World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.835.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
World of Warcraft

Igram od prvog dana i zadnje 2 godine mi baš paše ovakav WoW.

Sad sam casual i ne tražim nešto zahtjevno glede igre.

I dalje uživam u njoj, makar brao tratinčice i skida kožu sa beštija.

Odgovaraju mi svi addoni, LFG, pa ni chat u instancama mi više ne fali.

Baš je dobro :)

PSN: Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 16:30 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Warcraft
Slazem se s tobom Virty.Danas uz obitelj,posao,razne obaveze,casual nacin igranja i meni pase,mozes vidjet i isprobat sav content iako nisi hardcore raider.Nas 5-6 se ponovo vraca wowu sad za vikend i mislim da ce nam bit jako zanimljivo.Ipak je ekipa bitna.
13 godina
dani20 kaže...
Slazem se s tobom Virty.Danas uz obitelj,posao,razne obaveze,casual nacin igranja i meni pase,mozes vidjet i isprobat sav content iako nisi hardcore raider.Nas 5-6 se ponovo vraca wowu sad za vikend i mislim da ce nam bit jako zanimljivo.Ipak je ekipa bitna.

Takva ti je u biti situacija za vecinu igraca,rijetko tko danas ima vremena za vanilla tip grindanja.Kod nas u gildi prosjek godina je  cca 35,vecina njih ima obitelj,karijeru etc,i takva ekipa jednostavno nema vremena za teski grind svaki dan,pa onda jos i raidanje,uostalom vecini je i legion  previse i izgubili smo hrpu igraca koji nemaju vise vremena za takvo sto,a danas wow ovisi o takvim igracima,mladji  danas igraju neke druge igre,puno je veca konkurencija sto se tice online igara nego sto je bilo 2005.Istina,levelanje vise nije izazov,ali ja igram wow bez prestanka skoro 12 godina,meni je vise levelanja preko glave.Bilo je fora prvih par puta,sada mi je nuzno zlo,za izazove imam neke druge aspekte igre.

Blizzard treba igrace koji ce sto duze igrati bez uzimanja nekih stanki i prekida,a ako forsiras grind,prije ili kasnije ljudima ce dosaditi pa ce onda otici par mjeseci-godinu dana na pauzu pa onda opet malo grindati.Dugorocno grindati svaki dan 4-5 sati ne funkcionira na duge staze.

A vas 5-6 ako i zelite malo izazova a nemate vremena za raidanje,fino isprobate mythic+ dungeone.A oni zahtjevaju komunikaciju,stun rotacije,interrupt,znaci moras koristiti svog lika do maksimuma i mogu biti jednako zahtjevni kao i high end raidanje.Meni kao hileru su mythic+ dungeni tezi od raida,a hiler mi je main 10 godina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 23:49 (geronimo4661).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

nema me u wowu od lev 95 kad su usrali pvp.
moje pitanje je kakvo je sad stanje ?
PVE igram samo toliko da levlam lika, ostalo vrijeme bi bilo battleground i arena

otišao sam kad su usrali klasične battlegroundove i kad je čekanje za pvp naraslo na 1+ sat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi moji bit classic wowa je bilo druženje po svijetu ,di god podjes( bilo koja regija) naletis na tonu igraca, pa za mene je bilo gankanje po svijetu najbolji dio igre sa ekipom ofc , ono dva ovna se susretnu pa nastane nered i dodje 1000 igraca ....

a progres, ubit zadnjeg bossa i to ... to svakako nema smisla,jer ubijes, oni novog bossa i expanziju i tako u nedogled....

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

U subotu sam s frendom koji nikad nije igrao WoW krenio ispočetka. HEHE. Ja sam napravio Pallya, a on Huntera, oboje Dranei. I ja mu pošaljem malo golda i tako ga uvodim u igru dok questamo, lik izgubljen totalno, 100 pitananja, a mene nostalgija pere, baš super osječaj. Došli u prvi dungeon (Regefire Chasm) lik sve ne zna gdje bi, koga bi, lootanje bossa, pass, need, greed ja kažem idemo sad van nakon tog dungeona, on ostane u Q i nastavi s nekom drugom grupom novi dungeon hehe. Zaboravi revajvat peta, dodat spellove na action bar kad ih dobije. Čista nevinost . Da bar ja mogu to proživjeti opet da sad prvi put počinjem WoW

18 godina
Ja sam kao malo dite, svake godine se vratim par puta i kreiram novog lika i pomalo kvestam. I nakon 13 godina, gust mi je zaigrat WoW 😊
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Virty kaže...
Ja sam kao malo dite, svake godine se vratim par puta i kreiram novog lika i pomalo kvestam. I nakon 13 godina, gust mi je zaigrat WoW 😊

Ima nas jos, vjeruj mi :) Ali isto tako, jako brzo shvatim koliko sam prestar za grajndanje i koliko dragocjenog vremena mi potencijalno oduzima :-/

11 godina
World of Warcraft

Jel ima ekipe na draenor-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
polymer1234 kaže...

Jel ima ekipe na draenor-u?

Hrpa :)

17 godina
Ja i frendovi smo na Outlandu(alliance).Jedan je takodjer prvi put zaigrao.Par dana je targeto misem jer nije znao da se moze sa tab,ta nevinost xd
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Warcraft

Dodajte me ako želite Torct, novi sam igrač wow-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vi vasa vanila, dace vam blizard vanilu pa cete opet da kukate....tacno nemate pojma sta pricate, 

Najbolji ursa na 4.5 k mmr eu
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav,

Ako ima neki lokalni guild koji traži nove igrače, neka mi pošalje PM. Voljan da učim i da pripomognem 

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Ja sam luzer. imam ilvl 926 na druidu i nemogu vec 3 sata rijesiti mage tower challenge. Ako i uspijem fazu 1 (a u zadnje uspijem svaki drugi put) zeznem fazu 3 kada imam archera na stepenici koji me mana stinga, nemogu ga interuptat plus oni mobovi me fearaju..

ima netko savjet?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Ja sam luzer. imam ilvl 926 na druidu i nemogu vec 3 sata rijesiti mage tower challenge. Ako i uspijem fazu 1 (a u zadnje uspijem svaki drugi put) zeznem fazu 3 kada imam archera na stepenici koji me mana stinga, nemogu ga interuptat plus oni mobovi me fearaju..

ima netko savjet?

Na stepenicama moraš prvo dispelati npc-a koji bježi po stepenicama. Zatim ishilaj ostale npc-e na full hp. Zatim napadni archera i kad krene mana sting cast sakrij se iza jednog od npc-a koje si izlječio. Sljedeći mana sting sakrij se iza drugog itd.

Na archera stavi obje dot spells onda se prebaci u bear form i opleti po njemu uz moonfire kad su ti bear spells na cd. Možda će stići jedan mana sting opaliti prije nego crkne.

A ovi što te fearaju samo opleti sa sunfire jednom i prođi kraj njih prije nego se oporave.

Also...https://questionablyepic.com/artifact-challenge/

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 15:31 (Dekrznator).
16 godina

Hvala ti puno.. pogledao sam i tu stranicu i pogledao 2 youtube videa.. mislim da cu ovaj ciklus probati jos nekoliko puta, no kroz mjesec/dva kad budem cca 940 ilvl onda cu izdominirati.. bitno mi je da to napravim do nove expanzije a to ce biti do iduce jeseni najmanje tako da imam lufta.. ali da je pravi "challenge" - jest! i divim se ljudima koji su to napravili s cca 895 ilvlom

10 godina
neaktivan

Samo pazi da se ne iznenadiš. Zadnja faza nema nikakve veze sa tvojom opremom i skillom u hilanju već je isključivo stvar balansiranja tvojih hit pointsa, gdje se moraš svako malo dovoditi do pola hp stojeći u "vatri" na podu. Tu ti ilvl ništa ne pomaže. Ako prođeš P1 slobodno tjeraj do kraja.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače spremne na dobru zabavu, druženje i naravno progres 

Potražite nas ingame....

Arleena (BattleTag Arleena#21957),

Svetica (BattleTag Svetica #21859, dostupan - online svaki dan od 22-00)...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li neko u alijansi na Silvermoonu?

0 0 hvala 0
13 godina
Tuscax kaže...

Ja sam na Silvermoonu.Imas i par balkanskih gildi tamo.

18 godina
World of Warcraft

Hrpa ljudi je na Silvermoonu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...
Tuscax kaže...

Ja sam na mainu u FiLtH-u, sad frend i ja imamo 2 lika lv 60 trenutno bez Guilda i tražimo neki Balkanski Guild ako netko prima?

13 godina
ParaNO1d kaže...
geronimo4661 kaže...
Tuscax kaže...

Ja sam na mainu u FiLtH-u, sad frend i ja imamo 2 lika lv 60 trenutno bez Guilda i tražimo neki Balkanski Guild ako netko prima?

Ja nisam u balkanskoj gildi al vidio sam da se Gamad i R E B O R N oglasavaju u trade chatu i da primaju i social pa se javi njima onda.

18 godina
The final boss of World of Warcraft: Legion has fallen. Cestitke guildu 💪
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Dajem gift wow napravite svoj novi racun . kao gift za bozic . za vise informacija posaljite mi poruku u inbox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

https://ebgames.com.au/pc-225619-World-of-Warcraft-Battle-for-Azeroth---Collectors-Edition-PC

Legit Iako čekam da vidim kada će biti pre-order. Sumnjam da će biti tolika cijena te da nema nigdje službene potvrde, a ovi ga eto već imaju hehe

14 godina
ParaNO1d kaže...

https://ebgames.com.au/pc-225619-World-of-Warcraft-Battle-for-Azeroth---Collectors-Edition-PC

Legit Iako čekam da vidim kada će biti pre-order. Sumnjam da će biti tolika cijena te da nema nigdje službene potvrde, a ovi ga eto već imaju hehe

Lijepo pise "placeholder price" odnosno otprilike cijena prije nego se zna prava...

18 godina
neaktivan

Dostupan pre-purchase.

https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/world-of-warcraft-battle-for-azeroth

44.99€ Standard i

59.99€ Digital Deluxe Edition

18 godina
World of Warcraft

Nije ni jeftino.

Ovdje je jeftinije tj cijena je € 34.49 -> https://www.cdkeys.com/pc/games/world-of-warcraft-battle-for-azeroth-dlc-cd-key

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice