World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.325.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ED63 kaže...
Mquany kaže...

Ovaj aufki panta je lud ko sturja, jos sam im stavio zenu za zapovjednika, nije joj lako opsluzivati 4 cjevi hehehehehe.

pun intended : koji si ti nub, niti citas niti gledas

cjela poanta zenske posade je imati ih skupa da im odma proradi SoS perk, a ne da ovak ti ispunjavas fantazije

kaj je iduce, muski commander i zenska posada jer je i to rajc?

nisi ih onda po meni trebo ni uzimat tj. regrutirat dok god ne rjesis sve zadnje misije i onda ljepo izaberes naciju za koju nemas premium tenk ili imas najmanje posada, i piknes ih sve u isti tenk sa 4 clana ak ne rjesavas jedan tip misije, ili svih 5 u jedan tenk, ili 3+2 npr bat i elc

al kaj ja znam o tome, imam samo 81 posadu u garazi i tablicu sa brojem posada po nacijama i granama i brojem prem tenkova da vidim unapred tocno di mi najvise fali i di ce ici zenske posade

i jos upisane buduce posade koje se dobiju od individualnih misija i invite friend programa

nemoj slusat mene

Idi skoci sa zgrade ako mislis da sam ozbiljan.

Cure su ionako namijenjene za njemacke lightove samo sto ostatak misija nije gotov, ovako sam dobio six bez kojeg je nemoguce igrati scouta...

15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Cure su ionako namijenjene za njemacke lightove samo sto ostatak misija nije gotov, ovako sam dobio six bez kojeg je nemoguce igrati scouta...

Za njemačke lightove isključivo? NE! 

Za bilo što u igri općenito? DA!

A za ovo što imaš 6th sense to se slažem 100%, ali inače se ta ženska ekipa stavlja na bilo šta jer imaš taj special perk koji ne troši skill/perk slot pa onda imaš 2 skilla/perka svakako.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 23:13 (Krešo91).
15 godina
St0ka kaže...
ED63 kaže...
Mquany kaže...

Ovaj aufki panta je lud ko sturja, jos sam im stavio zenu za zapovjednika, nije joj lako opsluzivati 4 cjevi hehehehehe.

pun intended : koji si ti nub, niti citas niti gledas

cjela poanta zenske posade je imati ih skupa da im odma proradi SoS perk, a ne da ovak ti ispunjavas fantazije

kaj je iduce, muski commander i zenska posada jer je i to rajc?

nisi ih onda po meni trebo ni uzimat tj. regrutirat dok god ne rjesis sve zadnje misije i onda ljepo izaberes naciju za koju nemas premium tenk ili imas najmanje posada, i piknes ih sve u isti tenk sa 4 clana ak ne rjesavas jedan tip misije, ili svih 5 u jedan tenk, ili 3+2 npr bat i elc

al kaj ja znam o tome, imam samo 81 posadu u garazi i tablicu sa brojem posada po nacijama i granama i brojem prem tenkova da vidim unapred tocno di mi najvise fali i di ce ici zenske posade

i jos upisane buduce posade koje se dobiju od individualnih misija i invite friend programa

nemoj slusat mene

A jbg jedini problem je ako imaju sve PMS u isto vrijeme onda ne možeš pobjediti da se J***š.

17 godina
World of Tanks

Otisao SandMan u Litvaniju za 230$ 

KOntao pokusat i Vicka prodat ali ipak je to moj trud pa neka stoji ioako narednih 6 mjeseci necu nikako moci igrati 

0 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

poslusao sam tvoj savjet, iako znam da sam o indikacijama i nuspojavama trebao upitati forumskog lijecnika ili ljekarnika , posebno zato jer sam na otoku di su sve "zgrade" vecinom dvokatnice, i sada strasno puse bura

1)prvi put sam pao na auto u prolazu i culo se samo "we just dinged them"

2)drugi put me bura otpuhala nazad na zgradu

3)treci put sam zapeo za oluk i ostao visit naglavacke neko vrijeme

4)cetvrti put sam se izgubio padajuci dole

5)peti put sam dozivio pad na stol™©® ( crash to desktop )

odustao sam jer uopce nije pomoglo

ali hvala na savjetu

Dr. Vicko kaže...

Otisao SandMan u Litvaniju za 230$ 

KOntao pokusat i Vicka prodat ali ipak je to moj trud pa neka stoji ioako narednih 6 mjeseci necu nikako moci igrati 

jesi napisao posvetu novom vlasniku "srci pesak" kad su sjele pare?

ali sigurno cemo o tome citat u novinama: "zbog fakulteta zanemario WoT, cura mu uzela gejmerski laptop nazad i dala mu nogu"

ajde sretno ti bilo nemoj odma pare

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
luka94 kaže...

KV5,made from the hardest material known to mankind,stalinium....

Bojim se da je T32 nesto tvrdji... Materijal se zove WeBringYouDemocratium

Na zalost, granate nisu od istog materijala pa je malo teze probit IX i X, ali bar sam se nadingao ko lud :)

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 15:19 (tnakir).
17 godina
ED63 kaže...

jesi napisao posvetu novom vlasniku "srci pesak" kad su sjele pare?

ali sigurno cemo o tome citat u novinama: "zbog fakulteta zanemario WoT, cura mu uzela gejmerski laptop nazad i dala mu nogu"

ajde sretno ti bilo nemoj odma pare

Pare jos nisu sjelle jbg, moram cekati jos dva dana ali doci ce sto je najvaznije 

A na sta drugo da potrosim pare osim na zene i 

14 godina
World of Tanks

evo jedan tutorial za početnike za Generalse:

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 16:41 (Zvonzi).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolji replay tjedna broj #7

Ako imate dobru bitku saljite :D

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

''kazna'' champion, jesu to balkanci?

RAMPAGE

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
luka94 kaže...

KV5,made from the hardest material known to mankind,stalinium....

Bojim se da je T32 nesto tvrdji... Materijal se zove WeBringYouDemocratium

Na zalost, granate nisu od istog materijala pa je malo teze probit IX i X, ali bar sam se nadingao ko lud :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Sam protiv 9, Heartbreak balkan #4

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je vama tenk najbolji za gridanje credita, a da nije premium? Skupio sam exp za T-62A, sada samo još moram skupiti 6.1M credita

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Koji je vama tenk najbolji za gridanje credita, a da nije premium? Skupio sam exp za T-62A, sada samo još moram skupiti 6.1M credita

To bi trebali bit uglavnom t5, dobra zarada i niski tier pa mos lako bit carry. Sjecam se da sam dobro zaradjiva i pritom se dobro zabavljao u su-85, stug,sherman i bdr. 

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 8:59 (fanaticni gejmer).
16 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
MaxonUniversal kaže...

To bi trebali bit uglavnom t5, dobra zarada i niski tier pa mos lako bit carry. Sjecam se da sam dobro zaradjiva i pritom se dobro zabavljao u su-85, stug,sherman i bdr. 

Uz gore navedene probaj KV-1....

11 godina
neaktivan

po meni za grindanje credita najbolje KV, kv-1s , elc amx

RAMPAGE
15 godina
neaktivan
World of Tanks

TD tier 5 za kredite zaboravi jer ne mogu više samostalno odlučivat partije, ćoravi ko kokoši i agilnost im pala.

moj nadraži su-85 je uništen totalno, stugovi ko da im je top postao manje probojan, ostali kako se RG smiluje al loše.

najbolje zarade od zadnjeg patcha mi ima sherman III, tenk je OP do bola, samo derp gore HE i peglaj, view range izvrstan, oklop dosta ovisi o RG ali solidan.

sljedeći za lupanje kredita je M4 jer ima najbolji view range i uloga pasivnog scouta u kombinaciji sa derp topom nosi dug život i mogućnost odluke partija kad su drugi izmoreni.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

meni je najjakši non prem. money maker cromwell  

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam ni skuzio da sam dobio zvijezdu,strasan tenk

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 12:47 (markulj).

1 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...
luka94 kaže...

KV5...stalinium....

... T32 ....Democratium

a kupola je od Dingiuma

Dr. Vicko kaže...
 A na sta drugo da potrosim pare osim na zene i 

pa recimo na neki komad alata

ali za struku naravno, jedan onak kul stronk SSD sa stronk programinkanim kontrolerom

kad ponovno zaigras da se mape brze ucitavaju

MaxonUniversal kaže...

iako imam pune sake premium tenkova, moram glasat za jgd pantu 1 (ovde ide pink panter smajli kojeg nema)

tenk naprosto stanca kredite, ak imas prem scc picis sa 10.5 topom, ak nemas onda dugi 8.8 zbog jeftinijih granata i peglaj

6th sense i binos ti treba i to je to

drugi izbor bi mi bio t20 koji je strava tenk po svemu

treci bi bio neki od derpinatora: kv-2, pzr4 derp, m4 derp

cetvrti-probaj na nekom eventu si zgrajndat neki prem, malo je tesko al se isplati (azija ima event, ak se SAMO ULOGIRAS 60 dana svaki dan dobije se su-100 zasto (Y) )

quickr kaže...

meni je najjakši non prem. money maker cromwell  

cromi je brz i sa a-43 je u biti scout sa medium MM-om

jedini problem je da igra nije ko nekad kad si spoto, tvoji su busili sve redom-moras prvo gledat na koju stranu ide vlakich lemingza

nekakav generalni set pravila za money makera je:

-da ti se svidja gejmplej tog tenka i da si razmjerno dobar u tome-ako ti nisu zabavni onda su ti tlaka pa ti se nece dat vozit ih

-pozeljno je da je tenk u necemu OP-bilo camo, brzina, hendlanje topa, pen, oklop , itd i da netreba puno prem ammo pucat

-dobra posada puno znaci, najvaznije je imat 6th

-isto tako je bitno da ne bacas kredite u vjetar za sitnice-kupuj consumablese i equipment obavezno na popustima jer je to najveci trosak

-dobro bi bilo da si spimpas 2-3 tenka za skupljanje kredita jer to nikad ne zastarijeva, a uvijek ti trebaju, i ne prodajes ih

-gledaj da ti se mani mejkeri parti brejkeri poklapaju sa glavnim linijama koje grajndas da vjezbas i gejmplej i razvijas dobre posade

idem sad pit kavu da ne postam kobase, pa cu posle nabacit par tonkova za prijedlog

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledam danas na igri, svi se žale kako gube, he he he....ja danas imao 25/29..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jesu oni to imali kakvu rasprodaju Pz. II J ovih dana. Danas sam naletio na 5 komada igrajući, pa to je masakr što taj tenk napravi protivnicima.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

stronk programing, ver gud fizyx

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

stronk programing, ver gud fizyx

Ne to je ruska super lagana kupola od staliniuma, laksa od zraka.

11 godina
World of Tanks

Ovaj camo na t 95 je op ili je neko expert u prijevođenju.... Uglavnom da ću tu završit misiju da srušim 2 tenka a da me oni ne vide se nebi ni nado a kamoli da me ne vide na 10 m dok pucam na njih,  Working as intended reko bi SERB  ......

A i predivan je osijećaj napokon imat oklopa i trolat is 7 vrijedilo je prezivit t28 t95 very  

klick

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Lud sam k'o šlapa. 3400 spotting dmg upravo na malinovki. Već mjesec dana, od kad su došle ove personalne misije, nemogu natući 4k. Ili loša mapa, a dobra ekipa, ili loša ekipa a dobra mapa. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
World of Tanks

Ja sam bio na 5k misiji i ono casual sam pokušavao obaviti kao i sve misije. Obožavam light tenkove i imam 11 t6+ light tenkova. Desetak puta samo imao preko 4,5k ali nikako dobit 5. U medium tenkovima nije problem...Nedavno stavio replay i na bolesnih 10k u BC. I neki dan se zainatim i stavim si binose na RU i ajmo nakon jedno 3 sata igre 3 puta preko 4k i opet ništa od misije. I onda mi frend nakon malo igranja u platoonu veli ajd idemo ti riješit misiju i uzme arty i u prvoj partiji 5,9k :D Probaj možda uspije.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

heartbroken naravno trebalo mi je 4 k dmga za td misiju.

http://wotreplays.com/site/1693068#self

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 16:37 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

LOL,ove misije više ništ ne kužim.napokon završil misiju di sam trebal zapaliti tier više od sebe u mediumu,samo mi još nije jasno kak,niti sam videl da se je zapalil pa odmah ugasil  niti imam pod oštečenje modula da sam mu oštetil fuel tank ili engine.znam samo da je lik mene zapalil,a ne ja njega

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 17:01 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jura kaže...

LOL,ove misije više ništ ne kužim.napokon završil misiju di sam trebal zapaliti tier više od sebe u mediumu,samo mi još nije jasno kak,niti sam videl da se je zapalil pa odmah ugasil  niti imam pod oštečenje modula da sam mu oštetil fuel tank ili engine.znam samo da je lik mene zapalil,a ne ja njega

A ništa ti se onda obrati supportu da ti maknu tu misiju kao riješenu pa ponovo je napravi, za svaki slučaj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice