'''ajoooj
i šta sad ?? dva računa na jednu instalaciju ili jedna instalacija na jedan HDD a druga na drugi ?? Imam dvije particije na ovom HDD-u a ako to nije rješenje, mogu nabaviti vanjski HDD...
ma krivo si ga shvatio....
možeš igrati obje igre sa istim računom, ali ako si u classicu, ne možeš u regularnu verziju dok ne ugasiš classic

a u kojoj od te dvije verzije da pokušam aktivirati svoj stari račun?? čovječe prestao sam igrati kad se pojavio Lich king... a to je bilo daaaavno, daaaavno..heh, imao sam čitavu galeriju avatara po 10 na nekoliko servera, a na nekima "samo" 5-6 pa ako sad moram sve od nule...biti će jako malo vremena za EVE i ostale igre koje planiram pokrenuti
a i treba opet puuuno grindati.... no, da, zato je wow i bio wow
ma da to je onaj stari wow uz dodatak pande
... neki likovi su zaključani za starter verziju u kojoj se ja sad nalazim ( nije mi dao ništa da biram, samo me nakon što sam pogledao intro bacio tamo negdje, dao mi da izaberem lika i... teraj Miško
i do kad mogu tako igrati?? do lvl 20 ili ima neki vremenski rok??
ajde da probamo i classic verziju....ali šipak.. neće
kaže da za classic treba imati aktivno.... nešto 
a fino su napisali da se prvih par lvl-a može odigrati besplatno, kao nekakav demo, pa ko voli, neka plati a ostali deinstal . a i na ovom originalu, jadnoj sirotinji koja je dogurala do lvl 20 ne dozvoljavaju da koristi aukciju, poštanski sandučić i još nekoliko zgodnih sitnica ... tužno, a ništa , bar se može u battleground i nekoliko instanci, pa to malo popravlja doživljaj
nije problem 200 kn , nego to što više nema onih zgodnih prepaid kartica koje smo nekad kupovali u Algoritmu... fino platiš. uneseš kod, i vozi Miško, a sad moraš imati nekakav način da platiš karticom.... eh, ne koriste baš svi te **** kartice... moram nažicati nekoga da mi uplati na acc a ja njemu dam keš, i svi zadovoljni...
.... eh da, težak je život nas "umjetnika"