World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 639.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Warships

hehe i meni pise isto

"dobio sam brod od 150 digitalnih kuna"

a istina je da su shebali sa priopcenjem

je, neko je citiral da je negdi pisal taj tocan datum sa satom, "time stamp"™

ALI.... nebi oni bili wg da ne shebu nekaj

inace uvijek svaki specijal traje do 06.00, osim kad imaju neki event pa shebu to sa patchom oko 4.30, a to su radili i u wowp (avionima), napisu da nekaj traje do 06.00, a onda dok neko grajnda ko majmun cijelu noc, bubnu patch u 3-4 h ujutro

a ovo sa graf špekom je resetirano u 1 ujutro

cudno za njih jer se inace nis ne dogadja u 1 ujutro, cak se i kontejner brojilo resetira u 3 ujutro

ovo stvarno nisam ocekivao, vrlo fer potez

ko je bio na 1 pin od broda, dobice ga automatski

"stop wg, you're spoiling us" ™®©

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

to sa 06:00 promjenom im je uvijek bila jaka stvar na avionima,kad je bilo 100% ili 300% vikend fino u 01:00 kad se okretalo/resetiralo  opet si mogao odigrati za naredni dan koji nije trebao imati +300% :)   ( tipa trajalo je od petka do nedelje i ti si fino u ponedeljak u 01:10 ujutro pokrenuo i uzeo +300% jer su to tek u 06:00 brisali )

btw, jučer sam imao najbolji dan od kad igram wows - bilo je možda 2-3 partije da sam neke mutavce imao u timu ali ostalo su bili sve timovi koji su slušali i oni koji su samo gazili ( tipa jedan match smo pobjedili da smo samo jedan brod izgubili )

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 8:25 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

.....onda sam ja vjerojatno bio sa druge strane. Sinoć sam toliko ispizdio da sam nekoliko pute hebao svima sve po spisku u čat. Nestalo mi reporta vrlo brzo. Kad vidiš svoje BB da sa rubova mape sa full helth  snajpaju sa 20 km a nemamo niti jedan cap dok ja sa cruserom ili dd pokušavam sam učiniti nešto. Ovo polako postaje snajper only igra 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Warships
MRSKI kaže...

.....onda sam ja vjerojatno bio sa druge strane. Sinoć sam toliko ispizdio da sam nekoliko pute hebao svima sve po spisku u čat. Nestalo mi reporta vrlo brzo. Kad vidiš svoje BB da sa rubova mape sa full helth  snajpaju sa 20 km a nemamo niti jedan cap dok ja sa cruserom ili dd pokušavam sam učiniti nešto. Ovo polako postaje snajper only igra 

Takvog sam imao zadnju partiju za Chapaievim, naravno protiv t10 - možeš zamisliti partiju kad sam ja ima 1750xp u porazu a prvi je bio kd nas Yamato 2050xp ---- u porazu, znači jedna od onih kad super krene iskapate 2 pointa i onda retardi krenu, odjednom počenš gubiti brodove, pa ih gubiš jako, pa oraš i kopaš da spasiš jer imaš super dam vec ( ubio full t10 geringa i zapalio par požara na Yamatu itd ) i onda onak da ni sam ne znaš kak u isto vrijeme iskepaš natrag B i rokneš još pri tom neprijateljskog Yoguma koji im je zadnji ostao da bi vidio da tvoj benson gađa s topovima Yamata na 8km i naravno nestaje, pa nestaje drugi dd i prije nego kaj se okreneš ostaneš ti i Tirpitz iz tvog tima samo --- naravno pomognem njemu rješiti Bismarcka, zapalim ga a ovaj ga dobrši i vidim neprijateljsku North Car. da recapa B a reza je 928:900 za nas jos minuta i pol i ja mu označim da se vratimo, ja okrecem u polumrtvom chapiju i rokam po NC dok moj majstor u Tirpizu na 3/4 HP bježi koliko ga propeleri nose, reko pa jesi papak, ekipa vrišti na njega, mene slave ali naravno nedovoljno NC me primjetio i odlučio stisnuti delete dok Tirpitz jedino kaj je napravio je da pobjegne još dalje  --- nikad to neću shavtiti, mogao je biti junak zajedno samnom, nije imao kaj izgubiti ali prvo je papak, drugo je retard a trece situational awerenes mu je ne 0 nego -20..

Ali dobro bilo je ljepih fajtova a i vidim da mi je zbrojio partije od prekjučer, jučer sam u 6 partija otključao 3 konjtenjer = 35k xp i na krjau u 10 parija imao 8 pobjeda i svaku odigrao za preko 1700xp čisto i jednu od 2500 - tak da sam zadovoljan ipak

15 godina
World of Warships

Ma dobro kaze tu ekipa... kad te krenu rolati retard timovi za redom jednostavno odes malo off da se smire zivci pa onda nakon par sati krenes ponovo.

Ovako igras 3 sata i imas 1:9 win:loss zivciranje :D

0 0 hvala 0
14 godina
Wespen kaže...

Ma dobro kaze tu ekipa... kad te krenu rolati retard timovi za redom jednostavno odes malo off da se smire zivci pa onda nakon par sati krenes ponovo.

Ovako igras 3 sata i imas 1:9 win:loss zivciranje :D

A baš, ali daj se skini ti s igre kad znaš da gubiš zbog retarda i hoćeš sam sebi dokazati da si ti bolji od toga

17 godina
moderator
World of Warships

Fali mi par k xp-a do Fiji-ja, sutrašnji specijal mi sjeda ko budali šamar. Večeras ću prodati Leandera i sve module po punoj cijeni, a sutra kupiti za Fiji nove na popustu tako da ću dobiti free demount.

Isto tako, Fiji će mi pomoći da odlučim da li da si kupim Belfasta ili Scharnhorsta.

2 Shiny Horse
0 Debeli Fast

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

sa fusom sam bio strah i trepet svih mora, a sad s nagatom me nabijaju ko kantu

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Fali mi par k xp-a do Fiji-ja, sutrašnji specijal mi sjeda ko budali šamar.

Ša je sutra, britaši na popustu?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
moderator
Jovanka kaže...

Ša je sutra, britaši na popustu?

Ne, kinezi su na popustu, ali je i popust na upgrades pa ću opremiti Fiji s modulima u pola cijene.

13 godina

Popusti na module svih nacija ili ce mountat module u po cijene na PanAsia brodove i demountat doublonima?

PS Glas gore za Scharnia je moj, čisto radi health poola i nekako mi se cini da se više DMGa da napraviti nego primiti; nego na Belfastu koji znas i sam koliko moze biti mekan ali opet bude OP kada je u dimu tj situational :) 

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
moderator

Svih nacija, jer su na popustu i port slotovi, kamuflaže, xp konverzija i ostale piz.darije.

Anshan je na 50% popusta za doubloone. Da su ujedinili acc, kupio bih ga od WoT golda, ovako ih nabijem.

14 godina
World of Warships

auuuuuu ak su moduli na popusti to je vrh vrhova, taman trebam 2 broda t9 opremiti a tam su moduli 3milje :)

a fuck, nisu moduli nego za upgrade hull-ova itd - nema veze i to bu super..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 15:24 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
VooDooZg kaže...

auuuuuu ak su moduli na popusti to je vrh vrhova, taman trebam 2 broda t9 opremiti a tam su moduli 3milje :)

a fuck, nisu moduli nego za upgrade hull-ova itd - nema veze i to bu super..

Jesi siguran da su ship upgrades dijelovi broda ili su upgrade moduli/equipment moduli?

Npr njihov wiki equipment naziva upgrade-ima, dok dijelove broda naziva modulima.

Btw, oni su makli premium brodove iz public test servera? Znam da je neko to spomenuo nedavno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 15:31 (DrNasty).
13 godina
DrNasty kaže...

Btw, oni su makli premium brodove iz public test servera? Znam da je neko to spomenuo nedavno.

2-3 puta sam u zadnjih 6 mjeseci odvalio PTS; niti jednog premiuma nisam vidio.

17 godina
moderator
World of Warships

Bio sam u pravu, oprema je na popustu, opremio sam Fiji po planu. :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

ja ne vidin nigdi ovaj brod dobijen na zadatku...ima port Dragon ali broda nema

0 0 hvala 0
14 godina

da moduli su na popustu, nego valjda me igra čula pa me tetoši zadnjih par dana, nije ni da ja ne dajem svoj obol ali :)

uglavnom Scharni je BOG  :)   jučer sam zaredm 5 partija igrao jebeno i srecom imao dragon flag i osvojio oko 75.000xp za kapetana i digao na 18i skill :) 

btw taman mi je uletilo ovo sa popustom tak da sam danas kupio 2 t9 ( Flachera i Donskoia ) i opremio ih full s modulima pa prodao Mogamija i za 70k free xp i 6 milja digao hull i torpeda na Flacheru, sad još 2 hull-a na Donskoiu i mogu početi etapu u preskupom t9 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 19:05 (VooDooZg).
15 godina
World of Warships

dobil sam graf $peka, ali

kad stavim njegovu prem kamuflazu tajp 10

bonus se ukljuci jer se smanji detection

ALI se ne vidi nista na brodu, ko da nije neka tekstura se loadala

brod i dalje izgleda goli

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

To je takva kamuflaza, meni se cini kao da se vide samo zakovice :D Na sekundarnoj kamuflaži se pojavljuju standardne šare/boje/oblici :)

14 godina
neaktivan
World of Warships

Aktivirao premium 7 dana sto sam dobio u misijama (Science of Victory).

Jutros vise expa skupio u 6 partija nego inace u 15.

Cini se da bih mogao poceti prave novce ubacivati u ovo :)

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Prodao stari acc, krećem iz početka. Imao sam sve IJN t7-ce, CV mi je bio loš, DD kako kad. Najviše me služili CA i BB.

Sad kaj da uzmem? Švabe? Isto ću CA i BB valjda...

Edit: Ima kakav kod za novajlije?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 14:53 (Dala).

0 0 hvala 0
14 godina
Dala kaže...

Prodao stari acc, krećem iz početka. Imao sam sve IJN t7-ce, CV mi je bio loš, DD kako kad. Najviše me služili CA i BB.

Ovisi kaj hoces igrati,

ako hoces BB onda Njemce iliti KM

ako cruisere onda Ruse

ako DD onda Amere

ako cv onda Japance

14 godina
neaktivan
Dala kaže...

https://playtogether.worldofwarships.eu/invite/GPVedl5

Dobit ces Dianu sigurno (ja je dobio), a Texasa vjerovatno neces (ja nisam a imam T6 brod vec mjesec dana...)

Dobijes i 25 komada svih zastavica, moze bit i nesto creditsa...

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
14 godina
World of Warships

Pa dobro da li su svi igrači u T10 fajtovima jače retardirani ili koji je to k !?!??!

Znači tamo se svako boji svakog, nema veze kaj imaju 30% jači brod i kaj gube sa 600 bodova ali nema šanse da uđu u cap i probaju bar nešto napraviti, ne kružit će dok ne izgube i puknuti sa 9249027489349km, jel tim retardima neko objasnio da ih "popravak" broda košta isto spušili oni sav hp ili ne spušili ni jedan point i ostali živi !??

Ja ne znam ovo danas, bolje da nisam išao na t10 i sad mi je jasno zašto sam ga dugo izbjegavao makar imam G.Kurf. već neko vrijeme 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Andor kaže...

Aktivirao premium 7 dana sto sam dobio u misijama (Science of Victory).

Jutros vise expa skupio u 6 partija nego inace u 15.

Cini se da bih mogao poceti prave novce ubacivati u ovo :)

evo ugledaj se na voodoo-a

prvo slupaj 2300 kuna i onda postaj na forumu kak idu expi

a to je on kaj je priznal, kolko jos je skrsil da nije reko...

sve u svemu to je jedan bolesno brzi pci-e ssd od jedno gige

jednostavno treba prestat jedno i ne vise trosit

ja sam kupil sva tri preordera, od golda jos i atago, i onda i atlantu jer su napisali da ju micu iz shopa i "ko zna kad ce se opet vratit"™

tak sam skoro i warspajta uzel al sam se skuliral

i evo kak su ograniceni sa prodajom premium barki moras skupit sve

moja preporuka je svaki put kad zasvrbe prsti da se nekaj kupi, stavit po sto kuna na stranu

za mjesec dva bice za SSD

14 godina
ED63 kaže...
jednostavno treba prestat jedno i ne vise trosit

javi mi kad saznaš kak da to napravim JER stalno se nađe neko opravdanje zašto uzeti baš paket od 220kn kad produžuješ mj. dana premuiuma i uvijek je to to, zadnji put, više mi nebu trebalo nakon ovog itd...itd..

Mogao sam već skoro uzeti 1070 koju bi kasnije prodao i dobio bar dio love nazad, a kaj bum s ovim dobio ..

13 godina

Trebao si uzeti premium kada je paket od 6/12 mjeseci bio na popustu prije par tjedana... Iako onda bi si morao objasnjavati zasto ne samo broooood...

17 godina
moderator
World of Warships

Za vikend je Special: British Fleet

Oh boy, Belfast here I come!

0 0 hvala 0
13 godina

Daj Nasty sta nemas neke vijesti koje mi mozebitno ne izbaju pare iz dzepa? Kolko, 30% popusta opet?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice