Ha ha ha haha ha ha evo sad sam skužio da ni premium koji plaćam ne vrijedi za ovo...lol...mamu vam.....hm
Da, vrijedi.
Ha ha ha haha ha ha evo sad sam skužio da ni premium koji plaćam ne vrijedi za ovo...lol...mamu vam.....hm
Da, vrijedi.
Od francuza jedino što valja je t5 td i brd je ok ove niže t, a veće 50 100 FTW, Elc je isto ok al meni se nije pretjerano sviđo.
Kinezi su kuku lele ja sam free expo sve do type 58 kad je bilo za is 6 type 34 je ono ok al nema depresije(probo ga kod frenda)...
Japance krenuo s lt liniom pa udario rage tako da sam skipo do t 5 chi nu je jako dobar suport sniper, granate mu malo cudno lete al se isto može i pen je mnogo dobar...
Da, vrijedi.
DA krivo sam vidio....
Danas kupio KV-1, tenk je jako spor :/
I imam stock top, i jako slabo probija armor..
Moze mi netko dati onaj mod ili sta vise sto na enemy tanku pokazuje weak pointe
i moze neka pomoc u vezi kv-1, gdje je najslabij, koji je najbolji top itd.?
Ti sa flekama su mi najgori, pogotova kda si u tenku kojem je ammorack naprijed (e5, su100) lik mi u centurion7/1 2 puta oštetio ammo rack dok sam ga ubijo
btw: 3d hitskins models (weekspots, tako nešto) je banan, zašto nije i ovo, isti k
Danas kupio KV-1, tenk je jako spor :/
I imam stock top, i jako slabo probija armor..
Moze mi netko dati onaj mod ili sta vise sto na enemy tanku pokazuje weak pointe
i moze neka pomoc u vezi kv-1, gdje je najslabij, koji je najbolji top itd.?
Kad ga nadogradiš potpuno bit će odličan, i dalje malo spor ali top ubija.
Taj mod ja smatram da je cheat u biti... a oni koji ga koriste iako nije cheat su smradovi jer to uopće nije fer prema onima koji weakspote saznaju iz iskustva preko trial&error...
Za KV-1 po meni je najblji top 85mm. Slab je odozada i sa strane iako je i sa strane nekad znalo bouncat. Pazi dupe jer ak te probiju tu lako je moguće da te zapale. Od naprijed je slab direkt ispod kupola, tanka linija gdje su MG i view port za vozača.
Nakon dva mjeseca stanke vratim se i doceka me predivni patch 9.0. Pas mater njihovom HD i optimizaciji igre. Igra mi izgleda gore i da bi je gonio normalno jos sam morao spustit detalje.
Imam jedno pitanje.
Smije li se obrisati tj. isprazniti folder Updates, a da igra nastavi normalno funkcionirati?
Imam jedno pitanje.
Smije li se obrisati tj. isprazniti folder Updates, a da igra nastavi normalno funkcionirati?
DA
Pa nije ova misija teška, ako imaš tenkova i malo si bolji od wot vulgaris noba kojih ima stvarno. Jedino kod japanaca imam sam osmicu, kod ostalih 2 ili više tenka koja grindam, ionak bi ih igro pa reko da spojim "ugodno" sa korisnim. Odigram danas jedno 15 borbi sa obj 416 i imo 6 pobjeda, katastrofa koliko budala ima u tierovima 8, 9 i 10, doduše ipak sam s njim skupio 15k expa i dobio masteri danas, makar nešt
http://wotreplays.com/site/834801#redshire-rapture868-pzkpfw_vi_tiger
Ace sa jednim kill-om
Greetings fellow tankers!
Evo da se i ja uključim u raspravu za SP misiju.
Kao prvo, uvjet od 75k expa po naciji je relativno "lagan". Naravno, ne svima, ali da je uvjet samo odigrat jednu bitku nebi imalo smisla, zar ne. Ovako mislim da je s njihove strane sasvim korektna misija. (Dalo bi se još raspravljati o tome, ali to je njihov proizvod i na njima je da procijene što će zadovoljit i njih i nas).
Osobno kad mi se igraju malo više tenkovi, a malo manje neke druge igre sakupim 400-600k expa mjesečno, a pretežito (isključivo) igram tenkove koje grindam i to samo x2. U pravilu nemam premium osim sa kodovima ili akcijama, ali sada, kao i za IS6 misiju sam si uzeo premium čisto da si olakšam posao.
Po nacijama imam slijedeće tenkove sa kojima mogu igrati ovu misiju:
Rusija: A44 (grindam ga),
Njemačka: Borsig (grind), Tiger (elite za zabavu)
USA: njih imam masu, T49, M4, Hellcat, T29 (svi elitani i za zabavu)
Francuska: AMX 13 90 (elite)
Britanci: AT15, Crusader SP (grind), Cromwell (elite)
Kina: WZ-132 (grind), T34-1 (elite)
Japan: STA-I (ili 1, dunno; grind)
Znači za misiju nisam morao kupovati niti jedan tenk koji mi se već nije nalazio u garaži, ili da ga grindam, ili da sam ga ostavio za zabavu.
Igram isključivo first win s obzirom koliko tenkova, a koliko malo vremena imam. Sa premiumom i x2 nije problem sakupit 2k expa sa pobjedom. Je da se nekad dogodi da nisam među prvih 10, ali je**ga.
Samo sa jednim tenkom je možda na knap, pogotovo ako nemate premium, ali onda odigrate još koju ili si uzmete još neki tier 4/5.
I sad još jedna stvar. Imao sam viška vremena na poslu pa sam si napravio jednu tablicu za praćenje ove misije pa ako nekog zanima mogu mu poslati. Na kraju dana unesete koliko ste skupili expa (na samo jednom mjestu, ostale ćelije se vežu/računaju automatski) i možete vidjet da li ste u zaostatku i koliko. Neće vam pomoći da brže završite misiju, ali ako vam se ovo sviđa.....
Ma je nebi tog superperu vozio da mi ga neko pokloni, ne cini mi se baš nešto
Ma je nebi tog superperu vozio da mi ga neko pokloni, ne cini mi se baš nešto
yup tenk je totalno sranje za premiuma, zarađuje, grinda posade... bezveze, posebice za igrače koji su cijeli dan na wotu i onako igraju igru bez obzira na event!
nema lošeg prem. tenka posebice poklonjenom, pa tko voli neka izvoli.
Možda je ovo zanimljivije onim igračima koji već imaju SP-a, pa onda lijepo dobiju 7200 zlata i onda mogu što hoće s tim. Mogu kupiti premium korisnički račun ili nekog premium tenka (sedmicu i niže).
pa nije bas poklonjen, treba puno vremena utrošiti, pogotovo ako nemaš tenkove svih nacija ali jako ljepo od njih što omogućuju igračima da na ovaj način dodu do prem tanka.
Cista ekonomija, stavis event sa xp-om ogromna vecina raje koja inace igra bez premiuma ce ga kupiti da bi lakse zgrindali xp i svi na kraju happy
Cista ekonomija, stavis event sa xp-om ogromna vecina raje koja inace igra bez premiuma ce ga kupiti da bi lakse zgrindali xp i svi na kraju happy
7200 golda - 2500 za premium = 4700 golda nagrada za toliki trud (plus par onih dana i poneki slot).
Nisu oni budale :D
7200 golda - 2500 za premium = 4700 golda nagrada za toliki trud (plus par onih dana i poneki slot).
Nisu oni budale :D
Gle ja to gledam ovako uplatim (prvi mi je puta ovo) premium 30 dana, dobim jos 14 i dobim tenk u vrijednosti 7200 golda za 75 kn, necu igrat nista intenzivnije nego inace nego cu se samo fokusirati da skupljam x2 na onim tenkovima koji mi vaze(22 tenka je u mom slucaju)
Ja se nadam da će buffati SP jer prije je mogao zaustaviti BL-10 na hullu, sad ga buši D2-5T i slični na nižim tierima.
Nedavno sam napunio jubilarnih 800 partija na SP-u. Protiv nubova i low tiera se još uvijek može, al ga devetke (gdje previše često upada, bar u satima kad ja igram) pojedu jako brzo.
Nisam ga igrao često otkad su uveli one razne misije gdje se dobivalo po 250k i 300k kredita jer mi nije falilo para pa sam možda i ispao iz štosa, al svejedno se nerf osjeti.
Da mu bar buffaju turret da može u hull down, ovako je na čekanju.
A kakve veze ima kupovina premiuma sa grindanjem xp za SP?
?
Pa oni koji baš žele tenk a igraju bez premiuma, kupe premium samo za toi dobiju 50% više xp-a.
?
Pa oni koji baš žele tenk a igraju bez premiuma, kupe premium samo za toi dobiju 50% više xp-a.
Kolko sam ja skužio da se broji samo base xp
Kolko sam ja skužio da se broji samo base xp
Base xp se broji kod tog izračuna da li si u top 10 ili ne. Ako zadovoljavaš taj uvjet sa base xp-om, onda ti se računa x2 i premium prema 75k ;)
Ja se nadam da će buffati SP jer prije je mogao zaustaviti BL-10 na hullu, sad ga buši D2-5T i slični na nižim tierima.
Nedavno sam napunio jubilarnih 800 partija na SP-u. Protiv nubova i low tiera se još uvijek može, al ga devetke (gdje previše često upada, bar u satima kad ja igram) pojedu jako brzo.
Nisam ga igrao često otkad su uveli one razne misije gdje se dobivalo po 250k i 300k kredita jer mi nije falilo para pa sam možda i ispao iz štosa, al svejedno se nerf osjeti.
Da mu bar buffaju turret da može u hull down, ovako je na čekanju.
Ništa oni neće buffati SPu jer su ga izmasakrirali fino zadnji put kad im je pažnja pala na taj tenk...Previše je bilo uplakanih poljaka i ostalim paradajza da bi taj tenk ostao kakav je pa rekose idemo ga upropastiti, ako su išta trebali čačkati onda je to bilo da bufaju pen od topa koji ne može ništa probiti sa regularnim ap granatama (170) no dobili smo još jedan useless tenk...Ja ga imao odigrao kao i ti jedno 800tinjak bitaka i kad su dali da ga prodam za gold to sam prihvatio objeručke iako sam imao 58% na njemu i nakon nerfa...Nije mi se dalo patiti :P
meni nisu sposobni promjenit nick u profilu vec mj dana..
nebudu vise krznenih od mene vidjeli.
Ok znam da sve računa od base xp,a ostalo su bonusi.
Al pošto ide x2 i +50% u obračun, onda se i može skupit 75k exp, ako se ima viška vremena.
BTW, imo sam SP, pa ga prodao za golde
Evo kolega upravo grinda Japance za SP, sa ći-ri, 3 bitke 135 exp zarađeno very stronk
Istina...sjećam se kad je prvi put došao...na daljinu gotovo neprobojan,pravi troll tenk ali isto tako nije niti on nešto posebno probijao :D
Sad više ne služi ničemu...trom,slab hull,spaced na turretu ne koristi jer ga se lako buši pored(sa strane) ili u zapovjednikov poklopac...totalno bezveze tenk postao pa ga više ni ne viđam previše u randomu
pozdrav,
kako da promjenim onaj okvir od tenka,sto bude crven inace,sad kod mene ljubicast kako da ponovo bude crven,tj neprijateljska zastavica i tenkovi su ljubicaste boje,a ja navikao na crveno? u postavkama od igrice nisam mogao naci ,a na odem mortisovom mod packu ne mogu naci tu opcij.
U opcijama isključiš colorblind mode.