World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.370.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Dečki pitanjce,

nisam igrao WOT ima 3 mjeseca, updateao ga danas, pokrenuo i izbacilo mi je ovo:

Mission completed! Reward: Vehicles added: T110E5 (D) (100% crew), AMX 50 B (D) (100% crew), Object 140 (D) (100% crew) Slots added: 3

Može pojašnjenje? 

http://worldoftanks.eu/

potraži malo po novostima :D

WOT-- moomy94
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta ti je karma...

Roknem AT8-cu u gusjenicu i onesposobim ga i smijem se kako ga TOG II roka, za to vrijeme mene poklopi jedna artiljerija i također meni podrobi gusjenice, nije trebalo dugo da me druga artiljerija poklopi i dokrajći...

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto konačno masterije i na mrcini...

A i na Cometu, koji mi je sve draži

No najdraži vikend trenutak je pobjeda nad vrlo ljubičastim OMNI zlikovcima

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 22:40 (dr.zharre).

0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Šta ti je karma...

Roknem AT8-cu u gusjenicu i onesposobim ga i smijem se kako ga TOG II roka, za to vrijeme mene poklopi jedna artiljerija i također meni podrobi gusjenice, nije trebalo dugo da me druga artiljerija poklopi i dokrajći...

REPLAY

A sto ti je tek premium...

Pogledaj zaradu bez premiuma i onda sa.Pa na 13k ima 10k razlike

Di2 & EPS FTW!
16 godina
World of Tanks

Nemam baš želudac treći put grindat e50m, pa reko idem istovremeno malo vidit kakava je ruska tehnika, very stronk

http://wotreplays.com/site/1940217#self

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

2 dobre danas, super pero "carry" u t9 sa ammo rackom od skoro pocetka borbe (16 sec punjenje), i chi nu kai 2400 dmg, tier 5 u t7 borbi 

http://wotreplays.com/site/1942580

http://wotreplays.com/site/1942651

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 0:46 (game789).

3 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Baš sam pogledao replay, GG, iako si na kraju imao sreće s T49, don't get me wrong, napravio si što možeš da si povećaš šanse, znači dobro odigrano, ali je lik sa 1900 WN8 (2.5k recent) nastavio pucati HEAT u tebe iako te sa HE mogao lako dovršiti. Nego daj nabaci SS posade iz FCM-a da vidim šta furaš i pretpostavljam da koristiš optiku umjesto ventilacije jer je uz BiA i Coffe nepotrebna.

Svaka "epic" borba u wotu ima nesto srece, dosta njih cak i puno srece, to je jednostavno tako.

Mora se nesto poklopiti da imas epic borbu ili RNG na tvoju stranu ili losi neprijatelji..

Sto se tice posade, 5skill na cca 70% iz 50100, znaci skoro svaki potreban skill/perk, ne da mi se slikati sad :D

A oprema je: rammer, vert stab i ventilacija, jer sa coffee/view range skillovi imam 450-60m view range i bez optike, a mozda si i na to mislio pa si obrnuto napisao

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
Intel&ATI kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Baš sam pogledao replay, GG, iako si na kraju imao sreće s T49, don't get me wrong, napravio si što možeš da si povećaš šanse, znači dobro odigrano, ali je lik sa 1900 WN8 (2.5k recent) nastavio pucati HEAT u tebe iako te sa HE mogao lako dovršiti. Nego daj nabaci SS posade iz FCM-a da vidim šta furaš i pretpostavljam da koristiš optiku umjesto ventilacije jer je uz BiA i Coffe nepotrebna.

Svaka "epic" borba u wotu ima nesto srece, dosta njih cak i puno srece, to je jednostavno tako.

Mora se nesto poklopiti da imas epic borbu ili RNG na tvoju stranu ili losi neprijatelji..

Sto se tice posade, 5skill na cca 70% iz 50100, znaci skoro svaki potreban skill/perk, ne da mi se slikati sad :D

A oprema je: rammer, vert stab i ventilacija, jer sa coffee/view range skillovi imam 450-60m view range i bez optike, a mozda si i na to mislio pa si obrnuto napisao

Ma ekstra su borbe, nema šta prava uživancija za pogledat. Uploaduj još ponešto s mediumima, (meni su i FCM 50 t i T 54 ltw mediumi :) ). Ne mora biti Ace, nema veze.

12 godina
World of Tanks

Cure voze Mausa.

Cure u Mausu Cure u Mausu
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 9:26 (Kuschnyer).

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon sam rijesio zadnju misiju

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kuschnyer kaže...

Cure voze Mausa.

Kakva ti je to fail oprema? Metni ventilaciju i stabilizator.

12 godina
dedaa kaže...
Kuschnyer kaže...

Cure voze Mausa.

Kakva ti je to fail oprema? Metni ventilaciju i stabilizator.

Hoću. Imam tek 2 bitke sa Mausom iako sam ga kupio još za Božić. Čekao sam da se cure spreme pa da ga provozaju.

Nemam na "zalihama" te dvije opreme a ne žuri mi se nigdje pa ću pričekati do idućeg snjiženja.

U međuvremenu je alat dovoljno dobar a binoc služi ku**u ali opet bolje nego da stoji prazno.

14 godina
World of Tanks

Kad već imas binocs stavi i mrezu...pa lagano u kemp bush

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jaje mi dobilo bjeli pojas, nema više zahebancije

I odma poslje usljedio je ace

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Thoroughbred kaže...

Srećom pa Maus malih dimenzija i teži samo 200 tona. Sa kamuflažnom nema šanse da ga spotaju, bar ne dok ne istekne tajmer na početku bitke xd.

15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Thoroughbred kaže...

Srećom pa Maus malih dimenzija i teži samo 200 tona. Sa kamuflažnom nema šanse da ga spotaju, bar ne dok ne istekne tajmer na početku bitke xd.

Ma zakopat ga, kakva mreža

15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

eo ja sam nebud ljen spremio sebi zadnji put kad je postal raven, dok je samo bio raven, a ne vajolet stet pedder™®©

uzivajte ...

p.s. evo i jednog "drugog misljenja" , makar nije od nekog od nasih doktora nego sa stranice wotlabs od stronk garbada

raven preporucuje i buce po garazi raven preporucuje i buce po garazi
garbad voli to vise ovak garbad voli to vise ovak
serdjo uzima cure da sluze pod njim serdjo uzima cure da sluze pod njim
Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 7:14 (ED63).
15 godina
Kuschnyer kaže...

Cure voze Mausa.

drugu i trecu znam, sigurno iz vidjenja, samo da se sjetim iz kojeg "filma"

tj. filma, za odrasle , akcijsko-dokumentarnog, kak bi reko mile erotoman

markulj kaže...

napokon sam rijesio zadnju misiju

ajde cestitam, i ja cu uskoro kad cu imat vremena upalit komp

zapeo na 13-oj, al sad mogu sam bez plutonka

1BIT kaže...

Jaje mi dobilo bjeli pojas, nema više zahebancije

I odma poslje usljedio je ace

sad jos samo fali duel na twitchu

bijelo jaje featuring abarth VS. crno jaje featuring stronk_polak_cszologista_pr0

epic fight

nego kad opet upalim komp, pogodite sta ce bit...

Well hello there, handsome reader!

You've been selected as a winner in our World of Warships (Closed Beta)
Giveaway.

Congratulations!

Here's your World of Warships (Closed Beta) key:

KadNaVrbiZasvrbi

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
World of Tanks

Ne volim FCM 50t. Totalni paradajzer sam u njemu 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

jel se to meni čini ili je na HD is3 "uništena" kupola, vidim da me sad ne probijaju samo kad me gađaju u hatch već svugdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jel se to meni čini ili je na HD is3 "uništena" kupola, vidim da me sad ne probijaju samo kad me gađaju u hatch već svugdje

Ma kakav hatch, jednostavno gadjas krov tenka kao i uvijek...

13 godina
neaktivan
Kuschnyer kaže...

Cure voze Mausa.

To ti je malo bezveze jer puno posade bacis na jedan tenk, ja gledam skoro za sve nacije osim kine da uzmem (sta-1, 30b, t49 u mom slucaju) sad za ostale neznam :S

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 17:35 (ja111).
12 godina
World of Tanks

znam ja to ali me sad u mom is3 probijaju kak stignu po kupoli, čak i ne toliko po krovu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kuschnyer kaže...

Cure voze Mausa.

To ti je malo bezveze jer puno posade bacis na jedan tenk, ja gledam skoro za sve nacije osim kine da uzmem (sta-1, 30b, t49 u mom slucaju) sad za ostale neznam :S

Maus je jedan jedini tenk za kojeg nemam, tj. nisam pripremio posadu. Kupio sam već polovicu 10-tki i na njima imam posadu sa po dva skilla a za drugu polovicu imam spremnu posadu kad ih kupim.

Jedino za mausa nisam imao doslovno ništa a nemam Lowea da sam mogao pripremiti, dok za ruse i amere imam IS-6 odnosno T34 i SP.

Iduće curke idu u AMX30 kad ga istražim :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 21:44 (Kuschnyer).
13 godina
World of Tanks

na koliko se postaje zelen na xvm , nasao sam na netu na 1250 wn8 , ja imam 1270 wn8 a jos sam zut ... ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kuschnyer kaže...
Kuschnyer kaže...

Maus je jedan jedini tenk za kojeg nemam, tj. nisam pripremio posadu. Kupio sam već polovicu 10-tki i na njima imam posadu sa po dva skilla a za drugu polovicu imam spremnu posadu kad ih kupim.

Jedino za mausa nisam imao doslovno ništa a nemam Lowea da sam mogao pripremiti, dok za ruse i amere imam IS-6 odnosno T34 i SP.

Iduće curke idu u AMX30 kad ga istražim :)

Ma znam tako je i meni sitacija neznam na koji tenk da ih stavim kod rusa, svaba i britanaca (doduse sam prilicno sigran da kod britanca idu na hejvija), vjerojatno cu na neke statpEdere () stavit sa malom posadom

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
16 godina
Rucipe kaže...

na koliko se postaje zelen na xvm , nasao sam na netu na 1250 wn8 , ja imam 1270 wn8 a jos sam zut ... ? 

Dolje na slici su ti nova WoTLabs WN8 skala i stara skala.

Na linku mozes naci colors.xc koji downloadas da bi dobio novu skalu.

http://wotlabs.net/

Ovdje si pod settings odredis sta da ti XVM prikazuje:

http://www.modxvm.com/en/xvm-xvm-xvmconf-configuration-editor/

Vjerovatno ti nije odabran WN8 nego neki drugi rating.

WN8 novi WN8 novi
WN8 stari WN8 stari
XVM setting XVM setting
Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
Rucipe kaže...

Koliko se sjećam nekad je bilo na 1350. Sad su digli skalu za 50 ja mislim i 1400 je nova granica.

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ima još koja stranica za prodaju wot accounta osim ove?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
jura kaže...

ima još koja stranica za prodaju wot accounta osim ove?

Ova...

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice