Mobilna aplikacija za ios i android je vani! Dakle sada mozete champion order hall questove prek mobitela poslati i vidjeti world questove detalje! Radi odlicno i odusevljen sam! P.s na app storu napisite nlizzard inc. I tako nadite, jer legion companion ne pronalazi jer je valjda prvi dan..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim te napiši ime aplikacije, meni pod blizzard inc. samo nalazi armory i ostalo, stare aplikacije.
Molim te napiši ime aplikacije, meni pod blizzard inc. samo nalazi armory i ostalo, stare aplikacije.
Legion companion, zelena ikona sa slovom W :)
Legion companion, zelena ikona sa slovom W :)
Instalirao danas na poslu, dobra je aplikacija :) čak se mogu vidjeti i svi world questovi. Jedino na androidu ne znam gdje se podešavaju notifikacije da je quest završen. Kolegi na iPhone-u je aplikacija ponudila uključivanje notifikacije.
wow companion ili wow legion companion, kako je kolega već napisao, zeleno slovo W je ikona, no samo blizzard Inc. potraži pa ćeš po autoru među donjim aplikacijama naći za download, jer prvo se prikazuju najpopularniji dowloadani, heartstone i armory, pa tek dolje legion companion.
velika prednost je sto na aplikaciji prikazuju i world PROFFESION questove, sto iz nekog razloga u igri ne prikazuje, već kada fizički slučajno uđeš u traženo područje, onda dobiješ world quest. blizzard se još nije očitovao zašto to ne funkcionira iako su napisane tisuće prigovora oko toga, navodno je bio neki exploit sa skinningom koji dok ne riješe neće prikazivati world questove.
Ako još netko ima problema s pronalazkom aplikacije
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/wow-legion-companion/id1125608061?ls=1&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wowcompanion
Meni ne radi aplikacija. Logujem se, i nakon sto odaberem character, vrati me na nazad na pocetni ekran na kojem imam 2 izbora: "Login" i "Characters". I kad opet odaberem character, opet me vrati na isti ekran i tako u krug.
Postavi zonu EU, po difoltu je USA
Jel igra tko na kazzaku eu hordu na forumu.
Svi suramar teleporti da znate gdje se treba teleportirati
Super korisna stvar 
Tek sada skuzio da se class armor set koji se dobije nakon reputacije honored, ilvl810 moze u class hallu upradeat do 840ilvl pomocu garisson resursa
Tek sada skuzio da se class armor set koji se dobije nakon reputacije honored, ilvl810 moze u class hallu upradeat do 840ilvl pomocu garisson resursa
Jbg u ovoj igri ima toliko toga da bi morao imati 300 iq da znaš sve
Svakim danom naučiš neš novo 
Koliko je ova igra neizbalansirana, ovaj shaman je toliko los da to nisu istine.Duelam se sa druidom dok ja iskastam spel vec sam mrtav, lupam za 50k on za 400, razlika u gearu jako mala.Frend je skinuo cijeli gear sa sebe i dobio me u duelu, onda smo se zamijenili za likove i ja sma dobio njega, shaman je trenutnmo najslabija klasa u igri.Probao sma sva 3 speca,a sa resto specom cim udem u pvp tipovi me masakriraju.
sazem se za shamana. bio i ostao najslabija klasa na zalost :/
nego kad hileta dungeone,jer su oni promjenili ili sta - koma je od 30 lvl nadalje (52 trenutno) jako tesko uglavnom hilam ekipu, 10% mozda ide kako treba ostalo stalno trebam spam najjaceg hila i vrte se oko 20-30% hp sto im preostane ako ne i manje. recimo da jedino sawar tankom nisam imao nekih prevelik problema ostalo koma pogotovo paladin i monk. vidio sam i kod drugih sto su hilali da ima hp isto pada na opasne granice....
Koliko je ova igra neizbalansirana, ovaj shaman je toliko los da to nisu istine.Duelam se sa druidom dok ja iskastam spel vec sam mrtav, lupam za 50k on za 400, razlika u gearu jako mala.Frend je skinuo cijeli gear sa sebe i dobio me u duelu, onda smo se zamijenili za likove i ja sma dobio njega, shaman je trenutnmo najslabija klasa u igri.Probao sma sva 3 speca,a sa resto specom cim udem u pvp tipovi me masakriraju.
Nisam jos isprobao pvp u legionu(vjerojatno ni necu),ali vec godinama je pvp u wowu zadnja rupa na svirali i po meni uopce ne vrijedi vremena,ako ti je do pvpa bolje igraj neku drugu igru.
Sto se legiona tice,meni najbolji release jos od cate,nadam se da nece napraviti istu gresku.
ha a ja taman nesto danas malo njuskam oko legije, naletim i na neki video gdje lik pohvali shamane pa i enha isto tako.
meni je glavni enha sahmmy a malo seigrao sa draenorom sa pandom jednom ali izgleda d aprva is tara ljubav idalje nista ni za sta nije...
mislio sam malo pronjuskati malo se zaigrati opet ali ako su mi tako sjebani shamani dan danas onda necu iz principa..
Shaban je sve osim sjebana klasa u legionu, skupis malo gear-a da vidis kako je dobar. Healer pogotovo 
vidio sam po youtube na max lvl da kazu da je ok,ali ovako ne izgleda bas tako...
btw to iz prve ruke znas ili rekla/kazala ?
ne znam dal da nastavim dizat il se prebacim na drugu klasu
jedina underperforming klasa na max gearu je frost DK, sve ostalo je izbalansirano manje vise, mozda i holy paladin i monk healer trebaju boost ali sve ostalo je tu negdje.
Doduse ima OP klasa ali nista posebno.
Iz prve ruke/frendovi itd
nego kad hileta dungeone,jer su oni promjenili ili sta - koma je od 30 lvl nadalje (52 trenutno) jako tesko uglavnom hilam ekipu, 10% mozda ide kako treba ostalo stalno trebam spam najjaceg hila i vrte se oko 20-30% hp sto im preostane ako ne i manje. recimo da jedino sawar tankom nisam imao nekih prevelik problema ostalo koma pogotovo paladin i monk. vidio sam i kod drugih sto su hilali da ima hp isto pada na opasne granice....
I ja imam takav osjećaj. Doslovno moraš spamati healove, a najjači heala za 10% zdravlja (ista stvar i na shamanu i priestu).
rekao bi nisam jedini,ali kad sam isao kao dps vidio sam iste stvari - ocito su otezali,jer ja lupam bas to spam heal - healing surge - tank je full spam i jedva ga odrzim na zivotu ili krkne. a gear imam a ima i on - abio je ili paladin ili monk ne znam vise,ali uglavnom manje vise je tako sa svim spam toga i jedva ih odrzim na zivotu. stvarno je muka postala xD
Svaki tank ima self heal i mini CD koje mora uvijek da koristi inace primas dosta vise dmg-a.
Ja igram frost dk a i blood dungeone, dps je nidje veze ali tank zato rula i nemam problema sa healerima, gear 830il ne heala me puno healer, sve ti zavisi od klase i igraca.
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Evo da i ja iznesem svoje dojmove jer vidim da ste se upustili u raspravu oko shamana. Enh shaman main for life, trenutno sam ilvl 842 i razaram
. Btw samo PVE igram, dps solidan, prezabavan za igrat, i da skoro sam zaboravio - DOOMHAMMER!
Evo da i ja iznesem svoje dojmove jer vidim da ste se upustili u raspravu oko shamana. Enh shaman main for life, trenutno sam ilvl 842 i razaram
. Btw samo PVE igram, dps solidan, prezabavan za igrat, i da skoro sam zaboravio - DOOMHAMMER!
Ja sam 844 enh (8.8k mastery). Rekao bih da je enh trenutno oko sredine što se tiče svih dps spec-ova. Od melee vidio sam samo da arms jako odskače (u prosjeku rade 350k-400k). Iskreno prije sam igrao elemental i stvarno mi je žao u što se spec pretvorio, crit kao main stat za ele koji fail...
Nije problem u vama hilerima već u tankovima koji ne koriste svoje prot/heal CD-e kako bi olakšali vama posao već vjerojatno samo roka offensive poteze.. tako je to, tek u mythicu, gdje igra skillana ekipa se vidi kako je zapravo lagano hilanje kada imas tenka koji zna svoju klasu i koristi CDe.
jer u legionu tank nije samo rokaj rokaj vec konstantno treba paziti na timing kada ce koristiti CDe, sad druga stvar price je sto ljudi ne zele ili neznaju to koristiti, pa vama hilerima djeluje nemoguce..
Inace resto shaman je na max lvlu s dobrim girom najlakse hilati, i djeluje stvarno OP hiler u mythicima
Ja sam 844 enh (8.8k mastery). Rekao bih da je enh trenutno oko sredine što se tiče svih dps spec-ova. Od melee vidio sam samo da arms jako odskače (u prosjeku rade 350k-400k). Iskreno prije sam igrao elemental i stvarno mi je žao u što se spec pretvorio, crit kao main stat za ele koji fail...
Jučer su nerfali arms, ali čak i prije nerfa nisu bili ni blizu WW Monku i DH-u po DPS-u. Ljudi čiste mythice sa 4 ww monka i prot warom u rekordnom roku! DH-a uzmu u grupu samo ako ne mogu pronaći WW monka! Ostale klase dobivaju automatski decline! Najavili su balancing patch prije raida, znači to mora bit najkasnije do slijedeće srijede!
Nisam igrao WoW više od tjedan dana, ne stignem uopće
svi su sigurno već lv110, nafaramli gaera, reputacije, a ja sam još uvijek u prvoj zoni lv 102. Nadam se da ću za vikend imati vremena.
Nisam igrao WoW više od tjedan dana, ne stignem uopće
svi su sigurno već lv110, nafaramli gaera, reputacije, a ja sam još uvijek u prvoj zoni lv 102. Nadam se da ću za vikend imati vremena.
Ista situacija i kod mene... stao na 101 lvlu, nikako da stignem odigrat malo
ma ekspanzija nije vani ni 15 dana! nigdje vam se ne zuri! samo polako, pa kvalitetno uzivajte u sadrzaju!
ma ekspanzija nije vani ni 15 dana! nigdje vam se ne zuri! samo polako, pa kvalitetno uzivajte u sadrzaju!
Zuri se zuri sa obzirom da se gametime plaća
Vrijeme je novac