World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.348.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

je je samo se ti nadaj, sjeti se kak je bilo u wowp-prvo su bili odvojeni acc-i, jer je bilo reach to the top natjecanje-ko ce prvi odresit kesu i milju free expa konvertirat pa kao da nakupljeni free expi iz wota ne "smetaju" natjecateljskom duhu, samo su bili goldi i premium dostupni

ovdje su izricito naglasili da ce i prem acc i oni dubloons ili piasters ili kaj vec bude biti neko vrijeme "odvojeni" od ostalih igri da bi igra "stajala samostalno", tj. da jos vise para izmuzu od ljudi kaj su se vec navukli na fish&ships

ja cu koristit opciju B- strpljivo cekanje dok sve ne bude djabe

Ma znam, ja ću isto čekati, ne žuri mi se. Samo kažem kad konačno dočekam ujedinjenje računa da valja imati golda na računu pa je ovo grindanje golda u WoT-u investicija ;)

Ionako nema ništa u WoWs-u da bi htio kupiti sad (jedino Murmansk ali ne planiram ruse grindati, tako da...).

Valja sačekati britanske i njemačke brodove.

15 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Je li ikome poništena ijedna misija? Meni je za srednje tenkove poništena misija ugl. traži me da napravim 500dmg protivničkom tenku koji je moj tier ili veći od mene.

haha, ista stvar i kod mene, nisam ni jednu misiju preskočio, sve sam redom radio i sad imam rupu, a možda su je dodali

BTW: ako se ne varam, prije nisi ni mogao preskakat misije, pa napravit npr predzadnju, sad možeš ili ja to nisam prije primjetio

16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
majstorSZ kaže...

Je li ikome poništena ijedna misija? Meni je za srednje tenkove poništena misija ugl. traži me da napravim 500dmg protivničkom tenku koji je moj tier ili veći od mene.

haha, ista stvar i kod mene, nisam ni jednu misiju preskočio, sve sam redom radio i sad imam rupu, a možda su je dodali

BTW: ako se ne varam, prije nisi ni mogao preskakat misije, pa napravit npr predzadnju, sad možeš ili ja to nisam prije primjetio

Da, ispreskakali su...nisu ništa poništili, samo su raspored promjenili i smanjili uvjete na nekim misijama...druga dobra stvar je da sad možeš počet bilo koju misiju osim zadnje...

16 godina
neaktivan
Zrinski kaže...
.druga dobra stvar je da sad možeš počet bilo koju misiju osim zadnje...

Ja koliko znam to se moglo i prije ovog peča.

13 godina
neaktivan

ja mislim da se nije moglo preskakati samo za stuga, za ostale tenkove se sigurno moglo i prije preskakati

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Zrinski kaže...
 Ja koliko znam to se moglo i prije ovog peča.

Nije se moglo za prvi tenk...za ostale neznam...nisam tako daleko dogurao...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Medalja TAKTIČKO MAJSTORSTO:

Pobijedi u bitci uništivši sva neprijateljska vozila, pritom ne izgubivši ijedno neprijateljsko vozilo...

Pa kak da to dobijem??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Due to a few last minute teething issues, Domination is now planned to come out in early June.

Luckily early June is just a few days away now.

Da se zna ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zrinski kaže...

Pobijedi u bitci uništivši sva neprijateljska vozila, pritom ne izgubivši ijedno neprijateljsko vozilo...

Pa kak da to dobijem??? 

Mislim da je to medalja samo za timske bitke, 7/54.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeste primjetili osobne zalihe kada stisnete na vlastiti nick, mogle bi biti korisne, šteta što su vremenski ograničene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

link je za NA server.

za EU server izgleda toga još nema (bilo je na test serveru).

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

3 dana ban a taman sam misije htio rješiti.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

koga briga?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
dado314 kaže...

link je za NA server.

Misliš da za EU server još nema funkciju, jer ja to imam u wot-u ?

EDIT: tražim neki najobičniji hitlog za ovu novu verziju 0.9.8, jedva nađem nekakav mod šta radi, a ono prikazuje hitce koje sam ja ispalio, o bem ti tenkiće i modove, pa valjda vidim koju granatu sam stavio u cijev i koliko damage-a radi pri pogotku, na kraju skužim da moram držati alt da mi prikaže tko me pogodio, kojom granatom i koliko dmg-a je napravio, sad bi trebao tipku alt selotejpom ili žvakačom zaljepit nekak, da ta stvar funkcionira...mah (instant delete)

BTW: što znači ovo WN8, vidio sam da ste pričali nešto o tome tu na forumu, ali nisam baš skužio, jel to rejting nekakav ?

Povećano Povećano
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 16:29 (1BIT).
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Zrinski kaže...

Pa kak da to dobijem??? 

Znam ja to...ali daj pročitaj još jednom...uništi sve neprijatelje, i nemoj ostat bez i jednog neprijatelja!!!! 

15 godina
neaktivan
Zrinski kaže...
crystal6 kaže...
Zrinski kaže...

Pa kak da to dobijem??? 

Znam ja to...ali daj pročitaj još jednom...uništi sve neprijatelje, i nemoj ostat bez i jednog neprijatelja!!!! 

A malo ih hebe prevoditelj, evo još jedna greška

16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

3 dana je premalo kolko laprdaš.

15 godina
Intel&ATI kaže...

Konacno dobio trecu gun mark na Ob.907, tenk na kojem je najteze od svih dobiti treci mark (ne racunam Ob260 jer za njega je trenutno nemoguce dobiti 3marks, jer ih premalo ljudi ima pa je bug)

Za 907 mi je trebalo 5100+ avg dmg (ukljucujuci spotting) u zadnjih cca 100borbi

Dobar sjedi 5 svaka čast! ;-)

P.S. jel neko zna koji su slijedeći TOP of tree

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 18:42 (hummer0).
16 godina
Entry Point kaže...

- nema više štrumfova? Sad opet banaju? To je vjerojatno bolje... ovak' je uvjek postojala nedoumica zveknut plavca il' ne.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
1BIT kaže...
dado314 kaže...

link je za NA server.

Misliš da za EU server još nema funkciju, jer ja to imam u wot-u ?

EDIT: tražim neki najobičniji hitlog za ovu novu verziju 0.9.8, jedva nađem nekakav mod šta radi, a ono prikazuje hitce koje sam ja ispalio, o bem ti tenkiće i modove, pa valjda vidim koju granatu sam stavio u cijev i koliko damage-a radi pri pogotku, na kraju skužim da moram držati alt da mi prikaže tko me pogodio, kojom granatom i koliko dmg-a je napravio, sad bi trebao tipku alt selotejpom ili žvakačom zaljepit nekak, da ta stvar funkcionira...mah (instant delete)

BTW:što znači ovo WN8, vidio sam da ste pričali nešto o tome tu na forumu, ali nisam baš skužio, jel to rejting nekakav ?

wn8 ti je najbolji pokazatelj kvalitete igraca, uzima ti u obzir puno faktora, imas cijelu izvedenu formulu, od prosjecnog tiera garaze pa sve do dmg po bitki, i jos dosta faktora, i po formuli racuna, i vecina klanova, a i igraca, ti gleda to da vidi kakav je netko igrac... jer ovaj rejting iz wota ima puno mana i dosta toga se ne uzima u obzir

Imas raznih modova koji ti pokazuju to u igri itd. al ak nemas jak komp (kao ja npr) rusi ti dosta fps, ali zato mozes pogledat na stranici

Evo svoj mozes ovdje pratiti: http://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=Abarth_CRO

Takoder mozes potraziti i wn8 svih drugih igraca ako te zanima 

Isto tako ako te zanima detaljnije formula i kako ga povecati sto vise baci oko: http://wiki.wnefficiency.net/pages/WN8

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 19:18 (ficosime).
12 godina
World of Tanks

čak i nisi tolki njub za pocetak, ovo ti je skroz solidan stats za početnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

one medalje tokom bitke su iritantne, "nagrađuju" te za gluposti i osnovne stvari, moze li se to kako iskljuciti?

edit: nasao sam

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 21:35 (Del_Boy97).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

one medalje tokom bitke su iritantne, "nagrađuju" te za gluposti i osnovne stvari, moze li se to kako iskljuciti?

edit: nasao sam

Jedina dobra medalja mi je za otkrivanje vozila, tako znam odmah kada sam u lakom tenku dal sam otkrio nekoga prvi ili ne, ali ostalo potpuna glupost, critical hit, nanesena steta, ozbiljno?? Pa vidim da sam nanio stetu ne treba mi jos iritantna medalja preko pol ekrana koja samo skrece paznju, veliki minus WGu za ovo, bolje da su utrosili novac igraca na potpuni razvoj ovog novog moda igre, i uveli ga u igru za stalno, a ne kao event sa samo 3 tenka 

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
12 godina
World of Tanks

Ovaj event Domination mi djeluje kao veliki test za buduće vrste bitaka.

Ne žele riskirati kao sa povijesnim bitkama koje su zakazale pa uvode dio po dio.

Ako se pokaže zanimljiv igračima moguće je da će ga prilagoditi da ga igramo sa tenkovima koje imamo u garaži, tj. da ne igramo sa "posebnim" tenkovima.

Naravno, u svemu tome oni moraju vidjeti i svoju korist. Ako im financijski ne bude isplativ na brzinu će ga prekrižiti. Pri tome mislim da igrači i dalje u istoj mjeri kupuju golde zbog pretorbe expa ili što sve ne.

A u svemu tome moraju balansirati i ekonomiju unutar igre i jednak napredak kroz linije. Ne smiju ni otežati ni olakšati.

Već su se opekli kad su prije nekih godinu dana šakom i kapom dijelili kredite kroz lagane misije.

0 0 hvala 0
11 godina
ihush kaže...

- nema više štrumfova? Sad opet banaju? To je vjerojatno bolje... ovak' je uvjek postojala nedoumica zveknut plavca il' ne.

Ima plavca, naravno, ovo je vjerojatno akumulacija team damage-a 

Sad ne znam da li me prijavio lik kojeg sam slučajno s arty-em krknuo, ili jedan unicum, čiju sam uzvišenost uvrijedio tako da sam se sudario s njim s tenkom, pa me pogodio, a ja naravno vratio. Ko bi znao. Nebitno 

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

WN8 je najbolji pokazatelj koliko je igrač dobar, ali također može biti totalno nebitan i totalno pogrešan...recimo kod par prijatelja, uključujući i mene taj WN8 ne znači baš ništa jer imamo klince od 4-5 godina koji eto voze tenk, možda čak i više nego mi i "nabijaju " nam taj WN8.. i onda procijenjivati vrijednost igrača samo po tome je totalno bezveze

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sa kojim topom igrate AMX 50 100? 90mm ili 100 mm?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

Sa kojim topom igrate AMX 50 100? 90mm ili 100 mm?

Tu nema dileme, 100mm all the way.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan

Kada smo već kod ruđičaste... I nije baš skroz gay boja:

http://www.adrianstomcat.co.uk/Military/PinkPanther02-03.jpg

Naime SAS ih je koristio u pustinjskim područjima.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra partija sa T-34-3... prema mom skromnom mišljenju podcijenjen tenk, ne mogu reći da je nešto posebno dobar (jer nije) ali sigurno ne tako loš kao što mu je reputacija... inače moj wn8 s njim je za sada 3000 a još nemam niti prvi skill

http://wotreplays.com/site/1915466#self

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice