World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 628.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Warships

imam tir 3 DD i CA i usa i jap, to su 4 broda KOJE GRINDAM trenutno

ostala 2 su zauzeta atlantom i onim japancem t8 CA

to je 6 kaj ih se dovije na startu djabe

jos imam gremlina, simsa i njubarija i arkansas beta

a kaj bi ti od ovog gore prodo da oslobodis slotove?

nejdem na nosace jer ih nisam ni probo

kad budu slotovi na snizenju kupicu ih nekoliko da mogu krenut i BB-e i mozda si ostavim koji brod ak mi se svidi na nizem tiru-keeper

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warships

Mislim da mi je ovo najuspješnija partija dosada :)

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
World of Warships

WG daje besplatni premium brod i port slot. Da bi ga se dobilo treba otići u premium shop i pod bonus code unijeti ALBANY. Inače po mom mišljenju brod je teško smeće, domet mu je smiješna 6,3km. Ali besplatan je, a i ako vam se ne sviđa proda se i dobije se besplatno mjesto u luci za neki korisniji brod. 

Edit: Odigrao sam jedan match u Albanyu. Range - užas, 6,3km naspram 8,4km na Chesteru i 9,3km na Chikumi i to je njihov stock range, HP - užas, ima se po 2 000 hp-a manje od Chestera i Chikume, unaprijeđenih ili malo više od Chestera ali manje od Chikume kada nisu unaprijeđeni, imao sam osjećaj da se vozim u DD po pitanju koliko mi je puta riknuo pogon i upravljanje, popravim sljedeći hit HE ode... RoF u rangu sa Chesterom, brže od Chikume. Brzina je 20,4 naspram 24,4 Chestera i 26,4 na Chikumi. Damage Albanya je HE 2 100 a s AP 3 000, Chester (stock/unaprijeđen) HE 1 800/2 100 AP 2 100/ 3 000 a Chikume HE 2 600 a AP 2 900.  Ali ono što je najgore po meni što nema povlašteni MM tako da se bez problema završi u borbi zajedno s T3. Da mu se ograniči MM samo na tier 1 i 2 onda bi možda, i to jako nategnuto možda, dalo igrati ovaj brod. Btw Albany se prodaje za 375 000 silvera.  Osobno ću si ga ostaviti samo radi kolekcije jer trenutno baš i ne trebam slobodnih mjesta u luci za druge brodove. Ali osim kolekcionarske vrijednosti brod je loš. Možda ga promijene u kansijim patchevima, kao što su znali raditi s darovanim tenkovima u WoT-u. I eto moj zaključak o brodu nakon ovog odigranog matcha.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 23:53 (Rhox).

0 0 hvala 9
14 godina
Re: World of Warships
hvala..
14 godina
World of Warships

Khm!

Moram se pohvaliti da dugo nisam imao ovako dobru partiju u kojoj sam doneo pobjedu svome timu uz ovacije ekipe koja me je "spectatala".

Odmah na pocetku dernem njihov carrier i to na foru koju sam poceo upotrebljavati od kada igram sa Japancima-ne idem sa torpedo avionima odjednom kao sto je i obicaj,nego posaljem jednu eskadrilu te nakon 15 sec drugu,debil ne zna da imam dvije eskadrile torpedaša,pa nakon prvoga udarca odmah iskoristi repair-dok ga druga eskadrila jednostavno potopi jer se ne moze repairati  :-).

Onda nakon par hitova po battleshipovima ostanem ja sam i njihova dva cruisera+battleship....

Sve ih je tata pobio hahahahahah!

Hosho  RULES!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warships

Ostaje li acc kad izađe WoWs ili se sve resetira?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Predator003 kaže...

Ostaje li acc kad izađe WoWs ili se sve resetira?

Ostaje...Sluzbeno je potvrdeno od strane Wg-a (na forumu) da nema vise resetiranja na brodovima...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 19:58 (Tomo53nja).
17 godina
moderator
World of Warships

Minekaze, školski odigrano:

2043 base xp

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warships

ima li netko za diviziju raspolozen?

0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže..

Zuiho-profesionalno odigrano  :P

Sa obzirom na to da sam ostao sam protiv njih četvorice hahaha.

Doktore,pošto sam vrlodobar sa nosacima,a i battlesipovi mi nisu slaba strana,kruzere rasturam......u destroyerima sam totalna katastrofa!

Vidim da rastruras sa destroyerima,moze li kakav tip?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 20:14 (Milka30).
17 godina
moderator
Milka30 kaže...

Doktore,pošto sam vrlodobar sa nosacima,a i battlesipovi mi nisu slaba strana,kruzere rasturam......u destroyerima sam totalna katastrofa!

Vidim da rastruras sa destroyerima,moze li kakav tip?

Amere ne igram odavno (od nerfa ruddera i HE) stao sam na Clemsonu, ne da mi se.

Furam japance (u beti sam na t7 dogurao i stao) sad su mi dosta bolji od amera.

U biti igram na distanci, imam partija preko 100k dmg a da nisam opalio topom. Držim se između 6 i 10km (između detekcije i dometa torpeda), vrebam prolaze gdje znam da će bb-i prolaziti, bježim ako vidim da ide kakav dd ili cruiser na mene. Znam nekad sačekati da se razmaknu sa sredine pa se provučem do nosača, dosta često mi uspije jer ostane prolaz da se japanski dd provuče.

Ako je domination, ići ću na cap prvo ali ako vidim da je gužva, bježim (uz lansiranje afkors).

Jingles je rekao da koristi ona brža torpeda (stock) na Minekaze koja imaju kraći domet. Meni više pašu ova sporija jer ako radiš sačekušu iza otoka, prije možeš lansirati jer idu više naprijed (da kompenziraju brzinu) pa je lakše okrenuti se prije nego izađeš iza otoka i budeš spotan.

E da, sporija torpeda se kasnije otkriju :)

Da ima gdje uploadati replay poslao bi da vidiš ovaj sa 7 killova, ništa posebno ali sam ih prcao i ometao.

13 godina
World of Warships

Iako je Furutaka otkljucana, Kuma zari i pali... nema se love jer je kupljen langley. 

http://www.image-share.com/ijpg-3024-68.html

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 13:06 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Amere ne igram odavno......

Da,to sam i predpostavio,radis sacekuse i strpljiv si..

Hmm ne ide mi takav tip igranja,vise volim "drito u glavu",ali ni to mi nije problem-problem mi je sto me svi dosta lako pogađaju!?Iako sam malen i stalno mjenjam putanje puta,razvale me sa cannonima,te sam poprilicno "kvarljiv"-destroyer mi sa jednim hitcom shebe steering ili mašinu,ja se naravno popravim,a on me odmah sljedecim pucnjem opet pokvari.

Ne kontam ja to-zasto sam toliko kvarljiv i nikako da me netko Bogati barem jednom profula XD!

Isto tako,smoke generator iskoristim/povucem se u njega,ali opet me svi vide i deru.

Ja sumnjam na LAG,jer koristim USB net stick i ping mi dosta divlja,inace nema drugoga objasnjenja!

..........................ili sam samo jos jedna njubina...........................

13 godina
Milka30 kaže...
DrNasty kaže...

Amere ne igram odavno......

Da,to sam i predpostavio,radis sacekuse i strpljiv si..

Hmm ne ide mi takav tip igranja,vise volim "drito u glavu",ali ni to mi nije problem-problem mi je sto me svi dosta lako pogađaju!?Iako sam malen i stalno mjenjam putanje puta,razvale me sa cannonima,te sam poprilicno "kvarljiv"-destroyer mi sa jednim hitcom shebe steering ili mašinu,ja se naravno popravim,a on me odmah sljedecim pucnjem opet pokvari.

Ne kontam ja to-zasto sam toliko kvarljiv i nikako da me netko Bogati barem jednom profula XD!

Isto tako,smoke generator iskoristim/povucem se u njega,ali opet me svi vide i deru.

Ja sumnjam na LAG,jer koristim USB net stick i ping mi dosta divlja,inace nema drugoga objasnjenja!

..........................ili sam samo jos jedna njubina...........................

Smoke ide svakih 5 sec van, do toga ako picis u istom smjeru malo se pokazes a malo nestanes. Isto tako AA uvijek off (osim ako si spotan od aviona ). Zasto te gadaju, ocito nailzis na ljude sta znaju sta rade. 

Naravno da ces se kvarit kad armora nemas a svatko tko kuzi igru gada destroyeru motor i steering.

12 godina
World of Warships

to je zato što si prebrz pa ti za tih 5 sekundi uspiješ proć smoke koji si napravio, zato moraš smanjit brzinu na bar 2/3 da te ne spotaju i da ne izlazis iz smokea kojeg si napravio

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
SimeKZ kaže...

Del_Boy97 kaže...

Ok,znaci potvrđeno je:

Imm yust another noob!

Hvala decki,zbog vasih savjeta već dvije bitke i u svakoj 3 killa!

13 godina

Pogledajte par videa od Mighty jinglesa i sve ce vam bit puno jasnije. Kad skuzite game mechanice to je to.

Inace BB suckaju balls,destroyeri su zakon (pogotovo protiv mutavih igraca u bb i cruiserima), cvi su skoro pa op (ovisi ko upravlja njima) i tako.

moraju balance popravit jer ono...

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Pogledajte par videa od Mighty jinglesa i sve ce vam bit puno jasnije. Kad skuzite game mechanice to je to.

Inace BB suckaju balls,destroyeri su zakon (pogotovo protiv mutavih igraca u bb i cruiserima), cvi su skoro pa op (ovisi ko upravlja njima) i tako.

moraju balance popravit jer ono...

BB suckaju? Ne bih rekao. Generalizirati nikada nije dobro, ako tebi ne ide s nekom klasom ne znaci da je cijela klasa smece.

13 godina

Ne,jednostavno suckaju. Sve što mogu u BBu mogu bolje u cruiseru napravit.

Tako je igra dizajnirana i treba rebalans. Pogotovo u igri gdje dominiraju cloaking ship destroyeri i slicno (koje je uber zabavno vozit).

Dmg i saturacija shotova je pre nekonzistentna na bbima,imas priliku za masivan dmg al samo ako pogodis citadel penetration (sto je upitno jer je grouping shotova loš),a reload je ogroman. U ovoj igri gdje je sve downscaleano da bi se docarao naval combat bbi najviše pate jer bi trebali imati masivan range,i imaju ali mape su tako napravljene da shotovi na tim masivinim rangovima lete 10+ sekundi što je više nego dosta bilo kome ko nije u drugom bbu da izbjegne salvo ili otidje iza nečega...A da ne pricamo o detection rangeu (ni nevidis da ti je nešto na cca 8km od tebe itd itd).

Nekazem da se nemoze imat dobra runda u bbu,ali je mnogo lakse u cruiseru ili ddu ili cvu. Pogotovo protiv dobrih igrača poslije tiera5.

16 godina
neaktivan
World of Warships

Cijela poanta BBa je znati ciljati. Cruisere moze igrati svako jer sto trebas, loadat HE i samo rokat po lijevom kliku i nadat se izazivanju pozara. S BBima moras znati ciljat, u pravilu trebas ciljat tocno na waterline i 1-2 citadela minimalno ces imati po partiji. Neki dan s New Yorkom sam imao 8 citadela u partiji sto mi je apsolutni rekord do sada.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Cijela poanta BBa je znati ciljati. Cruisere moze igrati svako jer sto trebas, loadat HE i samo rokat po lijevom kliku i nadat se izazivanju pozara.

Ja rokam citadele Furutakom Cruiser gdje treba znati koristiti AP jer je bez njega beskoristan (valjda ga zato i ne vole), nema HE spama. Omahe podere.

Nego, Bujanec, do kojeg si tiera dogurao?

13 godina
dedaa kaže...

Cijela poanta BBa je znati ciljati. Cruisere moze igrati svako jer sto trebas, loadat HE i samo rokat po lijevom kliku i nadat se izazivanju pozara. S BBima moras znati ciljat, u pravilu trebas ciljat tocno na waterline i 1-2 citadela minimalno ces imati po partiji. Neki dan s New Yorkom sam imao 8 citadela u partiji sto mi je apsolutni rekord do sada.

zapravo ne.

Ti mozes znati ciljati koliko hoces. Ti naciljas di trebas,shot grouping je smeće i propadne ti 30 sekundi precious time u ovoj igri koja je dosta fast paced. (recimo outdamagat ce te neki cruiser koji ce svakih 5-6 sekundi roknut salvo. Još pogotovo ako pravilno kombinira HE i AP (ovisi koji je tier i koji kalibar topove ima). Nemozes mu ni prismrdit po dmgu.

Nije konzistentno. Ja konzistentno sa destroyerom i cruiserom mogu wreckat protivnicki tim,sa bbom imas previše prirodnih neprijatelja (torpedo bomberi,cruiseri,ddi i ostali bbi...)

Stvarno nisu u dobroj poziciji trenutno,a vi mislite šta ocete. Lijepo sam argumentirao,osim toga odite na forume,nisam jedini. Kad se dublje zagrebe vide se propusti i mane.

16 godina
neaktivan
World of Warships

Do 5, odigram 1-2 partije dnevno i neda mi se dalje. Grind me puno vise zamara nego u wotu. Partije predugo traju, sve je ultra skupo, cijela ekonomija me strasno nervira. Primjer, istrazim hull za new york kad ono treba mi 800k creditsa da bi ga kupio, lose su jako to zamislili.

A ovo sto kazes za AP i cruisere vrijedi jedino kad si protiv drugog cruisera ili protiv BB-a, ako imas kalibar 203mm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 18:59 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warships

Koja je "početna" linija u wowsu? Igrao sam samo 2-3 dana pa je najdalje što sam otišao j karolina i nije mi problem prebacit se na nešto drugo. Što prije se naučim to bolje, treba iskoristiti razdoblje kad imad dosta novajlija 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 18:21 (Predator003).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Predator003 kaže...

Koja je "početna" linija u wowsu?

Cruiseri su najsvestraniji, imaju solidne topove, dosta hp-a, brzinu, okretnost... Ne moraš znati ciljati, samo blanjaš HE ako želiš.

-----

Ova Furutaka je jedan veliki citadel, to joj je glavna mana. Hrpa jednocijevnih turreta i ispod svakog magazin (plus strojarnica ispod dimnjaka) a oklop-papir. Jedva čekam Aobu, bar će imati manje turreta (3x2).

Danas radim manevar-zaokret, zakači me bb po ''repu'' i odbi 60-70% healtha, fuuuuu....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 18:45 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Koja je "početna" linija u wowsu? Igrao sam samo 2-3 dana pa je najdalje što sam otišao j karolina i nije mi problem prebacit se na nešto drugo. Što prije se naučim to bolje, treba iskoristiti razdoblje kad imad dosta novajlija 

Kreni na US cruisere. St. Luis, Omaha i Cleveland su brutalno dobri.

Druga zabavna linija su japanski destroyeri. Minekaze je OP do amena. Doduse iznad tier V ta linija pocne biti sranje poprilicno. Al vrijedi bar za minekaze igrati.

Treca linija su japanski carrieri. OP do amena, za nabijanje kompleksa ljudima.

17 godina
DrNasty kaže...
Predator003 kaže...

Koja je "početna" linija u wowsu?

Cruiseri su najsvestraniji, imaju solidne topove, dosta hp-a, brzinu, okretnost... Ne moraš znati ciljati, samo blanjaš HE ako želiš.

-----

Ova Furutaka je jedan veliki citadel, to joj je glavna mana. Hrpa jednocijevnih turreta i ispod svakog magazin (plus strojarnica ispod dimnjaka) a oklop-papir. Jedva čekam Aobu, bar će imati manje turreta (3x2).

Danas radim manevar-zaokret, zakači me bb po ''repu'' i odbi 60-70% healtha, fuuuuu....

Hehe nemoj tako, ipak si danas Furutakom na Clevlanda otišao i potopio ga. Ali da, smuči mi se kada trebam igrati Furutaku, čak mi dođe da je igram samo u PvE bez obzira na to što se dobije malo xp-a tamo. Problem je što skoro svaki AP koji te pogodi je citadel, a svaki HE uništi neki modul. Još samo 15k experiencea da nakupim i rješavam se Furutake.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
17 godina
moderator
Rhox kaže...

Hehe nemoj tako, ipak si danas Furutakom na Clevlanda otišao i potopio ga. Ali da, smuči mi se kada trebam igrati Furutaku, čak mi dođe da je igram samo u PvE bez obzira na to što se dobije malo xp-a tamo. Problem je što skoro svaki AP koji te pogodi je citadel, a svaki HE uništi neki modul. Još samo 15k experiencea da nakupim i rješavam se Furutake.

Haha, ti si bio u toj partiji? LOL!

A sredio bi me da je imao više healtha, dosta mi je odbio jer je bio ukošen a meni se nije dalo reloadati HE već sam ga tukao sa AP. Na kraju su ga torpeda poslala na dno i spasio sam nosač :D

17 godina
DrNasty kaže...
Rhox kaže...

Haha, ti si bio u toj partiji? LOL!

A sredio bi me da je imao više healtha, dosta mi je odbio jer je bio ukošen a meni se nije dalo reloadati HE već sam ga tukao sa AP. Na kraju su ga torpeda poslala na dno i spasio sam nosač :D

Da, bio sam u Ryujo.  Ja još pišem: Bravo Nasty, ali nisi skužio chat izgleda. Skužio sam da je Bogue ostao skroz iza, kao i inače kada se nosači odbijaju u puno slučajeva maknuti sa spawna dok im se ne ukaže cruiser ili destroyer u blizini a onda je prekasno za bijeg. A i to me živcira kod Furutake, taj reload od 18 sekundi, dok te Kuma, Omaha, Cleveland spamaju HE ti fino čekaš na reload i onda se moliš da RNG ne odluči overpenati ili tako nešto na sljedećem plotunu...

Ovaj Warspite je predobar BB. Sada sam poslao Kongo na dno nakon 3 citadel hita odjednom, hehe. Bilo mi na kraju skoro žao lika, otišao je sa skoro punog healtha na 0, a meni ostalo 58. I taman uočim carriera koji je bio 6km od mene, u dometu mojih secondary, i istekne vrijeme.

13 godina
Rocinante2112 kaže...
dedaa kaže...

zapravo ne.

Ti mozes znati ciljati koliko hoces. Ti naciljas di trebas,shot grouping je smeće i propadne ti 30 sekundi precious time u ovoj igri koja je dosta fast paced. (recimo outdamagat ce te neki cruiser koji ce svakih 5-6 sekundi roknut salvo. Još pogotovo ako pravilno kombinira HE i AP (ovisi koji je tier i koji kalibar topove ima). Nemozes mu ni prismrdit po dmgu.

Nije konzistentno. Ja konzistentno sa destroyerom i cruiserom mogu wreckat protivnicki tim,sa bbom imas previše prirodnih neprijatelja (torpedo bomberi,cruiseri,ddi i ostali bbi...)

Stvarno nisu u dobroj poziciji trenutno,a vi mislite šta ocete. Lijepo sam argumentirao,osim toga odite na forume,nisam jedini. Kad se dublje zagrebe vide se propusti i mane.

BBovi su bogovski. Loadaj AP i samo citadele lete, Cruiseri padaju one shoot a destoryeri, hebiga... ako imas dobar tim oni ce ti ih maknut, ako ne... gotov si.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice