World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.215.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
AirLive kaže...

Heh, tako ja kupujem opremu na veliko. Imam po 20-30 nabijača, ventilacija... Dobro dođe kad je popust na tenkove, ako zafali kredita prodam opremu po cijeni za koju sam ju kupio i opet sam na nuli.

Auuu, kad se sjetim, kad sam bio u nopu, nismo toliko timske i klanske igrali, stalno sam bio pun kredita, znao sam po 1 000 000 i 2 000 000 srebrnjaka spiskat na consumablese i equipment kad je na sniženju, sad ako uspijem išta kupit, sretan sam ko malo dijete

(bili su consumables-i prije tri tjedna na sniženju, nisam ništa kupio, evo sad se našlo nešto kredita pa uzeo 200 malih popravaka i 150 male prve pomoći, aparata mi ostane jer ih skroz rijetko koristim/rijetko me zapale, spiskao oko 500 000)...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Wot is love

baby dont hurt me

no more

Ono kad znaš da si drugačiji od drugih

Pa kad sretneš srodni klan

I za kraj dana jedan ace

Cromwell veliki kalibar, 2.8k dmg, 4 killa, ispucao sam sav ap, al moram priznat da je arty-grille odnio ovu partiju i drago mi je šta je bio u mom timu, a ne protivničkom

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Luka_ZG_LZ kaže...
Ukoliko si zainteresiran i timski igrač javi mi se ako želiš uči u klan

Kolega, vidim da ste novi, ali moram reći da malo kasnite. Konkretno kasnite 1660 stranica i 6 godina jer citirate post sa prve (!!) stranice teme iz 2011. 

Jbg ekipa, sad kad sam ovo napisao sigurno nema više šanse da vidimo post kako kolega u klan ZDRUG zove jednog i jedinog deduu

15 godina
ludimata kaže...

Molim sliku Depota!

ficosime kaže...

Meni isto vrag nikad ne da mira... 

AirLive kaže...

Heh, tako ja kupujem opremu na veliko...

krivo ste me shvatili, ne mislim na Depot u garazi nego na moj vlastiti

slika vam je dole i govori 999 rijeci

zadnja je dedinaa

Luka_ZG_LZ kaže...
Ukoliko si zainteresiran i timski igrač javi mi se ako želiš uči u klan

ne zoves ti deduu u klan, dedaa zove tebe i klan da se prikljuce njemu 

vidi se da si friski zeleni

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
World of Tanks

P.S. ovo gore nije destilirana voda

ma znam da tako pise al vjerujte mi nije, ne peglam bas tolko

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Ja i nisam mislio na drugi depot, od ovoga sto si stavio! Tocno na taj sam i mislio :D

Moj consumables nije proziran, ima boju od dudove bačve ;)

15 godina
World of Tanks

EDIT: nesto zastekalo pa je dupli post stavio, ako moze moderator izbrisati ovaj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 15:55 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Type 5 stronk spotter

Evo i jedan video kada je nas 6 u type 5/mausu/e 100 napravilo istu stvar  Na kraju smo nas trojica iz platoona skupa imali oko 6/7k spota

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 15:47 (ficosime).
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram se pohvaliti- RU-251 na mapi Malinovka.   
Prezabavan je za igranje 

edit: stavio bi i replay ali mi iz nekog razloga uopće ne sprema replay a u postavkama je uključeno 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 17:25 (majstorSZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Matilda iv, bp i valentine premium je na 75 posto popusta ako netko želi kupit u igri, ja imam matildu iv od prošlog valentinova i odličan je tenk(osim penetracije).

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Najlosiji game svih vremana nemogu vjerovati sta sam dobio a trebala je biti izgubljena jos sam ja podbacio na kvadrat replay

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mate15SLC kaže...

Matilda iv, bp i valentine premium je na 75 posto popusta ako netko želi kupit u igri, ja imam matildu iv od prošlog valentinova i odličan je tenk(osim penetracije).

Baš sam htio pitat jel valjda šta ta matilda iv, razmišljao sam je uzet, al šta ja znam, šparam golde za neku premium 8cu jednog dana, da si mogu lakše srebrnjake zarađivat, pa mi je sa jedne strane žao na nju potrošit...

A sa druge strane sam baš gledao, posada je identična kao na obj.140, pa bi se dala fino grindati u toj matildi...

the struggle is real

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima tko problema sa rušenjem igre? Meni se redovito ruši na mapama ensk i arctic region. Čak toliko da se npr na ensku sruši i onda tako stalno kad god probam uci u igru sve dok borba ne završi. A na arctic region je posebno problematično ono područje u sredini u grmlju gdje scouti idu. Sve ostale mape rade dobro, a nemam ni problema sa drugim igrama. OS je win10, cpu i5 6600k, gpu rx 470.

0 0 hvala 0
15 godina

Imao sličan problem na RX 480, stvar je bila u driverima... I uvijek bi mi se rušila na artic regionu, i uvijek na točno par mjesta... Znala se srušiti i ovako random nekad nakon 3 sata, nekad cijeli dan ne, al eto na par mapa kd bih usao sam bas morao izbjegavati neka mjesta

Uglavnom mislim da je cijela rx serija na iste drivere, a očito nisu optimizirani amd i wot bas, meni odgovaraju 16.11.5 driveri, koristim ih sada vec 3 tjedna niti jedan jedini problem nije bio više... Cisti deinstall drivera s DDU, i instaliraj stariju verziju

15 godina
Mate15SLC kaže...

1BIT kaže...

Baš sam htio pitat jel valjda šta ta matilda iv, razmišljao sam je uzet, al šta ja znam, šparam golde za neku premium 8cu jednog dana, da si mogu lakše srebrnjake zarađivat, pa mi je sa jedne strane žao na nju potrošit...

evo ti moje preporuke: kupi

15 stupnjeva depresije, t6 mm (limited) i super je za posade

dosta sam ju igral na alt acc i super mi je

na glavnom je imam odavno al ju nisam vozil jer je BILA smece, al od buffa je opaka

skoro ko uk t4 med, ides i klikas

sitno gold granata za O-I jeve koji nalete, ostalo busi sa ap, i dosta te ignoriraju jer misle da si t4, na tom tiru njubine neznaju

iako mi je najdrazi bio i ostao pzr T-25, matilda 4 je dosla jaaaako blizu

samo da znate, britanska matilda black prince je krama i ne ju kupovati (ima 57mm top ko M7 i RAM II )

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad se opet nađeš sa srodnim klanom u bitki

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ja sam se jucer dvoumio dal da uzmem matildu bp ili valentine ii , na kraju sam uzeo valentine jer sam skuzio da je ova bp dosta sporija naprema iv i kupola je za k. , valentine je odlican utovario sam samo premium granata svejedno sam u plusu jer su jeftine (82 pen ja mislim) i top tier.

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere
15 godina
Mate15SLC kaže...

Ja sam se jucer dvoumio dal da uzmem matildu bp ili valentine ii , na kraju sam uzeo valentine jer sam skuzio da je ova bp dosta sporija naprema iv i kupola je za k. , valentine je odlican utovario sam samo premium granata svejedno sam u plusu jer su jeftine (82 pen ja mislim) i top tier.

Ja sam također uzeo Valentine (samo 250 zlata), ali ga još nisam odigrao nikako, a što se tiče matildi ja sam zadovoljan sa obe (ruskom i britanskom) iako bih malu prednost dao ruskoj zbog nešto manje kupole i više depresije topa, a možda i zbog toga jer imam odličnu posadu za nju.

Swedish latin super funk.
9 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Imao sličan problem na RX 480, stvar je bila u driverima... I uvijek bi mi se rušila na artic regionu, i uvijek na točno par mjesta... Znala se srušiti i ovako random nekad nakon 3 sata, nekad cijeli dan ne, al eto na par mapa kd bih usao sam bas morao izbjegavati neka mjesta

Uglavnom mislim da je cijela rx serija na iste drivere, a očito nisu optimizirani amd i wot bas, meni odgovaraju 16.11.5 driveri, koristim ih sada vec 3 tjedna niti jedan jedini problem nije bio više... Cisti deinstall drivera s DDU, i instaliraj stariju verziju

Čini se da je u tome bio problem. Instalirao sam te drivere i za sada nema nikakvih problema čak ni na ensku koji je do sada bio praktički neigriv. Hvala na pomoći!! 

11 godina
ED63 kaže...

samo da znate, britanska matilda black prince je krama i ne ju kupovati (ima 57mm top ko M7 i RAM II )

Šta fali topu? Meni to izgleda kao odličan top i za pen i za dpm. Ne ulazim u to kolika je krama tenk...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 16:51 (AirLive).
15 godina
AirLive kaže...
ED63 kaže...

Šta fali topu? Meni to izgleda kao odličan top i za pen i za dpm. Ne ulazim u to kolika je krama tenk...

Ako netko traži low-tier premiuma za zarađivat novac pen je ono šta treba gledati tako da ne pucaš puno premiuma a u tome je matilda BP vrlo dobra.

Swedish latin super funk.
16 godina
World of Tanks

Koliko se sjacam Matilda BP sa rammerom, ventsima i BIA posadom puca svakih 1,9 sec.

To je prakticno autoloader samo bez dugog clip reloada :)

Meni je najveca mana (isto tako i kod Matilde IV) sto je strasno prespora i treba 100 godina da bilo gdje dodje.

Ali sasvim solidan tenkic (isto tako i Matilda IV) za treniranje posade ako se nema neki bolji (Cromwell B, Chieftain, Rudy itd. itd.) posedno kada se kupi na ovim popustima za Valentinovo.

Ja sam svoju i Matildu BP i IV (a i Valentine onaj ruski) kupio isto za neki popust za Valentinovo sa 75% popusta :)

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da jel se isplati taj valantine? Msm znam da je samo tier 4, ne bih ga igrao nesto ozbiljno, ali onako za razbibrigu. Koliko sam shvatio ima "super preferencijalni" MM, tj. Valentine je uvijek top tier, ne moze vidjeti niti tier 5 jelda? Pa gledam, 250 golda samo, top se cini cak okej ako se napuni dosta gold granata, pa ono... cisto eto, da li je zabavan tenk za igru ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ficosime kaže...

Da jel se isplati taj valantine? Msm znam da je samo tier 4, ne bih ga igrao nesto ozbiljno, ali onako za razbibrigu. Koliko sam shvatio ima "super preferencijalni" MM, tj. Valentine je uvijek top tier, ne moze vidjeti niti tier 5 jelda? Pa gledam, 250 golda samo, top se cini cak okej ako se napuni dosta gold granata, pa ono... cisto eto, da li je zabavan tenk za igru ili ne?

Itekako zabavan jer ima dobar oklop, štošta se odbija. Kakve sam partije sa njim imao...Sam si rekao nije za ozbiljno niti je za pravo zarađivanje silvera. E sad za MM nisam siguran al mislim da on vidi i tier 5, jer mu je top malkice slabiji i znam da kad vidim nešto rusko što je dobro oklopljeno da imam problema.

15 godina
sirka666 kaže...

Ako netko traži low-tier premiuma za zarađivat novac pen je ono šta treba gledati tako da ne pucaš puno premiuma

treba i gledat koji tip tenka mu je zabavan za gejmplej i di bi treniro posadu

i naravno, da ak uzima tir 5 da uzme na popustu kad je pola cijene

nakon pzr t-25 meni je matilda 4 po zabavi, jer je ipak dosta sporija

ficosime kaže...

Da jel se isplati taj valantine? Msm znam da je samo tier 4, ne bih ga igrao nesto ozbiljno, ali onako za razbibrigu. Koliko sam shvatio ima "super preferencijalni" MM, tj. Valentine je uvijek top tier, ne moze vidjeti niti tier 5 jelda?

St0ka kaže...

Itekako zabavan jer ima dobar oklop, štošta se odbija. Kakve sam partije sa njim imao...Sam si rekao nije za ozbiljno niti je za pravo zarađivanje silvera. E sad za MM nisam siguranal mislim da on vidi i tier 5, jer mu je top malkice slabiji

premium valentine kao i pzr B2 su uvijek top tir i imaju +0 MM

neki slabiji premiumi imaju +1

11 godina
World of Tanks

Taj b2 i valentine2 koji su uvijek top tier ko što kaže ed, sam viđao više puta u kombinaciji kad sam igrao low tierove. Ima jedan lik kojeg sam često sretao u tim tenkovima. Zvučno ime. 

http://wotlabs.net/eu/player/stat_padder 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 6:05 (AirLive).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

mislim si uzet SU-122-44 kaj mislite o tom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Žiga82 kaže...

mislim si uzet SU-122-44 kaj mislite o tom?

Po meni odlican tenk.

Dobra pokretljivost i jako dobra kamuflaza, a 390 alpha u Tieru 7 i to svakih 6,7-6,8 sekundi su fantasticni.

Jedino je vrijeme ciljanja i preciznost koma, a ni ne pomaze sto su kutovi pucanja jako losi, pa onda moras cesto vrtiti tenk sto uz lose vrijeme ciljanja nije bas najsretnije.

I tenk je kao i dosta drugih rusa ima jako los view range.

Ali sve u svemu i dalje jako dobar tenk po meni.

Trenutno ti je Test Server dignut, pa ti je najbolje da si ga instaliras i isprobas taj tenk na testu. Dobijes 20k golda, 100mil kredita i 100mil Free XP, pa mozes testirati do mile volje :)

Isto tako ako ga odlucis kupiti, a nije ti hitno dobro je pricekati da dodje na popust. Premium tenkovi budu par puta godisnje na popustima, a kako je on T7 na njih uvijek bude 30% popusta.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
10 godina
neaktivan
World of Tanks

frend ima su-122-44

odličan tenk,

kad je top lvl je žešći razbijač a kad nije onda vrebaš kome uvalit 390dmg u stranicu ili guzicu

oklop mu je odličan za TD-a 

osim toga jedini uz E-25 ima camo koji ne puca kad puca

a i najgori je neprijatelj mom E-25

možda sam se nastrano izrazio no ima uistinu vrhunski camo

dr.zharre

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ako se nevaram to je ostalo i Dicker Maxu?
Budi ponosan!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice