World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.836.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
kexzoR kaže...

poz svima,moram u veil terokku zavrsiti 5 questova,a kad dodjem tamo tih ljudi nema,sto da radim?

Takodjer ako nemres naci neke questove ili mislis da ti fale slobodno posjeti World of Warcraft Completed Quests Checker. Odaberes regiju, realm, ime characthera i questing zonu. :)

14 godina
protjeran
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

poz svima,moram u veil terokku zavrsiti 5 questova,a kad dodjem tamo tih ljudi nema,sto da radim?

Takodjer ako nemres naci neke questove ili mislis da ti fale slobodno posjeti World of Warcraft Completed Quests Checker. Odaberes regiju, realm, ime characthera i questing zonu. :)

hvala uspio sam rijesiti,pošto sam n00b u wowu,ima li neka fora da skupljam brzo golde,igram na kazzaku frost magea lvl 99 je,a na kor gallu imam 2 100. lvl-a,taj mage mi je main lik,i ima li zainteresiranih da mi pomognu krajem tjedna oko ICC-a nedostaju mi samo 1 ili 2 achievementa.

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

hvala uspio sam rijesiti,pošto sam n00b u wowu,ima li neka fora da skupljam brzo golde,igram na kazzaku frost magea lvl 99 je,a na kor gallu imam 2 100. lvl-a,taj mage mi je main lik,i ima li zainteresiranih da mi pomognu krajem tjedna oko ICC-a nedostaju mi samo 1 ili 2 achievementa.

Na resetu farmaj stare raidove (Cata, WotLK), farmaj resurse u WoDu, u Garrisonu na altovima si stavi Tresure Hunter fallowere i radi Tresure misije i mjesecno ces imati za Token ako nista drugo ;)

14 godina
protjeran
Bergo kaže...
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

Na resetu farmaj stare raidove (Cata, WotLK), farmaj resurse u WoDu, u Garrisonu na altovima si stavi Tresure Hunter fallowere i radi Tresure misije i mjesecno ces imati za Token ako nista drugo ;)

bi li mi ti to htio malo detaljnije objasniti kada budes imao vremena,koji ti je battle tag pa da te dodam?

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...
Bergo kaže...
kexzoR kaže...

bi li mi ti to htio malo detaljnije objasniti kada budes imao vremena,koji ti je battle tag pa da te dodam?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 13/13 HC

Motiviramo nove članove guilda pa smo krenuli alt grupu HFC/HC 

Potražite nas ingame....Arleena (alt Cema), Svetica (alt Sveticamag, Povuci), Duskorc (alt Duskat), Smexor i Paakanti...o/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Warcraft

Pozdrav ekipa , evo mene nakon velike velike pauze wowa. Trenutno trazim osobu da je iz Splita ili Hrvatske opcenito , i da ta osoba igra na hordi znaci da ima sta je mnogo vise likova lvl 100 , a za vise infromacija mozete mi poslati privatnu poruku . Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 1:40 (Sparklystars).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Sparklystars kaže...

Pozdrav ekipa , evo mene nakon velike velike pauze wowa. Trenutno trazim osobu da je iz Splita ili Hrvatske opcenito , i da ta osoba igra na hordi znaci da ima sta je mnogo vise likova lvl 100 , a za vise infromacija mozete mi poslati privatnu poruku . Pozdrav

Tvoj post mi više spada u oglasnike, kao da kupuješ account :) 

Xbox: Muskarcina
10 godina
Ne kupujem account imam svoj , a u pitanju je biznis i radi se o ogromnoj cifri golda i naravno sve legalno ;)
11 godina
World of Warcraft

pozz svima dali mi moze netko pomoci,hocu krenuti igrati wow pa gdje da nabavim i što sve treba,

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

G2A imaš battlechest za 13 dolara s mjesec dana pretplate i za 15 dolara s allcdkeys kupiš Warlord of Draneor i rokaj, 200kn izađe, ja sam uzeo prije 4 dana. Dobiš boost lika na 90 lvl. To možeš iskoristit kad god oćeš ak' ti se neda levelat od prvog levela. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
World of Warcraft

Ima netko da bi trejdao gold , dajem gold na original wow serverima frostmane/sylvanas za privatni server nostalrius pomogunosti alliance strana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Warcraft

dali bi netko prodao svoj acc :D da se dogovorimo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Wow i prve dvije exp nisam kupio online, konacno se rastajemo. Kupljeno prije vise od 10 godina, bas bih volio znati koje se igre jos igraju, a da su stare vise od 10 godina . Jedna od stvari dok gledam ovu sliku koja mi je ostala najupecatljivija je nenormalan broj blood elf paladina koji su lutali svjetom kada je izasao BC, to stvarno nije bilo normalno...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nije valjda da bacas u smece? Vidi neku crnu vrecicu,nemoj bacati,bit CE ti zao kasnije.
12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Nije valjda da bacas u smece? Vidi neku crnu vrecicu,nemoj bacati,bit CE ti zao kasnije.

Vec je to stiglo do deponije haha, ma nema mi sta biti zao, isto kao sto mi nije zao izgubljenog zivota i godina koje sam proveo uz wow, bilo je dobro... 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
14 godina
protjeran
A lijepo je imati kutije od wowa na polici,onako da ih gledas I da ti vrate sjecanja na najbolju igru u povijesti,ja nikada ne bih bacio tako nesto,jer danas vecina ljudi kupuje igre u digitalnom obliku. Da Sam na tvom mjestu, kutije bih pokazivao djeci I unucima.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
kexzoR kaže...
A lijepo je imati kutije od wowa na polici,onako da ih gledas I da ti vrate sjecanja na najbolju igru u povijesti,ja nikada ne bih bacio tako nesto,jer danas vecina ljudi kupuje igre u digitalnom obliku. Da Sam na tvom mjestu, kutije bih pokazivao djeci I unucima.

Da, meni uz WoW kutije, ponosno stoje i drugi MMORPG-evi....puna polica :)

Xbox: Muskarcina
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, nakon dvije godine neigranja primila me volja pa sam opet instalirao wow. Koja klasa priesta je trenutno bolja za pve healanje, i da li ima koji domaci alliance guild na darksorrowu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 18:57 (Silass).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Silass kaže...

Pozdrav, nakon dvije godine neigranja primila me volja pa sam opet instalirao wow. Koja klasa priesta je trenutno bolja za pve healanje, i da li ima koji domaci alliance guild na darksorrowu?

Obično za raid svi traže disc, ali ako već imaju jednog uzet će i holy. Ovisi o tebi koliko se dobro snalaziš s kojim specom.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
14 godina
World of Warcraft

da li ima koja dobra dusica da me odvede u dungeon neki do 20lvla, sad sam 10ti, previse je new playera sada, pa doslovce na niti jednom dijelu mape nema mobova, a kamoli ubiti bosa kada rulja ceka.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
ProTeinZ kaže...

da li ima koja dobra dusica da me odvede u dungeon neki do 20lvla, sad sam 10ti, previse je new playera sada, pa doslovce na niti jednom dijelu mape nema mobova, a kamoli ubiti bosa kada rulja ceka.

Umm ne možeš otići u Dungeon dok nisi barem 15. level, izbaci te ako pokušaš.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Gospodo, predstavljamo vam nešto vrlo interesantno što će ubrzo krenuti po redovnom rasporedu! Naime, približava se trenutak kada će se dva pustolova uputiti u osvajanje Azerotha! ovi hrabri patuljci uveseljavat će vas kroz svoje live streamove i boriti se protiv svih nedaća na koje naiđu, naravno na domaćem jeziku! Stoga, svi ljubitelji World of Warcraft svijeta, u ponedjeljak, 21.03. dođite na krčmu "Kod Razigranog Ponija" i podržite ova dva debela i vesela patuljka, Fiumana i Dadomira, koji će vas razveseljavati svojim pustolovinama igrajući WoW! Garantiramo dobru zabavu! Twitch profil potražite na Facebook stranici : http://www.facebook.com/kod.razigranog.ponija/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FiUM4N kaže...

Gospodo, predstavljamo vam nešto vrlo interesantno što će ubrzo krenuti po redovnom rasporedu! Naime, približava se trenutak kada će se dva pustolova uputiti u osvajanje Azerotha! ovi hrabri patuljci uveseljavat će vas kroz svoje live streamove i boriti se protiv svih nedaća na koje naiđu, naravno na domaćem jeziku! Stoga, svi ljubitelji World of Warcraft svijeta, u ponedjeljak, 21.03. dođite na krčmu "Kod Razigranog Ponija" i podržite ova dva debela i vesela patuljka, Fiumana i Dadomira, koji će vas razveseljavati svojim pustolovinama igrajući WoW! Garantiramo dobru zabavu! Twitch profil potražite na Facebook stranici : http://www.facebook.com/kod.razigranog.ponija/

Sretno! :)

16 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...
FiUM4N kaže...

Sretno! :)

Imao guild po imenu Kod propetog kode :)

Sretno!

I'm very large!
10 godina
neaktivan
Silass kaže...

Budući da će nova ekpanzija doći za par mjeseci, preporučam da se informiraš što će se dogoditi s priestom u novoj ekspanziji pa na osnovu toga odlučiti koji spec uzeti. Ako se sad posvetiš određenom specu, naučiš ga, za par mjeseci ti se može dogoditi zajeb jer će ga iz temelja promijeniti pa ćeš morat opet neke stvari doučiti. :D

Cogito ergo ludo
16 godina
neaktivan
Subtumulius24 kaže...
Silass kaže...

Budući da će nova ekpanzija doći za par mjeseci, preporučam da se informiraš što će se dogoditi s priestom u novoj ekspanziji pa na osnovu toga odlučiti koji spec uzeti. Ako se sad posvetiš određenom specu, naučiš ga, za par mjeseci ti se može dogoditi zajeb jer će ga iz temelja promijeniti pa ćeš morat opet neke stvari doučiti. :D

Kao što su promjenili disc priesta u trenutnoj alfi :) Kompletno novi način hilanja, a možda i najzanimljiviji healing spec do sada.

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Subtumulius24 kaže...
Silass kaže...

O boze , govoris o wow kao da je rocket science , svaku klasu ili spec  mozes naucit u tjedan dana igrat dosta dobro , bar za pve .

11 godina
World of Warcraft

dali netko ima volje malo objasniti kako igrati i ostalo

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

spb_89 - Twitch

sve što trebaš znati o sub-u

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: