Ekipa jedno pitanje za vas koji igrate već duže vrijeme. Da li se isplati sada uzeti game time ili da pričekam dok ne izađe Legion ekspanzija? (imam WoD ekspanziju). Dvoumim se da li da uzmem ili ne.
Hvala na odgovorima 
Ekipa jedno pitanje za vas koji igrate već duže vrijeme. Da li se isplati sada uzeti game time ili da pričekam dok ne izađe Legion ekspanzija? (imam WoD ekspanziju). Dvoumim se da li da uzmem ili ne.
Hvala na odgovorima 
Hvala na odgovorima 
Ako te svrbe prsti, uzmi game time, uživaj, igraj.... :)
Evo sto kaze blizzard o ovome :) blizu :D
Ma daj ajde nisu mogli staviti i HR .... jadno
Warlords of Draenor je pred 2 dana uklonjen iz prodaje (kao zaseban proizvod) i dodan u osnovnu igru.
https://us.battle.net/shop/en/product/category/digital-games
Može savjet ekipa....
Dugo igram na serveru Draenor /PVE /EU (Horda).
Imao sam pauzu sa igranjem te me svebe prsti da ponovo polagano bacim sa novim likom i promjenom frakcije (Allianca).
Koliko vidim Alliance je malo na Draenoru pa se pitam na kojem serveru nastaviti pustolovinu kao Allianca!?
Silvermoon je krcat ali tu bi moglo doći do zastoja prilikom logiranja kad izađe ekspanzija.
Ima li ko savjet za dobar EU-PVE server sa pristojnim brojem Allianca igrača?
Može savjet ekipa....
Imao sam pauzu sa igranjem te me svebe prsti da ponovo polagano bacim sa novim likom i promjenom frakcije (Allianca).
Koliko vidim Alliance je malo na Draenoru pa se pitam na kojem serveru nastaviti pustolovinu kao Allianca!?
Silvermoon je krcat ali tu bi moglo doći do zastoja prilikom logiranja kad izađe ekspanzija.
Ja sam na Alonsus-Anachronos-KulTiras. Isključivo Alliance igrači, ne znam ima li uopće Horde. Nije naročito velik realm, pogotovo sad u WoD-u, ali što se PvE priče tiče, ima pristojnu scenu. Guild u kojem sam trenutno je drugi očistio HFC Mythic(na realmu, 1100-ish u svijetu), od čega sam ja sudjelovao na 11 bosseva. Konkurencije ima i iznad i ispod. Kada je WoD počeo, bez obzira što realm nije toliko velik, ipak je bilo problema s garissonima i freezanjem.
Server Chamber of Aspects izgleda obečavajuće.
Morat ću još malo istražit.
Može savjet ekipa....
Ako preferiras alliance,po meni jedino Silvermoon/Ravencrest/Frostmane uzmi u obzir.S time da je Silvermoon vjerojatno br 1 server na svijetu po kolicini igraca.
Problema bi moglo biti na Silvermoonu kod Legion releasea,ali i ako bude,to ce biti samo mozda prvih par dana,tako da i to dugorocno nije neki problem.
Ja sam se prije 3 godine prebacio na Silvermoon,i moram priznati da mi je to jedna od najboljih odluka koje sam donio u wowu.
Tako da,ak te ne zanima hardcore raidanje,ne gledaj dalje od Silvermoona.Ako Silvermoon propadne kao realm,znaci da je i wow mrtav :P
Ako se odlucis na Silvermoon,javi se na pp da ti pomognem sa nesto golda da se lakse krene.
Može savjet ekipa....
Ako preferiras alliance,po meni jedino Silvermoon/Ravencrest/Frostmane uzmi u obzir.S time da je Silvermoon vjerojatno br 1 server na svijetu po kolicini igraca.
Problema bi moglo biti na Silvermoonu kod Legion releasea,ali i ako bude,to ce biti samo mozda prvih par dana,tako da i to dugorocno nije neki problem.
Ja sam se prije 3 godine prebacio na Silvermoon,i moram priznati da mi je to jedna od najboljih odluka koje sam donio u wowu.
Tako da,ak te ne zanima hardcore raidanje,ne gledaj dalje od Silvermoona.Ako Silvermoon propadne kao realm,znaci da je i wow mrtav :P
Ako se odlucis na Silvermoon,javi se na pp da ti pomognem sa nesto golda da se lakse krene.
Ajde super! :)
Javim ti na PP.
Warlords of Draenor je pred 2 dana uklonjen iz prodaje (kao zaseban proizvod) i dodan u osnovnu igru.
https://us.battle.net/shop/en/product/category/digital-games
Znači da ni pre-patch za Legion nije daleko. Isto je bilo i mjesec-dva prije nego je WoD trebao izaći
Pre-patch će izaći 19.7 za US servere, odnosno 20.7 za EU ako je vjerovati reddit postu od lika koji je "predvidio" WoD-prepatch.
Xbox: Muskarcina
ako nekoga interesira, prodajem Saltwater Snapjaw loot kartu iz WOW TCG-a. karta je naravno nekorištena, i folija je cijela (neizgrebana).
Možda igraju na privatnim serverima baš zato što im je real deal sranje? :D
Misle li to oni bas na gametime ili na battlechest ?
Da, malo je zbunjujuci tekst haha
Misle li to oni bas na gametime ili na battlechest ?
Vjerojatno misle na battlechest u koji je ionako ukljucen 30 dana gametimea,ali sa naglasavanjem tih besplatnih 30 dana bolje zvuci.Marketing i te fore..
Moze nekakav piratski server
nebi baš kupovao org wow,nekad me pukne igram tjedan dana i onda neigram po 2 mjeseca ništa hahah.Davno sam igrao sa jednim momkom wow upoznali smo se tu na forumu,i igrali smo stalno,samo nemogu se sjetiti koji je to server bio.
Moze nekakav piratski server
nebi baš kupovao org wow,nekad me pukne igram tjedan dana i onda neigram po 2 mjeseca ništa hahah.Davno sam igrao sa jednim momkom wow upoznali smo se tu na forumu,i igrali smo stalno,samo nemogu se sjetiti koji je to server bio.
Da nije možda bio Molten? ;)
hmm nebih znao,
nešto nemogu poslati poruku.Mislim luka ma skoro svaki dan smo igrali, dan noc hahah
Nisam dirao WoW već jako dugo, a i malo sam ga igrao te sam imao Battlechest, ali bez Draenora, a sad vidim da je uključen u Battlechest od nedavno. Namjeravam početi opet malo igrati pa me zanima kako da upgradeam Battlechest da dobijem WoD, jer kasnije namjeravam uzeti Legion?
EDIT: jel moguće da se dobije besplatno?
Nisam dirao WoW već jako dugo, a i malo sam ga igrao te sam imao Battlechest, ali bez Draenora, a sad vidim da je uključen u Battlechest od nedavno. Namjeravam početi opet malo igrati pa me zanima kako da upgradeam Battlechest da dobijem WoD, jer kasnije namjeravam uzeti Legion?
Meni se čini da to ide automatski. Sjećam se da sam ja jednom davno kupio battlechest kad su na njemu bili samo classic i TBC, a onda neko vrijeme nisam igrao i uključili wotlk, i automatski se računalo kao da imam i WOTLK. Možda će isto tako biti i za WoD. Ali ne mogu biti siguran.
Čim uzmeš gametime i aktiviras account, imaš besplatan wod.