World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.329.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
World of Tanks

Nikad ne treba odustati, ja sam već krenuo na alt+f4 rage mode, ali reko možda je lik glupav.

Na kraju je ispalo odlično.

Imao je 48 sekundi, kolko mi reload traje...kaj reć.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

hvala na savjetima,napokon se pomaknul sa misijama.evo riješil i sa arty.još 4 ostale

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Jarvan kaže...

Nikad ne treba odustati, ja sam već krenuo na alt+f4 rage mode, ali reko možda je lik glupav.

Na kraju je ispalo odlično.

Imao je 48 sekundi, kolko mi reload traje...kaj reć.

Hahahah kakav idiot.

Toni
17 godina
World of Tanks

Ja sam došao do onih platoon misija ne MT i nekako ne vjerujem da ću ih napraviti u bliže vrijeme. Jedino ja igram od frendova WoT a i nisam baš dobar za traženje platoona u general kanalu. I naravno zapeo sam na LT na misiji gdje trebam spotati da team napravi 1000 dmg-a a da se mene ne spota.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolja stvar u ovj igri je kad se zaletis s lightom na arty, on se okrene prema tebi opuca i promasi. To je to, ti znas sta ce se desiti, on zna sta ce se desiti. Nekako mi bude zao jadnog arte, onako bespomocan, mozda procjedi pokoju pskovku kroz zube prije nego sto ga stigne neizbjezna sudbina unistenja i smrti...

1 0 hvala 0
16 godina
Mquany kaže...

Najbolja stvar u ovj igri je kad se zaletis s lightom na arty, on se okrene prema tebi opuca i promasi. To je to, ti znas sta ce se desiti, on zna sta ce se desiti. Nekako mi bude zao jadnog arte, onako bespomocan, mozda procjedi pokoju pskovku kroz zube prije nego sto ga stigne neizbjezna sudbina unistenja i smrti...

Ili, kao večeras, kad mi dođu dvojica iz UNICAe u lighotvima i sprašim ih obojicu u svom artiću.

16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ili kad ti mislis da cu ja promasiti i ja stvarno promasim, al kasno skontas da pucam iz t92, granata padne pored tebe i splesne te do garaze...e to je milina :D

16 godina
malina22 kaže...
Mquany kaže...

Ili kad ti mislis da cu ja promasiti i ja stvarno promasim, al kasno skontas da pucam iz t92, granata padne pored tebe i splesne te do garaze...e to je milina :D

Ma ne mora ni to, može past i na mapu na drugom serveru opet će splashat.

12 godina
protjeran
World of Tanks

Je mukotrpna SPG misija gdje moram uništit gusjenice na 2 tenka, koja prije popravka iste moraju ostali uništit.

Pa nemoguća, gora od one gdje moraš s mediumom nekog zapalit, siemke gore od igrinog RNG-a.

Nakon tek 30 bitaka stigao i Mastery.

Maus je bolji nego što sam očekivao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 11:20 (Jarvan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Viđao sam lemming vlakiće ali ovo.... Ovo je epic 

Čak i kad su nam expresno uletili u bazu sa druge strane i krenuli kepat, nitko se nije odlučio vratiti natrag. Oni su nastavili po svome  Talking about commitment 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
11 godina
neaktivan

Gold granate sa velikim radiusom i pucaj pored tenkova, uopce nije tako teska misija, samo sto moras tajming pazit kada ces pucati. Ima jedna fora, a to je da hitas pored scouta dok se oni gonjaju na startu, ako ga neubijes 100% ti ide jedan track kill .

12 godina
protjeran
Mquany kaže...

Gold granate sa velikim radiusom i pucaj pored tenkova, uopce nije tako teska misija, samo sto moras tajming pazit kada ces pucati. Ima jedna fora, a to je da hitas pored scouta dok se oni gonjaju na startu, ako ga neubijes 100% ti ide jedan track kill .

Ok je to, al je šema ta da saveznik ga mora uništit prije popravka gusjenice.

Misija nije teška za napravit ak imaš pametne suigrače...al ipak ovo je WoT ...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Vozam se ja danas malo u novoj igrački (E50M) kad odjednom naleti SirFoch...

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Puno ljudi me pita da im rijesim lt-15 misiju. Zbog toga sam napravio tutorial koji je dosta popularan za svu wot masu , za one koji ne znaju

I jucerasnji takticki spot

I btw uskoro stize review AMX 13 57 novog premium light tenka, cim istekne deadline otkrijem ga na youtubeu :) 

1 0 hvala 2
14 godina

Ma nema boga da ja to riješim... na rubu živaca sam sa ovom lt15 misijom

12 godina
protjeran
quickr kaže...

Meni uletila iz prve, ali LT11 mi je bila muka iz nekog razloga.

14 godina
Jarvan kaže...
quickr kaže...

Meni uletila iz prve, ali LT11 mi je bila muka iz nekog razloga.

Danas, cijeli dan, nisam vidio mi malinovku ni prohorovku... Cijeli je*eni dan! A o zadnjoj arty misiji neću ni pričati. Prvi po expu, prvi po dmgu a ne preživim.  Fali mi spg-15 with honors ili lt-15 with honors da se maknem više sa tog stuga.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav

nisam igrao vec dosta dugo, prvi put sam igrao cim je izasla pa sam odustao, pa kasnije opet.

da li mi se isplati vracati? da li se moze igrati normalno bez premium-a i do kojeg tier-a?

kako stoje danas TD i medium tank?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ja sam već par puta u 2-3 dana imao preko 4k spotted. Ali je problem što nisam riješio LT-11, već tjedan dana stojim na toj misiji i nikako riješiti.

wot: maxonuniversal
12 godina
protjeran
World of Tanks

Pa kaos, prodao S 51 i kupio SU napokon, oneshot svaki put bez obzira kolko HP im je ostalo.

Pa nikad neću riješit misiju. Pucam kraj njega i pogodim u njega svaki put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Gdje nam je nas dobri stari moderator DrNasty?

[-PXA-]DrNasty

Bas maloprije gledam povijest jednog bivseg klana i vidim gospodina moderatora tamo, pa Nasty dragi sta ces ti tamo? Opet ce se sve tamo raspast cim si ti dosao...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
17 godina
moderator
Tomo53nja kaže...

Gdje nam je nas dobri stari moderator DrNasty?

[-PXA-]DrNasty

Bas maloprije gledam povijest jednog bivseg klana i vidim gospodina moderatora tamo, pa Nasty dragi sta ces ti tamo? Opet ce se sve tamo raspast cim si ti dosao...

Haha, ja ušao da igram stronghold, kum isto tamo bio.

Nakon 5 dana od ulaska, naprave reorganizaciju i većina aktivnih pređe u PXA a ovdje ostalo 20 ljudi. Znači rspalo se kad sam došao :D

Al bar sam zaradio i izgrindao Bulldoga u t6 stronkholdu.

Nemam pojma šta ću, kuma prebacili (ovajonaj) u glavni a nija ga bilo i istekao mu invite.

Ako ima neki bolji klan al da ne uslovljava klanske (samo stronghold), javite. Slabo igram pa nisam izašao iz ovog, nije mi se dalo ulogirati.

14 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Eh, jos da znas kakva je politika PXA i kako redovito "preljevaju" iz supljeg u prazno nikad nebi otisao tamo ( vec su to radili prije i nije im pomoglo a i ja sam bio prije jedan od zamjenika u -PXA-) jer kakve su crtice prije bile to je bilo cudo jedno...

Baci oko na ovu listu pa pogledaj jel ima sto da ti se svida...  Inace u -0NE-, PILAD i u IN_S  se igra dosta SH posto se i vjezbaju a i manje su nabrijani za jaci cw pa pitaj...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/373578-lista-balkanskih-klanova-march-ozujak/

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 22:19 (Tomo53nja).
14 godina

NAPOKON!!!!!!!

Partija prije toga, 3500 spottinga na prohorovki. Htio sam se objesit... Stug u garaži, idemo dalje 

14 godina
World of Tanks

tesla i toxic su se spojili,a koliko sam čuo nakantali su pxa zadnjih par dana u cw-u...pa ti nije lose tamo otić,iako traze aktivnost u cw-u...neki moji jos iz hega su isto otisli iz pxa...jbg tesko je slozit klan

toxic je ostao klan za one lezernije (mozda udaraju stronghold?),ovi aktivniji otisli u teslu (cw!)

inace zadnjih 7 dana odigrao 100 borbi,72 pobjede,100% solo...kad bi se tako nastavilo! :)

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 23:17 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel zna ko koji će slijedeći top of tree biti?

Trebao bi Japanca X kupit da pričekam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hummer0 kaže...

Jel zna ko koji će slijedeći top of tree biti?

Trebao bi Japanca X kupit da pričekam?

Čini mi se da je par dana prije gašenja na FTR bilo da je idući Maus.

16 godina
World of Tanks

Danas gledam malog kako igra, prva partija u AMX 13 90 (taman ga istrazio) i na Malinovci 8400 ili 8700 (ne sjecam se tocno) spotted damage nabere:)

Najbolje od svega - ukempan kod njihove baze, svi tenkovi u njihovoj bazi i okolo svijetle k'o bozicno drvce i onda se nadje kretencina u Tigeru koji je skupa sa svojim platoon mateom poginuo unutar prvih 30sec i pinga po mapi na njegovoj poziciji i sere "AMX noob spot", "AMX idiot", "Report AMX 13 90 for bot", "AMX learn to scout" i sl.

Vidis AMX 13 90 kao najblizi tenk njihovoj bazi i ne mice se.

Vidis da svi tenkovi u njihovoj bazi i oko nje svijetle spotani.

Pa zar je fakat tako tesko zbrojiti dva i dva?

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Haha, ja ušao da igram stronghold, kum isto tamo bio.

Nakon 5 dana od ulaska, naprave reorganizaciju i većina aktivnih pređe u PXA a ovdje ostalo 20 ljudi. Znači rspalo se kad sam došao :D

Al bar sam zaradio i izgrindao Bulldoga u t6 stronkholdu.

Nemam pojma šta ću, kuma prebacili (ovajonaj) u glavni a nija ga bilo i istekao mu invite.

Ako ima neki bolji klan al da ne uslovljava klanske (samo stronghold), javite. Slabo igram pa nisam izašao iz ovog, nije mi se dalo ulogirati.

ja morao rusiti sistem...sad sam na osmici. nisam tenkove jos ni instalirao... otisli mi svi zapamceni passwordi na firefoxu... jedva na bug usao...jel na eu serveru ona akcija sa logiranjem ili je to samo za NA i RU? ako nije onda mogu i sutra instalirati :)

-BiH-slackspace
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Freeze mother***** - hands!

7 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice