World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 631.206
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Warships

Na Facebooku njihovom imate nagradnu igru, nešto na foru potapanja brodova. Uglavnom, tko pogodi jedan od 7 brodova ulazi u bubanj za nagradnu igru. Nagrada je plaćeni put u Muzej poljske mornarice u Gdyniu 26.9., igranje WoW-a i druženje s WG staffom. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

ali si zaboravio naglasiti da je sve to u poljskoj tj. u SIEMKASTANU

pa koga nije strah nek igra

btw kod

PAXBONUS2015
daje 1 slot i 2 zastave
onaj drugi za wot i 3 dana prem ne radi
Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 2:12 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Warships

PAXBONUS2015 meni ne radi.

invalid code

17 godina
moderator
ED63 kaže...

PAXBONUS2015
daje 1 slot i 2 zastave
onaj drugi za wot i 3 dana prem ne radi

Meni oba rade, sinoć aktivirao.

Potrošili su kvotu.

16 godina
odjavljen
World of Warships

Jutros sam dobio interesantan brod: http://imgur.com/a/dIJO2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

tirpitz je zakon.

ima manji kalibar gunove od istog tiera al radi veći dps jer se brze okrecu i brze pune. a i okretniji je od drugih brodova. više je ko battlecruiser a ne battleship.

16 godina
neaktivan
World of Warships

Ovi su pukli, 450kn za brod, to je 100kn vise od tiera 8 u wotu. Jbt type je bio ispod 300 kolko se sjecam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Warships

Ja nisam. Ali fora je znati da neki jesu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warships

Ma ne mislim na tebe nego na WG :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

Vi koji igrate kruzere, koliko u prosjeku pogodaka torpedom imate po partiji?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
axos kaže...

Uglavnom služe samo za situacije kad je baš jako zgodno. Inače su preloši.

15 godina
Tonči kaže...

Jutros sam dobio interesantan brod: http://imgur.com/a/dIJO2

kak si to "dobio" ?

i tata bi sine, znas kako kazu...

dedaa kaže...

Ovi su pukli, 450kn za brod, to je 100kn vise od tiera 8 u wotu. Jbt type je bio ispod 300 kolko se sjecam.

tajp sam ja platio 220kn

i brod je 300, ostalo smece mu dize cijenu

to je zakon ponude i potraznje, zetva novaca od ljudi kojima to nije puno - early adopteri

i vidis da jos nema popusta za slotove, nema specijala i popusta na opremu, nije dostupan acc.crew training, itd

plus nije unificiran free exp i goldi, "da se zastite igraci sa puno iskustva u jednoj igri ali bez iskustva u drugoj da ne budu rejpani dok free expaju do visokih tirova" pa ima sada wg nudi da provuku karticu i zaobidju tu ZASTITU ™

ni wowp nije bio toliko odvojen, za sebe, a i tamo su napravili contest ko ce prvi do tira X, pa je pobjednik igral t6 i free expal ostalo i samo kupil desetku, potrosio 100€ i dobio mislim da 20 godina premiuma

A  ovdje je jos veca navala, furanje na eksluzivitet, ljudi idu za napuhanim hypeom, i wg tu ubire lovu

sve od alfe vristi Whale skinning, deranje love onima koji imaju

naravno da ce sve to bit dostupno i u specijalima sa popustom, isto ko u wotu

samo je pitanje kada

edit- da ne spominjem troskove expa i credsaa po tirovima u odnosu na wot/wowp, tu t8 kosta ko t10 u wotu

moj frend zna covjeka koji za tako nesto bi rekao: printing money, wg printing money

15 godina
Tonči kaže...
axos kaže...

Uglavnom služe samo za situacije kad je baš jako zgodno. Inače su preloši.

Imam misije sve vezane uz torpeda. Ne priznaje ona s aviona, i prema tome pokušavam s kruzerima. Ali pogoiti s njima je jedan od 100.

17 godina

Uzmi si tier 2 destroyer i napraviš te misije u 2-3 partije. Brzo se reloadaju torpeda na tom tieru i ima dosta novih igrača tako da su velike šanse da ćeš pogoditi.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Kad mogu.

17 godina
World of Warships

Kad god su ovi 2x xp eventi, i naravno još i vikend, ode kvaliteta timova u da ne kažem šta. Užas za igrati... I mislim da sam jako blizu da odustanem od američkih nosača, jednostavno su mi užas, dogurao sam do Independance i nije mi ništa bolji od Bogue, osim što je puno brži. Ima netko da je došao do viših tierova u američkim nosačima? Jel postanu išta bolji na višim tierovima? Jel se isplati gurati i dalje i pokušati preživjeti Independenca?

0 0 hvala 0
11 godina
World of Warships

Oooo Omahaaaaa -)

Battlenet - TheProdigy#2234

2 0 hvala 0
15 godina
Rhox kaže...

Kad god su ovi 2x xp eventi, i naravno još i vikend, ode kvaliteta timova u da ne kažem šta. Užas za igrati... I mislim da sam jako blizu da odustanem od američkih nosača, jednostavno su mi užas, dogurao sam do Independance i nije mi ništa bolji od Bogue, osim što je puno brži. Ima netko da je došao do viših tierova u američkim nosačima? Jel postanu išta bolji na višim tierovima? Jel se isplati gurati i dalje i pokušati preživjeti Independenca?

Imho USA carrieri su bolji od japanskih do T7. Onda dajem prednost japancima. Ako te sad ne ide nešto radiš krivo.

17 godina
World of Warships

Tonči jesi isprobao Tirpitza? Kakvi su ti dojmovi? 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rhox kaže...

Tonči jesi isprobao Tirpitza? Kakvi su ti dojmovi? 

Pa ovisi. Sad ga svi mrze pa je nerijetko glavna meta na mapi, a to nije nikad dobro... :D :D

15 godina
World of Warships

Sve najvažnije o nadolazećem patchu 0.4.1:

2 0 hvala 2
14 godina
scipion kaže...

Sve najvažnije o nadolazećem patchu 0.4.1:

Dasha mmmmmljac!

14 godina
World of Warships

Poceo sam igrati sa destroyerima i nakon "djecjih bolesti" zavolio sam ih.

Nakon poprilicne patnje sa igranjem Isokaze otkljucao sam Minekaze i sa onako stockanim,partija i po!

Minekaze "onako na prvu" je dosta brzi i okretniji,sto me patilo kod Isokazeom,sporost i tromost!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 19:15 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Milka30 kaže...

Poceo sam igrati sa destroyerima i nakon "djecjih bolesti" zavolio sam ih.

Nakon poprilicne patnje sa igranjem Isokaze otkljucao sam Minekaze i sa onako stockanim,partija i po!

Minekaze "onako na prvu" je dosta brzi i okretniji,sto me patilo kod Isokazeom,sporost i tromost!

I ubit će sve što valja na njemu :)

14 godina
Tonči kaže...

I ubit će sve što valja na njemu :)

Jel to ovo sto je Dasha pricala u sljedecem patchu?

Nisam ju bas ono full slusao,sta ce tocno zakinuti?

15 godina
Milka30 kaže...

.... Dasha pricala ....

Nisam ju bas ono full slusao

znaci samo si GLEDAO? i ko zna o cemu razmisljao

14 godina
ED63 kaže...

znaci samo si GLEDAO? i ko zna o cemu razmisljao

Ček malo....ti si ju slušao?

15 godina
World of Warships

nisam jos pogledao video....

naravno da cu ju SLUSATI...

jedino Olja zasluzuje da ju SLUSAM i GLEDAM naravno

i onda kliknem view again da ju OPET......

kaze ripper pa to je hebiga

a ovo je za 3.9. popis svega sto su shebali ... buffali ... nerfali .... optimizirali ... balansirali

Patch Notes 0.4.1 » World of Warships Blog

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 3:19 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
World of Warships
For the destroyers Minekaze and Mutsuki, increased detectability distance from 5.94 km to 6.2 km
For the destroyer Minekaze, excluded the Type89 torpedoes from researchable modules.
Decreased the aiming angles of Minekaze’s torpedo tubes.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
World of Warships

The aircraft carrier Hiryu: changed the composition of the Type 7 mod. 2 flight control to contain 2 torpedo bomber, 2 bomber and 2 fighter squadrons instead of 3 torpedo bomber, 3 bomber and 0 fighter squadrons

The aircraft carrier Hiryu: changed the composition of the Type 7 mod. 3 flight control to contain 1 torpedo bomber, 2 bomber and 3 fighter squadrons instead of 2 torpedo bomber, 2 bomber and 2 fighter squadrons

Mene ovo udara u zdrav mozak. Znači mijenjaju jedan mod u mod koji već postoji na tom brodu. A taj mod koji je već bio mijenjaju u nešto drugo. Ne kužim, zar nisu jednostavno mogli mod 3 ostaviti kakav je a ovaj mod 2 promijeniti u ovo što će sada biti novi mod 3. Posebno me živcira što sam sam na tom brodu i što sam koristio baš mod 3 jer nisam bio fan čistog strike setupa na nosačima tako da uopće nisam istražio mod 2 jer ga nisam planirao koristiti i skupio sam sada 12k xp-a za hull i sada ću izgleda morati to što sam za hull štedio potrošiti na istraživanje tog moda da bih opet instalirao mod koji sam do danas već koristio i koji mi je bio instaliran na brodu...

A ovaj novi mod 3 nema šanse da bih koristio, a i vjerujem 95% ljudi koji igraju japanske nosače. Prije su bar i mod 2 i 3 bili korisni.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice