World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.349.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Spiridon kaže...

Mislio sam da 88 (izvan tenka) dolazi samo u verziji "na dvije osovine"... Kao neka kamionska prikolica...

Ima i kraća verzija na jednoj osovini koja se prikopčala na halftrack pa su ju na taj način transportirali.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra update 9.8...baš da vidimo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

WoT igram samo zbog golda jer će mi trebati kad ujedine račun sa WoWS-om, a već sam umoran od skupljanja pobjeda.

Budući da je sutra patch, što znači novi XVM, obrisaće mi progres kojeg nisam htio resetovati od 1. maja.

64% WR, 2300 WN8, meni dosta :)

(90% toga je T-25 i KV-1)

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nadao sam se asu, ali ništa, morat ću više žganci jesti

EDIT:

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 0:03 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

1BIT kaže...

Ko bi rekao da ću sa jajetom bit prvi u timu sa šesticama, ovaj top 90mm DCA 30 je fenomenalan, samo presporo puni, sa nabijačem puni svakih 8.5 sec i samim time nemam pravo fulati jer do sljedećeg punjenja me mogu fino zgađat...

jao jao daj da pogadjam, cromwel nub se zaletio u tebe i skrsio se? koja njubara

inace je jaje opaki stroj, imao sam 10 kilova s njim na pokojnom zmajevom gnijezdu (dragon ridge ko se sjeca)

taj top je opasno OP na tiru 5, pitanje je samo kakva ti je posada i jel imas ramer i vent...

i nemoj se rugat "jajetu", cekaj dok probas t6 "štalu" a.k.a the barn, pa ces vidit sta je visoka kupola

Tek sad sam skužio poruku, ma cromwel-a sam se usrao, baš sam mislio sad će se lik igrat samnom, kružit oko mene, jer sporo okrećem kupolu, ono lik mi se fino zakelji za dupe i puf, meni skoro pa ništa, a on sebe uništio, inaće sad je jaje opako, fino sam iskoristio ove 5000xp-a što se djelilo, jaje ima sve osim zadnjeg radia, a može se i bez njega, posada je na 95% za sada bez skila, od equipment-a samo ramer imam (šta opće nije loše, s obzirom da imam samo 40 bitaka odigranih sa jajetom), na t6 štalu misliš ARL44 ?, to mi je želja, kad sam igrao sa KV-1S, nema šanse ga probit, čini mi se da mu je prednji kraj strašno tvrd, za sada imam 15 511 xp sa jajetom, fali mi još 18k do ARL-a

12 godina
World of Tanks

arl ni u snovima nije tvrd, busis ga sa t5 tenkovima kako hoćeš

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ARL44 kad nakosi prednju ploču, može odbiti dosta toga... Na njoj ima podosta i debljine dok su bokovi i stražnji kraj tanki.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Iako ARL je fin tenk za igrati.

Dobar gun (zapravo oba, ovisi sto vise zelis, bolji pen ili vise dmg-a), malo sakrivanja i to je to. 

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo oni nas malo zahebavaju, već vidim kako mi se prva jezgra zakucava na 100% u hd teksturama, na super kvalitetnim novim mapama sa predivnim krajolikom...

EDIT: što se tiće ARL-a, ja sam se borio face to face sa njim, pa nema šanse ga probit, prednja poloča je valjda debela ko beton nuklearke, onaj skroz donji dio je gotovo nemoguće pogodit između gusjenica, a bogme i kupola je fino odbijala svaku granatu koju sam poslao na njega, bočne djelove nisam imao prilike gađati kao ni zadnji kraj, pa ne znam kakvi su, ali prednji mi se čini full tvrdi, tako da mi se čini idealan za neke guste mape, tipa grad sa ulicama ili mapa su usjecima (Pearl River, Karelia, Lakeville, Abbey, Ruinberg...)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 13:30 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja bi baš volio isprobat te HD teksture al kako igram na niskim postavkama odabrao sam ovaj SD klijent :S

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa možeš isprobati hd teksture, piše da hd možeš bilo kada prebaciti na sd, pa ako će ti faliti fps-a, lako prebaciš na sd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ako ne uspijete ARL-a probit onda stvarno kvragu. Ne gadjajte ravno u kupolu i to je to. Svugdje drugdi probivate. Na kupoli imate onaj hatch, udarajte tamo ako bas morate.

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ako ne uspijete ARL-a probit onda stvarno kvragu. Ne gadjajte ravno u kupolu i to je to. Svugdje drugdi probivate. Na kupoli imate onaj hatch, udarajte tamo ako bas morate.

A ćuj kad igraš face to face, skrivate se obojica iza jedne stjene, na brzinu malo proviriš, pukneš i vratiš se, sretan si da ga opće pogodiš, tko će hatch gađat

BTW: evo sad baš čitam info o ovim sd/hd teksturama, ispada da hd teksture imaju punu podršku za 64 bitne winse, ajde barem nešto, valjda će i multi-core support jednog dana, pa makar i engine morali mjenjat...

17 godina
moderator
World of Tanks

Da li su te SD teksture ustvari ova standardni WoT klijent ko do sada a HD je ekstra, ili će SD ustvari smanjiti i ovaj instalirani klijent (malo vjerovatno)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Da li su te SD teksture ustvari ova standardni WoT klijent ko do sada a HD je ekstra, ili će SD ustvari smanjiti i ovaj instalirani klijent (malo vjerovatno)?

Ma taj HD je isto sto si imao do sada samo sto si do sada prilikom skidanja igre vukao sve teksture a sada ces ako izaberes sd teksture vuci samo low res teksture dok ce za hd ostati isto...Marketing ti je čudo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 14:06 (malina22).
17 godina
moderator
malina22 kaže...

Ma taj HD je isto sto si imao do sada samo sto si do sada prilikom skidanja igre vukao sve teksture a sada ces ako izaberes sd teksture vuci samo low res teksture dok ce za hd ostati isto...Marketing ti je čudo.

Znam to, ali nisu nigdje napisali da li već instalirani klijent (9.7) ima u sebi dio tog HD klijenta pa ako odaberem SD da mi automatski smanji zauzeće na disku ili je ovaj HD nešto što nije nikako bilo (još detaljnije teksture) pa će mi odabirom SD klijenta ustvari ostati kako je i bilo.

Ja bi radije da mi smanji instalaciju i izbaci dio tekstura kad ionako igram low/med.

17 godina
1BIT kaže...
tnakir kaže...

A ćuj kad igraš face to face, skrivate se obojica iza jedne stjene, na brzinu malo proviriš, pukneš i vratiš se, sretan si da ga opće pogodiš, tko će hatch gađat

BTW: evo sad baš čitam info o ovim sd/hd teksturama, ispada da hd teksture imaju punu podršku za 64 bitne winse, ajde barem nešto, valjda će i multi-core support jednog dana, pa makar i engine morali mjenjat...

ARL44 jako sporo nisani... Velika je vjerovatnost da ce te falit na brzake peeka... Naravno, ako nema stabilizator ni perkove...

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako stavim svu zensku posadu na tenk, onda su po defu 1. skill BIA (SIA)?

Bilo bi kul da mozes onda tenk u pink obojati :)

btw.. fora je ovaj platoon ingame.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
16 godina
plug-in kaže...

..

..

- maskirna pinky? Pokušali su slonovi, ali nisu dobro prošli...

- problem, bi bio u igrivosti, svi mačo gameri bi željeli penetrirati, dok bi kod prelaska blata i sl. galantno pomagali, popravljali gusjenice, itd.. Umjesto WoWa imali bi Simse.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesu li oni to personalne misije nešto pomiješali? A i vidim da sad mogu startat bilo koju osim 15...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jel došao ovaj domination mod, gdje ući u njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
milanji kaže...

Jel došao ovaj domination mod, gdje ući u njega?

Sutra dolazi

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li ikome poništena ijedna misija? Meni je za srednje tenkove poništena misija ugl. traži me da napravim 500dmg protivničkom tenku koji je moj tier ili veći od mene.

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Da odgovorim sam sebi i ostalima koje zanima.

SD klijent briše dosta toga sa diska. 9.7 je bio težak 17,4 GB; 9.8 je na 12,1 GB (5,3 GB manje) što je odlično i drago mi je zbog ovog njihovog poteza.

2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Cini mi se zanimljiv ovaj domination mod,bit ce zanimljivo to sto ces se moc respawn i izabrat drugi tenk

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

TD15 misija za T55A gotova,i usput najbolja partija u krmaci koju sam dosad imo :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
8 0 hvala 1
11 godina
Acex kaže...

Cini mi se zanimljiv ovaj domination mod,bit ce zanimljivo to sto ces se moc respawn i izabrat drugi tenk

Hmm sto bi rekli ameri da promislim na brzinu:

Dobra stvar bit če manje retardacije u chetu nakon što se zgine, pošto moš u sljedeći tenk, tj doma  ce mi se obitelji pogotovo materi manje stucat....

S druge strane bit će letanja po mapama ko muve bez glave, posto su troškovi plaćeni a i imaš više tenkova....

Napokon i s objektom pao m...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
World of Tanks

Konacno dobio trecu gun mark na Ob.907, tenk na kojem je najteze od svih dobiti treci mark (ne racunam Ob260 jer za njega je trenutno nemoguce dobiti 3marks, jer ih premalo ljudi ima pa je bug)

Za 907 mi je trebalo 5100+ avg dmg (ukljucujuci spotting) u zadnjih cca 100borbi

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Zrinski kaže...

Sutra update 9.8...baš da vidimo...

- in 9.8, the "Sisterhood of steel" perk was fixed, now it is really a 0 level perk  let the stronk programink be with you

DrNasty kaže...

WoT igram samo zbog golda jer će mi trebati kad ujedine račun sa WoWS-om, a već sam umoran od skupljanja pobjeda....

je je samo se ti nadaj, sjeti se kak je bilo u wowp-prvo su bili odvojeni acc-i, jer je bilo reach to the top natjecanje-ko ce prvi odresit kesu i milju free expa konvertirat pa kao da nakupljeni free expi iz wota ne "smetaju" natjecateljskom duhu, samo su bili goldi i premium dostupni

ovdje su izricito naglasili da ce i prem acc i oni dubloons ili piasters ili kaj vec bude biti neko vrijeme "odvojeni" od ostalih igri da bi igra "stajala samostalno", tj. da jos vise para izmuzu od ljudi kaj su se vec navukli na fish&ships

ja cu koristit opciju B- strpljivo cekanje dok sve ne bude djabe

evo upravo je u wowp-u zavrsilo nesto nalik osobnim misijama, kupio sam t6 prem za -50% i t5 za -75% golda-lajkujem

postujem model pay to win, i free to play, ali PAY TO TEST? ma hebite se i vi i serbov spejs program - NEDAM !

btw i ja samo uzmem winove za golde-i to u sitne sate, neam zivaca za ostalo

1BIT kaže...

Nadao sam se asu, ali ništa, morat ću više žganci jesti

nema asa jer je bila t5 borba, poznavajuci danasnje leet skillere koji stiscu 2 cim nalete na hevija, a jaje ide i u t7... netrebas jesti zgance nego plati pa imaj asa

p.s. ARL sa stock kupolom je stala, cak ga i oni tak zovu

tnakir kaže...

Iako ARL je fin tenk za igrati.

Dobar gun (zapravo oba, ovisi sto vise zelis, bolji pen ili vise dmg-a), malo sakrivanja i to je to. 

tako je, jedan od boljih t6 u igri, pogotovo jer taj top trpaju na sve premium osmice

ARL 44 Video Guide | Videos | World of Tanks

plug-in kaže...

Ako stavim svu zensku posadu na tenk, onda su po defu 1. skill BIA (SIA)?

btw.. fora je ovaj platoon ingame.

jedina opcija koju dobijes je drugi consumable osim med packa, tampom set

luka94 kaže...

TD15 misija za T55A gotova,i usput najbolja partija u krmaci koju sam dosad imo :D

ajde super, drago mi je da napredujes, cim rjesis sve molim te da mi ga giftas u PM-u da se ja nemoram zivcirat sa krumpirima, a vidim da ti super ide, daleko bolje nego meni

Intel&ATI kaže...

Konacno dobio trecu gun mark na Ob.907, tenk na kojem je najteze od svih dobiti treci mark...

ma kaj nisi slavkeca pital, to ti je 2-3 clicka u photo$hopu za njega

ah da zaboravio sam da oces bit vajolet stet pedder

p.s. e sad je dosta laprdanja, pojeo sam sve slatko, skinuo pat$ch, idem po golde

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
neaktivan
World of Tanks

jučer malo igral i ak ništ drugo malo su pojednostavili misije tj.olakšali.npr. za arty mislim da 13.misija, prije je bilo da moraš napraviti 30% štete,pobijediti i biti u platunu sa artiljerijom,sad su stavili 20% štete i ne moraš biti u platunu sa artiljerijom nego može bilo koji drugi tenk.ima ih još koje sam primjetil da su malo pojednostavili.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice