MM ili je danas jednostavno takav dan...

Igrao Lexingtona kao i inače da pokupim 100%, pošto sam dobar s CV (unicum) ne treba mi dugo, danas prve 4 partije 4 poraza. Ali ono ni blizu.

I proučavam malo saveznike i protivnike i gle kod mene najbolji po ranku 7, a kod protivnika redovito rank 3, 4, 7 itd. Ono wtf?!

Počeli su više pažnje davat CV-ima ili samo loša sreća sa MM danas?

Ps. protivnički CV-i i nisu bili nešto extra

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 16:56 (Dala).

0 0 hvala 0
13 godina

Ja od 7.1.1 neznam koj je klinac, odigrao sam sigurno 40 bitka u randomu, ako brat bratu sam 5 pobjedio, al doslovno. Sta god bi napravio u borbi opet bi nekako izgubili. Pazi ti kad sam ja cijeli dan proveo pokusavajuci osvojit prvu borbu sa montanom da dobijem tih 50% vise, i nisam uspio, tj odustao nakon neznam ni ja koje bitke izgubljene. Desavalo mi se, upiknem i krakena, upiknem i preko 200k dmg-a al sve đabe, opet izgubimo nekako, nemam pojma sta je to u zadnje vrijeme, dal je nesto promjenjeno ili bas tolila "losa" sreca...

17 godina
moderator
World of Warships

Da li je neko dogurao do t8 francuza (Richelieu)?

Djeluje mi ko Dumbkek na steroidima, a taj mi je brod uvijek bio simpatičan.

Dobio sam t5 u misiji pa lagano idem kroz tree.

0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Da li je neko dogurao do t8 francuza (Richelieu)?

Djeluje mi ko Dumbkek na steroidima, a taj mi je brod uvijek bio simpatičan.

Dobio sam t5 u misiji pa lagano idem kroz tree.

Ja sam ga matene završio ( još 9000xp do T9 ) - pa mogu ti reć da mi je super bio, ima situacija di se malo pogubiš ali sve u svemu nešto novo a opet dobro, AP mu probija nenormalno i djeluje kao teški američnski AP tak da sam nemali broj puta uredno probio citadelu Kurfurstu na 16-18km a Bismarck/Tirpitz redovno dobiju, kruzeri jače oklopljeni isto fino prime ali npr korz engleze i ostale lakše oklopljene ili full broadside će redovito proć kroz njih i napraviti ništa dam umjesto 4 citadele ..  

Fora je isto kaj mu je sav secondary na guzici tak da uredno okreneš guzicu i dereš do prpdovima iza sebe, secondary su također super protiv dd-a ali ja sam imao ono na kapetanu da ima 80% manju disperziju i modul 20% range plus manja disper. 

Dobro može tenkat i svega par puta sam primio malo jači dam tipa 20.000 i to od Republiqe ili full broadside Montani kad sam bio..

Jedna velika napomena je da gori stalno, znači to će te izbiti i ispizd ćeš dobiti milion puta, pazi se kruzera koji lože i malih DD-a glodavaca ( ovih kaj im je gun dam ispred topreda )  - to je opasnije nego bilo koji BB

14 godina

Trenutno sam od francuza na Lyonu (t7) i guštam nenormalno. 16 topova, ni ne ciljam, samo klikam 

Navodno je t9 jedan od najbolji BB u tieru tako da jedva čekam do njega doći 

13 godina

Lyona imam i ja, mislim disperzija nije bas najbolja a i bome preciznost mu nije vrlina, al sa 16 topova pogodit ces nesto da ga hebes, i bome ima dobar AA sa hull B, dosta avionceka uspje skinut

9 godina
neaktivan
World of Warships

lyon kakav je da je u odnosu na prethodnika je svemirski brod :-)

još da mu se malo brze okrecu kupole...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice