World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.837.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WoW Armory

Koristi li ko android apalikaciju WoW Armory?

Konstantno mi javlja gresku "unable to establish connection to server".

Naravno, mreža radi, kao i sve ostalo na mobitelu (Galaxy S7).

Reinstalacija aplikacije ne pomaže. Vidim da masu ljudi ima isti problem, ali rjesenje nisam nasao.

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: WoW Armory
Virty kaže...

Reinstalacija aplikacije ne pomaže. Vidim da masu ljudi ima isti problem, ali rjesenje nisam nasao.

Nema ga, na rijesenje mislim. Jednostavno ne radi. Hebes mi sve ako mi je punih tjedan dana radila kad sam igro.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
9 godina
neaktivan
Virty kaže...

radi go beba nikad problema. i na iOS-u prije i na S7 sada

cak i gchat radi besprijekorno

17 godina
Virty kaže...

Koristim svakodnevno i wow armory i onu drugu wow aplikaciju za followere i misije na galaxy s6 i nikad nikakvih problema. Zadnji put sam ih jutros koristio i sve je radilo.

Jesi probao brisati cache umjesto deinstalacije ili obrisi cache, deinstaliraj pa ponovo instaliraj. Ja sam imao sličan problem s KODI-jem pa sam ga na ovaj način riješio.

18 godina
JackIsBack kaže...
Virty kaže...

Koristim svakodnevno i wow armory i onu drugu wow aplikaciju za followere i misije na galaxy s6 i nikad nikakvih problema. Zadnji put sam ih jutros koristio i sve je radilo.

Jesi probao brisati cache umjesto deinstalacije ili obrisi cache, deinstaliraj pa ponovo instaliraj. Ja sam imao sličan problem s KODI-jem pa sam ga na ovaj način riješio.

Sve sam probao ali zbilja ne radi dobro. Uspijem stavit 2-3 itema na aukciju i "veza pukne".

I na sluzbenom forumu ima dosta prijava glede ovog problema, ocigledno aplikacija ima bugova, barem na androidu.

Kasno sinoc mi je cak radilo uredno 5 minuta, dovoljno da obavim aukciju.

Mozda dolaze bolje dani :)

Inace, druga njihova aplikacija WoW Legion Companion uredno radi.

9 godina
neaktivan
Virty kaže...

Sve sam probao ali zbilja ne radi dobro. Uspijem stavit 2-3 itema na aukciju i "veza pukne".

I na sluzbenom forumu ima dosta prijava glede ovog problema, ocigledno aplikacija ima bugova, barem na androidu.

Kasno sinoc mi je cak radilo uredno 5 minuta, dovoljno da obavim aukciju.

Mozda dolaze bolje dani :)

Inace, druga njihova aplikacija WoW Legion Companion uredno radi.

probaj je koristiti neko vrijeme bez koristenja acution housa, pa ako ti se ne rusi, znaci da je do synca sa AH i tu dolazi do rusenja

17 godina
neaktivan

Imao sam problema i ja stim u proslosti ali trenutno mi sve radi. Pretpostavljam da ti authenticator app instaliran i radi normalno.

Probao testirati rad u wifi pa onda u mobile data modu? Nekad mi je znalo raditi samo u jednom modu.

Za ostalo, samo strpljenje i update checking. Eventualno ingame ticket,, nisam probao

18 godina
drag kaže...

Imao sam problema i ja stim u proslosti ali trenutno mi sve radi. Pretpostavljam da ti authenticator app instaliran i radi normalno.

Probao testirati rad u wifi pa onda u mobile data modu? Nekad mi je znalo raditi samo u jednom modu.

Za ostalo, samo strpljenje i update checking. Eventualno ingame ticket,, nisam probao

Authenticator app mi radi uredno.

Danas mi da kucnem u drvo aplikacija radi uredno ali sam na mobile data prometu.

Probam ponovo popodne/veceras na WiFi kad budem doma.

Ako radi samo na mobile data prometu, opet dobro, bitno da mogu na brzake obavit AH bez da ulazim u igru.

To mogu i preko sluzbene web stranice, ali mi je brze i lakse preko mobitela :)

17 godina
neaktivan

Da, app radi u mobile data modu, cak i kad ti smanje brzinu kad potrosis paket mjesečni tako da bas malo bandwitha treba.

Laksi je za koristenje za postavljanje aukcija, ustedis na Addonima ingame. Slicno mi se cini i sa Legion app-om za slanje follo, pardon championa.

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uzeo sam wow da igram besplatno prvih 20 lvl-a. 

Kako sad da uzmem najeftinije celu ekspanziju sa legionom ?

Je li uzmem za 15 evra sve ekspanzije do legiona ? A posle uzmem legion sam za 45 evra standar edition, ili ili 60 evra digital deluxe edition ? I koja je razlika izmedju njih nigde ne pise....

Najbolji ursa na 4.5 k mmr eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ekipa imam jedno pitanje. Na privatnom serveru true wow nude opciju transfera ako imamo lika 90+ level na orginalu. Treabao bih poslati dvije slike koje bi trebale izgledati ovako,pa me zanima da li bi netko moga poslati takve slike,  da mogu dobiti boost. Zanimaju me priest,shaman,druid. Pa ako netko moze bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozdrav ekipa...ako nekoga zanima TBC...... novi server otvoren u 3. mjesecu 2017. bivsi Hellground.pl server

jako dobar TBC server bio...sad je napravljen remake...i odlicno je...

pa ako nekoga zanima: https://wargate-project.org/

Alliance: guild: Cro Army.....trazi igrace :) mozete mi se pridruziti

http://forum.wargate-project.org/index.php?/topic/1944-cro-army-recruiting-alliance/

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igrali li neko Silvermoon alijansa ? Da ga dodam. I je li zna neko neki gild za mene ? :)

Najbolji ursa na 4.5 k mmr eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Ekipa, zna netko što se dogodilo sa Fiuman-om? Dečko je streamao WoW sadržaj, ali vidim da mu je deaktiviran twitch 

Ovo mu je bio kanal na twitchu: https://www.twitch.tv/fiumanwow

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

evo pozivam te na TBC :) 

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz ljudi,

trazim na mom starom realmu Kor'gall neku casual guildu , domacu, mjesanu bilokakvu, samo da je dobra ekipa. 

Ako tko ima kakav info, Hvala.

2 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Pozdrav ljudeki , ne mogu se odluciti da pocinjem igrati wow, sa ili bez legiona (imam warlords of draenor ) ? , igrao sam prije na privatnim serverima ali tamo ima puno bugavo i onda mi se nije dalo igrati. Moze kakve savjete i info ?

We are amidst strange beings, in a strange land.

0 0 hvala 0
17 godina
Teran kaže...

Pozdrav ljudeki , ne mogu se odluciti da pocinjem igrati wow, sa ili bez legiona (imam warlords of draenor ) ? , igrao sam prije na privatnim serverima ali tamo ima puno bugavo i onda mi se nije dalo igrati. Moze kakve savjete i info ?

Ja ti savjetujem da uopće ne počinješ igrati WoW.

17 godina
Crljo kaže...

Ja ti savjetujem da uopće ne počinješ igrati WoW.

zašto ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 22:39 (Teran).
15 godina
World of Warcraft

Hmm, jesi iskoristil lvl 90 boost? Ako jesi, gledaj polako prema kupovini Legiona jer se brzo levelira. Sa Legionom isto dobiješ level 100 boost koji možeš iskoristiti na nekog lika i napraviti si level 98 Demon Huntera na istom realmu, tak da možeš u startu imati već 3 high level lika.

0 0 hvala 0
17 godina
Putn1k kaže...

Hmm, jesi iskoristil lvl 90 boost? Ako jesi, gledaj polako prema kupovini Legiona jer se brzo levelira. Sa Legionom isto dobiješ level 100 boost koji možeš iskoristiti na nekog lika i napraviti si level 98 Demon Huntera na istom realmu, tak da možeš u startu imati već 3 high level lika.

thx na odgovoru, nisam nikad prije igral original i nisam koristio boost , ali ne znam ,vidjet ću.

14 godina
Djozaa kaže...

Pozz ljudi,

trazim na mom starom realmu Kor'gall neku casual guildu , domacu, mjesanu bilokakvu, samo da je dobra ekipa. 

Ako tko ima kakav info, Hvala.

Eto, ja bih isto nesto takvo, pa ako naletis na jedan, javi mi :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2017 13:06 (BorgMater).
10 godina
World of Warcraft

Prosli tjedan napravio demon huntera na korgallu , manje od 2 dana played , u 9 dana po sat vremena igranja, dva bis legendarija za dh , stvarna sreca ili? blizzard voli hordu ili moje ime :P

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače spremne na dobru zabavu, druženje i naravno progres 4/7 M, 3/3 HC, 3/10 M, 9/9 HC

Potražite nas ingame....

Arleena (BattleTag Arleena#21957),

Svetica (BattleTag Svetica #21859, dostupan - online svaki dan od 22-00)...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa, 

imam jedan account viška.

912 Resto Druid https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/woogie

880 Retri Paladin https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/soulreiver

Dosta dobar account, ima svega, jedno 5-6 legendary-a, mountova, titlova, svi heirloomovi, dosta achivementa, nešto rijetkih mountova, oko 200k golda, materijala itd.

Ne mogu više igrati, malo vremena, sve više obaveza. Nema više game-time.

Može u PM pa se nešto dogovorimo.

- d(-_-)b -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

i kakav je argus? ja ne igram vec mjesec dana..

0 0 hvala 0
12 godina
World of Warcraft

Jel vama radi wow.. meni su svi likovi nestali i wow armory ne radi

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 15:39 (njuskac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
njuskac kaže...

Jel vama radi wow.. meni su svi likovi nestali i wow armory ne radi

Radi.

11 godina
Yvan kaže...

i kakav je argus? ja ne igram vec mjesec dana..

Ja već mjesecima, trenutno samo tbc na warmaneu 1x realm. Nema boljeg, legion dosadi brzo. 

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Trazimo aktivne igrace spremne na dobru zabavu, druzenje i naravno progres 4/7 M, 3/3 HC, 3/10 M, 1/9 M

Potrazite nas ingame....

Arleena (BattleTag Arleena#21957),

Svetica (BattleTag Svetica #21859, dostupan - online svaki dan od 22-00)...o/

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 13:12 (cirezz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice