World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.367.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se vama u zadnje vrijeme igra gasi sama od sebe? Ja i dva frenda igramo često u vodu i svoj trojici nam se u sesiji od sat ipo 2 jedno 3 puta ugasila igra. Znalo se ovo u prijašnjim verzijama događati ali mislio sam da su sredili.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Jel se vama u zadnje vrijeme igra gasi sama od sebe? Ja i dva frenda igramo često u vodu i svoj trojici nam se u sesiji od sat ipo 2 jedno 3 puta ugasila igra. Znalo se ovo u prijašnjim verzijama događati ali mislio sam da su sredili.

evo danas mi se ugasila prvi puta kad je uslo u loading za bitku (isto u platunu)

14 godina
World of Tanks

- In 0.9.9 Domination will get a credit income buff
- 0.9.9 will encourage platoon play
- Personal reserves mechanism will be further developed and polished. Credit-making personal reserves are still in discussion. Developers are planning to replace the weekend discounts with the personal reserve mechanism
- 0.9.9 will bring graphics engine update, some bug fixes and a Domination overhaul
- Currently the developers are working a lot on improving the graphics engine in order to bring more HD tanks and HD maps. 0.9.9 will bring engine optimizations (concerning GPU). The overhaul concerns shadows, fullscreen anti-aliasing, old render optimization, water render improvement and lighting system optimization

- VK4502P B will be replaced by Mauschen in 0.9.9. Everyone who has it in the garage will get the Mauschen. Mauschen has inferior armor to the current VK4502P B. The VK will return as a tier 7-8 premium.

- AFK Panther will be replaced by Spähpanzer I.C. (SPIC) in 0.9.9
- Tier 9 and 10 light tanks will come only if there will be candidates for all the nations
- Maps bigger than 1000 x 1000 are possible
- Developers are now working on replacing the FV4202 with Action X Centurion. In the end WG managed to receive proper drawings. There will most likely be free FV4202 for current FV4202 owners (tied to a mission somehow).
- FV215b will be replaced by Chieftain
- In several days there will be a test of tier 8-10 tank penetration nerf
- Developers are working on new tank motion physics - the problem is that it overloads the servers. However, developers are now working on the conversion mechanism from the old vehicle parameters to the new one. Test will come soon.
- Japanese heavy branch will come soon. They are very specific and difficult to play, some of them are bigger than Maus.
- Multiturret mechanism will come at some point
- Japanese Tiger will come in 0.9.9, visually it's an early model Tiger
- PvE mode is being developed (no specifics)
- To ETA on the return of historical battles after the failure of the old ones

Za više KLIK

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

m7f5sd6gdr

Dan premiuma!

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
subi91 kaže...

m7f5sd6gdr

Dan premiuma!

Već je "invalid".

10 godina
World of Tanks

Meni je danas stvarno bilo zlo od arty... Svaka bitka minimalno 2 arty... Al u pola slučajeva bilo je po 3 arty... Odigrao sam 15 bitaka i u samo 2 bitke nije bilo arty.... I da naravno glupi bot koji klika sa arty me oneshoota... Vozim ja Cometa 50 KMH i to nizbrdo i koristim manevre da me nitko ne pogodi... I naravnoooo bot me samo tako pogodi i ode FULL HP... Kasnije gledam rezultate bitke i naravno sav dmg koji je napravio je dobio od mene kad me je oneshootao... A kad sam igrao danas i IS-7 onda su 2 francuske arty tier 10 autoloaderi samo tako me izbužali sa 8 granata u klipu... Stvarno mi je zlo od sveg ovo sranja.... A da o današnjim MM-ima da i ne govorim... Sranje sve skupa... Ne mogu ni normalno više igrat...  Koji k WG ne stavi cap na arty na max 2 arty po timu... Ovo više nije normalno... Svi igraju arty radi glupih misija... Da bar postoji server bez arty pa bih plaćao mjesečno 10€ za to... Jer stvarno ovo više nema smisla... Kad me glupi botovi sa 400 wn8 ubiju samo tako bez truda... Počne bitka i oni samo naprave par klikova i eto im 2k dmg... Ti klikeri ne upotrebljavaju NI TIPKOVNICU NI MOZAK... Ne igraju normalne tenkove jer ih nemaju pojma igrat i naprave 0 dmg... A kod arty bez problema naprave 2k dmg pa im je tako zabavno igrat kad su nesposbni... sad sam se baš iznervirao odma ujutro... Baš krasno... -.- 

njab
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 11:52 (Gofonja).
Moj PC  
2 8 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Zbilja ne kuzim sto se neki nerviraju oko arty-a. On je dio igre. Nekad su malo jaci, nekad ne, ali meni oni ne smetaju. Jbg, nekad me oneshota T7 u IS3, ali kao sto san reko, sve je to dio igre...

Rvat katolik!

4 0 hvala 0
15 godina
Gofonja kaže...

Meni je danas stvarno bilo zlo od arty... Svaka bitka minimalno 2 arty... Al u pola slučajeva bilo je po 3 arty... Odigrao sam 15 bitaka i u samo 2 bitke nije bilo arty.... I da naravno glupi bot koji klika sa arty me oneshoota... Vozim ja Cometa 50 KMH i to nizbrdo i koristim manevre da me nitko ne pogodi... I naravnoooo bot me samo tako pogodi i ode FULL HP... Kasnije gledam rezultate bitke i naravno sav dmg koji je napravio je dobio od mene kad me je oneshootao... A kad sam igrao danas i IS-7 onda su 2 francuske arty tier 10 autoloaderi samo tako me izbužali sa 8 granata u klipu... Stvarno mi je zlo od sveg ovo sranja.... A da o današnjim MM-ima da i ne govorim... Sranje sve skupa... Ne mogu ni normalno više igrat...  Koji k WG ne stavi cap na arty na max 2 arty po timu... Ovo više nije normalno... Svi igraju arty radi glupih misija... Da bar postoji server bez arty pa bih plaćao mjesečno 10€ za to... Jer stvarno ovo više nema smisla... Kad me glupi botovi sa 400 wn8 ubiju samo tako bez truda... Počne bitka i oni samo naprave par klikova i eto im 2k dmg... Ti klikeri ne upotrebljavaju NI TIPKOVNICU NI MOZAK... Ne igraju normalne tenkove jer ih nemaju pojma igrat i naprave 0 dmg... A kod arty bez problema naprave 2k dmg pa im je tako zabavno igrat kad su nesposbni... sad sam se baš iznervirao odma ujutro... Baš krasno... -.- 

Cisti baby rage jer ne razumijes mehaniku igre,ako te arty gada u mediumu znaci da si vjerojatno spotan duze od 5sekundi jerbo toliko treba da te nacilja,a ako ti u 5 sekundi ne akuzis da ce te gadati onda si zasluzio jedan veliki pljas u trnk :)

Sto se tice heavija,sa njima ionako uvijek ides na standardne choke pointove gdje te ne bi trebala fizicki pogodit arty tak da si i tu siguran.

Ako te i dalje rokaju onda razmisli o tome da i ti malo provozas arty,gud lak 

10 godina

Da da naravno ja ništa ne razumijem... Ja sam ti inače ono bot koji nema mozga pa ne kužim ništa... Stvar je u tome da sam ja pola minute vozio 50 kmh i on mene na 600 metara skine samo tako.... 

Taj dio sa heavijima se stvarno trudim da me ne pogode i skrivam se iza kuća, iza brda itd... Al nekad jednostavno moram ići dalje i ne kampat u zaklonu 5 minuta... Neću pasivno igrat i kampat cijelo vrijeme dok netko ne ubije arty... Uvijek se uzme neki rizik ako ideš dalje...

I da provozao sam nakon toga M44 baš da vidim kako je klikat... Napravio sam 5 killeva i 2k dmg i baš sam se ispuhao... :)

njab
10 godina
neaktivan
Gofonja kaže...

Stvar je u tome da sam ja pola minute vozio 50 kmh i on mene na 600 metara skine samo tako.... 

Takav shot artijem upali jednom u 100 partija, mislim na gađanje skauta/mediuma dok vrludaju. Kad si ti taj kojeg je pogodilo... to je ono što se zove "bad luck" i ti si bio dobitnik.

Pa mene je jednom lik one-shotao u desetoj sekundi igre blind shotom prema našoj bazi. Lucky bastard. Ali to je tako u ratu, ubije te zalutali metak.

11 godina
tnakir kaže...

Zbilja ne kuzim sto se neki nerviraju oko arty-a. On je dio igre. Nekad su malo jaci, nekad ne, ali meni oni ne smetaju. Jbg, nekad me oneshota T7 u IS3, ali kao sto san reko, sve je to dio igre...

Ma nitko se ne nervira, svi mi imamo po barem jedan arty u garaži. Ali stvar je u tome da trebaju imati dmg cap, a ne da rade one-shotove i 2k+ štete. Kao na primjer kad je mene lik pogodio za 2350 dmg u e-100. To je čista glupost i ubija igru. Nek imaju support role a ne da sijaju strah i prisiljavaju ljude na skrivanje i kempanje.

Zaboravio dodati i da se šotovi često "ljepe" za tenkove. Tako da kad opališ, granata u dosta slučajeva otprati tenk koji gađaš i pogodiš ga. To je definitivno tako napravljeno od strane WG-a, samo da zadovolje igrače arty-a i njubare.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 14:05 (Entry Point).
17 godina
moderator
World of Tanks

NHF anyone, Bad Luck Brian and RNG.

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Arty ne prisiljava na kempanje i to je valjda vec poznato svima, dapace rekao bih da se vise kempa kad nema arty nego kad ima.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ajde kad ste se uhvatili arty-a da vidimo koliko vas podržava arty.

26 Podržajem arty
25 Mrzim arty
Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- In 9.9 shadows will be reworked and their quality and optimization improved, there will also be new water render
- 18 vehicles will have their collision model fixed in 9.9 (bugs, holes in armor etc.)
- While BigWorld allows WG to make 1500x1500 maps, this is not planned anytime soon
- FV4202 switch will come this year along with the Chieftain switch
- With "high probability" there will be a free tier 8 FV4202 given to players as a part of some mission
- FV215b (120) will actually stay in the game, developers are not sure how
- Japanese heavies in general are REALLY big (one is twice as big as the Maus) and very slow
- Japanese Tiger will be sold in premium shop in 9.9 and for gold in 9.10
- PvE is being worked on, bots are functional but it puts a lot of load on the server

- Storm is very satisfied with the results of the new anti-aliasing and graphic system overhaul (in 9.9), there's no more "flashing" of textures
- There will be a new grass render, the grass will be made of polygons instead of just sprites
- WG for PC will have some HD models taken from the Xbox One - "those the realism of which is not that important"
- "Old" HD models will be reworked to the "new" HD quality
- Storm confirms that WT E-100 will be replaced
- AFK Panther will not stay in the game ("It's kinda awkward. Who needs in anyway?")
- WT E-100 breaks the game on high tiers according to Storm. It was sort of normalized but there are issues with it nonetheless (too much damage)
- Top tier British TD's (183mm) have no suitable replacements although they have the same issue as WT E-100 (too much damage). Storm emphasizes: no suitable replacement FOR NOW
- There is "no normal solution" to fight banned mods
- T92 Light Tank will not come this year

Arty igrači jedva čekaju Japanske heavy-e, pa to će biti nemoguče promašit LOL

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Ajde kad ste se uhvatili arty-a da vidimo koliko vas podržava arty.

Fali ti treca opcija, igram arty zbog misije , podrzavam iz razloga kad nema artija onda se ljudi ukampiraju na hulldown pizde materine i nemozes nista (primjer: dode prokhorovka sa 7 td-a 0 arty 1 scout 1 medium i 6 hejvija i zavrsi draw nitko nikog nije ubijo), a to ste valjda i sami primjetili, a ako niste obratite pozornost

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
11 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Arty ne prisiljava na kempanje i to je valjda vec poznato svima, dapace rekao bih da se vise kempa kad nema arty nego kad ima.

Ne, uopce ne prisiljava, svi bas vole biti spotani kad je arty u igri...

15 godina
MM9 kaže...
dedaa kaže...

Ne, uopce ne prisiljava, svi bas vole biti spotani kad je arty u igri...

Pa cim je vise od 2 arty-a ja se ne usudim maknut od zaklona,pogotovo ako sam u nekom velikom tenku,pa to mogu odmah izac iz bitke.

A od zaklona do zaklona,krunica u ruci...

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 16:53 (ivanoile).
16 godina
tnakir kaže...

Ma nitko se ne nervira, svi mi imamo po barem jedan arty u garaži. Ali stvar je u tome da trebaju imati dmg cap, a ne da rade one-shotove i 2k+ štete. Kao na primjer kad je mene lik pogodio za 2350 dmg u e-100. To je čista glupost i ubija igru. Nek imaju support role a ne da sijaju strah i prisiljavaju ljude na skrivanje i kempanje.

Zaboravio dodati i da se šotovi često "ljepe" za tenkove. Tako da kad opališ, granata u dosta slučajeva otprati tenk koji gađaš i pogodiš ga. To je definitivno tako napravljeno od strane WG-a, samo da zadovolje igrače arty-a i njubare.

Zaboravio si reći da je arty pogodila bok ili otraga tvoj E100, da ti je pogodila ammo i još hrpu drugih stvari, da je bio full penetration od strane arty. Evo ima naznaka da WG u sljedećem patchu uvodi OVO. Eto više neće biti klikera.

Frka85
10 godina
World of Tanks

GADI MI SE OVA IGRA VIŠE... 2 BITKE ZAREDOM U IS-7 U DRUGOJ MINUTI ME POGODI JEBENA ARTY TJ ONE-SHOOT-a me... krasno.... wn8 0... dođem na pozciju još se i sakrijem iza planine i da oneshoot... jebem ja više ove klikere.... treba ukinut arty jer ovo više nije normalno.... -.- Prestat ću igrat wot i krenut igrat war thunder i AW zbog arty...

njab
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Gofonja kaže...

GADI MI SE OVA IGRA VIŠE... 2 BITKE ZAREDOM U IS-7 U DRUGOJ MINUTI ME POGODI JEBENA ARTY TJ ONE-SHOOT-a me... krasno.... wn8 0... dođem na pozciju još se i sakrijem iza planine i da oneshoot... jebem ja više ove klikere.... treba ukinut arty jer ovo više nije normalno.... -.- Prestat ću igrat wot i krenut igrat war thunder i AW zbog arty...

Hahahahahahahahaha kaji lik 😂😂😂 pa tko te tjera da igraš? Ili si stvarno noob i ne kužiš igru ili danas nemaš sreće, izađi van, napravi pauzu i gotovo, ovako se samo sve više nerviraš i failaš...

10 godina
World of Tanks

I da slušajte sad ovo... Uđem u igru nema artiljerije igram IS-3 na dnu MM-a... kažem nema veze što sam najslabiji tier bit će nešto od ove partije jer nema naravno arty... Pišem ja na chatu i veselim se i napišem da prvi puta vidim da nema u timu arty... Dođem na lijepo mjesto i pripremim se na sidescrap kad ono dođe moj STB-1 i izgura me da me ubiju... naravno izbušili su me ko tovara a STB-1 sam reportao nekoliko puta zbog toga....

njab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gofonja kaže...

podsjećaš me na priču o Kanadi od Zločeste djece

16 godina
Gofonja kaže...

Aj daj mi svoj nick name iz igre. Hajde probaj WT (tenkove)i kada dođeš do tire 4 ili 5 javi se pa kada kreneš pričati GAJIN FU javi se.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 19:38 (stručnjak).
15 godina
World of Tanks

FMS58V86BA

1 dan

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 20:04 (hummer0).
Moj PC  
2 0 hvala 6
12 godina
stručnjak kaže...
Gofonja kaže...

Aj daj mi svoj nick name iz igre. Hajde probaj WT (tenkove)i kada dođeš do tire 4 ili 5 javi se pa kada kreneš pričati GAJIN FU javi se.

gofonja, dobar je igrač taj njab samoi nema sreće zadnjih dana

Edit: već je invalid kod

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 20:19 (Del_Boy97).
16 godina
World of Tanks

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/06/armour-penetration-changes.html#more

Malo su ipak pretjerali sa penetration nerfom. K'o fol nerfali su i premium ammo penetraciju, ali s obzirom koliko je standardan ammo nerfan vise je nego ocito da ce se povecati spam premium ammo-a.

Jer jos uvijek i nakon skoro kozmetickog nerfa premm ammo ima ogromnu penetraciju posebice kada se uzme u obzir koliko je standardan ammo nerfan.

Kao kompenzaciju mediumi su dobili poprilican accuracy buff u vidu smanjenih disperzija u pokretu, micanju kupole itd. itd.

E-50M je cak dobio buff u terrain ressistanceu i skraceni reload, ali to je platio strahovitim penetration nerfom.

Ruski mediumi postaju jos precizniji u pokretu i sa smanjenim aim timeom, pa ce fakat sada moci pogadjati i muhe u letu u full speadu.

Brijem da ce se sada uz smanjenje disperzije ponovo otvoriti beskrajne rasprave vents vs vstab za t10 mediume 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 20:44 (Mauro).
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

kao da mi is8 nije dovoljno underpowered naprema ostalim t9 heavyjima pa mi sad jos i pen snizavaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

FMS58V86BA

1 dan

di pratite to za kodove vidim da je ovo već drugi kod u zadnja dva dana, ali sam zakasnio na ovaj

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se svidaju ove promjene. Ovakav pen su tier 10 mediumi trebali imati od uvodenja u 7.5 patchu, jer ako je tier 10 heavy zapravo tier 9 sa vise helta i boljim soft statsima, onda bi to trebao biti i tier 10 medium. Ovako smo se samo navikli na op mediume od pocetka i sad ljudi kukaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice