Pa ni ja ga ne volim, samo misli na lovu i oglašava se non stop, ima i para i golda i svega i još ima ljudi koji mu slijepo vjeruju i stalno doniraju . Također, kao netko tko predstavlja WoT kao igru i WG ga smatra nečim važnijim u WoT-u, izjaviti kako mrzi ovu igru i da je gotov mu nikako ne ide u korist, a nit njima ofc. Sir Foch je daleko bolji kao streamer i igrač, a ima njih još puno na čije streamove se bolje isplati utrošiti vrijeme...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se isplati ici na tier 9 top na AT15 ??
15 | Da |
---|---|
0 | Ne |
Onaj 20pdr B barrel? Da, jer ako ga ne istražiš onda ćeš morati na torti otključavati, a to će ti biti puno teže na t9 (32pdr je inferioran u odnosu na 20pdre).
Samo za at 15 ne, al ako ga ne otključate na at 15 na tortosu ce te umjesto 90k expa imat grindat 135 k ako se ne varam. Ako možete nešto otključat na nižem tiru onda otključajte jedino do sad gdje to nije imalo svrhe je sta-1 onaj drugi radio no pošto je meni tenkić dobrar svejedno sam otključo.
Šta da uzmem od ovih modula ili kako se već zove na IS-3 ? Sad idu 50% popusta pa ću uzeti sva tri da imam. Mislio sam ovako:
1. EGLD
2. Vertical Stabilizer
E sad me treći buni. Razmišljam ozbiljno da uzmem Wet Ammo Rack, jer stvarno je osjetljiv na AmmoRack ovaj IS-3 ili pak da idem na Large-Caliber TGR ?
Pa njegov viewer base je nesto najodvratnije sta sam ikada vidio...
Toliko zombija ispranih mozgova da je to cudo
Sve sto on kaze ili napravi drze se toga ko pijan plota...
Mora da je zato sto je british gentlemen, dok djeca cuju taj naglasak valjda svrsavaju...
Bio sam nedavno pratio taj stream chat njegov, kao da su to isprogramirani botovi zombija koji se drze svega sto on rece...
Jel se mogu naručiti dva tri komada za kolegu i mene? Onako kao što se Ferrari može naručit prije nego što se napravi. :P JK!
Ja bih s time rado na posao :) Nema stajanja, samo gas :)
Šta da uzmem od ovih modula ili kako se već zove na IS-3 ? Sad idu 50% popusta pa ću uzeti sva tri da imam. Mislio sam ovako:
1. EGLD
2. Vertical Stabilizer
E sad me treći buni. Razmišljam ozbiljno da uzmem Wet Ammo Rack, jer stvarno je osjetljiv na AmmoRack ovaj IS-3 ili pak da idem na Large-Caliber TGR ?
moja preporuka ti je Vert.stabilizer,ventilation i rammer. EGLD ti nije toliko potreban, osim ako misliš snajpat, a IS3 nije za to.
Ako ga naprave morat će srušit muzej, jer koliko znam muzej je bio napravljen oko njega, mali ulaz bio pa miš nije mogo ući
Ljudi pošto će sad biti specijal za treću godišnjicu a nakupilo se nešto zlata a baš bi mi trebao jedan tier 5 premium što preporučate od ovih što su na popustu.
1 | Chi-Nu Kai |
---|---|
1 | Ram II |
13 | T-25 |
5 | Matilda Black Prince |
Ljudi pošto će sad biti specijal za treću godišnjicu a nakupilo se nešto zlata a baš bi mi trebao jedan tier 5 premium što preporučate od ovih što su na popustu.
T14
T14
E da šteta što nije na popustu uzeo bi ga sigurno.
Jel itko zna ima li kakvih informacija na sljedeće popuste na T8 premium tenkove...uskrs ili godišnjica?
ed:Sad vidio da su izbacili za godišnjicu...nema popusta na T8 premiume,nema popusta na mjesečni premium...kakvi smradovi pa godišnjica vam je moroni!!
ed2:i sad vidim da je T34 u nekom bundleu za korisnike paypala(koji jesam)...opet ispadne 50€...hebem ih u marketing i bundleove
Nemojte se sekirati, danas je još jedan internacionalni dan budala. Winrate mi je ispod 10% danas. Možda čak i 5%. Da sam super uber ultra mega unicum ne mogu si pomoći. Sve 5 kad se ekipa dobro postavi, pa ajd izgubimo, jbg, ali kad idu lemming train pa izginu a da niti ne skužiš, e to je onda problem. Žalosno je da to rade najviši tieri, ljudi koji bi ipak trebali znati barem neke osnove taktike na mapi.
Ali bez sekiranja, ne pomaže ništa živciranje.
</samopomoć>
to je strasno, isto se i meni desava, danas u 3 borbe sa "WT iv" napravim 16 k dmg i naravno izgubimo sve 3 :/
relativno brzo sam napredovao sa 45% WR do sadasnjih 49,90%, ali evo vec 2,3 tjedna nemogu preko 50% nikako, bez ikakvog pomaka, jaooo :/
Znaci nisam bio jedini. Vec sam si pomislio WTF is going on
Vidi se da je vikend počeo. Encounter battle a ekipa kampa u početnoj točki.
Parkirao se iza zgrade i čekao da neprijatelj capa 100%. Bolje da tako izgubim nego da me raznesu u 3 sekunde jer ih je bilo 10 u cap cirrcle-u
12 ih je kampalo btw.
istrazio i kupio: WT E100 - premoćan tenk!!! isplatilo se grindati!!!
i opcenito moj prvi autoloader u igri, predobar osjecaj prazniti cjeli spremnik na neprijatelju!
Update tankers mi se svaku drugu borbu pojavi -.-
Moze pomoc? Znam da je to zbog modova ali postoji li neki fix?
1. EGLD
2. Vertical Stabilizer
moja preporuka ti je Vert.stabilizer,ventilation i rammer. EGLD ti nije toliko potreban, osim ako misliš snajpat, a IS3 nije za to.
vertical,large caliber tank gun rammer i enhanced gun laying drive
Kupio sam T25 i stavio na njega Rammer,Vent i ne znam sta 3. da stavim..
Sta vi preporucujete?
1 | Optics |
---|---|
2 | Binos |
6 | EGLD |
0 | Enhanced Springs |
rođendanski bonusi + vikend..sve bude puno siemka, gotovo nemoguće za igrati
rođendanski bonusi + vikend..sve bude puno siemka, gotovo nemoguće za igrati
X5 i gold se dijeli. Ovo bude vikend za ubiti se Moram si skočiti po normabel.
5 borbi-5 poraza bez obzira na učinak,,dosta za danas
kod mene 4 bitke 4 pobjede..i rock'n roll... promijenite server možda pomogne
Kupio sam T25 i stavio na njega Rammer,Vent i ne znam sta 3. da stavim..
Sta vi preporucujete?
EGLD obavezno tu nema dileme i nemoj zaboraviti igrati povuceno sa njime, skoro ko sa TD-om!
Uđem u igru i prvo što vidim je poljska zastava na is-7. Pogodite tko je prvi eksplodirao?