a ja cijelo vrijeme mislio da za dk-a treba level 55 character. lijepo što su to maknuli jer sam ionako htio igrati kao dk
To je bilo prije, ali su to makli :) Najbrži način za lvl-ati je igrati samo RDF 15-90lvl-a kao tank/healer spec jer čekaš max 2-3 min, te dosta puta čak i bude insta queue. Na lvl-u 90, odeš u frostfire ridge, riješiš sve questove tj cijeli storyline i onda dobiješ quest za otić u Gorgrond. Kada u Gorgrondu napraviš onu bazu, tu dobiješ par questova koji te šalju na par mjesta na mapi. Riješiš tih par questova(ALI IH NE PREDAŠ, ja ti preporučam da probaš pripremiti 12-15 questova), onda imaš bonus questove (ima ih 10 u gorgrondu), njih isto ne napraviš do kraja (npr. ostaviš jednog moba živog ili ostaviš jedan cvijet za pokupit tako da su ti svi praktički svi bonus objective questovi riješeni i riješiš ih do kraja kada izađeš van iz dungeona i aktiviraš elixir).
Kada to sve pripremiš, onda moraš kupiti Elixir of the Rapid Mind koji ti daje 300% exp za 15min(košta oko 10-17k golda ovisno o serveru). Ako ćeš igrati sa frendom pitaj njega ako ima slučajno. Nakon što sve pripremiš, odeš u dungeon i 5 sekundi prije nego ubiješ zadnje bossa u dungeonu aktiviraš taj elixir i dobiješ odmah cijeli level za to, teleportiraš se van dungeona i predaš sve questove i dovršiš te bonus questove. Ako sve pravilno izvedeš i ako imašheirloom gear (koji ti daje dodatnih 45% exp-a) nabiti ćeš 5-7 level-a u 5min. Ja sam došao pred 2 dana od lvl-a 94 do lvla 100 u 2-3 min (nije šala) 
Još jedna bitna stvar je da zamoliš nekog frenda ako ima letenje u draneoru, jer ako nemaš letenje masu vremena gubiš (a elixir traje samo 15min), tako da ako nemaš frenda sa kojim možeš letit ne bih ti preporučio ovu metodu od 90-100lvl-a jer se ne isplati pogotovo što košta masu taj elixir. Ova metoda 15-90lvl-a vrijedi dalje. Ako ne možeš napraviti ovu metodu sa elixirom, onda ti je najbolje da radiš questove u draenor zonama i da napraviš sve bonus objective u svakoj zoni, jer bonus quest objective daje dvostruko ili trostruko više exp-a nego normalan quest.
Btw, ako ćeš igrati dk-a sa njim krećeš na lvl-u 55, a ne 50 :)
Mislim da sam sve spomenuo, ako ti još treba koji savjet slobodno pitaj 
P.S. ovu metodu mi je objasnio kolega Putnik sa foruma tako da mu se još jednom zahvaljujem na tome 

dasdas