World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 631.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warships

Kad će neki kod? Ponestaje mi mjesta na vezu...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

pa vidis da nema ni postenog specijala ni unificiranja golda i free expa a kamoli postenog popusta

muznja love all the way

nista iznad tira 4 nisam spimpal jer cekam popuste na opremu

a slot si mogo dobit od albanyja

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Otkljuco New Mexico i njegov prvi trup. Brod ko brod je nista puno drugaciji od New Yorka samo su mu gunovi vrhunski, ali bas vrhunski. Jedino taj range bode u oci, maksimlani sa upgradeom ide na 14.1km dok sa avionom u gradu ide do 17. No taj avio je u zraku punih minutu i pol sta je van pameti... tako da ako naletis na bilo koji cruiser 2 tiera nizi ili veci isto kao i na nekog japanca ili amera full upgredjanog hebo si jeza. Nikako mi se ne svida. 

Farragaut ili kako vec :D otkljucan skoro pa u isto vrijeme sa New Mexicom. Svida mi se kao gunship i zato volim igrati americke DDove ( znam imati partije sa po 100-150 hitova + torpeda ). No taj detection range od 7.6km i torpeda koja kasnije padaju na 4.5km nema smisla da se taj brod uopce uvrstava u sekciju DDova. To je light cruiser i tocka... kad ti dodes do BBa ( a nedo bog naletit na bilo koji cruiser ) vec si 100 puta gotov osim ako dobro manevriras. 

Sa druge strane Mutuski je cudo nakon upgradea i Furutaka je postala upotrebljiva samo zbog svojih fenomenalnih topova.

Tolko za sada o tim brodovima :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Albany + slot imam...

Furutaka koliko je prije bila sranje, sada je ok. Sada se konacno mogu nosit 1 na 1 sa Omahom, bez onoga "O sranje Omaha! Puštam torpeda i kidam nalijevo!".

Minekaze/Isokaze/Mutsuki ili IJN DD su dobri, ali da američki DD su u biti light CA sa tim silnim topovima i protiv njih je uvijek gadno...

IJN CV vs USN CV ajme majko nepravde (sada vozim t6). Ameri imaju 6 FT-era po grupi, Japanci 4 i nema teoretske šanse da ostvariš zračnu premoć (osim ako je neprijatelj moron pa se bori iznad tvojih brodova). Prednost Japanaca je u nešto većem broju ukupnih letjelica, ali to će Amer sve dohvatit sa svojim FT-erima.

Dakle slijedeća taktika- napad na različitim frontama u isto vrijeme. Može on imat tri grupe FT-era (ovisno o loadoutu), al moja 1 će blokirat njegovu 1 na neko vrijeme, a dotle će se neki bomberi probit...

Zna bit frustrirajuće pogotovo prvi fajt kad me stavio vs t8 BB, CA itd. Kojeg god da sam napao (zanemarivši USN FT-ere), taj brod mi je sam il skupa s pratnjom poskidao cijelu bomber grupu... katastrofa, valjda prvi meč da sam ostao bez aviona :P.

Možda će bit bolje kad upgredam Ryuja (kak se već zove t6) do kraja...

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Warships
Dala kaže...

Albany + slot imam...

Furutaka koliko je prije bila sranje, sada je ok. Sada se konacno mogu nosit 1 na 1 sa Omahom, bez onoga "O sranje Omaha! Puštam torpeda i kidam nalijevo!".

Minekaze/Isokaze/Mutsuki ili IJN DD su dobri, ali da američki DD su u biti light CA sa tim silnim topovima i protiv njih je uvijek gadno...

IJN CV vs USN CV ajme majko nepravde (sada vozim t6). Ameri imaju 6 FT-era po grupi, Japanci 4 i nema teoretske šanse da ostvariš zračnu premoć (osim ako je neprijatelj moron pa se bori iznad tvojih brodova). Prednost Japanaca je u nešto većem broju ukupnih letjelica, ali to će Amer sve dohvatit sa svojim FT-erima.

Dakle slijedeća taktika- napad na različitim frontama u isto vrijeme. Može on imat tri grupe FT-era (ovisno o loadoutu), al moja 1 će blokirat njegovu 1 na neko vrijeme, a dotle će se neki bomberi probit...

Zna bit frustrirajuće pogotovo prvi fajt kad me stavio vs t8 BB, CA itd. Kojeg god da sam napao (zanemarivši USN FT-ere), taj brod mi je sam il skupa s pratnjom poskidao cijelu bomber grupu... katastrofa, valjda prvi meč da sam ostao bez aviona :P.

Možda će bit bolje kad upgredam Ryuja (kak se već zove t6) do kraja...

Neće. Nisam igrao već neko vrijeme. Zadnji patch mi je ubio volju za igranjem. Prije je bilo dosta raznoliko, a sad samo zerganje fajterima. Ostala dva tipa aviona su pala u drugi plan.

15 godina
Milka30 kaže...

kao prvo ja igram prek stika i wot,, wowp i wows sada

laga samo u slucajevima: kisa, snijeg, oluja, puno korisnika.............

ED hebote u pravu si,zna mi cesto prebaciti na EDGE i onda samo forum mogu otvoriti....ali onda samo mrdnem laptop i on prebaci na brzu mrezu!

Ali gle kod mene u postavkama ne mogu prebaciti na rucno trazenje,niti na nacin koji si opisao!

gledam onu tvoju sliku i mislim si: da li si tad bio spojen na mrezu pa ti nije dao tu opciju?

kad nisi usteko stik nego samo otvorio klijent, nema te opcije uopce

kad ustekas stik i spojis se na net, bude kao tebi i nemozes otvorit drop down izbornik

a kad otvoris klijent i upiknes stik da ga prepozna ali  se NE spojis na net, tek tada ti daje opciju da to mijenjas jer stik komunicira s mrezom i javlja joj da je ukljucen, samo nemas konekciju

u tom stanju isto tako ja mogu primat sms poruke od mreze da sam aktivirao neku od opcija sa megabajtima prometa i dodje mi poruka kad su megabajti ustvari dodani na moj racun

tako nemoram ustvari biti spojen na net nego samo na vip mrezu pa svi silni programi nejdu online u pozadini i trose promet bezveze

14 godina
ED63 kaže...

gledam onu tvoju sliku i mislim ......

Bravo!

14 godina
Milka30 kaže...
ED63 kaže...

Bravo!

ED63 ja jednostavno ne znam kako da ti zahvalim,nakon tvojih postavki lag mi je gotovo pa nestao,javlja se tu i tamo,ali covjece ovo je sasvim druga prića!

Napokon vidim tko me gađa i kako lete zrna(mogu ih izbjegavati jeeeeee!),ma vidim sve!

Evo odmah prva bitka i 5 kilova sa destroyerom!

Ubio me neki đuro,obratite pozornost na chat,jednostavno sam im dopizdio,pobio ih,razvalio!

16 godina
World of Warships

Ak me tko vidi ingame nek mi se javi, dobije počasnu salvu ;).

IGN 2slow

0 0 hvala 0
15 godina
Milka30 kaže...
Milka30 kaže...
ED63 kaže...

Bravo!

ED63 ja jednostavno ne znam kako da ti zahvalim,nakon tvojih postavki lag mi je gotovo pa nestao,javlja se tu i tamo,ali covjece ovo je sasvim druga prića!

Napokon vidim tko me gađa i kako lete zrna(mogu ih izbjegavati jeeeeee!),ma vidim sve!

ajde super bas mi je drago da sam pomogao

ja igram wot i wowp i wows na tom stiku i cross fire jos od 2012 mislim

proso sam s njim sito i reseto i jedino me na hvaru gnjavio zbog previse ljudi i preopterecenih baznih stanica

a i ovdje gdje sam sada je jedina opcija za igranje bez laga, je ide ping do 150 al nema vise skakanja na 999 jer hrpa sezonaca je na fejsu, jubitou i torentima pa mi stane mozak od zastajkivanja, neki put pocne mi partija a brojac na 18:30 dok ja udjem u bitku

p.s. ipak neke koristi od vojske jer sam bio vezista i to radio veza

stronk komunicationk skillcz

Kto PL?

P.S sto ces sad tek natjerat kumu da sve radi kad ce bit responzivnija i poslusat svaki tvoj potez ODMAH?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 0:45 (ED63).
13 godina
World of Warships

Opako dobar brod... opako !!! Citadele samo lete ako znas gdje treba gadat... 

https://gyazo.com/88c1e420222e4aec112d267f19aa8a5e - Team Score

https://gyazo.com/8b354dda11e1caeecc83d3344244d2e3 - Detalied Report

https://gyazo.com/661f8646598ecc36521a638e4c200f69

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Iznimno opasan brod, da. No, Minekaze ga lako potopi :D 

17 godina
World of Warships

Došao, i prošao, datum full releasa i da nisam pročitao ne bih ni znao da se to zbilo da malo iskarikiram. EU vodstvo užas, mogli su bar port promijeniti tijekom toga da se zna da se slavi nešto.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships

Što bolje igram, to više gubim. WR mi je pao s 58% na 51%, a uglavnom sam u prvi-drugi pod exp u svom timu, dobio ili gubio. Priznajem da sam lošnjikav u WOT (WN8 960), ali ovo igram sve bolje i bolje... i gubim.

Jučer nakon 3-4 frustrirajuča poraza uzmem omiljeni brod DD Nicholas... riješim svoj dio mape, potopim 4 broda (2 DD, BB i CV)... a crveni tim počne CAP naše baze na koji nitko ne reagira... vračam se nazad, usput topom potapam jedan CA koji se istina borio s mojima, pa me nije ni registrirao. Klasični kill steal. Moji krenu u cap kad je naša baza bila već više od pola osvojena, a nitko osim mene i dalje ne reagira. U trenutku kad sam se približio dovoljno da spotam taj DD koji je radio cap mislim da je već bio debelo iznad 90%... frustracija na max ako izgubim bitku nakon 5 potopljnih brodova.... naravno uspijem spasiti stvar... na koncu pobjedimo capom jer je crveni drugi CV bio negdje skirven. Još sam morao u chatu uvjeravati ekipu da ga ne traže nego da capaju jer je ostalo 3 min do kraja igre. Rezultat - imao sam duplo više xp od drugog u mom timu...

Obično gubim partije u kojima potopim 2-3-4 broda... ovo bi me dotuklo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 10:30 (MoF0).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Warships

WoWS je timska igra. Teško ćeš dobiti partiju ako netko zezne stvar baš kardinalno. Imao sam situaciju gdje smo vodili s 1 izgubljenim nad timom kojem smo potopili 6 brodova. Izgubili smo jer je greškom naš DD potopio našu krstaricu torpedima, a onda se sve srušilo lančano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships

Ma to mi je jasno... i u WOT-u imam dana kad nemrem dobit partiju, ali ima dana i kada ne stignem 3x zapucati a već je pobjeda...

Ovdje mi je konstantno loš WR... evo baš taj Nicholas s kojim uživam igrati i igram zaista dobro... WR mi je 42%... S Kumom igram isto dobro, WR 57%, iako mi je i tu pao.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships

Nakon par dana odvratnih rezultata s Nicholasom, rek'o idem danas malo provozati Kumu...

Četiri bitke.

Četiri poraza.

Četiri puta prvi u luzerskom timu.

Imam osječaj da me ne žele. :)

0 0 hvala 0
16 godina

140 pogodaka! Hihihi, kaj ti pucaš šarcem? :)

Eh, kuma je zakon, ali ni Furutaka po novom nije loša... Sa Aobeom se još nisam našao... Nešto iz mid rangea, pa izbjegavaj salve koliko možeš i uposli ona 3 jadna topića koliko ide+torpeda na sreću...

Jedino ja AA dobar, pa mi je primarno štiti BB-e i CV-e od bezobraznih zračnih zujala. A ako naiđe koji DD tim bolje.

14 godina
World of Warships

Hajde malo da živnemo ovu temicu!

Od kada sam poceo igrati ovu igru uvjek me je patilo "vjecito" pitanje HE ili AP?

Ja i frend smo sproveli mali test...Testni brodovi su bili Cleveland  i Hatsuharu...Nismo testirali Battleshipove jer smo smatrali da usljed relativne nepreciznosti(spreada) i velikoga DMG-a test ne bi bio valjan!

-Netko je spomenuo da AP municija leti brze od HE!

Netočno!

Mirnim brodom pucali smo u zamisljenu tocku u planini AP i HE municijom na udaljenosti cc 12 km,te sa Destroyerom na njegov max domet.

Ustanovili smo da je razlika između AP i HE kod Clevelanda  -0.04 sec za AP,sto je zaista gotovo neprimjetno.

U Hatsuharu su rezultati -90 sec za HE,sto je nevjerovatno,sa obzirom na to da je domet bio oko 8 km.

-HE vs AP spread

Ovdje nije bilo smisla da testiramo destroyera,nego smo derali da Cruiserom.

U prosjeku 90% AP municije zavrsi u meti,dok je HE 100% ucinkovit.

No i taj test je upitan,jer zavisi od broda,brzine,kuta,igraca....no u biti nije daleko od istine.

-HE vs AP Damage

Ovo jednostavno nije bilo moguce testirati,mogu samo pisati iz iskustva.

Logika nalaze da AP pravi vecu štetu,pogotovo ako se pogodi citadel i tu je AP u definitivnoj prednosti,ali samo ako se pogodi citadel!

Ovo govorim iz iskustva,upravo zbog toga zato sto AP municija se dosta spread-a i time ne budu precizni kao HE.

Pravo pitanje je koliko nosi EXP-a citadel,a koliko fire achievements,isplati li sve više rokati citadele ili  paliti brodove?

Isto tako vazno je napomenuti da HE municija nanosi vecu stetu u smislu disable-anja torpeda,topova,steeringa....Koliko znam AP to ne radi???

Sve u svemu ovako gledajuci bolje je igrati sa HE-moj osobni sud!

Svakako bi volio da me netko u necemu demantira,ako smatra drugacije!

6 HE
0 AP
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Ne mozes to tako gledati nikako... Koji ces projektil koristit ovisi od situacije. 

BBovi long range peri HE, osim ako nisi u nekom vecem tieru, onda se ide AP all the way... close drmaj AP - tu nema rasprave 

Cruiseri - Ovisi od protivnika na kojeg nalazis i u kojem se cruiseru nalazis. 90% vremena prasi HE, no ako naides u close rangu na drugi cruiser puni AP i citadelaj ga ko nikoga.

DDovi - HE i to je to... drugo nista ne prolazi jer su topovi malog kalibra. 

S razlogom postoje dvije vrste projektila jer je svaki za svoju situaciju... 

Imo sam matcheve gdje sam sa New Mexicom topio cruisere one shotom ko po traci sa AP municijom... isto kao i BBovi ako su mi dosli dovoljno blizu da bez problema mogu odrediti polozaj citadele. 

Dakle... koristi se ono sta situacija trazi, a ne sta netko preferira. Jer kad vidim BBa da konstantno koristi HE znam da je njub i da ce izginut od bilo kojeg drugog BBa pa cak i Cruisera u vrlo kratkom roku.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Warships

Glavna uloga AP shell-a je probijanje debelog oklopa tj. uništavanje battleship-a i u toj ulozi je daleko superiorniji od HE-a. Za sve ostale brodove AP je skoro beskoristan, i tu dolazi na red HE.

Steam: Peacean Origin: Peacean_BiH Raptr: Peacean
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
AL13N13 kaže...

Glavna uloga AP shell-a je probijanje debelog oklopa tj. uništavanje battleship-a i u toj ulozi je daleko superiorniji od HE-a. Za sve ostale brodove AP je skoro beskoristan, i tu dolazi na red HE.

Možda u stvarnom životu, ne i u ovoj igri. Cruiseri mogu itekako osakatit druge CA i DD sa AP municijom.

13 godina
AL13N13 kaže...

Isto nije tocno. AP je vrhunski za unistavanje Cruisera poslije tiera 3... jer svaka, ali svaka dobro pogodena AP granata radi citadelu ili unistava module... to nema sanse da se ne dogodi ako znas gdje i kako gadat.

Ja u CLevelandu cim naletim na drugog cruisera punim AP i busim mu citadelu... znao sam imati po 5-6 citadel hita bez pol frke. Samo moras znat kakav ti je protivnik i kakav armor ima... to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 19:52 (SimeKZ).
16 godina
Milka30 kaže...

Isto tako vazno je napomenuti da HE municija nanosi vecu stetu u smislu disable-anja torpeda,topova,steeringa....Koliko znam AP to ne radi???

Svakako bi volio da me netko u necemu demantira,ako smatra drugacije!

Mislim da ti AP isto tako uništava topove, AA i ostalo kao i HE municija.

14 godina
World of Warships

Ma kontam ja sve to,ali nekako mi se cini da HE je puuno efikasnija municija,opcenito.Lipo je gledati kako pališ nekoga,unistavas mu spottera,turrete,cannone...

Ovo da Battleship derem AP municijom,zaista nisam probao,jer je "nepisano pravilo" da se oni deru HE.

Nprm.ja osobno vlim cruisere derati AP,jer 2-3 citadela su dovoljna da ga potopiš.

Globalno gledajuci ja slabo koristim AP uglavnom zbog spreada koji je ponekada katastrofalan i ne volim fulati!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 19:58 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Kakve veze ima spread sa tipom municije ako je on random ili cak ovisi od brzine broda, vremena ciljanja i ostalo.

BBovi protiv BBa samo AP, nista drugo... Cruiser vs BB samo HE, jer nema sanse da isti tier kao tvoj ili visi probijes.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Kakve veze ima spread sa tipom municije ako je on random ili cak ovisi od brzine broda, vremena ciljanja i ostalo.

BBovi protiv BBa samo AP, nista drugo... Cruiser vs BB samo HE, jer nema sanse da isti tier kao tvoj ili visi probijes.

+torpeda ftw, ako furaš IJN CA kao ja ;)

14 godina
SimeKZ kaže...

AP ima veci spread od HE-barem u Clevelanda.

U tomu je razlika!

16 godina
World of Warships

Ranked battle, i izgubimo!!!

Edit: Ajde u slijedećoj se vratilo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 22:40 (Dala).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Ono,kada nemate love za novu pilu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice