World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Siema! Kto? PL?

Stronk player T34 - 1 vs 5

Kolobanov with 0 dmg? No problem! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 20:06 (game789).

5 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

Ne kuzim ovaj domination,cemu sve to kad ja moram placat troskove svega i jos zavrsim u minusu sa pobjedom.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
World of Tanks

To bi bio dobar mod da community nije pun imbecila i da ima neke koristi od njega... a ne da mi je zarada po mecu 20k a po 10k popravak za dva tenka. Makar unistio 5 tenka i donio zastavu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Kako bi se reklo, izdominirao za 2 minute xD hehe, 29 igraca ne shvaca da je ovo igra koja se bazira na zastavi a ne na dmg-u :D

Ovo je bila još brža dominacija :D

Dominacija Dominacija
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 19:33 (Cobralion).
17 godina
World of Tanks

Do kad traje ovaj cudni mod? Svidja mi se ovaj Object :)

Džedaj

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

meni su se svidili object i amx, a ovaj amerikanac mi se bas i ne sviđa jer mi se cini da je is7 bolji u skoro svakom pogledu

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Još nisam odlucio dal mi se svida mod, cini se zabavan, sad kroz jos jedno 15ak borbi vidjet cemo, zarada nije neka svjetska, ali svida mi se mala promjena

Ono što sam siguran da sam se zaljubio u ovaj francuski tenkic 

slotovi kupljeni i krecem na francuze 

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

meni su se svidili object i amx, a ovaj amerikanac mi se bas i ne sviđa jer mi se cini da je is7 bolji u skoro svakom pogledu

t110e5 je ponajbolji tier 10 heavy tenk u igri

ficosime

pripremi zivce :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 22:46 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajmo, primite se za rućice i dva po dva idemo na izlet, molim ne bacati čahure po putu...

Razumio bi da igram sa ekipom tier II ili tier III, ali t7, t6 i t5 pa da naprave ovakav vlakić, svaka bitka je novo iznenađenje...

EDIT: Vičem sos, veli hummel da bu me pokrival, onda nema brige

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:42 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ajmo, primite se za rućice i dva po dva idemo na izlet, molim ne bacati čahure po putu...

Razumio bi da igram sa ekipom tier II ili tier III, ali t7, t6 i t5 pa da naprave ovakav vlakić, svaka bitka je novo iznenađenje...

Vičem sos, veli hummel da bu me pokrival, onda nema brige

Tbh,kad niko ne ide na jednu stranu,nije baš pametno da ti odeš sanm na nju,jer nema razlike jesi ti tamo ili nisi kad odjednom vidiš 5 neprijateljskih tenkova :P

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
12 godina
World of Tanks

ništa čudno, u tim tierima je i dalje puno njabova i lemmingsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Tbh,kad niko ne ide na jednu stranu,nije baš pametno da ti odeš sanm na nju,jer nema razlike jesi ti tamo ili nisi kad odjednom vidiš 5 neprijateljskih tenkova :P

Ma ja sam prije početka bitke već planirao ići tamo, krenuo sam odma, da ne gubim vrijeme, samo šta sam se spustio, skužio sam vlakić, mislio sam se okrenut, ali stock ARL44 jedva ide, tad je već bilo kasno, onda si mislim idem do kraja, ako ništa, možda bude bar hummel nešto pogodio kad otkrijem

EDIT: s obzirom na ekipu, još sam ja sam i dobro prošao

EDIT2: evo REPLAY, mislim da nisam mogao ništa napravit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 0:02 (1BIT).
15 godina
World of Tanks

Ova dominacija je najveći k, ako se zrtvujes za tim i skupljas dmg dok jedan ide cappat zastavu, i pogines, taman i da pobjedis gubis, upravo mi se desilo dva puta za redom da sam izgubio i spusio na popravke 20k a zaradio 5k... pa nabim ih na  kakva im je to politika zarade

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se to meni čini ili sad na večer ima hrpa botova, fakat mi je nešto čudno, prvo onaj vlakić, sad ekipa pogine u prvoj minuti, ja ispadnem najbolji u timu u kojem sam bio skoro pa zadnji po poredtku?...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Taman provozal arti da napravim onu misiju sa 8 criticala,i usput napravim najbolju arty partiju koju sam dosad imal,cak mi protivnik kojeg sam ammo rackal cestito na partiji sto se rijetko desava kad igrate arti :DDDD

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jel to samo meni događa ili je turret jamed malo malo.prije toga gotovo da i nije bilo a sad svaka druga partija a tenkovi različiti

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Jel to samo meni događa ili je turret jamed malo malo.prije toga gotovo da i nije bilo a sad svaka druga partija a tenkovi različiti

Ja sam isto primjetio...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Preimenovao folder 0.9.8. u 0.9.8.1 i kada udem u domination krene igra i izbaci me. Sve ostalo radi dobro. U folderu res_mods imam jos fileova izvan toga foldera, da li je do toga, kako ste rijesili problem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
D0nat0r kaže...

Preimenovao folder 0.9.8. u 0.9.8.1 i kada udem u domination krene igra i izbaci me. Sve ostalo radi dobro. U folderu res_mods imam jos fileova izvan toga foldera, da li je do toga, kako ste rijesili problem?

isti problem, od modova imam samo xvm, help!

edit

jel moze netko staviti u zip file original 098 folder bez modova pa da skinem i ubacim u svoje foldere te na novo ubacim xvm?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 13:42 (game789).
13 godina
neaktivan
D0nat0r kaže...

ako imaš solo's modpack, instaliraš najnoviju verziju, za ostale kombinacije ne znan

WOT-- moomy94
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo prebacite failove koji su u 0.9.8 u folder 0.9.8.1 i to je to,znaci samo failove koji su u 0.9.8 i to je to sve ce raditi,nemojte preimovati foldere jer ce te inace ostetiti igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam pitanje vezano za onu kamuflazu kaj se dobila na kampanji, jel se ona moze micat po tenkovima jer kad odem na drugi tenk imam opciju da ju stavim

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

zadnja misija za light tanks, cekao je ko ozebao sunce preko 150 borbi otprilike, spot dmg ko u prici (7700 dmg skoro), no ja nebi bio ja da bezveze ne zaginem i ne izvrsim dodatni uvjet, budala  

http://wotreplays.com/site/1927741

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 14:36 (game789).

2 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

EDIT: Vičem sos, veli hummel da bu me pokrival, onda nema brige

To mi je vec postalo normalno. Zasto mislis da toga nema u tier 10 bitkama? Isto debili sa goldom otkljucali destke a imaju skil za tier 2-3.Ako ne pazis praznu stranu nayebo si prodju ti iza ledja i paff,ako pazis opet si nayebo jer te srokaju dok kazes keks. U svakom slucaju nayebo si sa kretenima kojima je i tetris atomska fizika.

12 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Soni_85 kaže...

Onda daje dosta ispod cijene, kod njega je 100kn to je cca 15eura onda.

Hvala vam.

Ako je za 15 eura i ako kod radi, ja bi uzeo bez razmisljanja...jagdtiger ti je ekstra za zaradjivati kredite.Uzeo

Uzeo dva i nakon sto vec imam jedan taj tenk dobio sam jos 10 000 golda. bome mi se isplatilo za pocetnika. sad cu polako dalje. hvala na savjetima

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Veceras je specificna noc, neznam zasto ali odigrao sam 15tak partija, par puta je bilo po 5 artiljerija u svakome timu, ispod 3 nije bilo, 3/4/5 i onda mec nema nikako arty i onda opet 3/4 .. Neznam kako ne gubit zivce kada vozis heavy tenk a preko puta toliko klikera, nisam protiv da ima 1/2, ali sta je rpevise, previse je, pogotovo sto uglavnom svi koriste xvm i prvo se fokusiraju na igrace sa dobrom statistikom, zna biti jako frustrirajuce, igram igru vec 3 ipol godine i mislim da balansiranost tenkova i sami mm nikada niej bio gori. 

7 0 hvala 0
14 godina
Mistercro kaže...

Veceras je specificna noc, neznam zasto ali odigrao sam 15tak partija, par puta je bilo po 5 artiljerija u svakome timu, ispod 3 nije bilo, 3/4/5 i onda mec nema nikako arty i onda opet 3/4 .. Neznam kako ne gubit zivce kada vozis heavy tenk a preko puta toliko klikera, nisam protiv da ima 1/2, ali sta je rpevise, previse je, pogotovo sto uglavnom svi koriste xvm i prvo se fokusiraju na igrace sa dobrom statistikom, zna biti jako frustrirajuce, igram igru vec 3 ipol godine i mislim da balansiranost tenkova i sami mm nikada niej bio gori. 

Nekidan ušao u partiju s M103(ganjam mastery),napravim 2,5k dmg u prvih 3-4 min bitke,rekoh ovo mora biti mastery...pljuc,šutne me arty i pošalje na groblje

Uđem u sljedeću s T37 po daily,opet dobro počinje partija s preko 1k dmg i nešto spota u prvih 5 min...pljuc,arty,groblje...Back to garage->Log out

16 godina
World of Tanks

Artiljerija treba buff xd. Volio bih da mi GW reloada za jedno 20 sekundi umjesto 35.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
St0ka kaže...

Artiljerija treba buff xd. Volio bih da mi GW reloada za jedno 20 sekundi umjesto 35.

Ma treba da ima i clip ko bat arty stvarno nije fer da fracuzi imaju po 3 ostali po 1 

Ja nikako navatat 3 artya s med tenkom ili ih ima po 2 u bitci ili tim ne prede četvrtinu mape pa nas ugaze, dok s ht ono po 4- 5 proharovka 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina

Zna netko otkud ovoliko oglasa po internetu za ovaj Jagdtiger 8.8 premium,jesu to djelili negdje ili?

Di2 & EPS FTW!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice