'''ajoooj   i šta sad ?? dva računa na jednu instalaciju ili jedna instalacija na jedan HDD a druga na drugi ?? Imam dvije particije na ovom HDD-u a ako to nije rješenje, mogu nabaviti vanjski HDD...
  i šta sad ?? dva računa na jednu instalaciju ili jedna instalacija na jedan HDD a druga na drugi ?? Imam dvije particije na ovom HDD-u a ako to nije rješenje, mogu nabaviti vanjski HDD... 

ma krivo si ga shvatio....
možeš igrati obje igre sa istim računom, ali ako si u classicu, ne možeš u regularnu verziju dok ne ugasiš classic

a u kojoj od te dvije verzije da pokušam aktivirati svoj stari račun?? čovječe prestao sam igrati kad se pojavio Lich king... a to je bilo daaaavno, daaaavno..heh, imao sam čitavu galeriju avatara po 10 na nekoliko servera, a na nekima "samo" 5-6 pa ako sad moram sve od nule...biti će jako malo vremena za EVE i ostale igre koje planiram pokrenuti
 a u kojoj od te dvije verzije da pokušam aktivirati svoj stari račun?? čovječe prestao sam igrati kad se pojavio Lich king... a to je bilo daaaavno, daaaavno..heh, imao sam čitavu galeriju avatara po 10 na nekoliko servera, a na nekima "samo" 5-6 pa ako sad moram sve od nule...biti će jako malo vremena za EVE i ostale igre koje planiram pokrenuti a i treba opet puuuno grindati.... no, da, zato je wow i bio wow
 a i treba opet puuuno grindati.... no, da, zato je wow i bio wow  ma da to je onaj stari wow uz dodatak pande
 ma da to je onaj stari wow uz dodatak pande  ... neki likovi su zaključani za starter verziju u kojoj se ja sad nalazim ( nije mi dao ništa da biram, samo me nakon što sam pogledao intro bacio tamo negdje, dao mi da izaberem lika i... teraj Miško
... neki likovi su zaključani za starter verziju u kojoj se ja sad nalazim ( nije mi dao ništa da biram, samo me nakon što sam pogledao intro bacio tamo negdje, dao mi da izaberem lika i... teraj Miško i do kad mogu tako igrati?? do lvl 20 ili ima neki vremenski rok??
 i do kad mogu tako igrati?? do lvl 20 ili ima neki vremenski rok?? ajde da probamo i classic verziju....ali šipak.. neće
 ajde da probamo i classic verziju....ali šipak.. neće  kaže da za classic treba imati aktivno.... nešto
 kaže da za classic treba imati aktivno.... nešto 
 a fino su napisali da se prvih par lvl-a može odigrati besplatno, kao nekakav demo, pa ko voli, neka plati a ostali deinstal . a i na ovom originalu, jadnoj sirotinji koja je dogurala do lvl 20 ne dozvoljavaju da koristi aukciju, poštanski sandučić i još nekoliko zgodnih sitnica  ...  tužno, a ništa , bar se može u battleground i nekoliko instanci, pa to malo popravlja doživljaj
 a fino su napisali da se prvih par lvl-a može odigrati besplatno, kao nekakav demo, pa ko voli, neka plati a ostali deinstal . a i na ovom originalu, jadnoj sirotinji koja je dogurala do lvl 20 ne dozvoljavaju da koristi aukciju, poštanski sandučić i još nekoliko zgodnih sitnica  ...  tužno, a ništa , bar se može u battleground i nekoliko instanci, pa to malo popravlja doživljaj nije problem 200 kn , nego to što više nema onih zgodnih prepaid kartica koje smo nekad kupovali u Algoritmu... fino platiš. uneseš kod, i vozi Miško, a sad moraš imati nekakav način da platiš karticom.... eh, ne koriste baš svi te **** kartice... moram nažicati nekoga da mi uplati na acc a ja njemu dam keš, i svi zadovoljni...
  nije problem 200 kn , nego to što više nema onih zgodnih prepaid kartica koje smo nekad kupovali u Algoritmu... fino platiš. uneseš kod, i vozi Miško, a sad moraš imati nekakav način da platiš karticom.... eh, ne koriste baš svi te **** kartice... moram nažicati nekoga da mi uplati na acc a ja njemu dam keš, i svi zadovoljni... .... eh da, težak je život nas "umjetnika"
  .... eh da, težak je život nas "umjetnika"