World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 629.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Warships
Milka30 kaže...

JBT ja ne znam kako vama ali meni je ovaj patch od 200-njak Mb popravio fps i gotovo da vise nema laga!

Baš ću večeras provjeriti. Meni OBT malo bolje ide od CBT. Neko je na redditu spominjao da klijent dosta komunicira sa serverom, zbog testiranja. Ne znam kakva je inače praksa u betama, to bi Tonči bolje znao :)

17 godina
World of Warships

Upravo kupio i odigrao prvu sa Kumom, kako odličan brod, velik range i samo spam  Što se tiče patch i performansi, jučer mi je igra išla super glatko, danas svako malo zastajkuje na trenutak...

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warships

Nisam znao da se sa AP može izazvati požar na brodu

0 0 hvala 0
12 godina
World of Warships

ako pogodi nekakvu municiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lopesz kaže...

Ne može. To su napravili secondary topovi.

12 godina
World of Warships

Kuma je ZVIJER

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...

Kuma je ZVIJER

Nisi ti vidio moju kumu!

17 godina
moderator
Hacker907 kaže...
lopesz kaže...

Nisu, navodi gore da je main battery i AP i tamo piše fire dmg.

16 godina
neaktivan
World of Warships

Znaci ovi nosaci nisu normalni, stancaju avione, izbjegnem jedan val evo dva nova stizu, nema boga da se spasis kad se okome na tebe.

Kongo i dalje zvijer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Hacker907 kaže...
lopesz kaže...

Nisu, navodi gore da je main battery i AP i tamo piše fire dmg.

Ako secondary izazove fire broji se tamo gore. S AP ne možeš zapalit nikog.

17 godina
moderator
dedaa kaže...

Kongo i dalje zvijer.

Nick novi?

12 godina
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Kongo i dalje zvijer.

Nick novi?

mogao je i "linijski" sudac hahahahahahahah

15 godina
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Kongo i dalje zvijer.

Nick novi?

kak novi?

on ce uvijek biti i ostati Dedaa

barem nama starim iskusnjarama s foruma

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
odjavljen
World of Warships

A Fuso?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Zašto nema achievementa za Kamikaza strike 

Dobio sam onaj za "kill nakon što si potopljen", ali baš bi mi i ovaj sjeo. Danas sam uspio izvesti još jedan kamikaza potez. Ovaj put sam ostao sam, protiv trojice, još su dvojica bili jači Tier, pa sam s skoro pola energije se zakucao u ovog jednog.

Mislim da čovjeku ništa nije bilo jasno 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Kongo i dalje zvijer.

Nick novi?

Da, netko me bio reportao pa sam dobio sljedeci mail:

Dear Player,

Your nickname has been changed by our Customer Support department as it was considered inappropriate. As this is a violation of our rules, a 4 days chat-ban sanction has been given to your account.

In order to change your nickname for free, please visit https://eu.wargaming.net/personal/

Please note that your nickname will be changed on all Wargaming.net websites within few minutes, while it may take up to one week in the game, as it requires a server restart.

Thank you for your understanding.

Your Customer Support Team

17 godina
moderator
dedaa kaže...

Dear Player,

Samo da znaš, Bujanec je tražio demanti od News Bara (roflcopter) tako da ti ni taj novi nije siguran ako on odluči igrati wows

16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Dear Player,

Samo da znaš, Bujanec je tražio demanti od News Bara (roflcopter) tako da ti ni taj novi nije siguran ako on odluči igrati wows

Koji je bio nick??

16 godina
neaktivan
World of Warships

GuntherPrien, ocito je napalilo nekoga u brodovima previse jer u 4 godine wota se nitko nije zalio :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warships

jel ovdje kao i na wotu u visokom tier se ide u minus? takoder me zanima hoce li biti jos vajpanja jer koliko sam ja skuzio nece

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dedaa kaže...

GuntherPrien, ocito je napalilo nekoga u brodovima previse jer u 4 godine wota se nitko nije zalio :D

Ma nije, nego su u WG pretjerano revni i malo licemjerni/"oštećeni". Japanska zastava je zabranjena npr...

15 godina
World of Warships

sry ak trolam al ko je gunther (bio) i zakaj je to tabu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ED63 kaže...

Gunther Prien je bio kapetan U-boata koji je slavu u nazi krugovima (odlikovan od Hitlera osobno) stekao jer je potopio britanski BB Royal Oak tako što se provukao u Scapa Flow za koju su mislili da je (naj)sigurn(ij)a i opalio britancima šamar.

E da, i bio je zadrti nazi.

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
ED63 kaže...

Gunther Prien je bio kapetan U-boata koji je slavu u nazi krugovima (odlikovan od Hitlera osobno) stekao jer je potopio britanski BB Royal Oak tako što se provukao u Scapa Flow za koju su mislili da je (naj)sigurn(ij)a i opalio britancima šamar.

WG se stvarno nekad pravi glup, pogledajte koliko ima pavelica mihajlovica itd., ali mislim da oni te tjeraju da mjenjas nick jedino kad te netko prijavi. Ali najjace koliko cesto vidim u gejmu erwin rommel, takoder se sjecam da je netko morao mjenjat nick jer se zvao fergazer ili tak nekak

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...
DrNasty kaže...
ED63 kaže...

WG se stvarno nekad pravi glup, pogledajte koliko ima pavelica mihajlovica itd., ali mislim da oni te tjeraju da mjenjas nick jedino kad te netko prijavi. Ali najjace koliko cesto vidim u gejmu erwin rommel, takoder se sjecam da je netko morao mjenjat nick jer se zvao fergazer ili tak nekak

ma i kad prijavis ne reagiraju cesto, koliko ima josipa broza tita i slicnih...osobno sam prijavio jedan cijeli klan zbog imena (u imenu imaju naziv zločinačke jedinice iz drugog sv. rata), potkrijepio to raznoraznim dokazima, a njihov odgovor: sorry, can't do it.... jer je malo veći klan....

a mom bivšem klanu je moto bio ZDS, uklonjeno nakon mjesec dana, bez ikakvog upozorenja ili objašnjenja...

WOT-- moomy94
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
dedaa kaže...

Ma nije, nego su u WG pretjerano revni i malo licemjerni/"oštećeni". Japanska zastava je zabranjena npr...

A ta zastava je i danas zastava japanske mornarice, ali ne, oni se prave grbavi jer bi mogla uvrijediti neke azijske drzave.

13 godina
ja111 kaže...
DrNasty kaže...
ED63 kaže...

Sta fali imati nick najjaceg generala drugog svjetskog rata... aj ne pretjerujte vise.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
World of Warships

Ništa naravno, ali ako su banali mog gunthera, zasto ne banaju razne witmane, rommele i knispele?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

evo decki samo jedna napomena svima vama wallet warriorsima:

kad sam narucival preorder fish & ships:

cijena broda 151kn i sitno, placeno sa pejsejf kardom-skinulo sa racuna upravo toliko

cijena broda 151 kn i sitno preko pej pala upregnutog za visa wb karticu otp banke:

160 kn i nesto sitno platio

cijena drugog broda 227 kn, naplaceno 240kn i jos nesto

i umjesto 151+227+ kusur =389kn

moja kartica blokirana jer je na 400kn stavljenih gore otisla u minus jos nekih 8kn

znaci 389kn je naplaceno 408kn i sitno-to je 19 kuna uzetih kao porez na luksuz ? jer mi se nije dalo do grada po pejsejf i htio sam probat pejpal jel radi sa novom karticom?

dodjem u banku i pitam wtf? kazu razlika tecaja©®™

e pa dragi kolege da i vi nebi placali "razliku tecaja" dolara, eura il cega vec

koristite PAYSAFE CARD-kolko pise cijena tolko platite i mir

ostatak ostane na bonu da se potrosi na iducoj transakciji

sve je anonimno

i da si giftam sam sebi jednu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Warships

Stavili Atlantu... a tko će im kupit to govno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice