Uđem u igru i prvo što vidim je poljska zastava na is-7. Pogodite tko je prvi eksplodirao?
Ja
Uđem u igru i prvo što vidim je poljska zastava na is-7. Pogodite tko je prvi eksplodirao?
Ja
T62A u garaži
Druga desetka zasad. IS-4 sljedeći na redu. Ili jagdtiger.
Update tankers mi se svaku drugu borbu pojavi -.-
Moze pomoc? Znam da je to zbog modova ali postoji li neki fix?
Da. Stavi zadnji XVM.
Je li se još dobija 300 golda za promjenu pwa, da ne mijenjam bzvz jer ova sad nema brojeva i malih-velikih slova što su novi zahtjevi?
Je li se još dobija 300 golda za promjenu pwa, da ne mijenjam bzvz jer ova sad nema brojeva i malih-velikih slova što su novi zahtjevi?
Ja promijenio prije par dana i dobio golde. Vjerojatno još vrijedi ta akcija.
T62A je zakon!
Raven, koji 3 modul da stavim? Imam ventilaciju, rammer.
T62A je zakon!
Nisam Raven, no mislim da je najbolji setup rammer, vertical stabilizer i optics. (A i vjerujem da i on ima isti setup )
Jučer su davali 300 golda. Promijeni, isplati se...
Evo ja taman promjenio prije par minuta i dobio gold... Inace prekjucer mi nije stizao activation code na mobitel pa sam to ostavio i rekao da cu poksuat koji dan kasnije i eto dns sam uspio i sa codom i promjenit sifru...Inace sam na 098 ako koga zanima...
Evo ja taman promjenio prije par minuta i dobio gold... Inace prekjucer mi nije stizao activation code na mobitel pa sam to ostavio i rekao da cu poksuat koji dan kasnije i eto dns sam uspio i sa codom i promjenit sifru...Inace sam na 098 ako koga zanima...
Identična situacija i kod mene...;)
Koji od ova dva da kupim pošto su na popustu sad.
2 | Chi-Nu Kai |
---|---|
12 | Njemački T25 |
T62A je zakon!
Vert stab obavezno, a sad dal hoces ventilaciju ili optiku na tebi je...
Ja koristim optika/rammer/vert stab
Ja agresivnije igram sa mediumima, tako da onda ide vert. stabilizator.
p.s. tenk je pre pre dobar :)
Također. Mislim da t10 mediumi prvo trebaju abuseati view range i camo, pogotovo kad ima 183ojki i velikih artyja i izbjegavati da budu oneshotani na početku. Tek kasnije gerila i čišćenje.
Btw, sad nemam love da vozim desetke, kakva je situacija sa požarima na t62a? Znam da je gorio ko kanta kerozina pa sam furao camo i firefighting na posadi. Sad pored automatskih aparata bi možda mogao preskilati na camo/bia (6th sense na komandira, naravno)? Jel i dalje gori ili je ff waste of crew xp?
Također. Mislim da t10 mediumi prvo trebaju abuseati view range i camo, pogotovo kad ima 183ojki i velikih artyja i izbjegavati da budu oneshotani na početku. Tek kasnije gerila i čišćenje.
Btw, sad nemam love da vozim desetke, kakva je situacija sa požarima na t62a? Znam da je gorio ko kanta kerozina pa sam furao camo i firefighting na posadi. Sad pored automatskih aparata bi možda mogao preskilati na camo/bia (6th sense na komandira, naravno)? Jel i dalje gori ili je ff waste of crew xp?
Da, i dalje dosta gori, ali ja sam lud pa ga vozim bez fire extinguishera :D doduse imam onaj preventive maintaince pa nije tako cesto...
Da, i dalje dosta gori, ali ja sam lud pa ga vozim bez fire extinguishera :D doduse imam onaj preventive maintaince pa nije tako cesto...
Onda ću ostaviti ff. Zna se desiti da se zapali 2x u partiji, a tu onda ne pomaže prazan aparat za gašenje :D
Koja oprema za Tiger I?
binocs, rammer, vent. za tigra jedan
da li za TD-e bolja:
0 | 1. Obložena optika |
---|---|
11 | 2. Stereoskopski teleskop |
to ti ovisi o stilu igre, a i o td kojeg voziš. ako si dobro oklopljen i nije te strah ići među prvima onda ti je optika bolje ali i tu ti se cesto vise isplati nešto drugo toolbox recimo. ako si neki jadničak koji je od papira i pružaš podršku iz daljine binocs. osim naravno ako nisi neki bezobraznik u hellcatu. Uzmi si binocs i miran si, nemoj puno razbijat glavu
pogledajte ovu borbu, lol, lijepo bi pasao benny hill theme song pred kraj
tim katastrofa ko i vecina danas samo su gledali kako se ja mucim, doslovno
http://wotreplays.com/site/767547#erlenberg-ravenhr-object_140
ST-1 je zvijer od tenka. Dok se namjestiš hull down, možeš bouncati bilo koji tenk.
Vrijedi li uzeti neki od ovih tier V premium tenkova dok su na popustu i koji ? Mislim, premium je valjda vrijedi.. ali koliko su dobri npr T-25, Chi-Nu Kai, Ram II ? Mogu li biti "moneymaker" i to ? Mada dobro i služe za treniranje posade također.. Imam 750 golda trenutno pa kontam da uzmem možda neki.. ne znam da li vrijedi uzimati tier V premium ili čekati da skupim 10 puta više golda za tier VIII neki premium ?
Vrijedi li uzeti neki od ovih tier V premium tenkova dok su na popustu i koji ? Mislim, premium je valjda vrijedi.. ali koliko su dobri npr T-25, Chi-Nu Kai, Ram II ? Mogu li biti "moneymaker" i to ? Mada dobro i služe za treniranje posade također.. Imam 750 golda trenutno pa kontam da uzmem možda neki.. ne znam da li vrijedi uzimati tier V premium ili čekati da skupim 10 puta više golda za tier VIII neki premium ?
Od ovih tri najbolji je T-25, makar ni ram II nije lost, ja bi cak mozda njega uzeo, ovaj chi nu kai je govno, nemoj to uzimati...
A sad dal se isplati, ovisi, sto se tice moneymakinga neces se bas usreciti, KV-1 isto zaraduje kao i ovi tier 5 premiumi tako da...
Nista ti to ne vrijedi. Tenkovi su drek, zaraduju isto ko i tier 5 non-premium tenkovi. Jedino za sto su dobri je treniranje posade.