World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemoj me krivo shvatit al mislim da ti tu nema dežurnog skauta koji traži klanove za igraće kojima se to neda..

Znaš što bi htio, znaš što očekuješ od klana idi na wot.eu i potraži si sam.

Gotovo svaki klan ti u opisu ima sve što te zanima ili imaju link ssvoje stranice ili foruma pa si daj malo truda...

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam ali neda mi se pretrazivat sto klanova, a u svima banane 45% wr, pitao sam samo dali neko zna! Nemoras se ljutit odmah

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ni govora o ljutnji, samo ti kažem da tu vjerojatno ne budeš dobio popis klanova koji su za tebe

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobro, nema veze, nasao sam neki britanski, govorim engleski odlicno, wn8 treba biti 1000+. Dosad sam bio u hrvatskom klanu ( CROneri), i tamo su vecinom losi igraci, a ovi average nece platoonat!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto vidiš da si možeš naći, sretno ti bilo..

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer sam gubio nemoguce runde.. ostanem sam na 4 sa jgtigerom.. skinem 3 i zadnji lik sa m103 iskoci jolo iza kamena i pogodi i ammorack (ja na 1000hp) on na 100.. 

gubimo 10 -2 i sjednem im sa cromwellom u bazu.. naravno moja dva tarda odu mimo i izginu..  10 sec prije kraja resetiraju.. {#}

spamam chat come cap ali koda zidu govorim.. {#}

da nepricam o rundama 60+(chance to win)  koje se debelo gubile. izgubili smo i jednu 75% 

nije mi zao kad svi u timu failaju skupa samnom pa igubis.. ali kad imas sansu dobit pa likovi neukze kaj treba onda mi bude zao u pm.. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 8:29 (=xfact=).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Zato ja igram bez tih XVM modova, nit ne znam tko ima kakav eff, niti win-lose chance....

ovako je igra zanimljivija jer se ne živciram odmah u startu

5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Danas cu zavrsiti Promotions Incomming prvi puta (nisam mogao ranije jer sam bio na GO).

Koliko sam skuzio po netu ako je tenk u kojem se misija odradi Elitan i ukljucen Accelerated Crew Training onaj member koji je planiran za dupli XP ce dobiti 150k XP, a svi ostali po 75k XP.

No isto tako ako se u tanku nalazi crew krivog tipa (npr. medium member u premium HT tanku) ti memberi dobije opak penalty i ne dobiju full XP.

Ono sto mene zanima i bilo bi lijepo ako netko zna odgovor - da li se dobije penalty ako je posada istog tip u Premium tanku ili ne.

Naime, taj bonus zelim iskoristiti na posadi koju koristim WT auf PZ 4. No taj tank mi nije elitan i ne mogu koristiti accelerated crew training.

No istu posadu mogu ubaciti u JT 8.8 (premuim) na kojem je taj crew training ukljucen tim vise jer je crew setup identican (6 clanova sa 2 loadera) i eventualno tako na jednom memberu dobiti 150k.

Da li mozda netko zna da li bi se u tom slucaju primjenio neki penalty na tih 75k od misije jer eto posada nije trenirana za taj tank ili ce s obzirom da je isti tip tanka i da je premium (ne treba retraining i dobija 100% skill) posada dobiti full 75k XP od misije?

I da li ce zaista taj jedan member dobiti dupli bonus zbog accelerated crew training?

Ili da idem na sigurno, pa odradim misiju u WT pz4 za svaki slucaj? :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nećeš dobiti penalty. Kako ne dobiješ penalty kada WT PzIV posadu staviš u JgTg 8.8 u normalnoj bitci, tako nećeš ni sa misijom. I da, ako ima accelerated crew training, jedan član posade dobije dupli XP.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Subota 23.8. 17h, Balkans 7on7 kup -> http://www.esl.eu/balkans/wot/news/246919/

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

4 pobjeda od 14 partija.  {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 12:54 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

bi li bila losa ideja staviti posadi drugi skill svima repair na jgtigera? ili da lupim svima camo?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
=xfact= kaže...

bi li bila losa ideja staviti posadi drugi skill svima repair na jgtigera? ili da lupim svima camo?

Budući da sam JgTiger nema skoro nikakav camo rating, camo skill ti neće pomoći. Bolja opcija bi bila repair.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
moderator
World of Tanks

Šta staviti kao treći skill na Centuriona?

Imam 6th sense, smooth ride, snapshot i safe stowage kao prve, a onda repairs svima kao drugi. Mislim da sam najbitnije već izabrao.

Sad se pitam šta da dalje stavim? Obično na mediumima furam camo, ali Centurion je ko štala pa baš i nema neke koristi. Ne znam dal da stavim BiA pa nek se puni. Koristan bi bio clutch braking driveru, al onda moram ostalima nešto bezveze izabrati jer bia nema smisla, pa sad ni sam ne znam.

Imam optiku pa mi nije prioritet da stavljam posadi skillove za povećanje view rangea, radije bi nešto što ne mogu opremom nadoknaditi (furam rammer, vstab i optics).

0 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

Šta staviti kao treći skill na Centuriona?

Imam 6th sense, smooth ride, snapshot i safe stowage kao prve, a onda repairs svima kao drugi. Mislim da sam najbitnije već izabrao.

Sad se pitam šta da dalje stavim? Obično na mediumima furam camo, ali Centurion je ko štala pa baš i nema neke koristi. Ne znam dal da stavim BiA pa nek se puni. Koristan bi bio clutch braking driveru, al onda moram ostalima nešto bezveze izabrati jer bia nema smisla, pa sad ni sam ne znam.

Imam optiku pa mi nije prioritet da stavljam posadi skillove za povećanje view rangea, radije bi nešto što ne mogu opremom nadoknaditi (furam rammer, vstab i optics).

Ja bi osobno retrainao cijelu posadu. Prvi skill svima BiA, commanderu drugi 6th sense, treći repairs. Ostalima drugi repairs, a treći ovo što imaš sad, pa nek se puni. Eventualno razmotrit taj safe stowage kao drugi skill...ne znam koliko se Cent često ammoracka...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Ja bi osobno retrainao cijelu posadu. Prvi skill svima BiA, commanderu drugi 6th sense, treći repairs. Ostalima drugi repairs, a treći ovo što imaš sad, pa nek se puni. Eventualno razmotrit taj safe stowage kao drugi skill...ne znam koliko se Cent često ammoracka...

Bez 6th sensea je robija, kao i bez safe stowage-a jer je cent kompletan jedan veliki ammo rack, imao sam noći da me 2 puta ammo rackaju i ode sav health, sad samo fasujem spor reload, nekad više puta u partiji i nema šanse da igram bez toga.

BiA mi i nema neke velike razlike, pa sam mislio ostaviti da se pune jer realno mogu očekivati da treći bude pun (zato perk), a četvrtom ću staviti neki skill pa jbat ga.

16 godina
DrNasty kaže...
DamageHigh kaže...

Bez 6th sensea je robija, kao i bez safe stowage-a jer je cent kompletan jedan veliki ammo rack, imao sam noći da me 2 puta ammo rackaju i ode sav health, sad samo fasujem spor reload, nekad više puta u partiji i nema šanse da igram bez toga.

BiA mi i nema neke velike razlike, pa sam mislio ostaviti da se pune jer realno mogu očekivati da treći bude pun (zato perk), a četvrtom ću staviti neki skill pa jbat ga.

Onda pričekaj da ti se treći slot "napuni" toliko da kad pretreniraš, prvi i drugi su na 100%. Dok čekaš, stavi neke skillove na to mjesto. Nakon toga samo pretreniraš prvi BiA, drugi 6th sense/safe stowage/repairs, a treći repairs na ovima koji nemaju, a ovi koji imaju neki skill po želji. Bezveze ti je staviti perk koji nije aktivan, kada možeš to iskoristi. A kada imaš 3 skilla, po meni je BiA must have...to je još jedna ventilacija, a svi volimo ventilaciju...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
World of Tanks

Fali mi jedna pobjeda za onu misiju 75k expa za posadu. Ne znam da li da sačekam vikend, možda bude x2 exp za posadu pa mi dodijele 75k x2, je mislim da su prelijeni da to isključuju {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Fali mi jedna pobjeda za onu misiju 75k expa za posadu. Ne znam da li da sačekam vikend, možda bude x2 exp za posadu pa mi dodijele 75k x2, je mislim da su prelijeni da to isključuju {#}

i tata bi sine :D

al mislim da ipak ne...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje skillove na awful panther?

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sta je ovo?

Maximum time in queue for battle has expired. Select another vehicle or try again later.

hmm... mislim da je wg u problemima...

ekipa se zali sve u 17, mene izbacilo u pol partije, a ekipa kaze da ih seta iz jedne u drugu mapu LOL...

0 0 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

Camo je losa ideja.

Ja trenutno kada vozim JT 8.8 (isti camo kao i JT Tier9) za grindanje credita unutra ubacim WT pz4 posadu da usput i nju trainam.

Posada ima 100% camo na svim clanovima, tank je obojan (7 dana paint) i Sixth Sense se pali non-stop. Tank jednostavno ima prelos camo rating.

Tako da je puno bolje staviti nesto drugo, repair je sasvim dobra ideja.

Posto se JT 8.8 (a onda vjerovatno i "normalni" JT) zapali cim netko pogodi LFP (a koliko god ga skirivao svejedno ces tu i tamo dobijati hitove u njega) osobno mislim da je jako dobra ideja imati Preventive Maintenance na tom tanku (driver) i equipan Automatic Fire Extinguisher. Ja ga nemam na JT 8.8 jer koristim Ferdinand/WT PZ4 posade u njima, a oni se bas ne zapale cesto, ali cim Ferdinanda upgradeam na JT Tier 9 odmah ide i na driveru retrain da uzmem Preventive Maintenance i sprijecim pozare.

Na Tigeru 2 imam Preventive Maintenance i Automatic Fire Estinguisher (imao ih i na Tigeru H) i fakat se ne sjecam kada mi se zadnji puta tank zapalio.

A Tigeri su poznati da se lako zapale zbog transmisije smjestene naprijed.

15 godina
World of Tanks
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 18:05 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Da li to treba skupit u jednom danu tih 60x Crew is Crucial jer piše "Results are reset daily at 06:00"?

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 17:58 (Hyperion).
15 godina
u jednom danu možeš samo 6 komada
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
Hyperion kaže...
DrNasty kaže...

Da li to treba skupit u jednom danu tih 60x Crew is Crucial jer piše "Results are reset daily at 06:00"?

6 po danu maximum sto znaci treba ti 10 dana da zavrsis misiju.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

molim vlasnike ili bivse vl. tenka KV 3 da mi pomognu u odabiru topa-neznam sta uzet

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markulj kaže...

molim vlasnike ili bivse vl. tenka KV 3 da mi pomognu u odabiru topa-neznam sta uzet

122mm zadnji. Mozes i 107 ako ti vise odgovara.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice