Hrvatski kupovi: 14.8. 22h - 2on2 Tier IV kup, 16.8. 15h - 3on3 Tier VIII kup
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam isto jučer žešće popušio, za početak 9 poraza za redom s različitim tenkovima, pa onda victory pa opet 3 poraza itd., uglavnom pao mi teško stečeni winrate za ~0.012, ali ima nekih kojima je i gore nego meni pa se nemam baš razloga žalit.
Meni već par dana tako i gore. 3 izgubim jednu dobijem. Ili jednu dobijem, jednu izgubim, nikako ne mogu dobiti neki niz.
Vidio sam na FTR da bi ovaj vikend trebao biti 15% popusta na JT 8.8, pa si ga vjerovatno i ja upiknem za farmanje kredita.
A kako imam WT pz4 i Ferdinanda koji oba imaju identican crew setup (6 man crew sa 2 loadera) jos ce usput biti i odlican za treniranje njihovih posada :)
Necu niti morati imati posebnu posadu za JT 8.8, samo obacim jednu od ove dvije :)
Mislim da ću ga i ja uzeti. Jagdtiger mi je predobar TD, daleko najbolji u svojoj grani, pa će 8,8 biti dobar za grindanje kredita. Razmišljao sam o t-34-3, ali 122mm top sa dugim reloadom mi nije baš nešto. Type59 je puno bolji, barem mislim, nemam ga.
ventilacija, gun laying drive, optika
danas odigrao cetiri borbe sa batchatom, 4/4 win, 5500avg dmg, samo mi se on igra u zadnje vrijeme
You sir are an unicum bastard
Pozz svima... Što predlažete od modula za onog amerčkog TD-a E3? A možete odmah napisati i za E4, jer mi i za ovog drugog nedostaje samo 50k exp i nešto love. Hvala
Pozz svima... Što predlažete od modula za onog amerčkog TD-a E3? A možete odmah napisati i za E4, jer mi i za ovog drugog nedostaje samo 50k exp i nešto love. Hvala
Ja sam na E4 stavio Rammer,Vent,EGLD isto bi stavio i na E3 da ga imam...
nabijač, mehanizam, ventilaciju.
što od opreme da stavim na amx 13 90?
ventilacija, gun laying drive, optika
danas odigrao cetiri borbe sa batchatom, 4/4 win, 5500avg dmg, samo mi se on igra u zadnje vrijeme
tnx, a koje vještine da razvijam? sad mi je skoro gotova prva braca po oruzju pa sto dalje?
Apparently, one of the WoWp developers left the Persha studio in Kiev. I asked around and from what I could gather, Wargaming (despite constant claims of the opposite) pretty much stopped considering WoWp as a successful/perspective project (to put it mildly). AAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH igra je ionako žešče smeče....
- new visibility (viewrange) system is being worked on
- Stalingrad map will be “really nice”, won’t come in 9.3
- Stalingrad will come earlier than within half a year
- WG thinks that the most active Stronghold mode will be the tier 6 battles
- air raid will come in WoT (SS: Stronghold consumable)
- apparently, thinking of having a PvE mode with a “boss” in Maus for example that would require some player skill would be “serious AI overestimation”
- according to player feedback, Kharkov is the most popular map in World of Tanks
Izgleda zanimljivo.
Ona ''garaža'' odnosno luka izgleda odlično.
Ja volim te ogromne hrpe metala, jedva čekam da vidim na što će ličiti kad izađe. Vjerovatno neću moći igrati, hrpa efekata na brodovima i vodi će biti previše za moj comp, osim ako ne dobijem euro jack pot pa kupim nešto bolje :D
FPS ispod 30
Wot sam krenuo igrati na high i s vremenom stavio na minimum da bi održao fps, a sa efektima mora, brodovima i wargamingom to će biti slideshow....
1. slika je prije nekoliko patcheva i fps mi je bio 40-60
2. slika je danas i fps je 30-35 (windstorm je 27-30), kad stavim na standardno one ja fps 60 ali u grmlju padne na 20...
EDIT: ako nista novi komp dolazi kroz tjedan dana(bilo je i vrijeme)
2. slika je danas i fps je 30-35 (windstorm je 27-30), kad stavim na standardno one ja fps 60 ali u grmlju padne na 20...
Pa snizi 3D render resolution
Pa snizi 3D render resolution
jesam ali me bole oci, doslovno.
probaj wot tweaker plus 9.2. možeš eliminirat neke nepotrebne stvari.
meni je pomogao (top shop citat)
Nisam igrao nekih 3-4 mjeseca pa me zanima ima li kakvih promjena u igri, mislim nabolje, da znam hoću li pauzirati do Božića.
Nisam igrao nekih 3-4 mjeseca pa me zanima ima li kakvih promjena u igri, mislim nabolje, da znam hoću li pauzirati do Božića.
Ne
Ne
Hvala, znači i dalje f......u...... WG. Vidimo se za par mjeseci.
Odlično, ak oćeš nešt osvojiti, gledaj ovu glupost cijeli dan i broji neke tenkiće koji će se možda pojaviti.
Zašto, al zašto uvijek sve morate zakomplicirati.
Ovo izgleda vrlo dobro, samo ne znam kako će gameplay funkcionirati, da li će se morati gađati weakspoti da bi se brod probio ili će se svi moći probit (s obzirom da će svi imat ogromne brodske topove koji sve živo probijaju) pa će se ići na HP i preciznost gađanja.
Vidim na jednoj slici da je udaljenost između brodova 13,6km, to znači da će na toj udaljenosti shellovi padat s velike visine i moguće je tako pogodit sredinu broda zaobilazeći bokove, pa tako shellovi prodiru kroz palube ko kroz sir i rade ogromnu štetu jer tamo praktički nema oklopa. Isto kao u wot-u s artiljerijom.
Da li će kao u npr. Battlestations pacific biti uključeni i efekti štete na mjestima gdje je brod pogođen, pa čak i cijeli dijelovi broda odlomljeni/savijeni?
Popravljanje motora, gašenje požara, krpanje rupa i ispumpavanje vode itd. će sigurno kao i u WoT-u implementirat.
Igrat ću je kakva god bude, prvo najjači i najpoznatiji battleship Yamato sa 18.1" topovima kupujem, pa onda američku Iowu ili onu eksperimentalnu Montanu koja nije nikad napravljena :)
FPS ispod 30
Wot sam krenuo igrati na high i s vremenom stavio na minimum da bi održao fps, a sa efektima mora, brodovima i wargamingom to će biti slideshow....
Za wot je najvažniji procesor, ako hoćeš visok fps nema druge do kupovine core i5/i7 procesora i clockanja na 4+GHz zbog puno boljih single thread performansi.
Sa GTX570 vrtim na mixed postavkama na 1920x1200 rezoluciji na 60-110fps-a, nikad nema zastajkivanja ni ogromnih padova fps-a da utječe na gameplay, mene grafička koči za bolje grafičke efekte, mislim može i tada vrtit, ali ne dovoljno dobro cca. 15-40fps-a, a to mi nije dosta.
Za grafičku staru 3.7 godina, odlično.
WoWs Carriers are artillery.
Obožavam. Najdraža klasa.
Na facebook stranici WoT-a imaju 2 kviza: Tank Peek a Boo i Patrol Duty Blitz
https://www.facebook.com/WorldOfTanks/app_393436617352698
Ovo su navodni odgovori (cp sa chatta):
"Karl = 8 Location of T34 = F0 , go to face WOR , like and take quiz. prizes are automatically added to the WOT account you provide."
"CORRECT ANSWER IS 8 KARL !!!! AND YES T34 IS F0 FOR *** SICK!!!! TYPE 59 IS F9 I THINK I MARKED THAT ONE I HOPE I HELPED FOR SOMEBODY"
Ispod odgovora se može upisat nick accounta i odabrati server na kojem igrate.
Da, samo što ti je T34 za WoT:Blitz. Inače dobio 300 golda, od typea ništa.
Ja nisam ništ dobio, ili se treba čekat XD
@ Dr.Nasty: večeras malo ranije platoon?
Razer opet daje kodove, sad ne znam je li ovo novo ili je ono staro? Ima li neko da je dobio? Ja vidim samo crno, tako mi je bilo i prošli put pa mi je frend sa svog compa poslao, nemam pojma što je tako.
http://www.razerzone.com/world-of-tanks-gamescom
Ako neko redeema, nek javi.
BONUS123-456RZER
da, meni isto crno polje
"The number of codes are limited" , jbga valjda su svi u prvih 5 minuta maznuli, gledam komentare na fejsu i niko ne kaze da je dobio. Varaju nas
Mogu s nekim platoon? Imam jagdtigera, is-8, cometa, cromwella, 49.25 wr, pm me u wotu - JustPlayGames