World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.321.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Uđem u igru i prvo što vidim je poljska zastava na is-7. Pogodite tko je prvi eksplodirao?

Ja {#}{#}

11 godina
World of Tanks

T62A u garaži {#}

Druga desetka zasad. IS-4 sljedeći na redu. Ili jagdtiger.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
zvoneee kaže...

Update tankers mi se svaku drugu borbu pojavi -.-

Moze pomoc? Znam da je to zbog modova ali postoji li neki fix?

Da. Stavi zadnji XVM.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Eto, još sam ispao i sretnik... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li se još dobija 300 golda za promjenu pwa, da ne mijenjam bzvz jer ova sad nema brojeva i malih-velikih slova što su novi zahtjevi?

0 0 hvala 0
16 godina
Predator003 kaže...

Je li se još dobija 300 golda za promjenu pwa, da ne mijenjam bzvz jer ova sad nema brojeva i malih-velikih slova što su novi zahtjevi?

Ja promijenio prije par dana i dobio golde. Vjerojatno još vrijedi ta akcija.

11 godina
World of Tanks

T62A je zakon! 

Raven, koji 3 modul da stavim? Imam ventilaciju, rammer.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...

T62A je zakon! 

Nisam Raven, no mislim da je najbolji setup rammer, vertical stabilizer i optics. (A i vjerujem da i on ima isti setup {#})

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
Predator003 kaže...

Jučer su davali 300 golda. Promijeni, isplati se...

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
protjeran
Predator003 kaže...

Evo ja taman promjenio prije par minuta i dobio gold...{#} Inace prekjucer mi nije stizao activation code na mobitel pa sam to ostavio i rekao da cu poksuat koji dan kasnije i eto dns sam uspio i sa codom i promjenit sifru...Inace sam na 098 ako koga zanima...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 17:35 (Tomo53nja).
16 godina
Tomo53nja kaže...
Predator003 kaže...

Evo ja taman promjenio prije par minuta i dobio gold...{#} Inace prekjucer mi nije stizao activation code na mobitel pa sam to ostavio i rekao da cu poksuat koji dan kasnije i eto dns sam uspio i sa codom i promjenit sifru...Inace sam na 098 ako koga zanima...{#}

Identična situacija i kod mene...;)

12 godina
World of Tanks

Koji od ova dva da kupim pošto su na popustu sad.

2 Chi-Nu Kai
12 Njemački T25
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 18:48 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

T62A je zakon! 

Vert stab obavezno, a sad dal hoces ventilaciju ili optiku na tebi je...

Ja koristim optika/rammer/vert stab

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
11 godina
Intel&ATI kaže...

Ja agresivnije igram sa mediumima, tako da onda ide vert. stabilizator.

p.s. tenk je pre pre dobar :)

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 18:54 (Entry Point).
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Također. Mislim da t10 mediumi prvo trebaju abuseati view range i camo, pogotovo kad ima 183ojki i velikih artyja i izbjegavati da budu oneshotani na početku. Tek kasnije gerila i čišćenje.

Btw, sad nemam love da vozim desetke, kakva je situacija sa požarima na t62a? Znam da je gorio ko kanta kerozina pa sam furao camo i firefighting na posadi. Sad pored automatskih aparata bi možda mogao preskilati na camo/bia (6th sense na komandira, naravno)? Jel i dalje gori ili je ff waste of crew xp?

15 godina
DrNasty kaže...

Također. Mislim da t10 mediumi prvo trebaju abuseati view range i camo, pogotovo kad ima 183ojki i velikih artyja i izbjegavati da budu oneshotani na početku. Tek kasnije gerila i čišćenje.

Btw, sad nemam love da vozim desetke, kakva je situacija sa požarima na t62a? Znam da je gorio ko kanta kerozina pa sam furao camo i firefighting na posadi. Sad pored automatskih aparata bi možda mogao preskilati na camo/bia (6th sense na komandira, naravno)? Jel i dalje gori ili je ff waste of crew xp?

Da, i dalje dosta gori, ali ja sam lud pa ga vozim bez fire extinguishera :D doduse imam onaj preventive maintaince pa nije tako cesto...

17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Da, i dalje dosta gori, ali ja sam lud pa ga vozim bez fire extinguishera :D doduse imam onaj preventive maintaince pa nije tako cesto...

Onda ću ostaviti ff. Zna se desiti da se zapali 2x u partiji, a tu onda ne pomaže prazan aparat za gašenje :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja oprema za Tiger I?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Joj što mi je dobar E-100! Onaj top od 15 cm je ludnica! Dobar je i bez HEAT granata. A ovo što možete vidjeti je partija odigrana samo sa AP granatama.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

binocs, rammer, vent. za tigra jedan

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 20:02 (Pislje).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

da li za TD-e bolja:

0 1. Obložena optika
11 2. Stereoskopski teleskop

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

to ti ovisi o stilu igre, a i o td kojeg voziš. ako si dobro oklopljen i nije te strah ići među prvima onda ti je optika bolje ali i tu ti se cesto vise isplati nešto drugo toolbox recimo. ako si neki jadničak koji je od papira i pružaš podršku iz daljine binocs. osim naravno ako nisi neki bezobraznik u hellcatu. Uzmi si binocs i miran si, nemoj puno razbijat glavu

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 21:01 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

pogledajte ovu borbu, lol, lijepo bi pasao benny hill theme song pred kraj {#}

tim katastrofa ko i vecina danas {#} samo su gledali kako se ja mucim, doslovno

http://wotreplays.com/site/767547#erlenberg-ravenhr-object_140

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

ST-1 je zvijer od tenka. Dok se namjestiš hull down, možeš bouncati bilo koji tenk.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ovaj AT15 je ludnica . Znači odigrao sam 8 bitaka tj.ovo mi je 8. i u svakoj napravim minimalno 2k dmg a rijetko tko te može probušiti plus što su pokretan prilično tak da je urnebesno za igrat . U ovom game-u imam i 3.6k spotting dmg-a :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Vrijedi li uzeti neki od ovih tier V premium tenkova dok su na popustu i koji ? Mislim, premium je valjda vrijedi.. ali koliko su dobri npr T-25, Chi-Nu Kai, Ram II ? Mogu li biti "moneymaker" i to ? Mada dobro i služe za treniranje posade također.. Imam 750 golda trenutno pa kontam da uzmem možda neki.. ne znam da li vrijedi uzimati tier V premium ili čekati da skupim 10 puta više golda za tier VIII neki premium ?

0 0 hvala 0
15 godina
NoviDebil kaže...

Vrijedi li uzeti neki od ovih tier V premium tenkova dok su na popustu i koji ? Mislim, premium je valjda vrijedi.. ali koliko su dobri npr T-25, Chi-Nu Kai, Ram II ? Mogu li biti "moneymaker" i to ? Mada dobro i služe za treniranje posade također.. Imam 750 golda trenutno pa kontam da uzmem možda neki.. ne znam da li vrijedi uzimati tier V premium ili čekati da skupim 10 puta više golda za tier VIII neki premium ?

Od ovih tri najbolji je T-25, makar ni ram II nije lost, ja bi cak mozda njega uzeo, ovaj chi nu kai je govno, nemoj to uzimati...

A sad dal se isplati, ovisi, sto se tice moneymakinga neces se bas usreciti, KV-1 isto zaraduje kao i ovi tier 5 premiumi tako da...

16 godina

Nista ti to ne vrijedi. Tenkovi su drek, zaraduju isto ko i tier 5 non-premium tenkovi. Jedino za sto su dobri je treniranje posade.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pokazao kvikiju par fora sa 62 {#}

6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice