World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Još oko 1k exp i nabavljam ISU152, isplati li se kupiti ono za 10% load capacity pa prvo izgrindat bl10 ili prvo gusjenice pa onda bl10?

Na posadi imam 1 skill na oko 90% svi su camo, šta staviti kad dopam dok dođe do 100%?

Oprema pretpostavljam standardno? ramer, binosi i ventilacija (možda nešto drugo, gld?)

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

evo za ljubitelje roštilja, pala je i orlicova medalja danas, t 71 stronk

http://wotreplays.com/site/836650#self

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...
Dr. Vicko kaže...

Cista ekonomija, stavis event sa xp-om ogromna vecina raje koja inace igra bez premiuma ce ga kupiti da bi lakse zgrindali xp i svi na kraju happy {#}

7200 golda - 2500 za premium = 4700 golda nagrada za toliki trud (plus par onih dana i poneki slot).

Nisu oni budale :D

Zato i kazem svi happy na kraju. Ljudi masovno uplacuju premium, obicno po mjesec dana to je 10 ojra, a opet WG nista ne kosta osim uposlenih i servera da ti prebace jednog SuperPeru u nulama i jedinicama {#}

DrNasty kaže...

Ja se nadam da će buffati SP jer prije je mogao zaustaviti BL-10 na hullu, sad ga buši D2-5T i slični na nižim tierima.

Nedavno sam napunio jubilarnih 800 partija na SP-u. Protiv nubova i low tiera se još uvijek može, al ga devetke (gdje previše često upada, bar u satima kad ja igram) pojedu jako brzo.

Nisam ga igrao često otkad su uveli one razne misije gdje se dobivalo po 250k i 300k kredita jer mi nije falilo para pa sam možda i ispao iz štosa, al svejedno se nerf osjeti.

Da mu bar buffaju turret da može u hull down, ovako je na čekanju.

Ehhhhhh stari Pero je bio def jedan od najzabavnijih premium tenkica. Troll tenk na kvadrat i cak i one uzasne partije su bile pravo zanimljive jer cak i kad ti je tim manje inteligentan od Hodora uvijek ti izmami osmjeh na lice trolanje Perinog oklopa {#}

Nerfali su ga jer je bolesno zaradjivao. Nije on bio neki uber damage dealer ali je znao primiti stosta i opstati dovoljno dugo u partiji da opet na kraju napravi znatnu stetu a samim time i zaradi finu svotu srebra. Najbolja stvar su bile jeftine granate tako da na kraju je Pero znao bolje zaradjivati od Lava ili T34, dvije najpopularnije zvjerke. I sve to za 7200 golda.

I to je ono sto je zasmetalo WG-u, ''jeftina'' tier VIII koja zaradjuje odlicne svote i koja je postala drugi najpopularniji tier VIII tenk ( negdje sam procitao da na EU serveru mescini je bilo u to vrijeme oko 115k T34, poslije njega je isao Pero sa nekih 93k, pa Lav Leo i Tajp oko 70k i itd... )

Nije Pero ni sada los ako ces svaku partiju igrati sa max koncentracijom i ako te MM bude volio taj dan ali izgubio je onaj troll oklop i uopste vise nije toliko zanimljiv.
Tko ga nema isplati se ganjati jer event nije tezak toliko ali ne ocekujte neku uber zabavu sa njim {#}

Sretno svima u eventu i Siemka morghulis {#} 

11 godina
World of Tanks

Bokte, pa ne ide mi i ne ide zadnjih 2 tjedna. Jednu dobijemo, 2-3 izgubim i tako muka već 2 tjedna. Nikad mi nije tako loše išlo i to tako dugo.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

poz iz ground forces-a ... obecavajuce djeluje za sada. koristi 4 cpu jezgre i gpu usage je vecinom 90-99% {#}

dobra alternativa za sada, uskoro ce i open beta

link na hd sliku

http://www.pohrani.com/f/32/tu/1oX1MM1L/aces20140506213544534.jpg

http://www.pohrani.com/f/1A/LV/3TnFMtXN/aces20140506215732289111.jpg

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 22:10 (=xfact=).
Moj PC  
8 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Bokte, pa ne ide mi i ne ide zadnjih 2 tjedna. Jednu dobijemo, 2-3 izgubim i tako muka već 2 tjedna. Nikad mi nije tako loše išlo i to tako dugo.

zato sam danas kupio hetzera ponovno da se ispušem malo. znam, low tier, al fun factor je bitan :)

nije briljantna partija, al koji kraj...

http://wotreplays.com/site/837258#fjords-br0cksams0n-hetzer

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Problem sa SP misijom je što neki od nas nemaju dobre tenkove iz svih nacija. Sa njemcima sam skupio skoro 10k exp u nekoliko sati (Tiger I, Tiger II, Pz. IV H) i da imam sve nacije barem tier 5 ne bi mi bio velik problem jer se dnevno mora skupit 2500 da bi se u 30 dana skupilo 75k. Ali ovako, nemam vremena baš toliko igrat...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Sto mu gromova, pa koliko treba za Ace sa ovim gofnetom?

Preko 1300 base xp-a i opet 1st class...

2 0 hvala 0
11 godina
Predator003 kaže...

Još oko 1k exp i nabavljam ISU152, isplati li se kupiti ono za 10% load capacity pa prvo izgrindat bl10 ili prvo gusjenice pa onda bl10?

Na posadi imam 1 skill na oko 90% svi su camo, šta staviti kad dopam dok dođe do 100%?

Oprema pretpostavljam standardno? ramer, binosi i ventilacija (možda nešto drugo, gld?)

Camo, i repairove, driveru clutch mada ne pomaže puno... od opreme ramer ostalo više manje zavisi od tipa igre, može vents+ da brže cilja, a moze i kutija alata ako će se pratit ht mada naj ekonomićnije je ramer, camo net + teleskop...

rapture686 kaže...

Problem sa SP misijom je što neki od nas nemaju dobre tenkove iz svih nacija. Sa njemcima sam skupio skoro 10k exp u nekoliko sati (Tiger I, Tiger II, Pz. IV H) i da imam sve nacije barem tier 5 ne bi mi bio velik problem jer se dnevno mora skupit 2500 da bi se u 30 dana skupilo 75k. Ali ovako, nemam vremena baš toliko igrat...

Do t 5 mozeš doć u jednom danu, ili još bolje da skupljaš vin s t 1 t2 t3 t4 do 20 bi s porazima otkljuco t5.

DrNasty kaže...

Jedna od lošijih acova s at15 {#} http://wotreplays.com/site/654657#team oni malo jači su na digitonu v 2(starom pc-u)   

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ni los FPs ne moze zaustavit hesulju. Puf 1920 E75. Cao sine trololo.{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Ja sam baš jučer svog Ace-ao s oko 1500 XP-a. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislio sam da me od WG nista iznenaditi ne moze al opet su uspjeli...

Naime krenem jutros da promijenim mail koji je vezan za WOT. I nakon natezanja sa supportom oko dokazivanja da je nalog moj odradili su promjenu. I na novi mail mi dodje obavijest da je mail promjenjen i da trebam promijeniti sifru i link na promjenu sifre. Ja odradim i to, kliknem send code i trazi mi mail, dam i novi mail i sistem uredno prepozna da mi je mail promjenjen i salje mi kod na moj broj telefona. Ali naravno sugava poruka vec dva sata ne stize.

Ja idem na recover account, kaze obrati se supportu. Ali naravno ja sad ne mogu da pristupim nalogu ni sa starim ni sa novim mailom, iz kog razloga ja nemam pojma, jer po nekoj logici jos nisam promijenio sifru jer mi kod nije stigao ali jednostavno ne mogu. I kako da se obratim supportu kad se moram prije svega toga ulogovati sa svojim nalogom pa onda poslati tiket.

Morao sam napraviti totalno novi nalog da bi se obratio povremeno debilnoj gospodi iz supporta.

Sad čekam odgovor pa ću vidjeti sta ce biti.

Ali idiotizmu WG nikad kraja.

Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nekim korisnicima se mail promjeni, ALI na drugoj igrici...

recimo naWoWp je promjena prošla, na WoT-u nije.

toliko o tome jedan račun za više igrica i WG-u.

probaj se logirati na WoWp {#}

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako stojite sa misijom i da li mogu dvaput dobit superperšuna?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 19:26 (ja111).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

mislim da ljudi koji odrade tu misiju i imaju vec pershinga dobiju 7.5k golda,al nisam siguran

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...
ja111 kaže...

mislim da ljudi koji odrade tu misiju i imaju vec pershinga dobiju 7.5k golda,al nisam siguran

Ma mislim drugi put odradit da dobim i golde i SP

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kojim redom istrazivat t69?

0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...
luka94 kaže...
ja111 kaže...

samo jednom mozes 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
11 godina
ja111 kaže...
luka94 kaže...
ja111 kaže...

Mislim da se nemože 2 puta odradit misija.

mrki98 kaže...

kojim redom istrazivat t69?

Ja ga igram s stock topom, nema smisla igrat s 90 mm ako se neće pucat heat. S normalnim granatama 76 mm puca apcr i ima normalan aim time 2,3 rld je oko 17-18 sek dok je s 90 min oko 27-30 sek a cilja ko arty 2,9 sek te su granate ap,a samim time i puno sporije . Uglavnom puno je zabavnije igrat s 76 mm.

Ako će se pucat gold onda idi na gusjenice pa top.a ako ne onda definitivno na motore.

E da po meni obavezno optiku treba stavit na 400 m View Range-a.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja vas ne razumijem ja pucam heat na t69 samo kad ostanem bez ap 173 je dovoljno osim ako je bas napucavanje na daljinu

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Od sutra pa do ponedjeljka specijal sa x5 za prvu pobjedu. To će biti pakao za igrati...

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Od sutra pa do ponedjeljka specijal sa x5 za prvu pobjedu. To će biti pakao za igrati...

{#}

SP je na popustu, sad se opet mogu okrenuti goldi kao i za t2 light samo je ovjde ipak veca svota za ulozit prvo i sumnjam da ce to radit itko

16 godina
neaktivan
scaramush kaže...

nekim korisnicima se mail promjeni, ALI na drugoj igrici...

recimo naWoWp je promjena prošla, na WoT-u nije.

toliko o tome jedan račun za više igrica i WG-u.

probaj se logirati na WoWp {#}

Poslušao sam tvoj savjet...otišao sam Wowp i pokusao login. Pošto mi je u browseru ostao sacuvan stari mail i pass za login ulogovao se sa tim podacima automatski. Odem na podesavanja naloga tamo pod mail stoji novi mail. WTF? Odem u drugi browser na wot stranicu pokusam staru sifru i novi mail sto bi bilo normalno i ne mogu da se logiram...Probam u drugom browseru da se logam na Wowp sa starim i novim mailom i ne mogu...WTF...tačno za poludit...

11 godina
  • Pa ne kazem ja da se ne moze s 90 mm ap igrat heat je ono sto  je cinlo t69 op,   sad je donekle balansiran nakon nerfa ) , al ne donosi nista spektakularno za clip rld time a I vjerovatno ces koju granatu bouncat, a kad vec skoro duplo duze punis se osjeti je veci dmg al mnogo dosadnije za igrat ko arti s 16 sek rld na 30sek vecina stala igrat nakon 8.6... no meni je puno zabavnije igrat s 76 mm koji je puno bolji top s non gold granatama brze cilja, brze puni, brze su granate... jednostavno nemogu igrat s tenkom koji cilja ko da je spg, tocije mogu ako:

a) ima uber alfu

B) puno bolji pen tipa indianac t8 med u njemaca mada  je sta-I japanac svemirska tehnologija u usporedbi osim sto nema oklopa, mada opet ni na indiancu nije bas bajan al aim time od 2.9 ga jednostavno ubija, koliko je samo tigar 1 bolji kad su mu spustili aim time za 0.4 sek ili top na e75 vs is 7 razlika u aim timu nebo zemlja za dojam I efikasnost tenka...

C)francuzi tj 50 100, bat 25t amx50 b, aim time je shit al imaju pen I burst

D)kad je rld toliko dug da se ne primjeti npr su 152 ili isu

Sve u svemu give me pen, burst or dpm with ok aim time and I'm happy :)

17 godina
moderator
World of Tanks

Op op 30% popust na t6-t7 premiume, taman ubodem dickermaxa i ubacim posadu od t5 sifilisa. {#}

Nešto opreme još kupim i ubacim frišku posadu u Cromwella.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

U zadnje vrijeme sa katastrofa igracima upadam -.-

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Baš sam danas kupio T69 i totalno mi je zabavan. Već mi je dosta rusa i švaba, idem ja malo po amerima lupati {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Planiram uzeti opremu sutra na popustu za Type 64.

Valja li ova kombinacija Optics,Binos,Camo net?

Imam na svakom clanu posade camo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zvoneee kaže...

U zadnje vrijeme sa katastrofa igracima upadam -.-

uopce nisam mislio krenut na SP-a, al jucer nakon igre bacim ja neku racunicu i vidim da sam laganini napravio puno vise exp-a nego bi trebalo po danu i tako se ja nalozim...

i danas krenem ja...

odjednom ko da sam jucer krenuo igrat wot, pa onda takvi bajni timovi da je to strasno, neke usrane situacije... x2 mi obavezno prodje za neku mizeriju... {#}

nevjerojantno!?!?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice