World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako ja i frend onu td misiju ali za 30%, ja u kornjaci, on u bulldogu i uspijem rijesit. On oko 3.7k dmg, ja oko 5.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Del_Boy97 kaže...

kako, gdje, ne vidim ništa u premium shopu?

ma davili su na support tolko puno i bili dosadni da im je SerB giftal tenkove

al naravno ko i za sve treba te prvo dedaa preporucit da bi uopce znali za tebe , drukcije nejde

Gofonja kaže...

Tražio sam kodove i ne valjaju... Ovi bonus... a nekad mi se i posreći... al sada ništa :/

sretno ti bilo

invite kodova se jos i nadje po forumima i guglanjem

ali bonus kodovi, ma daj, max kaj se moze dobit je za dan premiuma

1BIT kaže...

Ne znam kaj se živcirate toliko, meni kad arty digne živce, uzmem svoj arty pa smirujem živce, istina da arty one shot-a, al treba pogodit sa njom, ja light i medium tenkove nemogu pogodit u pokretu, pa da imam i navođenje granate... lik vozi 50-ak km/h, čak i da probam puknut ispred njega (predvidit kretanje) arty mi izgubi fokus i možeš ga hebat, sa heavy tenkom mi opće nije problem imati i po 12-12 (pogodaka-proboja) a ako sa arty pogodim 2, gladim bradu...

e da zaboravio sam ti odgovorit a pital si za Grileta

odi, uzmi, bices odusevljen, puno bolja, brza i opasnija od ovog sifilisa kaj sad vozis

ficosime kaže...

Mislio arty ga pogodio i ja samo dovršio, pogledam poslije, kad ono 

popcorn ka-boom

headshot

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
10 godina
World of Tanks

Jebem ja WoT da ga jebem... Svaka bitka koju sam danas izgubio je baš na glup način... 

Evo jedna slika kako je full enemy team došao na bazu i udrio na cap... Zgadilo me se sve nakon ove bitke...

njab
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 11:24 (Gofonja).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa sto ste ih pustili da vam dodju u bazu. Ja bi rekao da se vas lemming train mimoisao sa njihovim...samo su oni brze odradili posao :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

ma gofonja njab jučer smo igrali u platunu i kazem mu da nam fali tenkova na drugoj strani i on nastavi za lemmingom i ovi nas pregaze ko stoku

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Gofonja kaže...

Jebem ja WoT da ga jebem... Svaka bitka koju sam danas izgubio je baš na glup način... 

Evo jedna slika kako je full enemy team došao na bazu i udrio na cap... Zgadilo me se sve nakon ove bitke...

njab :D

Da ne bi bio spam, učim frenda igrat pa deremo t1 jer je on tek počeo i količina hejta koju dobivam is too damn high. A većinu igara samo sjedim u grmu sa binosima i zaebavam frenda. Uglavnom rejđaju igrači s >20k borbi, valjda zato što imam visok wn8 pa ne smijem igrat t1, a oni sa 800 smiju xD WoT community <3

11 godina
World of Tanks

Deinstalirao igru, idem na ljetnu pauzu, možda i duže. Dosadila mi igra, ono kad si u garaži i gledaš tenkove i jednostavno nemaš volje igrati. A i WG se potrudio zadnjih X dana da ne pobjeđujem. Pošteno se potrudio 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Eyekool kaže...

Ipak sam krenuo igrati ispočetka...

Odličan mi je ovaj Pz. S35 (osim u t5 borbama):

Vala usrećio si se, good luck!

10 godina

Smola :D

O njabe pa ja tebe ne vidjeh jako dugo... Šta igraš sa onim dobrim accom? :D Vidio sam te 2 puta u pola godine na IRC-u... A još kad bi se ti meni javio, nego ja tebe pingam ko njab a ti ništa... Al dobro... Sad ću te ovdje dosađivat. 

P.S. Jebeni browser mi ne radi pa nmg citirat ni odgovorit... QQ

njab
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 14:11 (Gofonja).
12 godina
Gofonja kaže...

O njabe pa ja tebe ne vidjeh jako dugo... Šta igraš sa onim dobrim accom? :D Vidio sam te 2 puta u pola godine na IRC-u... A još kad bi se ti meni javio, nego ja tebe pingam ko njab a ti ništa... Al dobro... Sad ću te ovdje dosađivat. 

smola je jos jedan sa erepa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 14:16 (Del_Boy97).
14 godina
Gofonja kaže...

Nisam na IRCu. Sad ću prek ljeta tenkove halat.

10 godina
Del_Boy97 kaže...
Gofonja kaže...

smola je jos jedan sa erepa?

Malo sam rasčistio postavke browsera sad ću da vidim jel radu funkcije na ovom forumu... :D

I da on je s tog smeća... :P

njab
10 godina
smola3005 kaže...
Gofonja kaže...

Nisam na IRCu. Sad ću prek ljeta tenkove halat.

Oćemo onda igrat u platoonu? :D Dosta sam se popravio... Još i da Bataljuna dovedemo... Pa to bi bre bio dream team... xD

njab
14 godina
Gofonja kaže...

Oćemo onda igrat u platoonu? :D Dosta sam se popravio... Još i da Bataljuna dovedemo... Pa to bi bre bio dream team... xD

Nakon rokova, sad odigram jedva nekoliko partija dnevno.

15 godina
Gofonja kaže...

Cemu se ti cudis???? Imas 6 tenkova u timu bez dmg-a i to su tier 9-10 tenkovi.

Yebo im WOT... bolje da ne kazem sto kad su se amebe sa tetrisa dovukla u WOT.

15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
1BIT kaže...

Ne znam kaj se živcirate toliko, meni kad arty digne živce, uzmem svoj arty pa smirujem živce, istina da arty one shot-a, al treba pogodit sa njom, ja light i medium tenkove nemogu pogodit u pokretu, pa da imam i navođenje granate... lik vozi 50-ak km/h, čak i da probam puknut ispred njega (predvidit kretanje) arty mi izgubi fokus i možeš ga hebat, sa heavy tenkom mi opće nije problem imati i po 12-12 (pogodaka-proboja) a ako sa arty pogodim 2, gladim bradu...

e da zaboravio sam ti odgovorit a pital si za Grileta

odi, uzmi, bices odusevljen, puno bolja, brza i opasnija od ovog sifilisa kaj sad vozis

haha, sad si me baš nagovorio, igrao sam kod frenda Bishop-a i FV304, fenomenalni su, kod sebe sam na švabima, onaj tier II je drek, wespe nije ni za plašit ekipu, a kamoli uništit nešto, haha a ovaj sifilis je tak tak, nisu me baš oduševili, mislio sam na amere preći, al probat ću Grill ak je dobar, thanks

16 godina
World of Tanks

Ne treba se ništa čuditi, ovu igru doslovno igraju djeca iz osnovne škole, jednostavno ciljano su privukli takve igrače, i izvor novca.
Nema gdje nema da ne iskače reklama o wotu, hoćeš televiziju, face, časopise, torrent, sve moguće stranice, samo pop up sa strane shot tanks, nakon toga naravno instaler je jednostavan i samo skini i igraj.

Pegi 7

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Krv ti mlade rode... Koji poraz... Ne znam cropat, sry...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan novi M za laku noc.

2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Dvije rijeci za sve arty hejtere, za sve paradajz hejtere i  ostalo sto vam dize zivac :)

Armored Warfare

Error 404 Not Found

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

zasto mi nije priznalo zadnju arty misiju za t28, gdje treba napraviti preko 2k dmg i biti u oba tima medju prva 3 igraca po exp i dmg? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 20:17 (game789).

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

jer igraš na hrvatskom

šalim se naravno, misije su buggane pa ih probaj samo restartati

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jer igraš na hrvatskom

Jel ih prizna onda kao izvrsene?

12 godina
game789 kaže...
Del_Boy97 kaže...

jer igraš na hrvatskom

ne, morat ćeš ju ponovno izvršit

12 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
game789 kaže...
Del_Boy97 kaže...

jer igraš na hrvatskom

ne, morat ćeš ju ponovno izvršit

nek si *ebu mater, i ovako sam se namucio

16 godina
World of Tanks

prizna kao završeno. Cancel(Odbij) pa Start

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ne računa bonus za courageous resistance u XP u toj misiji.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 21:18 (crystal6).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

sto neracuna? pa sto onda nije oduzelo taj resistance xp i onda da ljepo padnem na 5, 6 mjesto, aj ne kaki,,, ljepo pise zadatak i ja sam ga rjesio a to je druga stvar sto im je igra izbugovana

poslao sam tiket wg support govnadi, ljepo ih izružio, tako da nece ni priznati svakako, pomucit cu se opet

16 godina
game789 kaže...
crystal6 kaže...

sto neracuna? pa sto onda nije oduzelo taj resistance xp i onda da ljepo padnem na 5, 6 mjesto, aj ne kaki,,, ljepo pise zadatak i ja sam ga rjesio a to je druga stvar sto im je igra izbugovana

poslao sam tiket wg support govnadi, ljepo ih izružio, tako da nece ni priznati svakako, pomucit cu se opet

Koliko vidim piše da moraš biti najbolji u oba tima po iskustvu i dmgu. Prema rezultatima njihov VK3601 je imao skoro 100 više XP od tebe.

EDIT: Vidim prva 3. Očito se ne broji taj courageous resistance tako da nemaš tih 700xp nego manje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 0:55 (St0ka).
12 godina
World of Tanks

piše da moraš bit u top 3 najbolja, ne i najbolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice