jedno pitanjce za ekipu ako moze
Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?
Nešto bolji oklop sprijeda a posebno na kupoli...
Kakav je is8 nakon sto su ga preimenovali u t10 i nesto ga promjenili, koliko je drukciji od stare is8ice?
Nešto bolji oklop sprijeda a posebno na kupoli...
Bio sam danas kod budućeg muzeja domovinskog rata u Karlovcu, ima par tenkića izloženih, t-55, M4 A3 Sherman, m36 jackson, dva m-18 Hellcata par haubica, mig koji je donirao morh i srušena olupina miga 21-bis K, evo par slika, bilo je jako sunce, mislio sam da su slike očajne, ali za mobitel i nisu tako loše
Sve neki noobovi, nitko nema MoE...
Meni odlican tenk, samo se treba prilagoditi. Ako ga igras kao sto igras IS-3 i IS-7 bit ce ti katastrofa, igras ga kao mediuma koji ima top heavya, brz, mobilan, top dosta precizan za rusa (mozda ne na papiru toliko, koliko u praksi, puno pouzdanije okinem long shot s njim nego s is-3). Taj tenk je izmedu IS-3 i IS-7 bas kontrast, nista sta si naucio na is-3 ti nece s njim pomoc, niti ce ti onda na is-7 pomoc ista sta si naucio s t-10, al ako volis mobilne mediume i da jos ima posteni top, uzivat ces! Meni je odlicno sjeo s upgrejdanom kupolom i zadnjim topom, al vecini je sam stanica do is-7, svakako zabavan tenk, zna iznenaditi, i kao sto je netko gore napisao reload od 10sekundi sa opremom i bia je i vise nego odlican!
pa onda kao is8ica, igrao sam wot do prije pola godine pa sam se vratio malo i vidio ovo čudo, isprobao ga malo i sviđa mi se, sad me bar t8 ne buši sprijeda ko od šale
(skočil sam preko šljunka ovog i drž nedaj dok nije planul
)
EDIT: Zanimljivu raspodjelu tima sam imao neki dan, rijetko se ovo viđa
buttfukc€d 2 death 
EDIT: ovo je sigurno neki bug tj, "BUG" ™ zbog lagga, garant su posle otisli svi na jednu stranu 

ili si nam podvalil skrin $hot od prije 2-3 godine 
(skočil sam preko šljunka ovog i drž nedaj dok nije planul
)
EDIT: Zanimljivu raspodjelu tima sam imao neki dan, rijetko se ovo viđa
buttfukc€d 2 death 
EDIT: ovo je sigurno neki bug tj, "BUG" ™ zbog lagga, garant su posle otisli svi na jednu stranu 

ili si nam podvalil skrin $hot od prije 2-3 godine 
Moram priznati kako čovjek ima talenta u photoshopu što se tiče ove slike sa rasporedom tima 
Ne znam da li da prodam ili poklonim account. Ne da mi se natezati s prodavanjem, ali isto tako imam 15 premium tenkova 
Ne znam da li da prodam ili poklonim account. Ne da mi se natezati s prodavanjem, ali isto tako imam 15 premium tenkova 
Volontiram ako poklanjaš. 
Ali najbolje da ga ostaviš sebi, a koji mjesec/godinu ćeš se vratiti. 
Volontiram ako poklanjaš. 
Ali najbolje da ga ostaviš sebi, a koji mjesec/godinu ćeš se vratiti. 
Ah neću, odlazio i vraćao se previše puta, a ionako sam igrao u zadnjih pola godine bez volje. Rekao bi Murtaugh: "I'm too old for this shit".
Dao bi ga u dobre ruke, netko tko ga neće prodati drugi dan nego se zabavljati. Ima nekih 20 desetki, 15 premium tenkova, ukratko od petica do 10-tki. 5 milja kredita, 60 dana premiuma, wn8 nije bog zna što (1910) i beta testing account je.
Moram razmisliti. 
kako se zove mod koji u bitci ti pokazuje koliko trebas za moe ili do ace tankera?
Budi ponosan!
http://i.imgur.com/RcD1v2U.jpg
5x Type 59 za giveaway na 5 godisnjucu World of tanksa, dijeliti cu ih preko strema pa eto, mozda zelite znati :)
jel se zna sta cemo dobit za godisnjicu?
jel se zna sta cemo dobit za godisnjicu?
Napisao bih, al' mi se neda nakon 6 godina dobit ban
kitu u pak? :)
5x Type 59 za giveaway na 5 godisnjucu World of tanksa, dijeliti cu ih preko strema pa eto, mozda zelite znati :)
Malo si pomijesao datume, nije danas prvi april 
Možeš očekivati ogromnu navalu, samo kad se sjetim dok su mamili igrače giveawayom da gledaju grand finals
It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Spremajnu ogromni contest za godisnjicu, ne smijem otkriti o cemu se radi jos... samo vam mogu dati tip da zagrijete tier 5 tenkove :) .. Bit je da ja necu biti jedini, ima ljudi kojima ne pasem, pa mogu gledati druge streamere ( svi moramo streamati taj dan) , ostali Community contributori ce isto dijeliti iste nagrade osim QB i Jinglesa, ipak su oni druga prica pa ce kod njih biti i bolje nagrade :)
Budi ponosan!
A kako se sudjeluje u giveaway-u? 
OT: malo za smirenje prije igranja, malo sam se zeznul u odabiru, al poslužit će
Ima li nekakav način da se iskoristi XP od IS 8-ball? Imam 50k pa bi mi bilo žao da propadne ako se može nekako convertati.
A kako se sudjeluje u giveaway-u? 
OT: malo za smirenje prije igranja, malo sam se zeznul u odabiru, al poslužit će
Pa kud bas Corona?

Glumi Vin Diesela, vozi samo ELC-a i drifta po Himmelsdorfu.
Ima li nekakav način da se iskoristi XP od IS 8-ball? Imam 50k pa bi mi bilo žao da propadne ako se može nekako convertati.
Vjerovatno convert u free XP za zlato.
Koliko se sjecam konverzija je 1g=25XP sto znaci da ti treba 2000 golda da pretvoris tih 50k XP sa IS 8-ball u Free XP.
Jedino ga tako mozes za nesto iskoristiti.
Ili cekati specijal kada je 1g=35Xp (tu i tamo WG stavi takav specijal), pa ce ti onda trebati 1400-1450 golda umjesto 2000 g.
jel igra netko igru na 1440 x 2560 rezoluciji?
jel igra netko igru na 1440 x 2560 rezoluciji?
Ja igram preko DSR-a, iako je monitor full HD, sviđa mi se smanjeni HUD koji je ionako nepotreban, dovoljno se sve vidi, a imaš veću preglednost u igri. Zašto pitaš?