World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

http://ftr.wot-news.com/2014/05/08/9-1-preliminary-patchnotes/

jao sta mi sve nerfaju, taman tenkove na kojima sam stao

koja hrpa debila nesposobnih. igra izgleda ko zadnji drek i vuce se na high end masinama uz tone problema.oni idu nerfat.. i to ono sto jos nebi trebali nerfat.. {#}

xfact
11 godina
World of Tanks

Čim više čeha i poljaka i sličnih u mojem(!) timu, tim sam više pobjeđivao. Nevjerojatno. Baš kad sam popljuvao da će dan biti koma, eto, baš dobar dan, wr 80%, wn8 2300 {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
=xfact= kaže...
ja111 kaže...

koja hrpa debila nesposobnih. igra izgleda ko zadnji drek i vuce se na high end masinama uz tone problema.oni idu nerfat.. i to ono sto jos nebi trebali nerfat.. {#}

Ovo je najjače: 88mm L/71 accuracy spread when moving the turret nerfed by 17 percent

S obzirom na brzinu rotacije, da su stavili i 60% ništa ne bi primjetio {#}

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
World of Tanks

SP je toliko dobar premium da sam ga prodao,uzeo golde i kupio T34. Svi koji grindate za SP nemojte imat velike nade ali eto dzabe je dzabe :)

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ELC stronk scout i moneymaker 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

lol, sad odigrao 6 borbi za SP misiju, skupio 58k xp-a, 5 ace tankera

Izgleda da cu puno prije zavrsiti tu misiju, s ovim x5 je prelako

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Ista stvar, jucer sam nagrindao preko 160k expa za misiju i rjesio sam vec amere ruse i svabe

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ja vam se divim kako to uspijevate....meni sinoć ni naopako a danas se mislim kako početi igrati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Boze igram stock arl 44, smiluj mi se molim te

Dirty dosen
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

ako završiš ranije, možeš nekolicini s foruma isto odradit job :P

15 godina
World of Tanks

Balkanske siemke su pronasle bug forum {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja tu i tamo uletim sa pitanjem ko kvalitetna njubara, but što su perkovi i siemke? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

objašnjenje za perkove i skillove

http://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/crew-skills-and-perks/

siema (siemka) je poljski pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I "pogrdni" naziv za igrača iz Poljske.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

I "pogrdni" naziv za igrača iz Poljske.

Pogrdni naziv za loseg igraca iz Poljske.

Btw,svi grde Poljake,ali njih ima najvise na wot-u pa je i logicno da imaju puno losih igraca,ali ja jos nisam vidio niti jednog dobrog igraca iz Spanjolske.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 21:03 (guinness).
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 21:34 (Rookie1231).

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nadam se da nema ljutnje ako nabacim koji ss iz wt-a. da se vidi kako se tamo posao radi oko modela i grafike.

hd- http://www.pohrani.com/f/23/YE/4fCo00JQ/aces-2014-05-09-21-56-20.jpg

xfact
Moj PC  
9 2 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Čudan mix tier 6 i 8, bez tiera 7... I šta je sa oznakom njihovih uništenih? Fali simbol za jednog... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spiridon kaže...

Čudan mix tier 6 i 8, bez tiera 7... I šta je sa oznakom njihovih uništenih? Fali simbol za jednog... {#}

Illuminati...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
rapture686 kaže...

BIA 100% na Tiger I posadi, koje perkove dalje preporučate?

dalje preporucam skilove (svima repair, guneru snapshot) dok se ne napune pa ih mozes dropat i reskilat na perkove ak bas oces

iako ti BiA daje 5% na osnovni skil svih clanova, na repair, camo i firefighting, u stvarnosti je to oko 2.3% poboljsanje u biti

i nemoze nadoknaditi 6th sense na comanderu

ja bi ti predlozio da to dropas kad dodjes do nekih 40-41% drugog skila, za credse, i ostace ti prvi skilovi na 100% i mozes izabrat drugi

comanderu 6th, guneru obavezno snap shot, driveru obavezno preventive maintainace, jer svi macka tenkvi-tigar, panter, imaju napred motor i lako se zapale

e sad loaderu mozes safe stowage, a i nemoras, pa ostavis radisti i loaderu repair

za drugi set, svima repair, a radisti siituational awareness-povecava vidni domet, a koji imaju repair njima camo

jednostavno bia je dobar perk, ali ne kao prvi, jer ga moraju svi imat da radi, a tu se gubi comanderov 6th sense koji je po meni vazniji, jer ce ti spasit tenk puno vise puta, dobices vise expa i credsa i opcenito brze napredovat

nemoj biti kao kolega Rookie1231 par postova iznad sa slikom is-7 a posada katastrofa: samo 2 clana imaju bia pa im nije aktivan, jer moraju ga imat svi na 100% da proradi (svijetla ikona) pa je sad ta ikona zatamnjena, a i da reskila sve clanove nemoze jos imat bia jer mu se na drugom loaderu jos "puni" prvi skil i nije doso do drugog

i jos jedan loader ima safe stowage, a na drugom se tek puni-kaj je bez veze jer se njihov efekt NE zbraja-drugom je mogo-trebo stavit repair ili camo

u biti su mu neaktivna 2 puna skila i jedan polovican, nevidim tocno kolki je postotak na drugom loaderu, znaci izgubio je 200 i nesto % repaira ili camo-a koje mu je moglo bit aktivno da cita sa razumijevanjem

a da ne kazem da guner ima 2 slabo efektivna perka a nema snap shot, kaj je osnova za preciznost u pokretu i kod rotacije kupole i ja stavljam na svakom tenku, cak i artiju prvo snapshot guneru, jer je dobitak na preciznosti daleko veci nego gubitak na repair speedu ili camo faktoru

evo sad vidim i da je pretreniro posadu za free na 80% jer nije mogo pricekat jos 5-6 partija da si zaradi 100k za retrain

kupil je t X, sad je na nuli i ionak nemre igrat jer ga prva partija baca u minus {#}

osnove wot ekonomije: sjedi jedan {#}

ja111 kaže...

MT-25

- stock tracks terrain passability (good/medium/bad terrain) improved by 12/11/6 percent
- elite tracks terrain passability (good/medium/bad terrain) improved by 14/12/6 percent
- top engine 600hp changed to another engine 700hp

VK2801

- stock tracks terrain passability (good/medium/bad terrain) improved by 20/18/10 percent
- elite tracks terrain passability (good/medium/bad terrain) improved by 22/20/11 percent
- maximum speed buffed from 60 km/h to 68 km/h

necu se bunit, stronk tonks got stronker {#}{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
World of Tanks

Ah što volim pokupit dobar X5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon preksinoćnjeg mučenja naplatim sinoć prilično..treći ss, prva borba sa nashorn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedne sa pantherom II i na kraju sam sam sebi presudio hehe

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Pitanjce.. kad oni misle popraviti taj je*eni problem s pingom!? od kad su preselili servere u drugu državu sve je otišlo u 3PM. 45ms ping i crvena točkica non stop... ili imam 70fpsa i 160ms ping...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
rapture686 kaže...

BIA 100% na Tiger I posadi, koje perkove dalje preporučate?

dalje preporucam skilove (svima repair, guneru snapshot) dok se ne napune pa ih mozes dropat i reskilat na perkove ak bas oces

iako ti BiA daje 5% na osnovni skil svih clanova, na repair, camo i firefighting, u stvarnosti je to oko 2.3% poboljsanje u biti

i nemoze nadoknaditi 6th sense na comanderu

ja bi ti predlozio da to dropas kad dodjes do nekih 40-41% drugog skila, za credse, i ostace ti prvi skilovi na 100% i mozes izabrat drugi

comanderu 6th, guneru obavezno snap shot, driveru obavezno preventive maintainace, jer svi macka tenkvi-tigar, panter, imaju napred motor i lako se zapale

e sad loaderu mozes safe stowage, a i nemoras, pa ostavis radisti i loaderu repair

za drugi set, svima repair, a radisti siituational awareness-povecava vidni domet, a koji imaju repair njima camo

jednostavno bia je dobar perk, ali ne kao prvi, jer ga moraju svi imat da radi, a tu se gubi comanderov 6th sense koji je po meni vazniji, jer ce ti spasit tenk puno vise puta, dobices vise expa i credsa i opcenito brze napredovat

Ako sam dobro shvatio, dropam BIA i stavim ovo što si naveo...

Toni
11 godina
neaktivan
World of Tanks

To se dogodi kad te mausovi ignoriraju {#}

2 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Svašta nešta u zadnjih mjesec dana..

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 14:01 (Entry Point).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

p.s. ispričavam se na velikoj vertikali 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Beskonačni Ace Tankeri {#}

Come to the dark side, we have cookies.