World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 638.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Warships

Kupio sinoć Tashkenta (t8), danas dobijem ''novi'' Kiev (t8) i Tashkent na t9.

Prodam odmah Kiev jer ne želim igrati ponovo makar bio vraćen u pre-nerf stanje i pomaknut tier gore.

E sad, nisam igrao high tier sovjetske dd-e pa pitam čemu koji k oni služe?

Campy t9-10 meta, stavio sam oba rudder modula al je i dalje ogromna krmača. Osim brzine, šta im je fora?

Balistika je dobra na blizu ali budući da oni operiraju na oko 10km opet nije impresivna.

Mislim, spotanje i trolanje ekipe dok se izbjegavaju granate je zabavno dvije partije a već na trećoj umara i postaje dosadno.

Da li ima neki fun faktor koji mi nije jasan? Nek mi neko objasni ili ode Tashkent u staro željezo :)

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
World of Warships

triba si prodat Tashkent a ostavit Kiev 

Tashkent je loš ajme (za T9)

Ruski DD služe za paljenje BBova i Cruzera . pilanje mozga s daljine. a imaju i ubojitu stranu protiv drugi DDova na blizu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Warships

Kiev sam dugo držao i dosadio mi je. Kupio sam Tashkent samo jer su dali slot i dva broda.

Znači to je to, mogu ga prodati. :D

9 godina
neaktivan
World of Warships

nemoj ga prodat ...sa njim istraži T10 koji je vrh 

ako ti odgovara taj stil igranja ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Kiev sam dugo držao i dosadio mi je. Kupio sam Tashkent samo jer su dali slot i dva broda.

Šteta, dali kijevu 10km torpove i povecali health pool; concealement ispod 7 km <3 Ako ti ne paše playstyle jbga, ali mislim losa odluka o prodaji kijeva :/

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
moderator

Kiev sam davno prodao (i danas opet :D), nije mi se više dalo igrati speed&spam, pogotovo sad kad upada u t10.

Meni su najdraži srednji tieri, do t7. Bismarck je zabavan na t8 pa nekad i njega igram.

13 godina

Ma i ja sam ga prodao kad mi je trebalo para za Tashkenta; ali jucerasnje poduplavanje nisam mogao preskociti pas ga ponovno kupio. Novi setup obecava, ali meni osobno paše playstyle ruskih DDova pa nisam objektivan :D Za T10 kužim, ali i oni su dio igre, kad imaš s kim, puno lakše to ide ;)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
9 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
DrNasty kaže...

Šteta, dali kijevu 10km torpove i povecali health pool; concealement ispod 7 km <3 Ako ti ne paše playstyle jbga, ali mislim losa odluka o prodaji kijeva :/

Kievu su dali 8 km torped ...

da se razumimo svaki T10 je bjesan na svoj naćin ... 

iskreno bolje mi je igrat sa T10 pa bit sa t10,t9,t8   nego igrat sa T8 pa me ubace sa shimam i T10 ubojicama 

17 godina
odjavljen
World of Warships

Saipan je 500 zlata večeras, iskoči popup, pa tko se nije logirao - pravac!

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sta je sa ovim zadnjim updateom? Skine mi prvo 300 Mb, pa onda 850Mb, pa onda checkira, i onda odjednom gigu i 700mb za skinut..to je bilo i vama ili sta? desio se kakav corupt.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
Tonči kaže...

di to ?

nego ovaj ramnked je takva muka,sad bum imao 2-3 dana patnje an rank 3 jer me jučer ( u ponedeljak ) dobro išlo pa sam prešao sa rank 5 na rank 3 u jednom danu,, nevjerojatno kak igra ima svoje dobre i loše dane  ( naravno ima jedan dobar dan pa onda 5 ili više loših )  i sad moram pipat dok opet ne bude mi se smilovala da mi da neku ekipu u kojoj nema više od 3 jadnika da možemo normalno igrati,, ovo danas je sve bilo ili pobjedim sa 5-6 brodova razlike ili izgubim sa 4 broda razlike - isto odigram ista stvar ali ne, danas je dan max 50% - 12 partija i tam sam di sam počeo jučer sam u 16 2 ranka otišao gore,, strava - mislim da nakon kaj ta agonija završi da ću uzeti pauzu od igre i nebum produžavao premium jer stvarno gadi mi se više uopce pokrenuti igru i igrati kada je stalno isti problem i nema tu neke svjetle budučnosti i napredka...  WG ne želi napraviti neki normalan player all stat base MM nego te nivelira kad odeš jedan dan previše u win rate onda te 2-3 dna spaja sa svim igracima koji ne znaju osnove da njih povučeš a to je ona priča sa davljenikom i na kraju te povuče sa sobom...  :(

edit... zaboravio sam pitati vas kaj ste došli do R1 u koje vrijeme ste igrali ?? jr sam igrao jedn dan dok sam bio na godišnjem oko 13 i bile su super ekipe, bez frustracije i sve kak treba isto kao i kad sam igrao prvi dan dok je tek počelo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 0:53 (VooDooZg).
10 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sta je sa ovim zadnjim updateom? Skine mi prvo 300 Mb, pa onda 850Mb, pa onda checkira, i onda odjednom gigu i 700mb za skinut..to je bilo i vama ili sta? desio se kakav corupt.

Tak je bilo i meni. I isto sam mislio da nešto ne valja, ali je na kraju ispalo OK :).

10 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Kae Mrski? Peru te dileme?

Pojednostavi si računicu; faktor uštede 50% vremena; jel imaš vremena igrati 9 partija dnevno ili imaš vremena za 6 za istu jedinicu vremena (karikiram...)? Jbga, it is what it is...

Upravo tako. S obzirom da uz posao/obitelj/druge hobije imam tek sat-dva vremena na dan za igre, taj boost od 50% dobro dođe. A 70kn mjesečno mi ništa ne znači, pogotovo što se dijeli na dvije igre (WoT/WoWS).

17 godina
odjavljen
VooDooZg kaže...
Tonči kaže...

di to ?

Izgleda da su ponude individualne i one-time-only... Sorry.

14 godina
Tonči kaže...
VooDooZg kaže...
Tonči kaže...

di to ?

Izgleda da su ponude individualne i one-time-only... Sorry.

I dali su ti Saipan CV koji košta inače 9500 golda za 500 golda ??

17 godina
moderator

Kod njega je ''Developer enabled'' account :D

Mi obični igrači dobijemo ovakve ponude:

http://i.imgur.com/WMxpYhw.png

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 9:06 (DrNasty).
17 godina
odjavljen

Nije više. :) Morao sam nadoplatit 500 ali sam imao oko 6150.

17 godina
moderator
Tonči kaže...

Pa jbt mogao si kupiti Scharnhorsta za tu lovu. Bio je 6650 doubloona.

17 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
Tonči kaže...

Pa jbt mogao si kupiti Scharnhorsta za tu lovu. Bio je 6650 doubloona.

Njega sam dan ranije za 120kn :D

Ali nisam uzeo Saipana, nego sam dublone potrošio na kamuflažu za Yamatoa. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 10:20 (Tonči).
17 godina
moderator
Tonči kaže...

Opa! Kad je divizija? :D

17 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
Tonči kaže...

Opa! Kad je divizija? :D

Čim uhvatim par minuta vremena :( Ne stignem često, navečer bude, uglavnom kad ukućani zaspu. :)

17 godina
moderator
Tonči kaže...

Ne stignem često, navečer bude, uglavnom kad ukućani zaspu. :)

Tako je i kod mene :D Iza 23h

12 godina
World of Warships

Dali možda netko ima porblema da mu se igra zamrzne ili sruši. Zna mi se desit dosta puta iako sve imam stavljeno na low setings.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
za vikend je bio za 200, zna Schorni i za 120kn ic?
oce bit opet?
16 godina
Hrvoslav potpuni reinstall je meni jednom pomogo.
9 godina
neaktivan
World of Warships

Radio Lokator sam zaminia sa Concealment Expert i odma sam poćea torpedirat protivnike olako .  detect range 7.9 km šta je i dobro za Khabarovsk

ono al WinRate je loš ajme zadnja 2 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vam se desi da vas stavi neke partije sa ono kao da igrate sa pocetnicima, i onda vam se zalomi da vas stavi sa uber dobrim igracima. kao da igra zeli da vi provocuete ostatak ekipe, ili u drugom slucaju imate kao teze protivnike? Kako uopce radi matchmaking, uz naravno tiere, dal se gleda win rate i karma isto? Mislim da da...stavi me nekad u takve kombinacije di od 5 BB-a jedini ja ispadam da nesto valjam i znam, ostali ko muhe bez glave, ili cruseri koji direkt napadaju BB-a na otvorenom i jos mu otvaraju stranu i tako neke komedije.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
TheDarkSide kaže...

Vam se desi da vas stavi neke partije sa ono kao da igrate sa pocetnicima, i onda vam se zalomi da vas stavi sa uber dobrim igracima. kao da igra zeli da vi provocuete ostatak ekipe, ili u drugom slucaju imate kao teze protivnike? Kako uopce radi matchmaking, uz naravno tiere, dal se gleda win rate i karma isto? Mislim da da...stavi me nekad u takve kombinacije di od 5 BB-a jedini ja ispadam da nesto valjam i znam, ostali ko muhe bez glave, ili cruseri koji direkt napadaju BB-a na otvorenom i jos mu otvaraju stranu i tako neke komedije.

Jučer sam vozio Koniga (t V BB), koncentriram se na fajt. Pobijem 3-cu, vidim da je previše neprijatelja na našoj strani kažem momci povlačenje. A odgovore mi koji momci , ostali nas dvojica na njih 8.

Do tad sam imao 3 killa, ostao zadnji živ koknuo im još dvojicu i izgubio.

Prvi put da sam doživio da su mi čestitali i friendly i neprijatelji na odličnoj partiji. Kaže mi naš lik: "sry kaj si morao igrat s nama!"

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Pocetnici se bar micu po mapi... Jucer od 5 BBa u partiji 3 su nam bila AFK. Fiji kao top tier se dovukao do nase baze i dohvatio Krakena. Da su se samo micali pobijedili bismo.

Pa kasnije T8-10 partija, mapa Ice Islands, borba za B i C polja, svi smo tamo... Ubiju mi Kagera, pa pogledam sta nas Bismarck radi u A... A on digao spotter plane i snajpa s 22km!

Naravno kad su ga Iowa i Friedrich dohvatili, nije dugo potrajao, netko mu je pogledao statse, cca 40% winrate i prosjecan damage 18k s Bismarckom.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
9 godina
neaktivan
World of Warships

nema smisla gledat WinRate kad te stavlja namjerno s poćetnicima ako si iznad 50% .

danas naletim na lika miki424 .onoooooooo ajme .zbog jednog DD sam izgubia dobivenu . lik ima na 2600 bitaka  Avg Exp 540 !!! . i još on misli da zna igrat

po meni je bitnije koliko igrać ima Avg Exp i Damage po bitki

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice