World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

p.s. ispričavam se na velikoj vertikali 

Sljedeći put ih jednostavno poslaži horizontalno, tj. nemoj koristiti opciju "Ubaci mjesto za sliku..".

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Pitanjce.. kad oni misle popraviti taj je*eni problem s pingom!? od kad su preselili servere u drugu državu sve je otišlo u 3PM. 45ms ping i crvena točkica non stop... ili imam 70fpsa i 160ms ping...

Serveri nisu preseljeni. Jedinica je i dalje negdje u Bavarskoj,a dvojka u Amsterdamu...

13 godina
neaktivan
guinness kaže...
Ziga kaže...

Pitanjce.. kad oni misle popraviti taj je*eni problem s pingom!? od kad su preselili servere u drugu državu sve je otišlo u 3PM. 45ms ping i crvena točkica non stop... ili imam 70fpsa i 160ms ping...

Serveri nisu preseljeni. Jedinica je i dalje negdje u Bavarskoj,a dvojka u Amsterdamu...

kaj nije da su tijekom zime prebacili oba u amsterdam

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
neaktivan

ovaj circon nije normalan. ima 36-osatni wot maraton {#}. meni to zvuči ko jednosmjerna karta za vrapče

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnjih par dana mi se nešto čudno događa sa WoT-om, znači zatvorim igru, kliknem X, zatvori se prozor i sve, ali čujem zvuk iz garaže kao da je igra otvorena. Onda odem u Task Manager i vidim da je tamo igra otvorena i koristi oko 500mb RAM-a. Jednom sam namjerno ostavio malo dulje da stoji u Tasku da vidim hože se zaustavit sama, ali 10min i ništa.

Jel se dogodilo još nekom tako nešta?

Toni
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
moderator
rapture686 kaže...

Zadnjih par dana mi se nešto čudno događa sa WoT-om, znači zatvorim igru, kliknem X, zatvori se prozor i sve, ali čujem zvuk iz garaže kao da je igra otvorena.

Meni, sinoć se usporila igra i ja uradim Alt+f4 pa nakon toga pola minute još tambura muzika u windowsima (iz partije sam ugasio nakon što su me uništili). Sve dok nisam killao proces u task manageru, nije stalo.

12 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Zadnjih par dana mi se nešto čudno događa sa WoT-om, znači zatvorim igru, kliknem X, zatvori se prozor i sve, ali čujem zvuk iz garaže kao da je igra otvorena. Onda odem u Task Manager i vidim da je tamo igra otvorena i koristi oko 500mb RAM-a. Jednom sam namjerno ostavio malo dulje da stoji u Tasku da vidim hože se zaustavit sama, ali 10min i ništa.

Ne da je se dogodilo, nego je svako gašenje igre preko taskm-a, a i kad je ugasim 1-2 min komp se vuče kao da je temperatura 70 stupnjeva i da imam crys3 na 2 monitora dok skidam torrent....i nekad kad se igra učitava (bitka) bude onaj zvuk kao da sam na loginu, nacionalnih glasova posade nemam uopće osim britanskuh koji su isti k..

17 godina
moderator
World of Tanks

Ace sa Cometom, 1454 base xp-a. Centurion 1, here I come!

EDIT:

Konačno 53% global win rate, soliranjem u random bitkama. Jedva, oznojio sam g.uzicu pošteno, ode sad vidjeti gdje mi je žena spremila alkohol...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 0:35 (DrNasty).

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima bonus codova? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 1:02 (swon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nesto je ljut,neznam zasto{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 1:18 (Zaja).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Ace sa Cometom, 1454 base xp-a. Centurion 1, here I come! EDIT:

Konačno 53% global win rate, soliranjem u random bitkama. Jedva, oznojio sam g.uzicu pošteno, ode sad vidjeti gdje mi je žena spremila alkohol...

Bravo za tebe, ja sam danas pao sa 57 na 55%, hebene siemike

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
14 godina

Otkad sam presao sa KV1 na KV2 kao da sam presao sa konja na magarca a ne obrnuto....vozim se kao u tetrapaku nekom nikog zivog a ni pogođenog nemogu pogoditi {#}

i neki me je lik privatno napao jer sam zauzeo zastavu u prethodnoj borbi :S sta sam krivo uradio ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 2:40 (kaw_liga).
16 godina
kaw_liga kaže...

Otkad sam presao sa KV1 na KV2 kao da sam presao sa konja na magarca a ne obrnuto....vozim se kao u tetrapaku nekom nikog zivog a ni pogođenog nemogu pogoditi {#}

i neki me je lik privatno napao jer sam zauzeo zastavu u prethodnoj borbi :S sta sam krivo uradio ?

KV2 je najbolje igrati sa 152mm derpom, najzabavniji, moraš samo naučit igrati sa reloadom od 20sec i dugačkim ciljanjem. Ali kad si top tier možeš oneshottati skoro pa sve. Neki dan sam s njime snipeao na El Hallufu, 3 oneshota, sve preko onog kanjona. Ali zato se drži druge linije u tier 8 jer KV2 je ustvari KV1 sa glomaznom kupolom i haubicom, što znači da ti ideš sa tier 5 oklopom u tier 8.

Za ovo drugo, slobodno takve pošalji u pi*du maternu. To je mentalitet gdje ljudi pohlepni za killovima se ljute ako netko capa. Jedino ako baš je u tvom timu ostalo jedno 5-6 tenkova u njihovom 1, e onda bolje ubijte tog jednog. Ali oprezno, ne bi bilo prvi put da takva odluka se ljudima obije o glavu i onda taj 1 pobije vas 5.

16 godina
neaktivan
St0ka kaže...
kaw_liga kaže...

KV2 je najbolje igrati sa 152mm derpom, najzabavniji, moraš samo naučit igrati sa reloadom od 20sec i dugačkim ciljanjem. Ali kad si top tier možeš oneshottati skoro pa sve. Neki dan sam s njime snipeao na El Hallufu, 3 oneshota, sve preko onog kanjona. Ali zato se drži druge linije u tier 8 jer KV2 je ustvari KV1 sa glomaznom kupolom i haubicom, što znači da ti ideš sa tier 5 oklopom u tier 8.

Za ovo drugo, slobodno takve pošalji u pi*du maternu. To je mentalitet gdje ljudi pohlepni za killovima se ljute ako netko capa. Jedino ako baš je u tvom timu ostalo jedno 5-6 tenkova u njihovom 1, e onda bolje ubijte tog jednog. Ali oprezno, ne bi bilo prvi put da takva odluka se ljudima obije o glavu i onda taj 1 pobije vas 5.

Samo budale igraju s topom od 107mm. KV2 je zvijer.

11 godina
World of Tanks

Baš me zanima koji bi mi bio WR da nisam prvih 4k bitaka igrao ko paradajz {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

uvijek imaj zaklon blizu jer reload je ubitačan i ako imaš 500k srebra sad ti je idealna prilika da si kupiš rammer i enhanced laying drive za njega. olakšat ti život.

onaj osjećaj kad oneshotaš kv1s-a je neprocjenjiv xD

13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.wotreplays.com/site/850317#siegfried_line-ledeni1-kv-2

KV2 je vrh, stvarno nekad za opustit zivce, nije samo sto radi damage ako probije nego je meni isto drago koliko kritikalke dijeli okolo svima, sjecam se jedan game sam igrao na kareliji i u 5 ispaljenih hitaca 4 pogodio i 14 critical hitova haahahaha

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prijave za prvi balkanski ESL 7on7 kup traju do 18:55h
http://www.esl.eu/balkans/wot/news/241555/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Killovi i damage donose više XP-a i para nego capanje baze, i ako ovih 5 nemogu ubit jedan tenk onda stvarno nisu zaslužili pobjedit.

Najgore mi je vidjet kada imamo 2-3 tenka više, protivnici na manje od 50% hp-a a naši capaju bazu i to oni likovi koji nisu ništ napravili cijelu borbu nego se samo vukli iza i vrh partije im je bio što su ušli u bazu.

Još su gori oni igrači koji vide samo protivničku bazu, iako je naša pod napadom i nepomišljaju na branjenje nego samo idu naprijed, pogotovo oni u brzim tenkovima koji se stignu vratit do baze.

I da statistika se grani na šteti i kilovima a ne na capanju baze.

Ovaj gore mi nije jasan kad kaže da mu win rate pao sa 57 na 55%, ja igram loše u vrijeme ovog x5 (wn8 od 2.3k do nekih 2.6k) ali opet imam preko 55-56% pobjeda. Nekad se mora potrudit da se napravi razlika u bitci i odluči.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja obično idem da pobijem sve, ali ako ima bržih tenkova od mene onda kepam, nema smisla da ne uzmem cap points kako bi neko drugi uzeo kill, ako stigne stigne, ako ne, ja sigurno neći izlazit iz kruga...

1 0 hvala 0
16 godina
O B O kaže...
St0ka kaže...

Killovi i damage donose više XP-a i para nego capanje baze, i ako ovih 5 nemogu ubit jedan tenk onda stvarno nisu zaslužili pobjedit.

Najgore mi je vidjet kada imamo 2-3 tenka više, protivnici na manje od 50% hp-a a naši capaju bazu i to oni likovi koji nisu ništ napravili cijelu borbu nego se samo vukli iza i vrh partije im je bio što su ušli u bazu.

Još su gori oni igrači koji vide samo protivničku bazu, iako je naša pod napadom i nepomišljaju na branjenje nego samo idu naprijed, pogotovo oni u brzim tenkovima koji se stignu vratit do baze.

Ovaj gore mi nije jasan kad kaže da mu win rate pao sa 57 na 55%, ja igram loše u vrijeme ovog x5 (wn8 od 2.3k do nekih 2.6k) ali opet imam preko 55-56% pobjeda. Nekad se mora potrudit da se napravi razlika u bitci i odluči.

E pa viš upravo to. Ti koji nisu niš radili i vukli se i sad capaju, lako moguće da taj 1 koji ostane njih i pobije, i šta dobiš na kraju, izgubljenu bitku. Eno Jingles je objavio video, osto KV220 protiv Jacksona, nekog malog scouta i su85i i još jedan. I su85i počeo cappati i fino on stigo, u međuvremenu KV220 pobio ovu trojicu. I zamisli sad, KV220 je bio u platoonu, i njegovi iz platoona preko chata trollali SU85 da je pi*ka što capa. I budala izađe iz capa i odluči na KVa. Moš mislit da ga je dobio. A samo da je capao imali bi pobjedu jer KV ne bi stigo da obrani bazu.

15 godina
World of Tanks

JPanther 2 mastery, naravno poraz....

jedna od napetijih borbi koje sam imao, na kraju mi je srce kucalo ko ludom još 5 minuta..

http://wotreplays.com/site/850534#murovanka-unforgiven-jagdpanther_ii

početak je dosadan, al poslije slijedi akcija

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
O B O kaže...
St0ka kaže...

E pa viš upravo to. Ti koji nisu niš radili i vukli se i sad capaju, lako moguće da taj 1 koji ostane njih i pobije, i šta dobiš na kraju, izgubljenu bitku. Eno Jingles je objavio video, osto KV220 protiv Jacksona, nekog malog scouta i su85i i još jedan. I su85i počeo cappati i fino on stigo, u međuvremenu KV220 pobio ovu trojicu. I zamisli sad, KV220 je bio u platoonu, i njegovi iz platoona preko chata trollali SU85 da je pi*ka što capa. I budala izađe iz capa i odluči na KVa. Moš mislit da ga je dobio. A samo da je capao imali bi pobjedu jer KV ne bi stigo da obrani bazu.

E da su ga sva tri odjednom napali vjerojatno bi ga ubili, to što idioti neznaju igrat to je drugi par opanaka.

isto tako je jingles objavio video gdje je jedan tim capo bazu a u cijelo bitci je mislim bio jedan tenk uništen, xp koji su dobili je bio mizeran i zamisli da imaš takav x2. Isto tako treba znat kad treba capat.

Jebga taj su 85 je postupio glupo, kao što sam napomeno trebali su ga napast svi zajedno a ne vjerojatno jedan po jedan, isto tako treba znat procjenit kad je radi pobjede nužan cap, a ne kad ostane omjer tenkova 3 ili 4 naprema jedan jer glupo je capat kad za kilove i štetu dobiš više xp-a.

Nekažem da se netraba capat kad pobjeda ovisi o tome ali kad se idioti naseru u cap a ostane 1-3 njihova tenka, a naših 5-6, i obično se naseru u cap oni koji su najmanje napravili u bitci. Zato sam ja počeo TK takve idiote koji su na low helthu.

Najbolje mi je kad na test serveru igrači capaju bazu.

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

JPanther 2 mastery, naravno poraz....

jedna od napetijih borbi koje sam imao, na kraju mi je srce kucalo ko ludom još 5 minuta..

http://wotreplays.com/site/850534#murovanka-unforgiven-jagdpanther_ii

početak je dosadan, al poslije slijedi akcija

A je*ote kakav dobar replay... milimetar falio da ga pogodiš, baš šteta... Ali odličan replay stvarno napeto u pm.

Toni
11 godina
St0ka kaže...

Sve to ovisi od prilike, generalno je capat retardirano, nekad uđeš u cap da prisiliš njihove da voze ko bezglave muve resetat(zato se na encaunteru može odigrat bolesnih gamova

po dmgu i exp a i bitke duže traju), a nekad je jedina šansa za izvuć win cap tako da . A opet s druge strane ako ostane neki tenk koji je sam sposoban polomit vise manje cijeli tim capaj  nije bruka. Mada   kad ih ostane 5 vs 1 dosta puta ovi idu raštrkani, pa ovaj ljepo rld i skida brojčanu nadmoć. Nije baš 1 na 1 al da su išli skupa nebi mi ni heat pomogao klik , a ovako ljepo sam mogo one by one, btw oću ovu kupolu nazad, jer ova nova je {#}  

Evo prmjer cap for the win,  klik  Mada me WT umalo zajebo kad se  parkira iza cloaking stealth tenkova. {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
World of Tanks

Na encounteru ideš (ili nekog pošalješ) da capa, da bi izvukao protivničke igrače iz njihovih skrovišta.  Generalno ideš napraviti cap samo ako je ekipa u nepovoljnom položaju i imaš prilike pa onda capaš za pobjedu. Capati ako imaš sigurno pobjedu je glupost. To samo rade njubare da bi izvukle caping pointove i neš malo kredita.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

čemu tolika rasprava!?

zadatak je "uništi sva neprijateljska vozila ili zauzmi bazu"

zašto je zauzimanje "njubarsko"?

ako ne ide jedno ide drugo {#}

Moj PC  
5 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Kv2 je vjerovatno najzabavniji tenk u igri. Naravno sa 152mm topom. S ostalima topovima nema smisla ga igrat uopce.

Jucer sam bas malo odigrao 20-30 partija sa njim. Neznam ni sam koliko sam ih skinuo sa 1 shotom, pogotovo kv1s's(neprocjenjiv osjecaj), samo u jednoj njih 3 i to zaredom, pa jednog AT-8 na 10%HP dok me M6 nije usnajpao iz grmlja i one shootao isto :D.

Inace od update-a 9.0 mi se poceo pojavljivat problem sa FPS, pao zadnjih dana na skoro neigrivih 15-25, pa napravio sljedece i skocio mi sad na 64FPS-a prosjecno.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/381458-ultimate-world-of-tanks-90-benchmarking-thread/#topmost

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Baš kad spominjete cap... Sinoć ostao naš Type 59 na 50 HP i s jednom granatom protiv njihovog T32 na full HP (igram samo na dvije baze). Veli mu jedan: ostaje ti samo cap, i naš krene capat malo prije njihovog. Sakrio se iza olupine, čeka, njihov prestao capat i dok se dovukao cap na 95, olupina mu smeta i David skenjao Golijata... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo kupio ja ovog hetzera u tieru 7 i u prvih 10 borbi ACE{#}

WR mi je iznenadjujuce dobar

http://wotreplays.eu/site/852080#westfield-panzer990099-e-25

EDIT:Imam problema sa lagom i FPSom pa sam jos bio na putu i sve je odigrano na laptopu...

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 19:19 (Bullfrog).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice