A istina da, treba mi valjda vremena da mi sjedne, jer sam se navikao na t-10 koji je vise medium s heavy gunom, pa mi sada treba malo da se naviknem da se is7 igra kao heavy jer ima oklop za razliku od t-10
ugl, kad je netko spomenuo, bas sam htio to pitat neki dan i zaboravio, kako zapravo znati koji je tenk dobar za reverse sideanje, i jel uopce ima velike razlike od normalnog sideanja?

Hvala wargaming. 
 Gledao sam mail i vidio poruku da sam dobio odgovor pa sam se išao prijaviti i čim me prijavilo imao sam neku zlatnu zvjezdicu koja valjda označava premium. Nisam vidio poruku još tada tako da još nisam bio izbrisao cache tako da pretpostavljam da nije to brisanje uzrokovalo ovih 5 dana premiuma. Ono što je to brisanje uzrokovalo je to da mi je potvrđena misija za istraživanje i kupovanje vozila tiera IV, ali izgleda da mi nije računalo 3 dana premiuma koje se aktivira u sklopu druge misije koja mi je isto bilo zbugirana. Ta 3 dana premiuma sam već iskoristio odavno, samo mi ih nije priznalo, ali izgleda da ih ponovno mogu iskoristiti 
jer mi je opcija za produženje "klikabilna". Eto i slike odgovora, ako neko bude imao sličnih problema da zna kako očistiti cache.

) kao polu scouta polu mediuma, posebno ak stavis vent i optiku da bude stronk 
wg
 ili repair 

Izbacilo me na pola klipa, vjerojatno radi više pogodaka zaredom jer ga iz 1 klipa nisam mogao ubiti.