World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 645.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Warships

Uspio sam do ranka 15 večeras. Nadam se da će me sreća pratiti do ranka 12, on je irrevocable.

Cilj mi je rank 11 i 250 golda, a sve iza toga je bonus.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Ja došao danas do ranka 12 i imam 2 pobjede fali mi još jedna zvjezdica za rank11 - igrao sam od 11-14 sati sve sa Belfastom i 14pt cpt. i sve je išlo fino - dobri timovi, ekipa koja sluša i drži se plana, super fajtovi,, sve onako kako bi i trebalo biti u igri i bilo bi da postoji 7vs7 isti tier mod nprmalnog igranja --- to bi bilo svaršeno za igru..

Naravno to ujutro sam došao do ranka 15 a ostalo sam igrao od kakvih 20:30 na dalje do kojih 22:30  e tu su već retardi počeli dolaziti, prestao je dobar support od BBa tak da sam se morao prebaciti na Scharnija i uspio sam dogurati dosta daleko maltene pred 11 - za rank 10 sam si dao tjedan dana a već sam ga skoro otvorio - tak da budem vidio kakvo ce stanje biti preko vikenda ak budu retradi ne igram ak bude ok bum vidio dokle ide ;)

uglavnom sretno svima, meni je ovo maltene prva ranked sezona - volio bi Flinta imati, makar kad vidim kak ga guzim sa Belfastom :)  ali ima bome drstično bolji dim i ima abnormalna torpeda, sve je ono kaj Atlanta nije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships

Prodao iz Inventoryja sve one A-B module... zaradio 20M ni orao ni kopao :)

0 0 hvala 2
14 godina
Re: World of Warships
MoF0 kaže...

Prodao iz Inventoryja sve one A-B module... zaradio 20M ni orao ni kopao :)

Ni na kraj pameti da to imam. Hvala na ideji

Evo i Notser o tome govori i na šta treba paziti

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 21:02 (MRSKI).
16 godina
World of Warships

Nakon 4 dana upalio da vidim ranked rewards...samo LOL

Ove sezone mislim da nema šanse da igram...jedino ako mi baššššš bude dosadno.

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Ono kad dobiješ Kraken u rankedu

Dobio sam rank 11 i gold, cilj postignut.

2 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

mission accomplished - Shinonome is in the port :)

kao što rekoh, kad dođeš do 5e misije, dalje je pi dim ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Dolazi uskoro Alabama premium T8, nesto izmedju NC i Iowe

Origin ID: ReaLazio
17 godina
moderator
TheDarkSide kaže...

Dolazi uskoro Alabama premium T8, nesto izmedju NC i Iowe

To je za supertestere. Možda poslije bude za ostale.

13 godina

Velika vjerovatnost da ce doc i kao zavrsni brod

Origin ID: ReaLazio
17 godina
moderator
VooDooZg kaže...

Kakav je što se tiče zarade?

Da li ima povećan koeficijent kao drugi premium T6 brodovi ili je kao ARP ili Arkansas Beta koji ne zarađuju ništa više od regularnih iz istog tiera?

Daj postaj nekoliko rezultata iz bitke ako igraš, pa da vidim.

14 godina
DrNasty kaže...
VooDooZg kaže...

Da li ima povećan koeficijent kao drugi premium T6 brodovi ili je kao ARP ili Arkansas Beta koji ne zarađuju ništa više od regularnih iz istog tiera?

Daj postaj nekoliko rezultata iz bitke ako igraš, pa da vidim.

Nisam još igrao jer ne volim baš ijn DDe, u biti ne volim IJN ništa možda su mi dobri Akazuki i Myoko i vjerojatno bi mi dobar bio ZAO ali nažalost nisam mogao onog Mogamija više trpiti pa sam odustao od te ideje..

Uglavnom budem probao pa ti javim, samo nemoj brzo očekivati i nemoj me uzimati kao referenciu jer teško da bum dobre rezulatate radio u njoj ili njemu :)

13 godina
DrNasty kaže...

Meni Kamikaze R; isto zaradjen unutar igre daje vidljivu razliku u parama naspram Minekazea nekad, ne vidim razloga da Shinonome bude drugaciji, tehnički gledano premium ko premium .

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ono kad dobiješ Kraken u rankedu

Dobio sam rank 11 i gold, cilj postignut.

Svaka cast na Krakenu...

I ja stigao do rank 11, pregledao nagrade za vise rankove, bezvezarije. Uopce nema motivacije sto se daljnjeg napredovanja tice.

Jedino je puno bolji osjecaj ekipe u rankedu (ne uvijek, ali puno cesce nego u random), kad se stvarno svi trude napraviti nesto, brodovi tonu ali ljudi ostanu i pricaju itd.

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
17 godina
moderator

Ja sam spalio 100k free xpa da bi nabrijao Shiratsuyu za ranked, samo da bi skužio da dosta ovisi o timu.

Reload je predugačak da bi imao mogućnost da bilo šta uradim ako je tim nesposoban da puca u ono što je spotano.

Ponekad mi se pruži prilika da pošaljem wall of skill u dim iz kojeg pucaju, ali obično je rudarski posao capati, bježati od protivnika (pogotovo dd-a) i u isto vrijeme sve držati spotanim.

Onda i MM baca u borbe gdje je po 3 dd-a u timovima. Ali ako ništa, bar ću izgrindati ovu ''mrtvu'' granu japanskih destroyera i njihov gunboat Akizuki.

13 godina

RAcunaj si samo da ces za Akizukia 99% "morati" raditi reset kapetana; IMO kompletno dvije razlicite filozofije DDova. Do te mjere razlicite, da cuvam za Akizukia resetiranog 15pts kapetana sa Kagera (iako kagero nije gotov, mislim da necu prema t9-10)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
moderator
Jovanka kaže...

RAcunaj si samo da ces za Akizukia 99% "morati" raditi reset kapetana; IMO kompletno dvije razlicite filozofije DDova.

Uz Shinonome će doći 11pt kapetan, čuvaću ga dok ne vidim kako se Akizuki igra.

13 godina
DrNasty kaže...

Uz Shinonome će doći 11pt kapetan, čuvaću ga dok ne vidim kako se Akizuki igra.

Idealno bi bilo sa 18pts kapetanom, sa AFT, AP-HE, CE (tim redoslijedom)  tj. novi 3x4 setup.

17 godina
moderator

Ne znam koliko je koristan IFHE na 100mm, jer jedva prođe s tim i kroz 19mm.

Ima li možda neki video gdje se vidi razlika prije nego ulupam 4 pointa u to? :)

13 godina

Na penetraciji dobijes minimalno, tj 21.1mm; mislim da je punchline u kombinaciji RoFa i dodatnom DMGu koji IFHE radi.

http://forum.worldofwarships.com/index.php?/topic/112361-dealing-damage-heapifhe-edition-he-mechanics/

Tocan dedicated video za Akizukia nemam (info sam cini mi se pokupio iz Notserovog/Flamuoovog videa za setup kapetana u 0.6), baci oko na ovo niže; ima još ljudi upitnike :)

https://www.google.hr/search?q=akizuki+100mm+aphe+wows&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=RgukWLy1D4r_8AevgpeoBA#q=akizuki+ifhe+youtube&start=10

17 godina
moderator

Gledao sam onaj Flamuov video, kaže da je HE joke i samo je rokao AP i po destroyerima.

Ne znam, moraću pogledati 0.6 video za skillove ponovo, tad nisam planirao Akizuki pa nisam ni zapamtio šta je za njega rekao.

14 godina
World of Warships

Akizuki bez IF-HE nemoj ni ispeljavati iz porta, a poželjno je da što prije skupiš 14pt cpt da imaš CA i IF-HE i demolition expert i onda se da s njim ali isto tako uzmi u obzir da je Akizuki ogroman za DD i da se ponaša ko mrtva krava tak da -- zna biti pdličan a zna biti i kao da autobus voziš cjelu partiju i ne odigraš ništa s njim

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Warships

Znači IFHE je bolji izbor od CE kad ću većinu vremena pucati pa će i detekcija biti ogromna?

Kakvi su mu moduli, da li da uzmem prvi skill maintenance ili da uzmem onaj da vidim koliko ih nišani? Ako ne gubi module lako, ići ću na ovaj za spotanje, jer biće potreban ako je kao autobus.

0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Znači IFHE je bolji izbor od CE kad ću većinu vremena pucati pa će i detekcija biti ogromna?

Kakvi su mu moduli, da li da uzmem prvi skill maintenance ili da uzmem onaj da vidim koliko ih nišani? Ako ne gubi module lako, ići ću na ovaj za spotanje, jer biće potreban ako je kao autobus.

ja ti na DDima uvijek uzmem taj za module - nema ti on ogromnu detekciju kad puca jer ipak su to 100mm mislim da mu je 10km bez CE kapetana, ima ti modul onaj -10% ipak je to tier 8

17 godina
moderator
World of Warships

Po fragovima sam na 8. mjestu na EU serveru u Fiji-ju (ranked), stronk.

http://wows-numbers.com/season/ship/ranking/id,6,4182685648,Fiji/?order=max_frags__desc#leaderboard

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 14:54 (DrNasty).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Po fragovima sam na 8. mjestu na EU serveru u Fiji-ju (ranked), stronk.

http://wows-numbers.com/season/ship/ranking/id,6,4182685648,Fiji/?order=max_frags__desc#leaderboard

Jesam ja treci po prosjecnoj steti u Akatsukiju pa se ne hvalim:

http://wows-numbers.com/season/ship/ranking/id,6,4182652624,Akatsuki/?order=average_damage_dealt__desc#leaderboard

Hvala za link, nisam znao za ovaj pregled.

Obzirom na 130 partija u "novom" Akatsukiju (od 01.12.2016.), i bolje mi je da sluzim ekipe dobro.

A sto bi tek bilo da mi daju torpedo reload booster kao sto Shiratsuyu ima...

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
17 godina
moderator
World of Warships

Čitam na redditu, navodno će ići stealth fire nerf:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5ugx31/summary_from_wot_magazine_article/?st=iz8x2ekk&sh=256b3fd6

Ovo će stvarno pogoditi Blyskawicu i ostale invisi-fire gunship dd-e kao i neke cruisere.

BTW jel ima neko ''Dunkek''?

Kakav je za igrati, da li zaradi love, da li ga pogađa ovaj nepovoljni MM za t6 brodove?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships

T7 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 12:29 (NixaFX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

BTW jel ima neko ''Dunkek''?

Kakav je za igrati, da li zaradi love, da li ga pogađa ovaj nepovoljni MM za t6 brodove?

Meni djeluje previse "jednostran" da bi dao novce za njega; iako nisam mjerilo jer su jedini kupljeni brodovi koje imam Murmansk i Marblehead (popunjavao sam rupe gdje nisam imao Premiume na nacijama). Teško tane i relativno ok disperzija su mu prednosti, najveci minus vidim topove grupirane naprijed koji se sporo vrte, i cini mi se veliki turning radius/rudder shift.

NixaFX kaže...

T7 

Meni, najzabavniji non premium T7, do prije cca 6 mjeseci; ali onda ga nerfalo malo. Ne zaboravi, jedini DD sa secondaries! ;)

17 godina
moderator
Jovanka kaže...

. Teško tane i relativno ok disperzija su mu prednosti, najveci minus vidim topove grupirane naprijed koji se sporo vrte, i cini mi se veliki turning radius/rudder shift.

Topovi se vrte za 31 sec, to je solidno a i najbolje u tieru.

Ima 35% fire chance na HE (kao Yamato) za ove t8 teškaše kad upadneš s njima u bitku.

Ovo je t6 Iowa, bow-on i oprez. Sa paypal popustom i nešto golda što imam mogao bi me izaći 11€, pa pitam jel se isplati (naravno, kupim gold sad a njega kad bude 30%).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice