World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.841.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
World of Warcraft

Torbe uvijek idu, bez obzira na godišnje doba i izlazak ekspanzija.

Prodajem Hexweave Bag za 2k-2.5k svakodnevno.

Možda će cijena rasti kako se bliži BfA.

PSN: Muskarcina77
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ljudi ima li kakav hr ili balkan guild koji namjerava raidat u bfa?

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ekipa ako treba prodajem Battle.net account sa WoW + Sve ekspanzije - 1 lvl character od 110 i jos je na accountu Diablo 3 + Sve ekspanzije, ubacujem s tim i Origin account od BF1 + Sve Ekspanzije. 150kn pa ako kome treba slobodno u PP.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2018 9:42 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Warcraft
Jaime Lannister kaže...

Pozdrav ljudi ima li kakav hr ili balkan guild koji namjerava raidat u bfa?

Ima, ali moja iskustva s njima su samo jad i bijeda. Trenutno što radim je lurkam po Kazzak realm forumima i tražim neki novi/stari gild (international) koji se reklamira i uzima ljude.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2018 13:39 (Putn1k).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Na Sylvanas ima jedan guild balkanski koji raids, ako neces kod njih mozes i kod nas u internacionalni di ima par hrvata. Allinace strana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2018 10:32 (Selverak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trebam pomoc. Dosao mi je rodjak iz Nemacke i igra Wow Legion kao i ja. Ali on ne moze da pokrene iz Bosne nikako svoj nalog. Ne znam do cega je ali ja sam ga pitao je li tvoj Wow na Engleskom ili Nemackom. On kaze da je njegov Wow Legion na Nemackom jeziku. Da li postoji nacin da iz Bosne pokrenem njegov Wow ? Hvala. Ko mi pomogne ima 100 k gold na Silvermoon Alliansa :D hvala

asdadad
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
caobravo kaže...

Trebam pomoc. Dosao mi je rodjak iz Nemacke i igra Wow Legion kao i ja. Ali on ne moze da pokrene iz Bosne nikako svoj nalog. Ne znam do cega je ali ja sam ga pitao je li tvoj Wow na Engleskom ili Nemackom. On kaze da je njegov Wow Legion na Nemackom jeziku. Da li postoji nacin da iz Bosne pokrenem njegov Wow ? Hvala. Ko mi pomogne ima 100 k gold na Silvermoon Alliansa :D hvala

ne moze da pokrene nam nista ne govori...daj screenshot sto ti javlja

battletag:MasnaKrvavic#2275
7 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo slike brate 

asdadad
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
caobravo kaže...

Evo slike brate 

Sve ti pise, na mail vlasnika su poslane upute kako otkljucati account , sa obzirom da je zakljucan radi sumnjivih radnji....sad uslikaj taj mail od blizzarda pa cemo moci reci nesto pametnije

7 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uspeo sam da resim problem. Hvala za pomoc, ako si na silvermoonu dodji da ti dam 50 k gold bar toliko :D. Zelim da ovom prilikom kazem da sam na Silvermoonu alliansa vec jednu godinu i bio sam u svim gildovima, Reborn i Gamad, sad se nalazim u guiild Fuzzy Wuzzy. Iskreno receno u opste nisam ocekivao da atmosfera moze da bude tako opsutena dok ljudi radi progres. Kako mi je rekao jedan oficir njihov gild prima samo hard core igrace, nije im ciljna grupa sala i zezanje. Prvi put sam video u zivotu da jedan balkansi gild posle wipe na bosu niko ne ide relese vec imaju prista koji ih ressa odmah posle sve, a napadaju odmah posle feesta, bukvalno 45 sec sve traje. Za divno cudo kako on uvek zadnji umre, ali uvek zadnji. Ja kad sam dosao iz gild banke je mogao svako da uzme 100 k gold, a meni su dali 200k za token. Ovom reklamom smatram da sam im vratio dug :)

asdadad
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
World of Warcraft

Je li moze neko da mi objasni sta je black market, koja je razlika izmedju Black Marketa i AH ?

asdadad
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2018 14:45 (caobravo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
7 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hvala za link. Da li znas ako kupim maunta naprimer juce je bio ovaj  X-51 Nether-Rocket X-TREME licitacija je dostigla 4.5M zlata. Kad bih kupio tog maunta da li bi on bio soulbound ? I sta znaci ovo sto pise pored itema Account-wide ?

asdadad
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
caobravo kaže...

I sta znaci ovo sto pise pored itema Account-wide ?

klik

10 godina

upravo to što kaže, dostupan je na cijelom accountu i svim characterima

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače spremne na dobru zabavu, druženje i naravno progres.

Potražite nas ingame....

Arleena (BattleTag Arleena#21957),

Svetica (BattleTag Svetica #21859)...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Evo ekipa da se pohvalim  20mil otislo na dva meni najdraza old school maunta u igri :) zulian i raptor. 

Kako se blizi novi patch i nove opcije kao chat u igri. Mozete se prikljuciti najvecoj grupi trenutno na aplikaciji - https://blizzard.com/invite/JnekWtD0A

Btw najbolji serveri za nase ljude Silvermoon - Alliance , Kazzak - Horda

Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
World of Warcraft

Silvermoon-alliansa guild Fuzzy Wuzzy trenutno najaci gild na serveru trazi aktivne hard core clanove za raidovanje u BFA. Svi zainteresovani igraci mogu da se jave oficiru Fragovili ili gild masteru Anjas, Sumikoo. 

asdadad
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Evo ekipa u 1 danu skupili smo cak +100 novih clanova, znaci ekipa trenutno na wowu sa svih servera, alliance i horda , svi smo na jednom mjestu link je https://eu.blizzard.com/invite/JnekWtD0A Svi su dobro dosli 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Dakle ekipa PC kao pod moj PC. Planiram uzeti 7700K i SSD od 500 GB samo za igre gore. Hoću li vidjeti razliku? Pošto igram samo WoW i tu i tamo OW isplati li se to?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2018 12:19 (ParaNO1d).
17 godina
za wow si mogao imati i pentium sa bilo kojom grafom i radilo bi
14 godina
dado16 kaže...

Ovo vec jako dugo nije istina, WoW je zapravo poprilicno zahtjevan zadnjih nekoliko ekspanzija.

17 godina
Minneyar kaže...
dado16 kaže...

Ovo vec jako dugo nije istina, WoW je zapravo poprilicno zahtjevan zadnjih nekoliko ekspanzija.

Samo u raidovima...gdje kad iskljucis one bica boce vatre, vatromete, i gluposti radi bez jbmti na starim konfama....Nitko nije napisao da bi sa slabijom konfom igrao na najjace, al wow se zbilja moze pokrenuti i na najgorim racunalima, sam se smanje postavke

18 godina
neaktivan

Igram na kombinaciji ultra/high. Zašto bih igrao na low sve?
Pitanje je za one koji su napravili upgrade je su li primijetili napredak? Pošto je sad WoW na HDD-u instaliran i i7 bi trebao puno bolje raditi u single core aplikacijama od i5.

"Every man dies, not every man really lives." William Wallace (1272 - 1305)
17 godina

Kolko imas sad FPS-a? Eventualno uzet SSD ako trebas, ali ako si zadovoljan s trenutnim performansama nema smisla.

Linux, Arch Linux.
17 godina
ParaNO1d kaže...

Igram na kombinaciji ultra/high. Zašto bih igrao na low sve?
Pitanje je za one koji su napravili upgrade je su li primijetili napredak? Pošto je sad WoW na HDD-u instaliran i i7 bi trebao puno bolje raditi u single core aplikacijama od i5.

Govorim o tome da ak si sam unaprijedio radi wowa komp uzalud bacene pare...nije neka razlika, kad bi se gledalo opcenito kroz sve igre bilo bi razlike, ali wow i ne bas... Ak meni na jbnom fx 6300 radi fluidno na najjacem vjerujem da razlike izmedu i5 i i7 apsolutno nema nikakve, jer su obadva jaca od mojeg...jedino kaj imam ssd, no tu je samo brze ucitavanje nista vise

18 godina
neaktivan
Ante kaže...

Kolko imas sad FPS-a? Eventualno uzet SSD ako trebas, ali ako si zadovoljan s trenutnim performansama nema smisla.

U starim zonama mi je FPS 70-80 konstantan. Legion mi se zna dogodit fps drop, a u Surmaru mi je FPS jako nizak. Dalaran mi jako dugo loada i općenito kad se prvi put logiram jako dugo mi treba da se sve loada i to mi baš ide na živce

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Dakle ekipa PC kao pod moj PC. Planiram uzeti 7700K i SSD od 500 GB samo za igre gore. Hoću li vidjeti razliku? Pošto igram samo WoW i tu i tamo OW isplati li se to?

hoces, WoW je CPU heavy igra podosta, jedino je pitanje da li ce ta razlika biti isplativa za ovo ulaganje

imas ovdje pri dnu klip bas iz WoW-a i covjek ima jako slicnu konfu kao ti, osim grafe naravno

preporucio bih ti da se strpis jos par mjesec/dva, jer sam siguran da ti WoW radi i vise nego dobro, pa pricekas da vidis cijene ovih novih procesora 9-te generacije, i onda si taman kupis novu plocu i procesor, koji bi ti cjenom trebali odgovarati ovome ulaganju u 7700K i SSD 500GB

cisto preporuka, ako ti ne bude odgovaralo, lako kupis ovo sto si planirao, po jos jeftinijoj cijeni

sretno

14 godina
dado16 kaže...
Minneyar kaže...
dado16 kaže...

Samo u raidovima...gdje kad iskljucis one bica boce vatre, vatromete, i gluposti radi bez jbmti na starim konfama....Nitko nije napisao da bi sa slabijom konfom igrao na najjace, al wow se zbilja moze pokrenuti i na najgorim racunalima, sam se smanje postavke

Recommended specs za BFA:

• CPU: Intel Core i7-4770 or AMD FX-8310 or later
  • CPU SPEED: Info
  • RAM: 8 GB
  • VIDEO CARD: NVIDIA® GeForce® GTX 960 or AMD™ Radeon™ R9 280 or later
  • FREE DISK SPACE: 70 GB

To nije bas Pentium + bilo koja grafa. A i to je vjerojatno za neke jadne medium postavke.

Znam da ja jos u WoD sa skroz novim kompom (bio je tad i5 4690k @4.4 GHz, 8 GB DDR3 RAM i GTX 970) nisam mogao sve na max vrtit bez FPS dropova. Morao sam smanjivati neke stvari da bude fluidno. A kroz Legion i BFA su sigurno jos zahtjevnijim napravili.

Curi se na E7600 Core 2 Duo + Radeon HD 4650 nemre vise ni pokrenuti prakticki, iako je 2008. s tom konfiguracijom radio sve na max :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2018 14:47 (Minneyar).
16 godina

Danas imati SSD se isplati za sve.Recimo 90% vremena igram WoW i svako ucitavanje je extra brzo.U patchu 7.2 svi su imali masovan fps drop.Moja konfa je tad bila i7 3770K 4.5ghz,Gigabyte 1070G1 8gb i 16gb rama.Znalo mi je pasti u raidu na 15fps.To je sad pokrpano tako da mi ne pada ispod 30 sa 25 ljudova.A to sto WoW mozes pokrenuti sa tosterom nije isto kao imati fluidno fantasy iskustvo svaki put 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice