World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 643.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Warships

Poceli su dolazit panjevi koji gledjau statse... avg. xp po matchu i ostale gluposti i tako silovati svima um sa glupostima. Otkljucam hatuharu, kupim ga, nemam traninanog admirala, brod stock, ponasas se ko govno. Odmah si noob... avg xp mi je 800 i to je kao lose... polako mi se community i tu pocinje gadit. Kako sam odustao od tenkova, brijem da cu i od ovoga ako ovako nastavi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Warships
SimeKZ kaže...

Poceli su dolazit panjevi koji gledjau statse... avg. xp po matchu i ostale gluposti i tako silovati svima um sa glupostima. Otkljucam hatuharu, kupim ga, nemam traninanog admirala, brod stock, ponasas se ko govno. Odmah si noob... avg xp mi je 800 i to je kao lose... polako mi se community i tu pocinje gadit. Kako sam odustao od tenkova, brijem da cu i od ovoga ako ovako nastavi.

Mislim da u onaj avg XP ulazi i premium bonus (ako imaš premium viši je avg xp) što znači da je za procjenu skilla van pameti to gledati.

17 godina
odjavljen
World of Warships
Community je često debilan u ovakvim igrama jer se zakači ekipa koja samo to ima u životu pa umisle sebi svašta zbog "iskustva" :D Ništa novo, probaj i druge MOBA igre. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Gotovo u svakome mecu prvi debil koji pogne,odmah u chat pise kako je dobio noobovsku ekipu,pa nas siluje cjeli mec!

Ili isto tako naj jaca su mi dogovaranja tko ce na koju stranu...mislim ono,de odhebi od mene,nemam dzabe otkljucanu 7-icu i da ne znam igrati!

Zaista debila ima koliko god hoces. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
Milka30 kaže...

mislim ono,de odhebi od mene,nemam dzabe otkljucanu 7-icu i da ne znam igrati!

Wrong.

Ima poslovica u WG igrama: If you suck long enough, you can have tier 10.

(ne kažem da se odnosi na tebe, ali iznenadio bi se koliko ima afk-era i botova koji samo upale igru i ostave pa im polako dolazi xp).

15 godina
Milka30 kaže...

Gotovo u svakome mecu prvi debil koji pogne,odmah u chat pise kako je dobio noobovsku ekipu,pa nas siluje cjeli mec!

Ili isto tako naj jaca su mi dogovaranja tko ce na koju stranu...mislim ono,de odhebi od mene,nemam dzabe otkljucanu 7-icu i da ne znam igrati!

Zaista debila ima koliko god hoces. 

Obično jedan i krene solo na svoju stranu, naleti na njih 3 plus, pogine i onda ragea na chatu kako nitko od ostalih noobova nije došao s njim.

15 godina
DrNasty kaže...

if u sux long enought, u can sux to tier X

jingles, rearadmiral, formally known as the gnome

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
14 godina
DrNasty kaže... 

(ne kažem da se odnosi na tebe, ali iznenadio bi se koliko ima afk-era i botova koji samo upale igru i ostave pa im polako dolazi xp).

Ma samo zelim reci da ne volim kada mi neki balavac soli pamet!

Sve ja to znam,ne treba mi on da glumi nekakvoga generala i da nas raspoređuje po mapi.Jasno da se treba drzati skupine.....IAKO,od kada sam poceo igrati sa destroyerima vise volim biti solo i priređivati protivnicima "sačekuše",jer imam feeling da me lakse otkrivaju ako sam u grupi,tj. indikator me stalno upozorava.

Sto se tice AFK-a,ja sam jedan od takvihh,tj.svaki puta dobijem kritike na AFK-Zbog nekakvoga cudnoga razloga ukljucujem se u bitku nakon 2-3 minute,tj. dok svi krenu igrati,meni je jos uvjek loading,tako da kada ja krenem bitka vec traje i uvjek u chatu vidim "pohvale" na moj racun kao AFK noob!

A kako grindati exp na AFK-u?

Pa moras stisnuti to battle XD!

17 godina
World of Warships

A i to gridanje u AFK baš i ne radi ovdje, u 99% slučajeva ako si AFK dobiješ 0 xp-a i ništa para a moraš platiti popravak. A ovih 1% što ih dobije kakav xp su oni koji slučajno uspiju srušiti koji avion ili im secondary pogode brod koji se previše približi.

I kakvi su komentari na najavu da WoWs izlazi iz bete već 17.9.? Po meni su malo pretjerali, igra nema ranked battle koji će izaći istog dana kada izađu iz bete, a još ako ne sreda da mm u tome bude dobar to bi moglo jako brzo pokopati igru. Da ne govorimo da osim premiuma nemamo ništa od njemačke, sovjetske ili britanske mornarice. A i tek treba vidjeti rezultate promjena koje su uveli s ovim zadnjim patchom. Ne znam ali nekako se bojim da bi im se ovo moglo obiti o glavu jer bi ljudi mogli puno očekivati od igre koja više nije u beti.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Od ovog zadnjeg patcha nije mi ni upola zabavno igrati kao cv. Sve se svelo da treba imat brdo fightera i onda zergat ostale dok torpeda i bombe padaju u drugi plan. A na taj naćin je teško doći do exp.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Zadnji patch mi nista dobra nije doneo.

Fps mi varira 19-20 bez obzira na to kako mjenjam detalje u postavkama.

I prije sam kasnio,ali sada mi je pred svaku bitku kasnjenje povecano na 4-5 minuta(pola ekipe pogine,kada ja krenem u bitku)

Ja zaista ne znam sta se to desava sa mojim Clevelandom,super je brod i sve,ali bivam ubijen one shootom od svakoga battleshipa koji me samo pogleda,prije patcha je to bilo izrazeno,ali nakon još gore!

I famozni Minekaze....znam da je "popravit",ali ja sa time brodom vise nikoga ne mogu potopiti,zapeo sam sa njim na 25 000 EXP-a i ne mrdam,evo vec 20 bitka.

Iako piše da on ide 39 Knotsa imam dojam da je sporiji,jer ga vecina cruisera sustiže.

Sve me to polako pocinje zivcirati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

how terrible !!! ™®©

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Cleveland je zvijer. ..... 

Jedini drugi brod koji smatram op za svoj tier je Diana, ali ona je premium tako da se ne računa baš.

Clevland nije OP, jer 1 plotun Colorada ga šalje na dno mora, ali da je "pain in ass" za ostale to je točno

Milka30 kaže...

Upravo vozam dugo ocekivani Cleveland i moram priznati da je voziti ovaj brod parava "tiha patnja".

Firepower mu je fantastican,preciznost isto tako,ali je trom do zla Boga.

Gratis još što je ogroman za jednoga Cruisera tako da si prava kanta za napucavanje.

Svaki protivnicki metak je moj,care nema fulanja!

Ma katastrofa!

Kad nadogradiš brod na maksimum i istreniraš kapetana na T4 preciznost, onda postaje druga igra
to što imaš osječaj da te ganja cijela flota je točan, jer kad BB vidi tebe zna da može riješiti veliki problem jedim plotunom
Prioritet gađanja je:

1. 1. IJN DD
  2. 2. USN DD
  3. 3. Cleveland
  4. 4. CV

14 godina
Darky kaže...

Kad nadogradiš brod na maksimum i istreniraš kapetana na T4 preciznost, onda postaje druga igra
to što imaš osječaj da te ganja cijela flota je točan, jer kad BB vidi tebe zna da može riješiti veliki problem jedim plotunom
Prioritet gađanja je:

1. 1. IJN DD
  2. 2. USN DD
  3. 3. Cleveland
  4. 4. CV

Moj Cleveland je maximalno nadograđen i kapetan mi imada mogu gađati do 17 km(ne znam koji je to tier).

ALI.............

Situacija je ovakva:

Počinje bitka,ja krecem,odjedanputa pali mi indikator (incomming),ja ne skuzim-PAF citadel ode u kuhac-ja mrtav!

Počinje bitka,ja krecem,odjedanputa pali mi indikator (incomming),ja oštro skrečem sa Q ili E-PAF citadel ode u kuhac-ja mrtav!

Počinje bitka,ja krecem,odjedanputa PAF ode citadel u kuhac-ja mrtav!

Ili ono sto si spomenuo,nas u skupini 5-6 ja u sredini i svi udri po meni!

Cliveland grindam rano ujutro od 05-07 h kada uglavnom balavurdija igra-pa onda mogu  XD!

17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Moj Cleveland je maximalno nadograđen i kapetan mi imada mogu gađati do 17 km(ne znam koji je to tier).

ALI.............

Situacija je ovakva:

Počinje bitka,ja krecem,odjedanputa pali mi indikator (incomming),ja ne skuzim-PAF citadel ode u kuhac-ja mrtav!

Počinje bitka,ja krecem,odjedanputa pali mi indikator (incomming),ja oštro skrečem sa Q ili E-PAF citadel ode u kuhac-ja mrtav!

Cliveland grindam rano ujutro od 05-07 h kada uglavnom balavurdija igra-pa onda mogu  XD!

de nemoj juriti naprijed...
New Mexico BB ima izviđački avion sa kojim može gađati na 20 km
i ako te uzme na zub (AP) onda ti se loše piše
Dakle, nemoj juriti naprijed, uvijek koristi zaklone (BB ili otoke), kad krene igra idi sa 1/4 brzine, nek te drugi prestignu
Kaj se tiče municije HE monicija sporo leti (ponaša se kao haubica), dok AP leti brže i ima manji luk

I da, ja kad igram u BB, obavezno lupam po Clevlandu (jer znam što mi može napraviti)

14 godina
Darky kaže...

Dakle, nemoj juriti naprijed, uvijek koristi zaklone (BB ili otoke), kad krene igra idi sa 1/4 brzine, nek te drugi prestignu
Kaj se tiče municije HE monicija sporo leti (ponaša se kao haubica), dok AP leti brže i ima manji luk

I da, ja kad igram u BB, obavezno lupam po Clevlandu (jer znam što mi može napraviti)

Ma znam ja to sve i ne jurim.

Kod mene je problem LAG zbog sporoga neta (USB stick),to je 100%,ja u biti vidim nešta svoje,a u stvarnosti se desava nesta drugo.

Cleveland je veliki brod i ima dosta detalja na njemu,pa vjerovatno zato i laggam(malo blesava teorija,ali nema druge).

Ako imas odgovor da smanjim detalje u postavkama-jesam,nema razlike!

15 godina
Milka30 kaže...
Darky kaže...

Ma znam ja to sve i ne jurim.

Kod mene je problem LAG zbog sporoga neta (USB stick),to je 100%,ja u biti vidim nešta svoje,a u stvarnosti se desava nesta drugo.

Cleveland je veliki brod i ima dosta detalja na njemu,pa vjerovatno zato i laggam(malo blesava teorija,ali nema druge).

Detalji u postavkama nebi trebali imati utjecaja na lag. Jedino rješenje je bolji net.

15 godina
Darky kaže...

znaci to ga ti stalno gadjas

Milka30 kaže...

kao prvo ja igram prek stika i wot,, wowp i wows sada

laga samo u slucajevima: kisa, snijeg, oluja, puno korisnika na baznoj stanici (hvar u spici sezone) i kad si izmedju nekoliko stanica i onda stik tj. sim stalno se odjavljuje s jedne i prebacuje na drugu

evo sad mi nema te opcije, izgleda da je nestala otkad sam ju zadnji put trebao

ali imas u prozoru mobilnog interneta sljedece opcije:(sad je ima kas sam ukljucio stik ali se nisam spojio na mrezu (prek wifija trenutno)

tools->options->network->network type:

1) WCDMA only

2)WCDMA preffered

ja imam aktiviranu opciju 2 jer kad nema bas dobrog signala prebaci se tip konekcije sa 3G na 2G bez da pokusava nac drugi signal 3G

moguce je da ako si negdje sa slabim prijemom signala da te zeka veza i zato imas slabi ping i lag

ja kad igram prek npr. wiifija kad je hrpa ljudi (u hotelu) na fejsu i torentima, jedva mi otvara gugl i forum, a za igranje mi onda ucita partiju dok je odbrojena 19-ta minuta ili cak i 18-ta minuta-dakle sa 2 minute zakasnjenja udjem u partiju

za pocetak probaj si uzet produzni kabel muski-zenski USB pa stavi stik negdje blize prozoru, ili cak da viri van kroz prozor, to mozda pomogne

evo ti moj setup:

1-stik ukopcan samo da prijavim se na mrezu maloprije

2-stik na prozoru kad je zima ili pada kisa pa nesmije bit vani

3-stik kroz prozor za bolji prijem i vatanje signala

P.S. nemogu ne primjetit da su ujko i kuma dobitna kombinacija

ujkova kuma ™

14 godina
ED63 kaže...
Darky kaže...

znaci to ga ti stalno gadjas .

kao prvo ja igram prek stika i wot,, wowp i wows sada

laga samo u slucajevima: kisa, snijeg, oluja, puno korisnika.............

A znaci ti si taj Darky......I will have my revenge!

ED hebote u pravu si,zna mi cesto prebaciti na EDGE i onda samo forum mogu otvoriti....ali onda samo mrdnem laptop i on prebaci na brzu mrezu!

Ali gle kod mene u postavkama ne mogu prebaciti na rucno trazenje,niti na nacin koji si opisao!

16 godina
Ja igram na sticku al 4g mreza i nema laga, niti kad je kisa oluja,snijeg itd... ping od 20 do 50, zavisi i o fpsu ponekad.... tak da vam preporucavam da se prebacite na 4g...

Prije toga sam bio na 3gu, ping je isao od 60 do 100 stim da je na pojedinim trenutcima skakao po 300 pa se vrati na 60... ako imate mogucnost otici na 4g, ucinite to
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
dado16 kaže...
Ja igram na sticku al 4g .....

LOL pa ja kada je "normalno" imam 150 ms,a znalo se i igrati sa 600-700 ms.

Nazalost nema sanse još za 4G

16 godina
Milka30 kaže...
dado16 kaže...
Ja igram na sticku al 4g .....

LOL pa ja kada je "normalno" imam 150 ms,a znalo se i igrati sa 600-700 ms.

Nazalost nema sanse još za 4G

najvjerojatnije ti je spojen bas na 3g, a ne 3g h+... nazalost jako ovisi o podrucju di se nalazis :/

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
Milka30 kaže...
ED hebote u pravu si,zna mi cesto prebaciti na EDGE i onda samo forum mogu otvoriti....ali onda samo mrdnem laptop i on prebaci na brzu mrezu!

Ali gle kod mene u postavkama ne mogu prebaciti na rucno trazenje,niti na nacin koji si opisao!

aj hebemu sve ja imam opcije koje sam napisal, bas isti takav drop izbornik mogu otvorit i nudi mi edge only, edge preffered, i wcdma only i wcdma preffered

mozda imas stariji softver pa ga probaj updateovat

btw ja imam taj klijent sa vip stika i nisam ga nikad apdejtal, a stik je stariji od 2012.

a nekad mi se mreza prebaci sa wcdma na hsdpa, hsupa, hspa+ ili na umts

dado16 kaže...
Ja igram na sticku al 4g mreza i nema laga, niti kad je kisa oluja,snijeg itd... ping od 20 do 50, zavisi i o fpsu ponekad.... tak da vam preporucavam da se prebacite na 4g...

Prije toga sam bio na 3gu, ping je isao od 60 do 100 stim da je na pojedinim trenutcima skakao po 300 pa se vrati na 60... ako imate mogucnost otici na 4g, ucinite to

4g je stvar pokrivenosti, pitanje je dal ima signala tamo di je kolega, jer se usprkos tome kaj veli reklama telekoma o brzini i nacionalnoj pokrivenosti sve to drasticno mijenja sukladno "stanju na terenu", a 4g je barem u pocetku bio samo u centrima vecih gradova

istina je da je stik dosta star, mozda bi sa novim stikom sve radilo brze, ili da se moze neka vanjska antena upiknut u njega za bolji signal

na onim slikama gore di se vidi da viri moj stik kroz prozor (whatta pervert), imam isto tako i wifi stik sa 5dB antenom za bolji prijem, a wifi chip u laptopu je ugasen jer je slab signal i mala antena

p.s. otkrio sam da PONEKAD se MOZE desiti da signal usb mobilnog interneta ometaju upaljeni zvucnici i mobitel odma pored stika

barem je tako mani znalo biti ponekada

zato si ubodi za 25kn produzni usb muski/zenski i gurni stik kroz prozor, garantirano je bolji prijem i jaci signal

17 godina
Milka30 kaže...
Darky kaže...

Prioritet gađanja je:

1. 1. IJN DD
  2. 2. USN DD
  3. 3. Cleveland
  4. 4. CV

ALI.............

Situacija je ovakva:

Jučer nabavio cleveland, ne ide mi tako loše, ali puno bolje mi je išlo sa Omahom, a i fale mi torpeda.

Kao što si rekao, poveći je to brod za cruisera, daleko ga je lakše pogodit nego Omahu, a trup je ko papir i baš sve prolazi. Treba spomenuti i užasno sporo okretanje turreta, malo brže se okreću nego na BB-u.

Nekako nemam uspjeha baš sa AP-om na cleveland-u, ne znam do čega je točno, moje ciljanje ili slaba penetracija. Nisam igrao već oko mjesec i nešto dana pa moram opet "kalibrirat ciljnike" XD

Fortune favours the brave
13 godina
World of Warships

Cleveland je 80% vremena HE... AP je samo iz neke relativne blizine za druge cruisere u istom ili manjem tieru.... ostalo se HE prasi konstantno. Cleveland u pocetku ima sporu rotaciju na drugim tpovima brzu, bolju... Cleveland je maestralan brod, ali nikada nemoj solirat... najlaksa si meta i BB te moze oneshotat samo tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

E da još jedna stvar, od oko 20 partija što sam odigrao sa clevelandom, u bar 6-8 partija su mi uništili turret (u smislu da ga se ne može nikako popravit), da li se to i vama događa?

Fortune favours the brave
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hyperion kaže...

E da još jedna stvar, od oko 20 partija što sam odigrao sa clevelandom, u bar 6-8 partija su mi uništili turret (u smislu da ga se ne može nikako popravit), da li se to i vama događa?

Naravno... moras shvatit da je to cruiser sa skoro pa nikakvim armorom... sasvim normalna pojava.

17 godina
odjavljen
World of Warships

Rusi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Tonči kaže...

Rusi 

15 godina
World of Warships

dont be a donter, be a doer.....

edit:

to je ovaj tip gore reko u filmu pain and gain na reklami za svoje motivacijske tecajeve

ko nije pogledao, obavezno je..kako glupi bilderi mogu biti..

sry na

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 20:56 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice