World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.367.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...
jura kaže...

ima još koja stranica za prodaju wot accounta osim ove?

Ova...

to mi je malo preriskantno...ali dobro budem budem pričekal ako mi opće promjene mail i ako se ne predomislim

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ruska fizika...

Zanimljivo na kojem mjestu sam uspio pogodit chaffee-a dok sam klizao

REPLAY

aim aim
shot shot
got him got him
pogodak između gusjenica pogodak između gusjenica
hladim jajca = ) hladim jajca = )
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ruska fizika...

Zanimljivo na kojem mjestu sam uspio pogodit chaffee-a dok sam klizao

REPLAY

Podsjetio si me na jednu scenu na koju sam se skoro rasplakao od tuge (najgori tenk i onda jos tako umre na kraju  )

btw, jel zna tko sta se s njim dogodilo vec 6 mjeseci nije izbacio video

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

invite kod 8B5VY-YEXY2-9YHC9

• T15 Premium Light Tank
  • Garage slot
  • 7 days of premium
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Tek da se zna  ima i EpicNPC stranica za kupoprodaju accounta. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 11:27 (Emirthestroj).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze pomoc? Kupio bi si premium od mj dana,e sad mene zanima koliko bi me to kostalo i dali dobijem jos sta osim golda za kupnju premiuma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xperiax1 kaže...

Moze pomoc? Kupio bi si premium od mj dana,e sad mene zanima koliko bi me to kostalo i dali dobijem jos sta osim golda za kupnju premiuma?

https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/

Evo ti specijali... tu si pogledaj ako zelis nesto uz tih 30dana premiuma.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos jedno pitanjce.Min PSC je od 50 kn? Vidim  da se neki tenkovi mogu kupiti pa bih od ostatka na PSC kupio neki tenkic tek toliko da ostatak love ne propadne. Dali mi se isplati kupiti neki od ovih do 36 kuna?

https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo kako meni rade tenkovi :) 1000wn8 ftw! Nemoguce igrat i tako vec 30tak dana.

http://www.imagebam.com/image/5146c8415422535

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
11 godina
Thoroughbred kaže...

Evo kako meni rade tenkovi :) 1000wn8 ftw! Nemoguce igrat i tako vec 30tak dana.

http://www.imagebam.com/image/5146c8415422535

Promjeni ISP. S time da pinganje worldoftanks.eu nije isto kao da pingaš gejm servere. Nije isti server, ni lokacija.

gejm server:

login.p1.worldoftanks.eu (njemačka)

login.p2.worldoftanks.eu (nizozemska)

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 0:33 (Entry Point).
14 godina
World of Tanks

Ma znam...ali isti vrag mi se desava u igri...do ISP-a je,znam...iskon

Selim se u novi stan za 20tak dana,opet iskon,al 50mbit cu uzet...raskinut ugovor ne mogu,osim ako selim liniju na drugu adresu,tada jedino novi ugovor...novogradnja je,pa će možda biti bolje,trenutno sam u zgradi staroj 30tak godina.

Ni parica mi nije sjajna,al do pred mjesec dana radilo OK,sad je katastrofa.

Tu i tamo odigram svejedno...ali show za kontrolirat tenk

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 0:38 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dedaa kaže...

• T15 Premium Light Tank
  • Garage slot
  • 7 days of premium

Bonus kod ti ne radi.. 

10 godina
neaktivan
World of Tanks
Evo jedan moj 1. video o WoT-u, samo za prave igrače :D Naravno like i sub :)

0 1 hvala 0
15 godina
Mr.Executioner kaže...
dedaa kaže...

• T15 Premium Light Tank
  • Garage slot
  • 7 days of premium

Bonus kod ti ne radi.. 

da si ulozio vrijeme koristeno za tvoj "prvi_stronk_video_jubito_1337_pr0" u npr. CITANJE, di bi ti bio kraj

a da si to citanje radio s RAZUMIJEVANJEM onda bi cak i znao objasnit razliku

davno izumrla vjestina, nece ti trebat siguran sam...

i bolje da ne spominjem citanje izmedju redova, neko ce pomislit da su to nevidljiva slova  izmedju  redova u double spacingu

enivej, upravo pijem kavu i citam

ali idem spavat dalje, bicu pametniji nakon jos malo 

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 7:39 (ED63).
15 godina
Xperiax1 kaže...

kao prvo, prem od mj.dana je 10€, racunaj 78kn ili tu negde

dali dobijes jos sto osim golda za kupnju premiuma? kaj ti to znaci?

ak kupis golde, ostanu ti na racunu da ih trosis po zelji, mozes i kupit prem kad god to pozelis

ak kupis prem acc, odma se aktivira i krene isticat

po mnei, mjesec premiuma je NEISPLATIV-bolje si kupi golde pa si aktiviras 1 DAN premiuma kad imas vremena pa igras puno vise sati nego 1-2h dnevno tokom mjeseca, posebno ako imas premium tenk

ali sudjeci po pitanju i koristeci vjestinu citanja izmedju redova, vjerojatno JOS nemas

Xperiax1 kaže...

Jos jedno pitanjce.Min PSC je od 50 kn? Vidim  da se neki tenkovi mogu kupiti pa bih od ostatka na PSC kupio neki tenkic tek toliko da ostatak love ne propadne. Dali mi se isplati kupiti neki od ovih do 36 kuna?

https://eu.wargaming.net/shop/wot/vehicles/

kao prvo, nemoj kupovat tenkove u shopu, ne isplati se

a posebno nemoj kupovat neke pakete sa tenkom, premiumom i goldima, tek to je navlakusa-osim one kaj se nedavno spominjala, di se dobije jgtiger vrijedan 10k golda, nesto sitno golda i prem time za jako povoljnu cifru, ali to nije u njihovom shopu

kupi samo golde i poslije kupis sto god pozelis

tenkovi do tira 5 i tir 5 se kupuju kad su na 50% popusta, tenkovi tira 6-7 su na 30% popusta par puta godisnje, tir8 zna biti 15% snizen

paysafe ima od 50,100 i 200kn, barem tu kod mene

ono sto ne potrosis, ostane ti na bonu da iskoristis poslije, NE PROPADNE TI novac

ako imas 100kn bon i potrosio si 78kn, ostatak ti je jos na njemu, i mozes kupovati nesto sa npr. 10 bonova na kojima ima neke sice, dok se bonovi ne potrose do kraja, znaci iskoristis SVU lovu koja je na njemu

kod placanja sistem ti nudi da upises 10 bonova ili cak i vise, i mozes svaki kompletno ispraznit-dok je gore i 1 lipa, aktivan je

a da provjeris bon ides ovdje, upises kod i pise ti kolko je ostalo para na bonu

Provjera stanja na paysafecardu - paysafecard.com

tako da slobono uzmi bon i ne brini da moras sve odma iskoristit jer ce ti propasti ostatak-nemoras jer nece

edit:

ako ste iz BiH, onda nemate mogucnosti kupovati sa paysafe...frendu sam na njegov acc probal kupit prek ps jer nemam sad paypal pa mi ne daje tu opciju, nego sam moral sa svog acc giftat njemu

tako da decki iz bosne- OPREZ, po ip-u ili broju telefona vide da ste iz bih i nema PaySafea za vas

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 7:36 (ED63).
11 godina
Thoroughbred kaže...

Selim se u novi stan za 20tak dana,opet iskon,al 50mbit cu uzet...raskinut ugovor ne mogu,osim ako selim liniju na drugu adresu,tada jedino novi ugovor...novogradnja je,pa će možda biti bolje,trenutno sam u zgradi staroj 30tak godina.

Ma to je sve zbog VDSL-a koji uvode. Meni je ping 30-40ms na t-com, znači okej je parica i sve. Pošto su mi potegnuli optiku u zgradu ovaj tjedan, čekam da vidim kakav će mi biti ping na optici.

Mada mi je na eu2 koma. Tamo mi laga pošteno i uopće ne igram taj server, a vidim da je problem kod njih jer stvarno malo ljudi igra na tom serveru. Daleko manje nego prije 9.8 patcha, jedva 30-40k ljudi a nekad preko 120k.

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Prebaci se na mobilni ako imaš, valjda i sam znaš da ts3 i wot ne troše mb uopće, a meni je u vipu solidan ping (eu1 60 eu2 80-100) bez packet lossa

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

edit:

ako ste iz BiH, onda nemate mogucnosti kupovati sa paysafe...frendu sam na njegov acc probal kupit prek ps jer nemam sad paypal pa mi ne daje tu opciju, nego sam moral sa svog acc giftat njemu

tako da decki iz bosne- OPREZ, po ip-u ili broju telefona vide da ste iz bih i nema PaySafea za vas

Kako se može nekome nešto giftat i što se sve može giftat, ja tu opciju nigdje ne vidim ?

13 godina
World of Tanks

Jesu opet arty bufali , skoro svaki sut mi uzmu po 800 , pocinjem vise gubiti bolju za igrom ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rucipe kaže...

Jesu opet arty bufali , skoro svaki sut mi uzmu po 800 , pocinjem vise gubiti bolju za igrom ... 

arty je najveci fail ove igre. Cim vidim 2+ artya u igri dode mi zlo, pogotovo kad te trackaju, nema ti spasa.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
ja111 kaže...
Thoroughbred kaže...

Prebaci se na mobilni ako imaš, valjda i sam znaš da ts3 i wot ne troše mb uopće, a meni je u vipu solidan ping (eu1 60 eu2 80-100) bez packet lossa

Ma sve znam al onda ne mogu surfat,a neda mi se prebacivat stalno...odigram jednu-dvije pa surfam po 15-20min.

Ionako moram odjavit ovu liniju i prebacit na drugu adresu,al tamo ide vdsl,pa mozda bude ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 12:14 (Thoroughbred).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Arty su dobile nerf do prije nek patch unazad. I dosta ih je unazadilo. Ja imam gw e100 i nakon nerfa nema sanse da odigram dobru partiju, trebam je cekati svako 20 partija. Strasno mi lose ide sa njom nakon nelosih partija sa prethodnicima. Imam 42% wr s njom. Najvise me smeta sto full zumirane mete koje u lete u bok tenka ili weak spot, granata promasi a ako pogodi radi relativno mali dmg za t10 arty 600-900 dmg, rjetki su pogotci preko 1200 dmg. Imam ace m i prvu oznaku na topu, bolji od 65% drugih. Posada ima treci skill na 80%, full bia i ostali potrebni. Od opreme koristim nabijac, brze skupljanje nisana i mrezu/binokulare. Na posadu stavljam cokoladu/gorivo. Cak sam koristio skuplje granate sa vecim splash dmg ali bez veceg ucinka. Znam da nitko nevoli artije ali tko igra neka kaze neko rjesenje da se malo poboljsa igra s njom. Ako ne, ode ona kao prva t10 u staro zeljezo za 3.9 milja, a posadu cemo pretrenirati za nesto drugo.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
game789 kaže...

Arty su dobile nerf do prije nek patch unazad. I dosta ih je unazadilo. Ja imam gw e100 i nakon nerfa nema sanse da odigram dobru partiju, trebam je cekati svako 20 partija. Strasno mi lose ide sa njom nakon nelosih partija sa prethodnicima. Imam 42% wr s njom. Najvise me smeta sto full zumirane mete koje u lete u bok tenka ili weak spot, granata promasi a ako pogodi radi relativno mali dmg za t10 arty 600-900 dmg, rjetki su pogotci preko 1200 dmg. Imam ace m i prvu oznaku na topu, bolji od 65% drugih. Posada ima treci skill na 80%, full bia i ostali potrebni. Od opreme koristim nabijac, brze skupljanje nisana i mrezu/binokulare. Na posadu stavljam cokoladu/gorivo. Cak sam koristio skuplje granate sa vecim splash dmg ali bez veceg ucinka. Znam da nitko nevoli artije ali tko igra neka kaze neko rjesenje da se malo poboljsa igra s njom. Ako ne, ode ona kao prva t10 u staro zeljezo za 3.9 milja, a posadu cemo pretrenirati za nesto drugo.

Hvala bogu da su oslabili arty, iako mi se još uvijek čine pre jake. Prije bih ja sa teškim tnkovima bio sretan ako su 3 arty u neprijateljskom timu, a sad imam neke šanse.. Ja sam uvijek govorio da je arty kukavička igra, kad samo uvučeš guzicu u grmlje i rokaš po cijeloj mapi da te nitko ne vidi. Zato sam i počeo kupovati lake tnkove da bih se onako lijepo naslađivao s arty, to mi je najbolje.. ;P

13 godina
game789 kaže...

Mene redovno unište jednom granatom ... 

11 godina
World of Tanks

Arty radi jednostavno prevelik dmg i splash dmg. Da ne govorim po kojim kutevima granate znaju uletiti. 

Ali to je stronk russian logic. Oni vole kad razvališ neprijatelja i to tako mora biti.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
game789 kaže...

Stvar je u tome što trebaš shvatiti kada pucas direkt, a kada indirektno gadas tenk. npr Ako si s artyem na većoj visini od  tenka kojeg gađaš u 80% slučajeva ćeš ga zatuć za full dmg jer ces imat luk granate koji će ga pogoditi u krov i samim time granata treba probit cca 60 mm što većini artia nije problem.

Dok recimo ako gađaš(inidrektno) iz jedne dune u drugu granata prvo mora ic gore da preleti prvu dunu, zatim drugu te mora past pod kutem manjim od 70 stupnjeva, pa da bi se sto ostvarilo u većini slučajeva  pogodiš tek u gusjenice koje se pribrajaju armoru te učiniš "mali splešh"....

Uglavnom sve ariljerije duge cijevi su dobre na otvorenim mapama tipa proharovka, crimeria( juzna obala ili kako) dgje se moš popet na visinu i u stvari vidiš tenk tj nema nikakvih  prepreka između tebe i njega, Dok pate na brdovitim  di treba pucat preko prepreka jer su im granate brze i time imaju ravniju putanju granate dok recimo ruski 203mm te može opičit iza stijene praktički isto kao i GC jer su granate spore i imaju veliki luk....

Uglavnom jednostavnije za shvatit je kao da  u nogometu prekršaj pucaš bez živog zida,  ili ako smiju postavit živi zid, ili u košarci bez bloka ili kad ti neko skače u blok....

Entry Point kaže...

Arty radi jednostavno prevelik dmg i splash dmg. Da ne govorim po kojim kutevima granate znaju uletiti. 

Ali to je stronk russian logic. Oni vole kad razvališ neprijatelja i to tako mora biti.

Problem je što nije jednostavno balansirat artiljerije, kao što sam reko masu puta francuzi su ok pucaju relativno brzo i ne biju s splešom i ako i fališ nije bed. Dok recimo kad fulam s obj212 da nema spleša  pa ima da polomim i ekran i tipkovnicu i još stvari dok sljedeća granata bude spremna.... I u tome leži problem jer da nema splešha ukoliko bi artiljerije s velikim kalibrom fulale onom ko igra on je sljedeću minutu frustiran, i nebi ti uopće bilo zabavno igrat... Shvaćam da većina vas nije igralo arty, pa recimo to je kao da s pz 1 ili 2 c kako se opće zove ovaj brzi s mitraljezom naletiš na matildu ili kv 1 možeš se slikat a ispucat ćeš cijeli klip.... jednostavno ti nije zabavno... dok kad naleti na stjuarta i izbušiš ga ko rašeto imaš osmijeh od uha do uha.... ista takva je stavr s artiem....

Ono što je žalosno što ljudi s t92 ili GC pucaju gold koji i kad fula za dužinu tenka  napravi 500 -600 dmga....  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
World of Tanks

Koji je ovo K??????????

Napravim preko 1000 dmg E75ici a meni kasnije pise da sam mu napravio 250dmg?????

http://wotreplays.com/site/1953046#self

http://www.imagebam.com/image/abbc5d415533390

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stvar je u tome što trebaš shvatiti kada pucas direkt, a kada indirektno gadas tenk. npr Ako si s artyem na većoj visini od  tenka kojeg gađaš u 80% slučajeva ćeš ga zatuć za full dmg jer ces imat luk granate koji će ga pogoditi u krov i samim time granata treba probit cca 60 mm što većini artia nije problem.

Dok recimo ako gađaš(inidrektno) iz jedne dune u drugu granata prvo mora ic gore da preleti prvu dunu, zatim drugu te mora past pod kutem manjim od 70 stupnjeva, pa da bi se sto ostvarilo u većini slučajeva  pogodiš tek u gusjenice koje se pribrajaju armoru te učiniš "mali splešh"....

Uglavnom sve ariljerije duge cijevi su dobre na otvorenim mapama tipa proharovka, crimeria( juzna obala ili kako) dgje se moš popet na visinu i u stvari vidiš tenk tj nema nikakvih  prepreka između tebe i njega, Dok pate na brdovitim  di treba pucat preko prepreka jer su im granate brze i time imaju ravniju putanju granate dok recimo ruski 203mm te može opičit iza stijene praktički isto kao i GC jer su granate spore i imaju veliki luk....

Uglavnom jednostavnije za shvatit je kao da  u nogometu prekršaj pucaš bez živog zida,  ili ako smiju postavit živi zid, ili u košarci bez bloka ili kad ti neko skače u blok....

Entry Point kaže...

Problem je što nije jednostavno balansirat artiljerije, kao što sam reko masu puta francuzi su ok pucaju relativno brzo i ne biju s splešom i ako i fališ nije bed. Dok recimo kad fulam s obj212 da nema spleša  pa ima da polomim i ekran i tipkovnicu i još stvari dok sljedeća granata bude spremna.... I u tome leži problem jer da nema splešha ukoliko bi artiljerije s velikim kalibrom fulale onom ko igra on je sljedeću minutu frustiran, i nebi ti uopće bilo zabavno igrat... Shvaćam da većina vas nije igralo arty, pa recimo to je kao da s pz 1 ili 2 c kako se opće zove ovaj brzi s mitraljezom naletiš na matildu ili kv 1 možeš se slikat a ispucat ćeš cijeli klip.... jednostavno ti nije zabavno... dok kad naleti na stjuarta i izbušiš ga ko rašeto imaš osmijeh od uha do uha.... ista takva je stavr s artiem....

Ono što je žalosno što ljudi s t92 ili GC pucaju gold koji i kad fula za dužinu tenka  napravi 500 -600 dmga....  

Mislim da me nisi opce razumio.

Stvar je u tome sto sam i sa ostalim artijima nizeg tiera igrao identicno kao i sa t10, znaci sve isto, iste pozicije, isti sutevi, isti nacin igre, i bio 10× uspjesniji, znaci sa t10 sam nastavio istim nacinom igrati ali je izostao uspjeh.

Kod golda nema opce splesha, mora biti samo direktan pogodak koji je teze izvesti ali je zato ubitacan, hesh rade velik splesh dmg kada padnu blizu mete

12 godina
Thoroughbred kaže...

Koji je ovo K??????????

Napravim preko 1000 dmg E75ici a meni kasnije pise da sam mu napravio 250dmg?????

Nisi ga sam pogodio i nanio tolko dmg jos ga je netko zajedno s tobom gađo

11 godina
Thoroughbred kaže...

Koji je ovo K??????????

Nevaljaju vam modovi, napucali ste kometa za cca 850, a e 75 je imo nekih 600  i vi ste ga zatukli za tako negdije oko 250.....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice