World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.654.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

ma na kojem levelu arcana?

mi ovdje pričamo o <40 lev

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ma koji frost ili fire... samo arcane... frost je cisti pvp, sa arcane 2 shot i mrtav mob

Lol? Za leveliranje je najbolji frost.

SpyGi je mato.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Odoh ja na Silvermoon,dok se sjetim muka kroz koje sam prolazio dok sam levelao lika na PVP serveru,zlo mi dođe.Prema mojem mišljenju,ja bi išo frost,čisto zbog kontrole nad mobovima,freezam ih i to je to,ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gauta kaže...
Obi Wan kaže...

ma koji frost ili fire... samo arcane... frost je cisti pvp, sa arcane 2 shot i mrtav mob

Lol? Za leveliranje je najbolji frost.

ja sam svog mage-a poceo kao arcane i do lvl 70 nisam nista mijenjao... i nikakvih problema nisam imao. doduse ne da mi se dalje dizat lvl jer mi je pomalo dosadno.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ja sam svog mage-a poceo kao arcane i do lvl 70 nisam nista mijenjao... i nikakvih problema nisam imao. doduse ne da mi se dalje dizat lvl jer mi je pomalo dosadno.

pa arcana je tek nakon 70 zabavan

17 godina

nisam rekao da mi je arcane dosadan, nego lvlanje mi je dosadno...  2 razlicite stvari...

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja san pred kraj WotLK zapuca izlevelat mage-a(to mi je bila zelja od vanille,ali uvik san igra physical likove) i pocea san ka frost(to je bilo nakon novih talenata i permanent water elementala) i ono treblo mi je 5-6 frostboltova za ubit jednog moba istog levela.na levelu 20 sam udria respec na arcane i tako izlevela do 80.Prebrutalan je spec bia(iako dosadan malo)

Arcane Blast+Arcane Blast = Mob mrtav u vecini slucajeva, a ako kojim cudom mob prezivi dopunis kombinaciju s jednim Arcane Barrage-om ili Missile-om i onda je definitivno mrtav.Kasnije od talenata dobijes built in slow na Arcane Blast tako da mobovi skoro nikad nemogu ni doc do tebe.A i gankere je bilo zabavno snukat u 2-3 AB-a narocito ako bi koji critta :)

League of Legends nick : Ashelor
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 13:31 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...

Arcane Blast+Arcane Blast = Mob mrtav u vecini slucajeva, a ako kojim cudom mob prezivi dopunis kombinaciju s jednim Arcane Barrage-om ili Missile-om i onda je definitivno mrtav.Kasnije od talenata dobijes built in slow na Arcane Blast tako da mobovi skoro nikad nemogu ni doc do tebe.A i gankere je bilo zabavno snukat u 2-3 AB-a narocito ako bi koji critta :)

Neznam bas za ovo s gankerima {#} ja kad vidim Arcane Maga ko da sam vidio posluzenu curku s prilogom kako se pusi i ceka da ju pojedem .  .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Ashelor kaže...

Neznam bas za ovo s gankerima {#} ja kad vidim Arcane Maga ko da sam vidio posluzenu curku s prilogom kako se pusi i ceka da ju pojedem .  .

Ma ovo se odnosi na levelanje,neznan kako je sad,ali Arcane je bia bolesno OP na kraju WotLK-a(nakon promjene talenata)

A za max lvl PvP je frost je manje vise oduvik pravilo.

League of Legends nick : Ashelor
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

arcana je opak ako ga se podcijeni - a večina to radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...
D3ViL kaže...
Ashelor kaže...

Ma ovo se odnosi na levelanje,neznan kako je sad,ali Arcane je bia bolesno OP na kraju WotLK-a(nakon promjene talenata)

A za max lvl PvP je frost je manje vise oduvik pravilo.

pa onda ne mozes govoriti ako ne znas kakva je sad situacija u wowu kad je patch 4.2.2. svaki build je za lvlanje, samo je arcane najbolji s obzirom da je dovoljan samo arcane blast da se ubije nesto.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li kakva dobra stranica sa uputama za pocetnike u Wow-u? I šta mi sve treba od programa da mogu igrati wow, koji skinuti???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hunter i "FireFox"

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ljudi, evo naletio sam na ovu temu i čitajući vaše postove uhvatila me želja da zaigram WoW.

WoW sam bio i igrao prije, jednom trial te jednom na privat serveru. Pa sad neznam dal da počnem ponovo igrati?

Dali se isplati, hoću li se zabaviti? :)

Hvala.. :)

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nećeš se zabaviti ;D

17 godina
Zeppe kaže...

Pozdrav ljudi, evo naletio sam na ovu temu i čitajući vaše postove uhvatila me želja da zaigram WoW.

WoW sam bio i igrao prije, jednom trial te jednom na privat serveru. Pa sad neznam dal da počnem ponovo igrati?

zavisi sta preferiras... casual ili raiding.

17 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Ima li kakva dobra stranica sa uputama za pocetnike u Wow-u? I šta mi sve treba od programa da mogu igrati wow, koji skinuti???

evo par mjesta

Thottbot - velika baza sa opisima qestova, profesija i čega sve ne

wowhead - ista stvar u drugom pakiranju uz dodatak talent kalkulatora

wow-heroes - kako složiti ponabolji raid set

Elitist Jerks - fantastičan forum sa buildovima, savjetima i trikovima

curse client - administracija i update svih mogućih adona (špara živce i vrijeme održavajući addone up-to-date)

i naravno na kraju

Curse wow - baza addona za wow - nezaobilazno mjesto za bilo kojeg ozbiljnijeg wow igrača

kaj se samih adona tiče oni ovise o tvom liku (klasi i namjeni) ja ću navesti par must have:

1. Deadly Boss Mode - bez ovoga zaboravi na bilo kakav RAID ili pvp Battleground
  2. Recount - mjeri dps, hilanje, aktivnost, gomile statistike - poželjno ako želiš znati kako napredovati i dobiti što bolji dps ili heal out
  3. HealBot - must have za hilera (postoji još nekoliko sličnih, ja volim ovoga) bez toga zaboravi na raid hilanje
  4. Omen threat meter - ne želite da boss trći prema vama (ili ne želite da trći od vas ako ste tenk) bez ovoga nema u RAID
  5. Auctioner -  ako ne želite da vam finacije u wow-u izgledaju ko državna blagajna za šukera, onda bez ovoga nećete preživjeti
  6. advanced trade skill window - kad ispobate biti će vam jasno zakaj vam treba
  7. Badboy - jedan u nizu spam blokera - ako ne ovaj nešto obavezno imajte vjerujte vrijedi ga imati
  8. BG defender - ako ste ko ja ljubitelj pvp battlegrounda, onda ćete voljeti i ovaj adon
  9. Blacklist - postoje trolovi i ljudi sa kojima ne želite igrati? stavite ga na listu i kad se pojavi u vašoj grupi ili raidu dobiti ćete upozorenje da je neželjena osoba u vašoj blizini
  10. Critline - želite se hvaliti pred gildom ili svima kako jako lupate ili healate ? pa ovo je onda za vas, bilježi vaše rekorde
  11. Fishing buddy - volite pecati u wow-u ?
  12. Gatherer - bilježi na mapi lokacije kopanja ili skupljanja biljaka, kako vaše, tako i vaših gild suigrača zgodna stvarca
  13. Prat - jedan od xxx adona za chat, meni se sviđa, ima opciju aliasa, pa lako popamtite sve altove vaših prijatelja...
  14. Rating Buster - jedan od must have - analizira opremu koju imate i novu opremu da vidite da li vam treba ili imate bolje, korisno i poželjno imati

eto to je moj prijedlog, ima još stotine addona ali ovo je više nego dosta za ugodno igranje

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 19:12 (Darky).
17 godina

omen je neportreban... danas tank moze drzat aggro samo sa auto attackom

a i boga mi taj broj addona je prevelik neki su tako nepotrebni, neki su samo za noobove

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 19:15 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Zeppe kaže...

zavisi sta preferiras... casual ili raiding.

Više raid..

Zeppe :D
17 godina

pa za raiding ako uzivas u tome onda ok, s obzirom da raiding instance trenutno i nisu neki izazov. vise se svodi na to ako imas mozga, ukljucujuci i ostalih 9 odnosno 24 ljudi, zavisi od formata raida.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

a i boga mi taj broj addona je prevelik neki su tako nepotrebni, neki su samo za noobove

gle početnik traži savjete, pa ne treba imati sve to instalirano, ali može imati i više od toga, ali ovo su mu moje preporukeza početak, kasnije kako mu bude trebalo neka si slaže i bira

17 godina
Darky kaže...
Obi Wan kaže...

gle početnik traži savjete, pa ne treba imati sve to instalirano, ali može imati i više od toga, ali ovo su mu moje preporukeza početak, kasnije kako mu bude trebalo neka si slaže i bira

posteno

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi može li pomoć? Imam Tauren Druida lvl 11 i danas sam htio dati link od onog armory-a da vidi kakav je moj character... No nikako mi nemože pronaći mog charactera -_-'

Character mi je Cromaky na Kor'Gall realmu. A kada sam tu na wow stranici prikazuje mi samo starog lvl 6 human warriora (Cromaki) ... Sve mi je pomiješano!

Čelav je i ima kratku kosu!

_________________ _________________
Moj prčvar Moj prčvar
Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako si vec dao liku isto ime pricekaj dok blizzardovi serveri to registriraju...

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ako si vec dao liku isto ime pricekaj dok blizzardovi serveri to registriraju...

Nije isto ime... Na jednom je Cromaki, a na ovom je Cromaky

Maky
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

armory treba dosta vremena da se updejta.

0 0 hvala 1
17 godina
World of Warcraft

@Darky

odlican summary ;)

ja bih jos dodao mmo-champion koji je odlican bluepost tracker s aktivnim forumom i hrpom zanimljivosti

te wow insider  koji na osobit nacin daje osvrte na aktualnosti iz svijeta WoW-a

p.s. vec 8 mjeseci ne igram i uspjesno se opirem povremenim krizama :)

and the heavens shall tremble
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li koja stranica sa guideovima za sve klase isljucivo o pvpu u arenama i bg-u?

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
17 godina
RonoN kaže...

You will come to the dark side Luke, you will come back to me!signed by WoW {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

Svaka cast {#} 

Jer sam jedino uzivao u PvE dijelu igre, pa ustvari kazem da ne igram od pocetaka ToTC u WotLK-a ali znam uplatiti pa odigram tjedan, dva i onda mi nazalost dosadi. Igra je super jos uvijek ali valjda sve ima vijek trajanja, osim kod nekih koje znam da igraju(raidaju) jos od bete, neki sa istim characterima iz vanille. 

Sad nazadnje sam digao roguea do 50, i moram priznati da se osjecam kao stari deda kad idem sa novim igracima u instance pa im filozofiram kako je bilo prije {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice