World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.369.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gofonja kaže...

Stvar je u tome da arty samo tako 

(Al sam se dobro raspisao) :D

Gofonja ne znam dali si primjetio ali zaključak tvog teksta ( ispravan btw) je da ne valja MM a ne artiljerija. 

A taj problem de te prvog gađaju ima vrlo jednostavno rješenje. Ugasi xvm čovječe. Razmisli malo o toj mogućnosti. 

Puno je ljepše igrati bez tog sranja.

I svi su sivi, nema purple stat peddera, nema paradajza...milina.

12 godina
World of Tanks

ma ne treba mi nikakav xvm, prepoznam ih po klanu, evo recimo neki dan naletio sam na nekog iz KAZNA-e i onda kad smo ga vidili odlucili smo se zrtvovat samo da ubijemo njega u njegovoj fcmki prije nego kaj napravi nekaj demiđa

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Dajte ljudi ne pljujte po artiljeriji toliko. Nitko ne pise koliko su artiljeriju svakim pachom syebali. Imao sa GW tigera jos dok je bio uz objekt 212 najjaca artiljerija. Sad sam krenuo na americku liniju artiljerije. M12 koji bi trebao pogadjati muhu u letu sada ako pogodim 2 od 4 granate budem sretan, a dmg nije vise niti blizu koliko su artiljerije prije radile.

Da ne pisem o tome kako me 2 od 3 mape zadesi neka gradska mapa,i sta tu mogu sa artyjem? Cekati da nekoga jednom pogodim prije nego izginem.

Druga stvar kad igram sa teskim tenokvima isto tako sam meta artiljerijama,ali zato koliko je moguce drzim se zaklona jer svako normalan ce razmisliti gdje je vatrena linija na kojoj ga arty tuce. Pa neces valjda sa E100 istrcat na cistinu kao sa amx 13-90? 

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
World of Tanks

kako ovaj lik isprica, ispada da bi smo svi trebali uzeti arty pa dizati wn8... cudi me da se toga niko nije sjetio da nabija statistiku sa arty.. jbg ipak je arty op..

ovi statpaderi sto svi voze mediume ne znaju ocito da je arty najbolja za dizanje statistike... al sto bi borat rekao NOT! jbm jel jedino meni teze igrati sa arty nego sa ostalim linijama? ne da je teze nego je robija... ja skidma kapu svima sto imaju zivaca igrati sa arty i jos k tome i naprave nesto u partiji...

-BiH-slackspace

5 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ipak sam krenuo igrati ispočetka...

Odličan mi je ovaj Pz. S35 (osim u t5 borbama):

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Upravo tako, ako je sa artiljerijom tako dobar, zasto wn8 je takav kakav je?

A kad se sjetim kakva je prije bila njemacka linija ... strah i trepet.. :)

I kako rece kolega gore, ne treba ti xvm da znas koja ti je najveca pretnja timu..
a otkad ne igram sa modovima, nema vise ni zivciranja.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam je li već bilo ali evo 

1 1
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mission completed! Reward: Vehicles added: StuG IV (100% crew) Slots added: 1

Jel ova posada je samo na 100% ili je kao one zenske da ima jos jedan skill koji mozemo izabrati? Odnosno da li cu ja staviti 1. skill tek da se sad puni ili ce mi biti odmah 1. skill na 100%, a da drugi stavim puniti?

EDIT: Dosao medo

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 14:29 (ja111).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

stigla

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
World of Tanks

kako, gdje, ne vidim ništa u premium shopu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka94 kaže...

stigla

Potvrda.
Datum: 21.6.2015. 14:06:49
Dodano vozila: IS-5 (Object 730)
Dodano slotova: 1
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodan znak
Dodan znak
Dodan natpis 

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...
luka94 kaže...

stigla

Potvrda.
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodan znak
Dodan znak
Dodan natpis 

Jel istina da je ko stock IS 8.

Treba opet oslabiti arty jer svi upotrebljavaju aimbot mode sa arty tako da te i nekakav noob može 1 shootat.

10 godina
World of Tanks

Tražio sam kodove i ne valjaju... Ovi bonus... a nekad mi se i posreći... al sada ništa :/

njab
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 17:24 (Gofonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
stručnjak kaže...
luka94 kaže...

stigla

Potvrda.
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodan znak
Dodan znak
Dodan natpis 

Treba opet oslabiti arty jer svi upotrebljavaju aimbot mode sa arty tako da te i nekakav noob može 1 shootat.

hull i turret su IS8 a top je dosta dobar sa 221mm penetracije i APCR kao standardnom municijom

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao dosta dugo s ovim zvrkom i onda ovakva partija

http://wotreplays.com/site/1969702#malinovka-guntherprien-e_25

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...
stručnjak kaže...
luka94 kaže...

stigla

Potvrda.
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodana kamuflaža
Dodan znak
Dodan znak
Dodan natpis 

Ne samo artye, WG bi se trebao malo bolje pozabaviti zaštitom igre, modovi nicu po svuda, od aimbota za artye i tenkove, pa do onih colour skinova s ucrtanim weak spotovima i tko ce ti ga znati.. 
I također treba izbaciti wn8 modove iz igre, neka ostane wn8 ovako za pogledati na stranicama, kada hoce netko u clan uci pa da mogu ljudi pogledati točnije statistike, ali ovi modovi u igri bi se trebali zabraniti, jer kad mi počne odbrojavanje, a doleti poruka na chat "gotovo je, sansa za pobjedu je 25%, jeb MM" itd.. igračima to odmah sruši moral, a ako i ne stvara dodatni pritisak 

i MM bi se trebao malo uravnotežiti po meni kad su u pitanju premium tenkovi, znalo mi se desiti da upadnem u bitku u kojoj moj tim ima 2-3 heavya, a s druge strane te dočeka nekoliko IS-6ica, e25 i slično...

Najgore su mi bitke u kojima jedan tim ima značajno više heavya nego drugi, jer ovaj drugi onda ne može formirati dobru "špicu" za napad, mediumi krenu na bokove, a nema nikoga da drži protivničke heavije pod kontrolom, i po mom iskustvu takve borbe najbrže završavaju

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam kaj se živcirate toliko, meni kad arty digne živce, uzmem svoj arty pa smirujem živce, istina da arty one shot-a, al treba pogodit sa njom, ja light i medium tenkove nemogu pogodit u pokretu, pa da imam i navođenje granate... lik vozi 50-ak km/h, čak i da probam puknut ispred njega (predvidit kretanje) arty mi izgubi fokus i možeš ga hebat, sa heavy tenkom mi opće nije problem imati i po 12-12 (pogodaka-proboja) a ako sa arty pogodim 2, gladim bradu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Heat spam inc! Koji pad probojnosti za APCR ,na 500m nema sanse da ista prode. Lel E50M od najbolje pen do najgore.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 22:36 (Zaja).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Nema više snajpanja sa mediumima... Sve granate koji idu prema heavy tenkovima bit će bouncane. Meni čak ni ne smeta ovo... Napokon da ljudi počnu koristit mozgove i krenu ciljat weak spotove... :D A za sve one kojima je tlaka upotrijebit mozak tu je GOLD ammo... :D

njab
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gofonja kaže...

Nema više snajpanja sa mediumima... Sve granate koji idu prema heavy tenkovima bit će bouncane. Meni čak ni ne smeta ovo... Napokon da ljudi počnu koristit mozgove i krenu ciljat weak spotove... :D A za sve one kojima je tlaka upotrijebit mozak tu je GOLD ammo... :D

Nema sanse da probijes heavya sa AP +-25% RNG 240mm. Samo zlato ce letit. Znaci 10 partija T34,10 partija E50M. Facepalm!

Vulgar Display Of Power
12 godina
World of Tanks

neka snize onda i gold ammo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

neka snize onda i gold ammo

To i jest poanta lol ali izgleda da nece.

Vulgar Display Of Power
12 godina
World of Tanks

prestalo im curit lova sada im kapa pa onda moraju nešto poduzet i uvest nekakvu pay to win mehaniku u ovom slučaju smanjit pen standard ammou drastično

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 23:12 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li netko da mu treba skupljat lovu?meni dosadilo igrat stalno moje tenkove haha pa eto neko ako mu treba love voljan sam igrat veceras...nemojte mislit da kradem acc il nesto tako jer vec sam par puta ovako igrao drugima i hebeno mi je dosadno veceras xD

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Danas me u 26 partija arty nije gađala niti jedan put...  A igrao sam isto kao i jučer samo što me je jučer u svakoj partiji arty oneshootala... A šta reći...

Al eto sretan sam današnjim danom... 2,6k wn8 i 57.5% pobjeda... 

njab
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
stručnjak kaže...

kakav je to aimbot mod za arty 

artiljerija je totalni rng i nikakv aimbot tu nemože pomoć 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
15 godina
World of Tanks

Nadem se jedan na jedan s Vkom, opalim, pogodim, uspijem nekako reflektat njegov pogodak... nanisanim mu donju plocu, opalim i nema ga vise
Mislio arty ga pogodio i ja samo dovršio, pogledam poslije, kad ono 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
never kaže...
hummer0 kaže...
stručnjak kaže...

kakav je to aimbot mod za arty 

artiljerija je totalni rng i nikakv aimbot tu nemože pomoć 

There actually is "aimbot" for arty. In reality it is lead indicator that shows you where you have to aim based on your targets current speed and your shell travel time

a ovo:

http://pkwot.blogspot.com/

https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=wot+arty+cheat

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 0:52 (hummer0).
17 godina

Onaj koga pogodi takav aimbot ionako bi bio pogoden i od pocetnika.

Vecina igraca vec zna kretanje..artiljeriji treba vremena da skupi nisan, ako je predvidljivo (najgori slucaj je pravocrtno jurisanje preko nekakve cistine) onda ima vremena pomaknuti ciljnik i pricekati, svaka devijacija od nekakvog ponavljajuceg kretanja prisilit ce arty da pomakne nisan nanovo ili odustati od te mete ili ce ispaliti bezveze nadajuci se sreci (sto je glupo od njega a dobro za neprijatelje).

Pogotovo kada se nesto odvija na vecoj udaljenosti od pozicija neprijateljske artiljerije. Sto je blize neprijateljska artiljerija to je bolje ne biti jedina meta ^^

I u bliskom napucavanju sa drugim tenkom iskusniji igraci ce se stalno kretati povecavajuci sansu svog oklopa za 'bounce' i otezavajuci artiljeriji ako ga cilja itd.

U svakom slucaju onaj tko ne igra artiljeriju tesko da ce znati sto je problem artiljerijama i kakva mjesta na mapama su teska za gadat itd.

Zaista je koristan tutorial o arty na starom ftr ili novija verzija.

Know your enemy, ne?

First steps First steps
○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
16 godina
dedaa kaže...

Nisam igrao dosta dugo s ovim zvrkom i onda ovakva partija

http://wotreplays.com/site/1969702#malinovka-guntherprien-e_25

Ja jucer odlucim probati napraviti TD-14 misiju (hebi ga, nisam se prije misijama previse zamarao) i posaljem E25 u borbu.

Prva partija Overlord mapa i sam napravim (bez Platoona) 20% neprijateljskog HP i jos i Secondary objective. Preluda mala stvarcica.

Za TD-15 (3000 damage + 1 kill) posaljem u borbu WT E-100 kojeg nisam dugo igrao. Fisherman Bay i s tim monstrumom uspjesno odradjena iz prvog pokusaja 

Cak nisam niti kempao u nekom grmlju (bile 2 arty na svakoj strani) nego fino u tamo u grad, pa da vidim tko ima muda pushat 

Sad moram jos LT i HT odradit da skupim 4 zenske za AMX 50B, ali to mi teska tlaka jer ne volim igrati na LT ni HT...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 7:25 (Mauro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice