World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 629.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warships

@axos ovisi koji tier (jedan tier znaci puno kod fightera),takodjer americki squadovi su veci nego japanski pa eto.

14 godina
Rocinante2112 kaže...

@axos ovisi koji tier (jedan tier znaci puno kod fightera),takodjer americki squadovi su veci nego japanski pa eto.

Mi t4 a kod njih 1 t4 i 1t5. Moguće da je 1 fighter više daje dosta prednosti jer protiv amera isti tier gotovo uvijek izgubim.

17 godina
World of Warships

Amerikanci imaju 2 lovca više po squadu što pravi ogromnu razliku. I još ako imaju Dogfighting skill onda si kao japanac gotov jer su japanski lovci brži a s tim skillom oni lovci koji su sporiji dobiju bonus na damage. Uglavnom, ili ih mamiš iznad svojih cruisera, ili još bolje namami ih da se borite iznad tvog carriera, ili ti služe kao suicide da ti bombarderi prođu i ispucaju svoje dok su protivnički lovci zauzeti tvojima jer su onda u melee locku i ne mogu se micati dok ili oni ili tvoji ne budu uništeni ili ostanu bez municije. Ali s malo iskustva pohvatat ćeš sve to. 

Samo čekaj tier V i više kada odjednom kao japanac budeš imao po 5 squadova za upravljati istovremeno, paziti na squad lovaca, pa onda paziti da dobro manualno ispucaš torpeda i bombe i još povrh svega toga paziti na minimapu da slučajno se neki destroyer nije provukao ili da strana na koju si krenuo odjednom nema više prijateljskih brodova. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
12 godina
World of Warships

bilo bi zanimljivo da uvedu kamikaze

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warships

Vjerojatno nece jer bi se određene nacije uvrijedile, ko i za japansku zastavu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 22:31 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rhox kaže...

Amerikanci imaju 2 lovca više po squadu što pravi ogromnu razliku. I još ako imaju Dogfighting skill onda si kao japanac gotov jer su japanski lovci brži a s tim skillom oni lovci koji su sporiji dobiju bonus na damage. Uglavnom, ili ih mamiš iznad svojih cruisera, ili još bolje namami ih da se borite iznad tvog carriera, ili ti služe kao suicide da ti bombarderi prođu i ispucaju svoje dok su protivnički lovci zauzeti tvojima jer su onda u melee locku i ne mogu se micati dok ili oni ili tvoji ne budu uništeni ili ostanu bez municije. Ali s malo iskustva pohvatat ćeš sve to. 

Samo čekaj tier V i više kada odjednom kao japanac budeš imao po 5 squadova za upravljati istovremeno, paziti na squad lovaca, pa onda paziti da dobro manualno ispucaš torpeda i bombe i još povrh svega toga paziti na minimapu da slučajno se neki destroyer nije provukao ili da strana na koju si krenuo odjednom nema više prijateljskih brodova. 

Ma drama. Vs amerikanaca nema smisla. Ako ne dođu na moj carri nema šanse, a to naravno gotovo nikad ne naprave. Isto tako 2 carrija vs 1 su fail. Lovci se udruže i nema spasa. Par partija smo tako već izdominirali protivnika.

14 godina
World of Warships

Malko se "hladim" od Japanaca,pa sam ponovo krenuo sa Amerima.

Odigrao par partija sa stockanom Omahom.

Brod je zvjer,a sta ce biti kada ga unapredim

Zanima me zna li tko kako se dobijaju achievementsi,tj. zastavice na brodu.

Znam da je First blood za prvi kill u bitki......i to je to!

Zna li netko ostale?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Milka30 kaže...

Malko se "hladim" od Japanaca,pa sam ponovo krenuo sa Amerima.

Odigrao par partija sa stockanom Omahom.

Brod je zvjer,a sta ce biti kada ga unapredim

Zna li netko ostale?

Odi pod achievements tab i pogledaj :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Milka30 kaže...

Zna li netko ostale?

ako si dobio neki achievement koji daje zastavicu, dobit ces na kraju bitke sliku sanduka sa lijeve strane ekrana ispod dijela sa misijama, i kad dodjes s misem na sanduk i kliknes, pokazace ti koje si zastavice dobio taj dan

najcesce sam ja dobivao za its just a flesh wound (kad potopis nekog nakon kaj si ti ubijen) dobijes zastavice (10 kom) za 5% manje popravke broda nakon bitke, sto je u pocetku najbolje cuvati za vise tirove kad su popravci skuplji

i mislim da za confederate dobijes zastavu za 50% + expa u borbi, ali samo 1 zastavu (ne 10 ko za neke druge lakse achivmentse)

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
14 godina
World of Warships

Ma znam ja to,ali jel ima igdje popis tipa ono:

Its yust a flesh wound/getting over 25000 DMG in battle/5X-10% repair cost

First blood/First kill in the battle/10X20% exp

.......

Mislim bubam,ali zanimaju me detalji da znam sta cu forsati.

Edit:Ja cjelo vrijeme mislim na SIGNALS tj. zastavice-kako ih dobiti!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 14:42 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Samo igraj... nemoj nista forsirat, jer osim zastavica nista ne dobijes...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warships

1800 exp u porazu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

1800 exp u porazu

To mi se sviđa u WoWs-u. Ako dobro odigraš budeš adekvatno nagrađen bez obzira na poraz. Hoće li tako ostati?

17 godina
moderator
World of Warships

Meni vrisnuo jedini disk, ništa od igranja, mogu jedino sr*ti po forumu i gledati yt :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warships

primjećuje se PL štih u igri.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Kupih Fuso danas. Ovaj brod je stock živi užas, i još me baca u matcheve protiv tier 7 i 8 stalno. Range jadnih 13-tak kilometara, brzina i okretnost nepostojeći. A treba nagrindati 18k xp-a za prvi hull s kojim napokon postaje igriv.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Omaha je brodic za svaku pohvali,prava Americka Kuma ali....

Ne znam jel to nekakav bug ili,desava mi se cesto da me battleship potopi jednim plotunom-probije mi citadel 3-4 odjednom.

Nije stvar u tome koliko sam ja bočno okrenut kome,jer mi se to nije desilo niti sa jednim brodom bilo JPN ili USA.

Pocinje bitka,mene rođo sa 15 km podere i ubije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nisi jedini. Ako te pogodi BB, imaš ogromne šanse da bude 1-hit kill sada. DD-i i CL brodovi su jako krhki. Problem je u razlikama u tieru. Ako si ti Omaha, to je star brod... a imaš veliku šansu da je s druge strane Fuso npr. i taj te pomete ako pomisli na tebe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 11:06 (Tonči).
14 godina
World of Warships

Nakon par dana na carrieru probao malo battleship i kruzer. Kao da igram totalno drugu igru.

Za sad cu mi carry najbolji. Najviše štete napravim i vidim sve što se događa. Jedina mana je što zna biti stresno jer je dovoljna jedna greškica da sve ode nizbrdo.

Battleships su mi dosadni i zamorni jer sam uzeo nesretne japance. T4 japanski ima tri topa, dok mi frend ima američki t4 s 6 topova.

Kruzeri su mi super za opuštanje iako mi ne donesu ni blizu kao carry.

Destroyere nisam igrao. Stelth mi nikad nije išao pa nisam ni pokušavao s njima.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa nema stealtha... DD se igra na sreću... pratiš nekoga i sakriješ se iza njega ili sa strane i nadaš da te neće vidjeti neki BB kojem možeš tako doći blizu. Svi DD-i imaju manji range torpeda, nego detekcijski range pa te svi vide dosta prije nego možeš pucati. Ako te netko vidi, mrtav si ukoliko ne pobjegneš. Posve neisplativa klasa s obzriom da gotovo nikad DD ne prežive bitku.

17 godina
moderator
Tonči kaže...

Svi DD-i imaju manji range torpeda, nego detekcijski range pa te svi vide dosta prije nego možeš pucati.

A otkad to?

16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
Tonči kaže...

Svi DD-i imaju manji range torpeda, nego detekcijski range pa te svi vide dosta prije nego možeš pucati.

A otkad to?

Amerikanci, za ostale još ne znam, a i nemam visoke tiere japanskih... Simsa vide daleko prije 5km koliko mu je domet torpeda, kao i većini američkih brodova u tierima za smrtnike.

17 godina
moderator
Tonči kaže...

Amerikanci, za ostale još ne znam, a i nemam visoke tiere japanskih... Simsa vide daleko prije 5km koliko mu je domet torpeda, kao i većini američkih brodova u tierima za smrtnike.

Zato što su ameri gunboats, a japanci su torpedo boats. Japanci su puno više stealth uz domete od 20km na višim tierima.

Standardni IJN t5 je (prije nerfa) 5,9km za detekciju, 10km za domet, pa ti vidi (post nerf je 6,2 detect, 7km domet, odnosno uzeli su mu 10km torpeda).

14 godina
World of Warships

Zna li netko može li se suziti spread topeda iz aviona? S brodom se to regulira pritiskom na 3, ali s avionima neznam da li ima te opcije. Ako znate spašavajte!

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Ne može, imaš manualno i automatsko ispuštanje. Kod japanaca je spread malo uži kod automatskog nego kod manualnog dok je kod amerikanaca manualni spread uži od automatskog.

0 0 hvala 1
14 godina
Rhox kaže...

Ne može, imaš manualno i automatsko ispuštanje. Kod japanaca je spread malo uži kod automatskog nego kod manualnog dok je kod amerikanaca manualni spread uži od automatskog.

Koji za*eb. Ja sam s japancima i uvijek bacam manualno. Da koristim automatski gotovo nikad ništa nebi pogodio. Jedini je proplem što su pre raširena pa uvije jedan ode ispred jedan iza.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 15:03 (axos).
14 godina
World of Warships

Evo ako ovo netko može nadmašiti-svaka cast,ali u jednoj bitki dobiti:

High caliber

Confederate

Its yust a flesh wound

Devastating strike

Arsonist

First blood

Šteta sto nisam imao nikakav signal za EXP+ pa je i on malen,ali opet-Pro je PRO!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 18:45 (Milka30).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warships

Dodajte me u igri goran333 možemo igrati world of warships i world of tanks .

PewDiePie
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Nasao sam odgovor na moje pitanje odprije i mislim da ce mnogima pomoći:

Unsinkable - polplavom primite preko 40% oštecenja broda i preživite - Juliet Yankee Bissotwo

Its yust a flesh wound - uništite bilokoji neprijateljski brod nakon sto ste unisteni - India Bravo Terrathree

First blood - budite prvi koji imate kill - Zulu

Fireproof - primite preko 40% oštecenja od vatre i prezivite - India Yenkee

Double strike - unistite 2 broda unutar 10 sekundi - Sierra Mike

Die-hard - uništite brod rammanjem u njega i prezivite - Hotel Yankee

Detonation - Primite oštečenje eksplozijom magazina - Juliet Charlie

Close quarter expert - Oštetite protivnika sekundarnim oruzjem,ostecenje mora biti preko 20% vasega HP-a - Mike Yankee Soxisix

Dreadnougth - Primite preko 120% ostecenja od 4 ili vise suparnika,te prezivite bitku - India Delta

Confederate - Oštetite 6 brodova,svakoga morate oštetiti preko 20% HP-a - Equal speed charly London

Dakle,zastavice(signali) se dobijaju ovim postignucima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 19:58 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Milka30 kaže...

Evo ako ovo netko može nadmašiti-svaka cast,ali u jednoj bitki dobiti:

High caliber

Confederate

Its yust a flesh wound

Devastating strike

Arsonist

First blood

Šteta sto nisam imao nikakav signal za EXP+ pa je i on malen,ali opet-Pro je PRO!

Evo nešto slično.  Ali bravo, odličan rezultat.

Fireproof

Confederate

Drednought

Devastating Strike

High Caliber

A First Blood mi je tu pobjegao za 2 sekunde. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice