World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.834.457
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Pozdrav! Balkanski World Of Warcraft stream opet u punom pogonu. Večeras random Legion Giveaway uz Crni Petak!

Strimam svaki dan osim vikenda. Nalazim se na Kazzak realmu, horda. Navratite na stream klikom na http://www.twitch.tv/fium4n .

Uvedena je i trgovina! Za vrijeme provedeno na streamu dobivate bodove koje možete iskoristiti za "kupnju" itema iz trgovine kao što su video igre. Trenutne koje se nalaze na "lageru" posjetite klikom na http://www.revlo.co/fium4n

1 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Evo da se pohvalim za danas :) dva legendarija drop jedan iz world qsta nakon par sati u normal mythicu . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 4:11 (Sparklystars).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sparklystars kaže...

Evo da se pohvalim za danas :) dva legendarija drop jedan iz world qsta nakon par sati u normal mythicu . 

Saznat ću gdje živiš...

Gz!

I'm very large!
15 godina
Sparklystars kaže...

Znam da ti ovaj neck nije BiS za tvoj spec koji igraš (pošto je taj neck kurac realno), da li ti je makar wrist BiS? 

Gz još jednom 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 20:28 (Baldurion).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 1/7 M i 2/3 HC

Potražite nas ingame....

Arleena (BattleTag Arleena#21957),

Svetica (BattleTag Svetica #21859, dostupan -  online svaki dan od 22-00)...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

4 legendarija u 8 dana jel moguce mislim da je :) nisam inace nikakv hard core nego vise casual igram koliko stignem. 

27.11 prvi legendary

28.11 drugi legendary

5.12 treci legendary

6.12 4 legendary.

Mislim da je previse luck .) 

Btw ako ima koji kolekcionar u wowu imam jos mop i cata deluxe verziju za trejd. Dosla prijateljica iz francuske i donijela znaci kljucevi nisu korisni . Ponude u inbox. golds samo nije bitno server. cijene su oko 100-150$ dolara na internetu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Molio bih Vas infomaciju da li itko zna gdje kupiti game time u gradu Zagrebu?

You’ve gone incognito

0 0 hvala 0
15 godina
čupavac kaže...

Imaš u Algoritmu 100%, ne znam ima li još koji shop, ali su cijene relativno skupe u odnosu na ono kaj možeš dobiti za golde ili na G2A.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
čupavac kaže...

Moja preporuka je da kupiš ovdje (trenutno je ovdje najjeftinije). Cijena: 147,27kn

Za ovu stranicu ti mogu osobno garantirati pošto sam tu kupio WOD i gametime pred godinui i pol negdje. Jedino što te mogu pitati da im pošalješ presliku osobne (tako da to imaš na umu), ali to nije problem. Zacrni sve one podatke na osobnoj da ti ne bi mogli zlorabiti osobnu (nikad se ne zna).

Koliko vidim u algoritmu nije raspoloživo. Link

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 19:47 (Baldurion).
14 godina
Sparklystars kaže...

4 legendarija u 8 dana jel moguce mislim da je :) nisam inace nikakv hard core nego vise casual igram koliko stignem. 

27.11 prvi legendary

28.11 drugi legendary

5.12 treci legendary

6.12 4 legendary.

Mislim da je previse luck .) 

Btw ako ima koji kolekcionar u wowu imam jos mop i cata deluxe verziju za trejd. Dosla prijateljica iz francuske i donijela znaci kljucevi nisu korisni . Ponude u inbox. golds samo nije bitno server. cijene su oko 100-150$ dolara na internetu.

Na mene frend vristi sta sams u 2tj dobio 2 komada. Naravno drugog ne mogu koristit radi retardiranog sustava class hall istrazivanja. Gz !

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav tražm Hrvatsui gildu koja ide u rejdove inaće igram na Ravencrestu Alliance može pomoć HVALA

0 0 hvala 0
13 godina
silvek kaže...

Pozdrav tražm Hrvatsui gildu koja ide u rejdove inaće igram na Ravencrestu Alliance može pomoć HVALA

Domace raiding gilde

Ovako na prvu mi se cini da je suza zapela malo.Steta..

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima još jedan domaći social guild http://infamous-guild.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozdrav

ima neko ko igra na Vanilla, koje ekspanzije treba skunit za igrat tam?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gljiva77 kaže...

pozdrav

ima neko ko igra na Vanilla, koje ekspanzije treba skunit za igrat tam?

Misliš na neki Private server? U većini slučajeva ti isti serveri imaju na svom website-u URL na Download modificirane igre koji je potreban za pristup njihovom serveru (promjenjen Realm i određeni Patch).
Ako se nadaš da postoji Retail Vanilla WoW, morat ću te razočarati.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
9 godina
neaktivan
World of Warcraft
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da, privatni je http://vanillagaming.org/

skinul sam s njihove stranice , ali mi je čudno jer je samo prva ekspanzija, pa nisam znal dali je samo ta prva ili du digli na još koju

14 godina
World of Warcraft

Pa izraz Vanilla i oznacava osnovni WoW, bez ikakvih ekspanzija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel ubio ko gul dana ja pugo 9/10 normal zasad  

0 0 hvala 0
15 godina
Ceranac3 kaže...

imamo ih mi par iz gilde sta jesu puggali i uspjeli ubit guldana. sad cu i ja koji od ovih dana se malo posvetit tom.
a ko gilda smo odmah skocili na hc i dosad imamo 2/10, treci je na pol puta :D

Updejt: Usa u pug, ubli ga iz drugog puta. Prvi wipe je bia na cca 10% jer nismo skuzili da treba soakat duse. : ) Odlicna grupa bila. Pale 880 buce koje san poklonia magu :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2017 14:17 (leo_91).
16 godina
neaktivan
leo_91 kaže...
Ceranac3 kaže...

imamo ih mi par iz gilde sta jesu puggali i uspjeli ubit guldana. sad cu i ja koji od ovih dana se malo posvetit tom.
a ko gilda smo odmah skocili na hc i dosad imamo 2/10, treci je na pol puta :D

Updejt: Usa u pug, ubli ga iz drugog puta. Prvi wipe je bia na cca 10% jer nismo skuzili da treba soakat duse. : ) Odlicna grupa bila. Pale 880 buce koje san poklonia magu :D

ubio ga i ja i jos pugo 2/10 hc bila solidna grupa probali hc i ubili 2 i na trilaxu 2x wipali  i leeader oso i raspala se grupa soldino za prvi week iako neam rajding guild nego pugam 

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ,imam problem sa crashanjem wowa , trenutno igram na vanilla serveru i kada okrenem kameru prema gore da gledam svog lika iz zraka igra odmah crasha i monitor mi se ugasi pa moram resetirati komp.skužio sam da mi se to događa samo na višim rezolucijama 1080p i još par ispod ali na 800x600 nema nikakvih problema ali mi nije igrivo na toj rezoluciji. Da li je netko imao sličnih problema ?

Im BATMAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Izgleda da je do drajvera od rx 480 jer mi na integriranoj od intela sve super radi .

Im BATMAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cika batmen kaže...

Izgleda da je do drajvera od rx 480 jer mi na integriranoj od intela sve super radi .

Moguce je i da je napajanje slabo, pa kad graficka "povuce" malo vise da se crasha sve. Ali ako ti ostale igre rade ok onda vjerovatno nije do napajanja.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Vlasnici grafičkih kartica serije 5xxx i 6xxx mogu probati skinuti drivere http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-314.22-whql-driver.html za osjetno poboljšanje performansi.

Na svojoj 650 ti boost imam između 35-50 fps u raidu na ultra detaljima, u  Dalaranu  kod flight mastera isto drži na 60fps a prije je bilo 30+.  

Val'sharah i Suramar su zaključani na 30 bez obzira koje grafičke postavke držim, ali tamo nije ni bitno :) Uglavnom, raidanje je sada dosta bolje.

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
Ceranac3 kaže...

Jucer po drugi puta u normalu, u HCu imam 2/10 cisto jer nemam bas vremena. Pug je bio sa 2 frenda.

10 godina

kupio sam danas battlechest pa me zanima najbrži način do levela 85? rdf? 

igrao sam pirata stalno do lv85 i sve questove i zone znam napamet. pa želim što prije do 85 da mogu u mop zone a kasnije wod te da uživam u priči

14 godina
Skullscar1989 kaže...

igrao sam pirata stalno do lv85 i sve questove i zone znam napamet. pa želim što prije do 85 da mogu u mop zone a kasnije wod te da uživam u priči

Youtube, uzmi guide i to je to. Mada vec vidim da ce u vecini guidova biti heriloomsi radi brzeg lvla, al svejedno tamo pogledaj. 

17 godina
Skullscar1989 kaže...

Ak uzmes DKa kreces odmah od 50og lvla...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
10 godina

a ja cijelo vrijeme mislio da za dk-a treba level 55 character. lijepo što su to maknuli jer sam ionako htio igrati kao dk

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice