World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.349.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mistercro kaže...

Od ovog patcha sam krenuo igrati skoro skros bez modova i mogu reci da sam se preporodio. Od modova koristim jednostavni dmg mod, da znam koliko sam dmg napravio i Assistance autoaim ( neki me vec zovi cheater ) , ali zbog velikog pinga dok streamam sad do sada imao velikih problema sa lockanjem meta, ovaj mod me preporodio :D .. Mislio sam da je xvm i statistika centar svijeta, ali sad tek kontam koliko se manje nerviram bez njega. Bio se problem prva 2-3 dana naviknuti na x8 zoom nakon neznam ni ja koliko igranja na x24. Probajte :D

Ja ne koristim bas niti jedan mod i zadovoljstvo igranja je neusporedivo vece, ponajprije jer se ne razočaram kad npr. igram tier 8 tenk u tier 10 bitci i vidim da su sve desetke "crvene"... a nakon sto su u igru uveli nazive spotanih tenkova na minimapi i posljednju zabilježenu poziciju potreba za modovima je kod mene potpuno nestala...

15 godina
Kill Frenzy kaže...
Mistercro kaže...

Od ovog patcha sam krenuo igrati skoro skros bez modova i mogu reci da sam se preporodio. Od modova koristim jednostavni dmg mod, da znam koliko sam dmg napravio i Assistance autoaim ( neki me vec zovi cheater ) , ali zbog velikog pinga dok streamam sad do sada imao velikih problema sa lockanjem meta, ovaj mod me preporodio :D .. Mislio sam da je xvm i statistika centar svijeta, ali sad tek kontam koliko se manje nerviram bez njega. Bio se problem prva 2-3 dana naviknuti na x8 zoom nakon neznam ni ja koliko igranja na x24. Probajte :D

Ja koristim samo kodos hitlog i  damage log cisto da znam koliko sam stete napravio i tko je meni napravio stetu,jimbo icon contour mod i to je to. nikakve statistike i pizdarije koje po meni samo kvare igru. ste me boli kita koliki je postotak za pobjedu? sta bi se treba odma predat ako je lose? po meni takva sranja samo kvare dozivljaj a jos me vise nerviraju kreteni koji pisu na pocetku meca kolika je sansa da pobjedimo. neka zadrze debilanu za sebe. da ne govorim o masi modova koji su cisti cheat

Upravo to, nema goreg nego kad pocne odbrojavanje, a neka budala iz mog tima pocne sr*t "Omg another noob team, fuck u MM, only 20% chance" i nez sta, pogotovo ako je tier 5/6 pa se ovi noviji odmah "predaju", klonu duhom da nema sanse, ta budala uvijek skoro prva umre... bas sje**vaju igru takvi 

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja stvarno ne kuzim zašto se ljudi toliko sekiraju s winrateom i svim. Jedan dan će biti lošije i svima ćete se požaliti a drugi dan kad bude 80% nikom ništa, isto tako kad mi is3 upadne i kaže "omg fix mm 8vs10 bla bla bla, a kad trola tamo m6, kv1s ili vk onda se vjerojatno smiješi brčić ispred kompa, pardon ekrana.

Meni je jedino bitno da mije recent ljubicast zbog reputacije klana, u kojem sam zbog frenda, a ne bi ni bio jer mi klanovi idu na k...  

Ali stvarno se ljudi oko tog winratea grce ko budale, kao da je zlato. A najgore od svega što se taj winrate samo tako nabije, samo jednu večer iza 11 uzmeš stronk pluton ili bacis company battles i na konju si.

Pa evo meni je taman prije nego sam prestao igrat pao winrate na 59, ali me uopće ne dira i doduše sam ga već skoro i dignuo natrag na 60 jer mi je recent od 77, što zbog cw što zbog stronk plutona preko noći jer sam mogu kako je škola završila.

Znam da sam nasrao puno sranja ali kad se nasekiram kad ljudi pišu sranja da se sekiraju oko takvih stvari.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi, ovaj PTA je skroz dobar tenkic!!

dok je stock, je bas gadno sranje (ko i vecina t9...), al nakon upgradea, i dok sam se malo prilagodio, tenk mi je super (izuzev trenutaka kad top trola...)!!

uopce se ne mogu prsilit da guram misije tj. da igram tamo nekakve sporace, "tenkove bazirane na armoru" i nekakve cucavce koji cijele partije naprave 7 metara...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Štala in da haus

Već nakon prve bitke sam skužio čemu naziv štala, mapa Arctic Region i odem lijevo di idu hevy tenkovi (kritično mjesto), ekipa se pojavi, vidim lika, ali samo mu nekakva antena viri i reko super, budem ja njega pričekao da proviri malo, kad ono šus, gledam hitlog, lik me pogodi, reko koji vrag, povućem se malo unatrag, više ne vidim ni lika ni antenu, kad ono opet šus, o hebate sad mi je već bedasto se povlačit ispast ću kukavica (a bio sam top tenk u timu), kaj je ta kupola tak visoka, mogu ELC amx bis-a pospremit u kupolu kolika je...

BTW: koji top bi mi preporučili da ganjam odma u startu, već sam namontirao rammer, tak da pljucanje nije problem

2 90mm F3
2 105mm Canon 13TR
6 90mm DCA 45
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ZgGost kaže...

WN8 je najbolji pokazatelj koliko je igrač dobar, ali također može biti totalno nebitan i totalno pogrešan...recimo kod par prijatelja, uključujući i mene taj WN8 ne znači baš ništa jer imamo klince od 4-5 godina koji eto voze tenk, možda čak i više nego mi i "nabijaju " nam taj WN8.. i onda procijenjivati vrijednost igrača samo po tome je totalno bezveze

Vikend sam igrač (jbg 30 godina već), al držim sve uredno, zlato, tenkovi i onda dodje nećak od 5 godina i sve spuca na bojanje samohodnih topova LOL, al nije mi žao jer kad vidim kako gušta, neka je.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
14 godina
mrki_tua kaže...
ZgGost kaže...

WN8 je najbolji pokazatelj koliko je igrač dobar, ali također može biti totalno nebitan i totalno pogrešan...recimo kod par prijatelja, uključujući i mene taj WN8 ne znači baš ništa jer imamo klince od 4-5 godina koji eto voze tenk, možda čak i više nego mi i "nabijaju " nam taj WN8.. i onda procijenjivati vrijednost igrača samo po tome je totalno bezveze

Vikend sam igrač (jbg 30 godina već), al držim sve uredno, zlato, tenkovi i onda dodje nećak od 5 godina i sve spuca na bojanje samohodnih topova LOL, al nije mi žao jer kad vidim kako gušta, neka je.

Napravite nove acc-e klincima pa nek igraju Tier 1, a ne da se ljudi u timu živciraju radi njih i onda im psuju i pišu svakakve prostote...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Napravite nove acc-e klincima pa nek igraju Tier 1, a ne da se ljudi u timu živciraju radi njih i onda im psuju i pišu svakakve prostote...

Najpametnija u ovoj temi zadnjih 500 stranica...

12 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Stolnik kaže...

Najpametnija u ovoj temi zadnjih 500 stranica...

Ipak je ovo samo igra, ali volim pobjedivati kao i svak normalno, pogotovo onda kada se igra prelama i treba napraviti korak dalje i povući da se pobjediti, i onda u takvim trenucma ocekivas od nekog dobrog suigraca da isto to napravi ili ti pomogne al on zaglibi, i onda mu iza napisem poruku kako je tako glupo odigrao a on mi odgovori sry my kid play game, pa jbt napravi mu drugi acc pa nek igra klinac do mile volje, kao ovaj sto rece gore

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 11:18 (game789).
16 godina
World of Tanks

Jucer sam otkljucao prvu zensku clanicu posade.

Nisam radio IM planski, ali eto jucer samo po sebi rijesio MT-15 misiju. Vjerovatno zato jer su u 9.8 izbaceni platoon zahtjevi.

E sad - koliko sam shvatio zenski clanovi posade dolaze sa SoS (zenska verzia BIA) i sa XP za 100% jednog skilla.

Da li to znaci da zenski clan posade dodje sa dovoljno skilla da odmah uz SoS imam i npr. Sixth Sense?

Nisam jos claimao zensku, ali brijem da bi mi zenska posada najbolje bila za AMX 50B.

Za druge linije koje me zanimaju/donekle zanimaju ili vec imam posade ili imam neki premium gdje bi mogao posadu dobro razviti.

A kako AMX 50B ima 4 clana posade nebi morao svih 5 zenskih claimat (neda mi se raditi SPG misije).

Plan je da zensku claimam za ARL 44 i onda kada skupim 4 zenske krenem u grind s tom linijom (prvu na commandera zbog SS).

T6 i T7 imaju po 5 clanova posade, pa mi onda BIA (SoS) nebi radio, ali bas me briga za to jer bi proradio taman kada treba, tj. na AMX 50 100 koji ima 4 clana posade.

Doduse, trebao bi jos izgrindat preostale HT, LT i TD misije, ali koliko vidim requiremente sa tenkovima koje imam to nebi trebao biti problem.

Najzaje... mi se cini da ukantam nekog rammanjem sa HT jer to bas trazi onako da se otvori prilika. Brijem da cu morati E-75 negdje sjuriti niz brdo i vrebat nekog nesretnika 

Samo za kraj: da li ce zenska koju claimam znaci imati odmah uz SoS perk i XP za 100% prvog skilla, odnosno da li ce odmah imati i Sixth Sense ako ju ozmem kao commandera za ARL 44?

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Imati će ona kurve of steel perk ali moraš imati kompletnu žensku posadu da bi to radilo Ako je budeš kombinirao sa muškom posadom e onda bude svašta xd.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Čim ju dobiješ možeš birati prvi skill/perk koji je na 100%, a također ima onaj kao BIA koji radi samo ako su sve žene u posadi.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 11:56 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Hvala na odgovorima.

Kao sto sam napisao, plan mi je zenske strpati u ARL 44 i onda ici do AMX 50b.

Isao bi po 4 zenske, pa BIA nece raditi na T6 i T7 tenkovima, ali kao sto sam napisao to mi i nije neki bed.

Bitno je da proradi na AMX 50 100 i dalje kada linija ide na 4 clana posade.

Vidim da cu morati sa TD napraviti onu misiju gdje skupim 20% enemy team HP u damage.

Brijem da cu morati "upregnuti" malog da slozimo E25 platoon i cekamo mapu gdje mala OP cudesa mogu napraviti dar mar 

Za onu misiju sa TD gdje treba 3k damage napraviti brijem da ce waffletraktor biti i vise nego dovoljan.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo pazi da ih uzmeš na pravim mjestima jer AMX 50 100, 120 i 50B imaju commandera, gunnera, drivera i radio operatora.

Come to the dark side, we have cookies.
11 godina
World of Tanks

BIA i Sistehood of steel nisu kompatibilni.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja bas sinoc dobio jednu babu

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovoliko znački još nikad nisam dobil

REPLAY

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Netko za platoon? Malo pomoći oko misija :D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Model tenka ? (snimljeno za vrijeme terenske nastave u grčkoj)

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
zagi55 kaže...

Model tenka ? (snimljeno za vrijeme terenske nastave u grčkoj)

M60

16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Voltron kaže...

upravo si me pretekao ;)

14 godina
Voltron kaže...

Neloš film s očajnim završetkom

16 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Ruski filmovi su inače puno ubitačniji od ovog.

Ideja za novi premium...Tigra s 250mm armora bi lijepo bilo imati u garaži

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 21:58 (Voltron).
12 godina
World of Tanks

pozdrav; riješio prije desetak minuta spg-15 misiju za t-55a no nije mi priznata !???
molim vas za neku uputu; gdje saljem ticket itd...

http://wotreplays.com/site/1924846#h...minofusion-t92

misija misija
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 21:59 (dominofusion).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dominofusion kaže...

pozdrav; riješio prije desetak minuta spg-15 misiju za t-55a no nije mi priznata !???

Jbt. Kak si riješio oštetit dvoje i uništit jednog jednim hicem?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
12 godina

pa smiješno zapravo...bio jedan skriven ;) i to na Himmelsdorfu !!

no jel ima meni pomoći oko ove misije; nikako da budem prvi sa X articom, a nemam druge trenutno...

13 godina
neaktivan
dominofusion kaže...

Pokušaj cancel pa ponovo start misiju, i meni je tako bilo sa medium tenkovima na jednoj misiji, tek nakon što sam ovo napravio mi je priznato. Premda ja tako imam problema sa light tenkovima sa misijom, neće nikako da mi prizna.

Jarvan kaže...

Jbt. Kak si riješio oštetit dvoje i uništit jednog jednim hicem?

Sa zadnjim patchom su mijenjali misije, tako da je sada dovoljno jednog uništiti a drugoga oštetiti.

wot: maxonuniversal
16 godina
Voltron kaže...
Ćoby kaže...

Ruski filmovi su inače puno ubitačniji od ovog.

Ideja za novi premium...Tigra s 250mm armora bi lijepo bilo imati u garaži

- ali Bog je zlatni (WGmov golden/visa warriorsi) T-34-85..

- nemaju Russi B.Wilisa pa da goloruk pobjedi švabe i spasi Zemlju ko FlashGordon..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj ARL44 čak ni stock nije za bacit

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice