World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.852.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: World of Warcraft
cropunk kaže...

gledam wow time - 160 kn - ima mozda jeftiniej negdje ili da mozda netko prodaje golde pa na taj nacin aktivirat ?

ne ja nemam tolko golda nisam igrao poduze vremena tako da moram ipak jos placat.

thx

Sigurna i pouzdana stranica: KLJIK

Cijene variraju, cesto imaju akcije.

Xbox: Muskarcina
17 godina
World of Warcraft

thx -  ja sam uzimao preko ebay-a, ali cijena je ista. znaci jeftinije nemre osim mozda kupnje golda,ali nisam siguran da li je to pametno posto nism nikad uzimao. ipak hvala na  pomoci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nakon pre Legion patcha više nemam tekst koliko imam HP-a i mane kod lika. Tek vidim podatke kad približim miš. U interface opcijama je uključeno sve kao i prije. Ima netko sličan problem?

13 godina
ParaNO1d kaže...

Nakon pre Legion patcha više nemam tekst koliko imam HP-a i mane kod lika. Tek vidim podatke kad približim miš. U interface opcijama je uključeno sve kao i prije. Ima netko sličan problem?

Interface-Display-Status text

13 godina
Virty kaže...

Na kraju ispadne da ekipa dnevno trose par sati vremena za obavit sve u garrisonu sa toliko altova :)

Ima se vremena :)

Ima ih koji i zive od toga,poznajem jednog iz Makedonije koji sve to odradjuje sa tridesetak altova+boosta u pvpu i tako zaradi prosjecnu makedonsku placu,cca 350 eura mjesecno.Prije toga je konobario za 250 eura,dao otkaz i posvetio se wowu.

18 godina
geronimo4661 kaže...
Virty kaže...

Na kraju ispadne da ekipa dnevno trose par sati vremena za obavit sve u garrisonu sa toliko altova :)

Ima se vremena :)

Ima ih koji i zive od toga,poznajem jednog iz Makedonije koji sve to odradjuje sa tridesetak altova+boosta u pvpu i tako zaradi prosjecnu makedonsku placu,cca 350 eura mjesecno.Prije toga je konobario za 250 eura,dao otkaz i posvetio se wowu.

I moj kolega s posla je davno dok se tesko dolazilo do golda prodavao iste te fino zarađivao, ali nije to za svakoga, ne hvala :)
Na kraju od same igre imas malo, tu si radi drugog razloga....pola dana grijes stolicu.

Xbox: Muskarcina
18 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...
ParaNO1d kaže...

Interface-Display-Status text

Bilo je ukljuečno ali nije pokazivalo. Stavio sam none i nakon toga ponovo stavio tekst i sad je ok. THX 

11 godina

Da to se malo zbagalo nakon pre-patcha. I ja sam moro ugasit pa upalit. Btw nisam WoW igro od Wotlk-a i sad sam se vratio, mogu reć da me ove ekspanzije nisu razočarale, WoD pogotovo, imam sličan filing ko kad sam prvi puta kvesto po outlandu. Blizzard baš zna složit kvestove i zone, 97lvl sam nadam se da se ima šta radit i kad dingam 100. 

18 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Da to se malo zbagalo nakon pre-patcha. I ja sam moro ugasit pa upalit. Btw nisam WoW igro od Wotlk-a i sad sam se vratio, mogu reć da me ove ekspanzije nisu razočarale, WoD pogotovo, imam sličan filing ko kad sam prvi puta kvesto po outlandu. Blizzard baš zna složit kvestove i zone, 97lvl sam nadam se da se ima šta radit i kad dingam 100. 

Meni se WoD nikako ne sviđa. Jučer upalio DK-a Orc lv 91 i sav sam izgubljen bio. Nakon pre-Legion patcha mi se sve promijenilo i ne znam vise di sta, kako. Napravio Arms Warriora Undead i sad pičim opet na Kazaku. Lv 37 i oduševljen sam novim animacijama

WoW je jako napredovao od Vanile. Sve na Ultra u 1080p i AA uključen i stvarno impresivno izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 12:00 (ParaNO1d).
14 godina
Magibagi kaže...

Leveling je dobar (odlican cak), ali ostatak ekspanzije je sranje. 2 godine s najmanje contenta ikad, a Garrison je facebook igra. S tim da je sad od prepatcha postao beskoristan vise manje, sve sto je bilo dobro u vezi njega (laki gold) su nerfali :D

11 godina

Je, grafički je to druga igra, svaka im čast šta su napravili s pre-patchom na tako starom engineu. Što se tiče toga da si se pogubio, ja sam bio enh shaman lvl 60+, ne znam koji točno kad je patch došo i pola sata sam proučio opet talente i samo posložio i kroz par dungeona pohvato sve. Sve u svemu bolji su talenti, barem meni. Stormstrike animacija je epična do bola također, uz sve ostale naravno. 

11 godina
Minneyar kaže...
Magibagi kaže...

Leveling je dobar (odlican cak), ali ostatak ekspanzije je sranje. 2 godine s najmanje contenta ikad, a Garrison je facebook igra. S tim da je sad od prepatcha postao beskoristan vise manje, sve sto je bilo dobro u vezi njega (laki gold) su nerfali :D

E pa to sam dosad i iskusio, zato i kažem da mi je filing ko kad sam ušo kroz portal u Outland prije ohoho godina i krenuo kvestat. Super kvestovi, bonus objectivi također. Za ostalo nemam šta reć, u pravo sam vrijeme i došo taman da izlevelam to prije Legiona, malo se nagiram i nadam se eto da će Legion imat više contenta. 

16 godina
Magibagi kaže...
Minneyar kaže...
Magibagi kaže...

E pa to sam dosad i iskusio, zato i kažem da mi je filing ko kad sam ušo kroz portal u Outland prije ohoho godina i krenuo kvestat. Super kvestovi, bonus objectivi također. Za ostalo nemam šta reć, u pravo sam vrijeme i došo taman da izlevelam to prije Legiona, malo se nagiram i nadam se eto da će Legion imat više contenta. 

Imas kontenta vise nego dovoljno do izlaska legije. Neces stic ni preci vecinu toga u tih mjesec dana. Ovaj lik ti govori da je malo kontenta za 2 godine, ali to je druga prica.

17 godina
odjavljen

Mene više brine ima li ljudi. Sve izgleda jako pusto...

11 godina

Ma znam da ja neću stić, ovo sam reko da se nadam pošto eto par ljudi mi je reklo već da je malo za 2 godine to. Ja neću ni jedan set geara skupit do Legiona. Btw nisam si još uzeo ekspanziju, gdje je najpovoljnije? 

18 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Ja neću ni jedan set geara skupit do Legiona.

Možeš sad skupit lakše nego prije, pogotovo heroic HFC jer su bossevi nerfani za 30%, sad će i pug grupe 1shotat iskara bez po beda ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
17 godina
Tonči kaže...

Moj je realm opao uzasno, niti vise uspijevam prodat na aukciji niti srecem previse ljudi po gradovima, a bilo je krcato prije 6 7 mj.....a jbni blizzard naplacuje 250 kn po characteru(a imam ih 4) da promjenim realm

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 22:17 (dado16).
15 godina
Tonči kaže...

Od patcha, ako ništa drugo, gradovi, zone i sl. izgledaju izrazito napučeno. Igram još malo na low pop serveru i nikad nisam vidio više ljudi, većinom thx to CRZ.

Battle.net: Doragon#2752
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 0:04 (Putn1k).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mene isto... Tako jako zelim uzivat u dobrom mmorpgu s ekipom

Burek s mesom
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koliko sam skužio od povratka u igru, svi PVP serveri su spojeni i održava se ranvoteža, odnosno podjednak broj igrača obje strane po zonama. Iako neki server nominalno ima 95% jedne i 5% druge strane, opet se po zonama može sresti dosta protivničkih igrača jer ih izgleda prebace u zonu iz servera gdje ih ima viška. Često se pored imena nekog igrača može vidjeti - ime nekog drugog servera s kojeg dolazi, tako da je sve izgleda spojeno u neki mega server i da su zone za questanje cross realm. Može biti da jedino gradovi nisu spojeni. Tako da izbor servera sada ima utjecaja jedino na izbor gilda i prijatelja s kojima ćete igrati, dok omjer A:H u open worldu nema puno veze jer su zone cross-realm.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 0:48 (dayvee).

0 0 hvala 0
17 godina
dayvee kaže...

Koliko sam skužio od povratka u igru, svi PVP serveri su spojeni i održava se ranvoteža, odnosno podjednak broj igrača obje strane po zonama. Iako neki server nominalno ima 95% jedne i 5% druge strane, opet se po zonama može sresti dosta protivničkih igrača jer ih izgleda prebace u zonu iz servera gdje ih ima viška. Često se pored imena nekog igrača može vidjeti - ime nekog drugog servera s kojeg dolazi, tako da je sve izgleda spojeno u neki mega server i da su zone za questanje cross realm. Može biti da jedino gradovi nisu spojeni. Tako da izbor servera sada ima utjecaja jedino na izbor gilda i prijatelja s kojima ćete igrati, dok omjer A:H u open worldu nema puno veze jer su zone cross-realm.

sama aukcija nije spojena sa realmima i svaka varira, a posto je to dio igre koji se ne moze izostaviti vec pate vecina realma...ak ima sam 2 3 realma koja su kako treba popunjena.....Za arenu raidove je cross realm kao i kad hodas po svijetu, iako spaja samo sa odredenim realmima ,cca 5 realma(jedino te uvijek vidim,jedna te ista imena realma) . Neznam, trebali su pol realma otkantat i stavit u 5 realma i to je to, a ne ovako imamo 30 realma od kojih je 90% prazno

battletag:MasnaKrvavic#2275
18 godina
neaktivan
dado16 kaže...
dayvee kaže...

sama aukcija nije spojena sa realmima i svaka varira, a posto je to dio igre koji se ne moze izostaviti vec pate vecina realma...ak ima sam 2 3 realma koja su kako treba popunjena.....Za arenu raidove je cross realm kao i kad hodas po svijetu, iako spaja samo sa odredenim realmima ,cca 5 realma(jedino te uvijek vidim,jedna te ista imena realma) . Neznam, trebali su pol realma otkantat i stavit u 5 realma i to je to, a ne ovako imamo 30 realma od kojih je 90% prazno

Da to nebi bilo loše. Da ugase par realmova i da ljude razbacaju na isti tip servera na kojem su bili, a slabo je naseljen. Ili da prošire listu cross realmova

11 godina
World of Warcraft

Na Dentargu ima ljudi, u 100 levela sam i kvesto i radio dungeone, nikad nije falilo ljudi za išta, dapače. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Na Dentargu ima ljudi, u 100 levela sam i kvesto i radio dungeone, nikad nije falilo ljudi za išta, dapače. 

Dentarg je spojen sa Tarren Mill-om koji ima visoku populaciju (prevladava horda).

Btw. do pre-legion patcha ove CRZ su radile iskljucivo izvan gradova, a od patcha je uvedeno da se i gradovi instanciraju. Znači, čak i ako spoje još više servera opet bi vidjeli istu količinu ljudi u gradovima. (osim ako nisu u vašoj grupi / raidu)

https://twitter.com/blizzardcs/status/755638924752674816

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 9:21 (Teknokyo).
14 godina
Tonči kaže...

Na Kazzaku je prilicno dobro zasad. Ima ekipe za sve i sto je najbitnije realm je English speaking :P 

14 godina
neaktivan

Upravo tako na Kazzaku okupljamo ekipu za start u novoj ekspanziji!

Dobro društo i progres zagarantirani :D

18 godina
neaktivan
cirezz kaže...

Upravo tako na Kazzaku okupljamo ekipu za start u novoj ekspanziji!

Dobro društo i progres zagarantirani :D

Nakon patcha napravio lika na Kazaku. Undear Arms Warrior. Ako ste Horda i ako će bit guild mogu i ja

14 godina
neaktivan

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 13/13 hc HFC

Potražite nas ingame....Arleena (BattleTag Arleena#21957), Svetica (BattleTag Cirezz#2665), Duskorc (alt Duskat) i Paakanti...o/

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 9:45 (cirezz).
18 godina
neaktivan
cirezz kaže...

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 13/13 hc HFC

Potražite nas ingame....Arleena (alt Cema), Svetica (BattleTag Cirezz#2665), Duskorc (alt Duskat) i Paakanti...o/

40LV sam. Danas pošaljem invite

17 godina
Nos kaže...

Ostajete li pri mainovima? Po jubitu sam vidio da su tenkanje drastično olaksali jer u Wod-u losi tenkovi su zamirali ko tučice, a ćaće nisi trebali hilera. 

Gledao sam od Preachera melee usporedbu, šamani, monkovi i vitezi smrti :) su navodno odlični za igrat dok paladini, arms warrovi i svi rog specovi su katastrofa.

Kod svakog prepatcha prije nove expanzije uvijek ista priča. Ovo će se stubokom promijeniti na levelu 110 jer su novi talenti balansirani za highest level a ne za trenutni level koji će vrijediti još mjesec dana. Ovi specovi koji su sada katastrofa vjerojatno će biti ok i obratno. Uvijek bilo do sada i uvijek će biti tako da se u odabiru klasa ne treba ravnati prema trenutnoj situaciji .

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice