Imas tone sadrzaja.U biti se sve svodi ako mislis pvpat visi po dana svaki dan u mythicu i m+,isto tako vrijedi za raid i pve.Recimo ganjam treci tjedan da dobijem head item da imam ilvl345 al ne ne i ne....igram oko 4 sata dnevno ako ti to sta pomogne 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok! :)
Nisam igrao WoW od Lich Kinga i nedavno sam opet uzeo ovu zadnju ekspanziju.
I toliko sam off da ne znam od kuda krenuti, samo znam da me zanima PVE.
Ima li netko neki guide na internetu? Kako sto? Koji dungeoni i tako?
Bok! :)
Nisam igrao WoW od Lich Kinga i nedavno sam opet uzeo ovu zadnju ekspanziju.
I toliko sam off da ne znam od kuda krenuti, samo znam da me zanima PVE.
Ima li netko neki guide na internetu? Kako sto? Koji dungeoni i tako?
Kupiš expanziju, kreiraš lika level 110 i odmah čim se ulogiraš dobiješ inicijalni quest za BFA. Dalje te igra sama vodi, ne trebaš se posebno pripremati.
Guide za bfa
Ljudi, trebam savjet.
Crkla graficka kartica, r7 250... Zena prasi wow, vise nego ja, i sad interventno moramo nesto kupiti.
Nisam vise u toku, pa mi molim savjet za neku u tom rangu ili malo jacu da smo mirni ovu i slijedecu expanziju...
Jedini zahtjev bi bio da je kartica sto tisa.
Trenutno komp radi na integriranoj (cpu je i5 4600) i kao da ga nema... dok se Lenovo Legion cuje iz susjedne sobe koliko zavija dok hladi
Ljudi, trebam savjet.
Crkla graficka kartica, r7 250... Zena prasi wow, vise nego ja, i sad interventno moramo nesto kupiti.
Nisam vise u toku, pa mi molim savjet za neku u tom rangu ili malo jacu da smo mirni ovu i slijedecu expanziju...
Jedini zahtjev bi bio da je kartica sto tisa.
Trenutno komp radi na integriranoj (cpu je i5 4600) i kao da ga nema... dok se Lenovo Legion cuje iz susjedne sobe koliko zavija dok hladi
Optimalno bi bilo probati naći rabljenu GTX 1060 3GB sa što dužom garancijom.
lp
Ljudi, trebam savjet.
Crkla graficka kartica....
Optimalno bi bilo probati naći rabljenu GTX 1060 3GB sa što dužom garancijom.
lp
To je vec zvijer ali ima ih po dobroj cijeni:
thnx, uzet cemo u obzir!
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Mi bumo uzeli ekspanziju tek kad dodemo do 110. Nema smisla prije, a mozda bu i neka akcija do tad.
Zna li netko neke dobre guildove na realmima na WoW-u da ima većinom hrvatskih igrača i da je guild orijentiran na PvE to jest raidanje ?
Na Sylvanasu imas dosta balkanskih igraca, u mom guildu nas ima 6-7. A ima bas balkanskih guildova negdje 4-5 koji raidaju. Tako da ako si zainteresiran za takvo sto eto ti dobar server.
Samo skini igru, dzabe je skroz na njihovim stranicama. Nakon sto si skinuo igru, odi na svoj battle.net racun i unesi kod za prepaid bon, ne bi trebao bit bas tolki problem ..
trenutno sve gathering i alchemy...
Ribe idu, nikad bolje, a za epic mounta (Great Sea Ray) dobio 70k... Inace, kad kcer nes zbrlja, za kaznu skuplja rude, cvijece i peca :D
Prodajem cvijeće i kožu te zasad ide odlično.
Hrpa ribe i mesa bi mogla uskoro na AH :)
može li preporuka, pošto sam novi, odakle početi, na koji se dio registirati (na onaj free ili onaj s plaćanjem), koja je razlika,
koju klasu izabrati, hvala
Bas smo sinoc komentirali u gildi... Torbe idu, ali valjda zasad nisu isplative kao prije, dok se neki enchant potreban za WarFront Contribution od vikenda prodaje ko lud (Alliance)
Bas smo sinoc komentirali u gildi... Torbe idu, ali valjda zasad nisu isplative kao prije, dok se neki enchant potreban za WarFront Contribution od vikenda prodaje ko lud (Alliance)
Meni idu još uvijek one 30 slotne torbe iz WOD-a (1800G-2000G). Na dva lika imam tailoring tjedno ih prodam 10ak bez ikakvog utroška vremena. Ove nove još nisam pravio, neda mi se farmat hydrocore u mythicima
Jel se onda barem materijali od disenchantinga prodaju ak je tak?
I jos jedno pitanje. Vidim ghostlands je sad kao lvl 10-60, ne kuzim kakva je to fora sad jer sumnjam da tam ima questova za 50 lvla..
Meni idu još uvijek one 30 slotne torbe iz WOD-a (1800G-2000G). Na dva lika imam tailoring tjedno ih prodam 10ak bez ikakvog utroška vremena. Ove nove još nisam pravio, neda mi se farmat hydrocore u mythicima
Također konstantno prodajem 30 slotne iz WoD-a. Sad im je pala cijena pa idu oko 2200, a donedavno su išle kao lude od 2500-3000 golda.
Jel se onda barem materijali od disenchantinga prodaju ak je tak?
I jos jedno pitanje. Vidim ghostlands je sad kao lvl 10-60, ne kuzim kakva je to fora sad jer sumnjam da tam ima questova za 50 lvla..
Da, imaš neki scraping gdje opremu koju ne koristis "disencantas" ( ajmo tako reci) u gathering materijale, plate u ore, lethar armor u leather, cloth armor u cloth itd. Taj scraping dobijes odmah na levelu 110, jedan od prvih questova.
Pozz
Imate li kakve planove za classic kad izadje? Bilo bi super imat nasu ekipu/guild ponovno
Da u planu je domaci guild od mene i kolega , samo ozbiljno alliance strana , za vise infromacija ce biti na https://eu.blizzard.com/invite/yLoB2I2n4
Nisam igrap Classic pa se malkice i veselim jer bu probal.Ovo danas nisu istine slazem se!Nikakav osjecaj progressa u icemu samo copy/paste Legije.Legija je barem imala neku jacu pricu,ovo mi mlako nekako,jedino mi se svidjela prica kad lvlas al ovo dalje ne kuzim nist 
Jesi ti sad morao napisati to ovdje? očito je da ćeš za mjesec dana opet igrati, a kad si već napisao mogao si također napisati i neke razloge zašto.
Mije neka tajna da je trenutno stanje igre dosta lošije u odnosu na legiju. Ako su se youtuberi, koji su inače na strani blizzarda, okomili na igru onda je zbilja loše.
Ma uredu ako je nekom loše ali makar da se napišu neki razlozi zašto, također pratim reddit i official forum i ljudi konstanto spamaju da je loše i da neće više igrat. Ako prestaješ s igrom ne moraš ići redom po forumima i pisati.
Ma uredu ako je nekom loše ali makar da se napišu neki razlozi zašto, također pratim reddit i official forum i ljudi konstanto spamaju da je loše i da neće više igrat. Ako prestaješ s igrom ne moraš ići redom po forumima i pisati.
Ljudima je wow više od igre i kad nije dobro špricaju žuč. To je normalno, pošto konstruktivna kritika ne pali.